Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

28.2.2019

Kiinalainen astrologia - Vuoden eläin

Kun eläimellinen puolesi astuu esiin revittelemään, tiedät, että olet törmännyt kiinalaiseen astrologiaan. Kaikki näyttäytyy yhtäkkiä aitoon turkkiin kietoutuneelta, ja pohdit mitä vastaantulijoiden karvapeitteen alla on piilossa. Rapsutetaan vähän ja tutkitaan siis hieman tarkemmin.

Ismo Alanko tiesi jo 1980-luvulla, että kaikki me ollaan eläimiä. Hän ei vain sattunut laulussaan tarkentamaan, että mitä eläinrotua oikein olemme tai montako eläintä meidän sisältä itse asiassa löytyy. Hän taisi tietää vain vuosieläimen, sen mikä päälle päin ensiksi näkyy. Mutta vuosieläin onkin nimenomaan se, joka näkyy ja kuuluu kauas!

Vuosieläimellä on kannettavanaan raskas taakka, kaikki kun luulevat sen edustavan koko ihmistä nahkoineen päivineen. Mutta nyt näemme vain siloteltua pintaa, sillä vuosieläimen tehtävä on pitää meidät kasassa ulospäin. Vuosieläimesi päättää miten purjehdit huoneeseen, kuinka puhut, miten pukeudut ja millaiseksi sinua aletaan luulla ensitapaamisen perusteella. Vuosieläimellä on näppinsä pelissä, kun puhutaan karismasta ja näyttävyydestä, eli eläinten kielellä sanottuna, ominaishajustasi.

Tämä kaikki tapahtuu jo lapsuudessa. Vuosieläin on pehmokaverisi jo pienestä pitäen ja pitää hauskaa yhdessä muiden samana vuonna syntyneiden kanssa. Kun menet kouluun, luokallasi kaikki ovat samaa eläinporukkaa, paitsi ne, jotka ovat syntyneet alkuvuodesta. Heillä saattaa olla vähän erilaiset jutut ja he voivat tuntea itsensä vähän ulkopuolisiksikin, sillä he oikeastaan kuuluvat kyllä luokkaa ylemmäs, vuotta aiemmin syntyneiden piiriin. Koulujärjestelmä ei katso kiinalaista kalenteria!

Vuosieläin on paras kaverisi noin 15-16-vuotiaaksi asti. Olette ylimmät ystävykset, suorastaan yhtä. Teini-iän kriisitkin käytte yhdessä läpi. Sinulle ei juuri tule mieleen kyseenalaistaa tätä ystävyyttä ennen kuin vasta lähempänä nuoren aikuisuuden kynnystä. Ryhmäpaine saa myös ikäisesi eläinjoukon käyttäytymään kuin possut tunkiolla - jos siis olette kaikki syntyneet Sian vuonna.

Saman eläimen vuonna syntyneillä on luonnollisesti myös sama elementti mukana menossa. Siksi itsesi ikäiset ihmiset tuntuvat jotenkin niin samanlaisilta, hengenheimolaisilta. Heillä on vuosieläimen lisäksi yhteistä myös samaan aikaan eletty lapsuus. Jo muutama vuosi eroa iässä voi vaikuttaa siihen, että kokemukset alkavat olla erilaisia. Vuosieläin osoittaa siis heimosi ja aikakauden, johon syvästi kuulut.

Sanotaan, että vuosieläin määrittää myös ulkomuotoasi, olemustasi ja vaikutelmaa, jonka annat toisia kohdatessa. Emme me kaikki ihan samasta muotista silti ole puristettuja! Luonteenpiirteissä on sitä samaa, mutta ei sitä samaa näköä turpavärkistä kyllä löydy. Koirarotujakin on tuhansittain, joten Koiran vuonna syntyneet eivät ole kaikki labradorinnoutajia tai saksanpaimenkoiria. Kiinalainen luokittelutapa ei monista meitä, tai tee meistä tehdastavaraa. Yksilöllisyys säilyy aina, siitä pitävät karttasi muut eläimet huolen.

Koska olemme putkahtaneet maailmaan lähes samalla hetkellä, saman vuoden sisällä, vuosieläin edustaa myös perimää, jonka saamme vanhemmiltamme. Geenit on pistetty eteenpäin juuri tiettyyn aikaan, ja se näkyy meissä. Olemme aina monien osatekijöiden summa. Vuosieläin summaakin meitä hyvin elämän alkuvaiheessa, kun olemme vielä tuoreita ja terveitä. Se antaa meihin raikkaan ensikosketuksen, joka toivottavasti säilyy koko elämän ajan. Sillä vaikka vuosieläin on kaikkein aktiivisin ja voimakkain lapsuudessa, emme pääse siitä koskaan täysin eroon. Siinä se istuu harteilla joka päivä ja esittelee itsensä aina ensin uusille ihmisille, joita tapaat. Muut eläimesi joutuvat odottamaan vuoroaan, sillä vuosieläin etuilee aina!

Jännittävää on kuitenkin tutustua toiseen ihmiseen pintaa syvemmältä. Vaikka vuosieläimen antama ensivaikutelma hyvin harvoin pettää, meistä jokaisesta löytyy niin paljon enemmän nyansseja kun oikein lähtee tutkimaan. Se vaatii rohkeaa astumista lähemmäs, melkein iholle asti.

Kiinalaisen astrologian Neljän Pilarin tulkinta antaa sinulle paitsi ensikosketuksen vuosieläimeesi, myös selvityksen siitä, mitä muita eläimiä sisältäsi löytyy. Eläinkatraasi odottaa, että alatte tutustua toisiinne paremmin!

Terveisin

Kiinalaisen astrologian asiantuntija

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...