Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

22.3.2019

Tuntipilari paljastaa suuntasi

Neljän Pilarin astrologiassa tuntipilari, eli neljäs pilari, löytyy äärimmäisenä vasemmalta. Se antaa odotuttaa viisauttaan siihen asti, kunnes täytät 40 vuotta. Se ei siis ole voimassa vielä lapsuudessa, nuoruudessa tai varhaisaikuisuudessa. Siihen saa avaimen vasta kun aika on kypsä - ja kun sinä itse olet kypsynyt riittävästi. 40 vuotta elämää siihen yleensä tarvitaan!

Tuntipilari alkaa siis aktivoitua elämässämme n. 40-vuotiaana, mutta sen loistoaika on vasta viidenkympin tienoilla. Kun mittariin tulee täydet 50, ja monilla jonkin sortin villitys iskee päälle, tiedät, että nyt olet tuntipilarisi ytimessä. Tämä aika jatkuu pitkälti yli kuuteenkymppiin. Mieleen tulee väkisinkin kysymys, että oliko se kaikki tässä? Onko mielekästä ja uutta luovaa elämää vielä viidenkympin tuolla puolen? Mietit kuumeisesti, että mitä muuta haluat elämässäsi vielä saavuttaa.

Vastaus on, että se riippuu sinusta itsestäsi. Onko sinussa miestä, tai naista, tai kiinalaisittain eläintä ottamaan uudet haasteet vastaan. Tuntipilaria kutsutaankin sisäisen viisauden pilariksi - tai sellaiseksi sen ainakin itse katson. Kun vuosia ja kokemusta kertyy lisää, olemme väkisinkin viisaampia. Tuntipilari kertoo mitä olemme elämässämme oppineet ja ennen kaikkea mitä haluamme vielä oppia. Tuntipilari määrittää siten saavutuksiamme ja arvojamme.

Toisilla meistä meno ja kehitys on kovaa nuorena. Kun keski-iässä kaikki tuntuu olevan jo saavutettu, sitä voikin keskittyä vain nauttimaan työnsä tuloksista ja elämän tarjoamista makeista hedelmistä. Silloin tuntipilarissasi voi piileksiä kotikissa tai kesy koira, pehmoinen pupu tai lammashaan Lambi, joka ei kaipaa elämäänsä enää lisää kierroksia tai jännitystä. Sitä on ollut villissä nuoruudessa jo riittämiin.

Sitten on meitä muita, joilla elämä tuntuu olevan vielä ihan kesken tai vasta lähtökuopissaan 40 vuoden jälkeenkin. Tähän remmiin miellän itseni. Mitä sitä oikein saisikaan vielä aikaan, kun antaisi itselleen mahdollisuuden? Alkaako nyt vasta näkökykyä rajoittavat laput tippua silmiltä? Maailman messevät mahdollisuudet ja elämän "ehtoopuoli" tarjoavat kiehtovia näkymiä, joita on suorastaan pakko lähteä tutkimaan. Silloin sisälläsi voi asua kyltymätön villipeto, joka ei vielä ole saanut tarpeeksi saalista. Minun tuntipilarissani lymyilevä Vesi-Tiikeri ainakin vasta suunnittelee saalismatkaansa, ja kerää sitä varten viisautta.

Tuntipilari on samalla meidän kaikkein salatuin puolemme, sillä se on kartan perimmäisessä nurkassa piilossa. Ei se näy naamasta ulospäin niin kuin vuosipilarin eläin. Jos haluat todella tuntea toisen ihmisen, sinun täytyy päästä tutkimaan hänen haaveitaan ja unelmiaan. Nämä unelmat löytyvät juuri tuntipilarin kätköistä.

Tuntipilaria kutsutaan toiselta nimeltään lapsipilariksi. Tarkemmassa analyysissä katsotaan millainen suhde sinulla, eli kartassa päivänpilarillasi, on tuntipilariin, eli lapsiisi. Jos tässä kohtaa tulee konflikti kartan elementtien tai eläinten kesken, sinullakin on kipukohtia suhteessa omiin jälkeläisiisi. Sopuisat eläimet, peräti liittolaiset päivänpilarin ja tuntipilarin kesken antavat ymmärtää, että perhesuhteet perillisiin ovat kunnossa. Teillä on hienoja hetkiä keskenänne, ja yhteisymmärryksen kaikki edellytykset.

Olet nyt saanut perehdytystä kiinalaisen astrologian tarjoamiin näkökulmiin neljän pilarin verran. Jos olet karttasi tilannut ja sitä tutkinut, olet matkannut lapsuuden ajoista ja rooleista koko ajan kohti kypsää aikuisuutta. Olet ehkä ymmärtänyt, miksi käyttäydyt tietyllä tavalla työelämässä tai parisuhteessa, tai mikä omassa persoonassa on valloittavaa ja mikä ärsyttää itseäkin.

Sitähän astrologia parhaimmillaan on. Se tarjoaa meille kättä pidempää, jotta ymmärrämme nimenomaan itseämme ja elämäämme. Sitä kautta on niin paljon helpompi ymmärtää muita lähellä olijoita, sekä kaikkia niitä ratkaisuja, joita on tullut tehtyä. Sillä lopulta, kaikki ratkaisut on aina tehty sen hetkisen kehitysasteen pohjalta.

Ole armelias omille eläimillesi. Kyseessä on sinun laumasi. Yhdessä olette matkanneet pitkän matkan, täynnä esteitä, pettymyksiä ja hankaluuksia. Matkalla on ollut silti vaihtelevasti myös yhteishenkeä, huumoria, ilonpilkahduksia, onnistumisen elämyksiä ja hurraa-huutoja. Me teimme sen, yhdessä.

Missä kohti omaa matkaasi oletkaan, toivon, että otat Neljän Pilarin tulkinnan tarjoaman viisauden oppaaksesi. On aina parempi matkustaa neljän eläimen kimpassa kuin tahkota eteenpäin yksin!

Pääset tutkimaan omaa tuntipilariasi tilaamalla Neljän Pilarin karttasi tästä: Neljän Pilarin BaZi-tulkinta

Terveisin

Virpi Karjalainen
Kiinalaisen astrologian asiantuntija

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...