Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

7.9.2020

Seppo Special 7.9.2020

Jatkan täällä hiukan juttua tuolta Natural High Healing festareilta. Järjestäjille ensimmäiseksi lämmin ja valtavan suuri kiitos rohkeudesta ottaa suuri riski aikana, jolloin ihmiset on peloteltu pysymään poissa massatapahtumista. Suuri kunnioitus myös viisaudesta toteuttaa tapahtuma kaikkien ohjeellisten koronasäädösten mukaisesti. Festarialue oli aivan täynnä etäisyydestä ja suojautumisesta kertovia ohjetauluja. Osanottajamäärät workshoppeihin oli rajattu suositellun ohjeistuksen mukaisesti. Myös poliisi kävi säännöllisin väliajoin tarkistamassa, että kaikki sujuu rauhallisesti.

Vaikka noita ohjetauluja oli kaikkialla, ei kukaan tuntunut kiinnittävän niihin mitään huomiota. Ensimmäistäkään kasvosuojaa ei näkynyt osanottajilla, eikä järjestyksenvalvojilla, joita oli paikalla kiitettävästi ja jotka kunnioittivat osanottajien omaa tahtoa olla mahdollisimman lähellä toisiaan ja halata kaikkea, mikä liikkui niin sisällä kuin ulkona. Pelko suorastaan loisti poissaolollaan tässä tapahtumassa. Pelko tuntuu olevan poistumassa myös muualla, kuten paikallisliikenteessä ja jopa sairaalan vastaanottotiloissa, joissa molemmissa suositellaan hengityssuojan käyttöä, mutta joissa yhä harvemmat sen paremmin henkilökunnasta kuin asiakkaista näyttävät siihen suostuvan. (Omakohtaisia kokemuksia)

Kaikkein merkittävin huomio festareilla olivat kuitenkin puhtaat ns valo-olennot (ihmiset), joiden pelkkä läsnäolo muutti koko tilan energian aivan toisenlaiseksi heidän saapuessaan. Väkisin palautui mieleen pyramidiluennoilla useampaankin kertaan välähtänyt ajatus maapallolla olleista muista entiteeteistä ja etenkin täällä edelleen olevista. Tunsin ja tunnen edelleen näitä festareilla kohtaamiani ”ihmisiä” kohtaan niin suurta nöyryyttä, kunnioitusta ja kiitollisuutta, ettei sillekään löydy sanoja.

Minulle nämä kohtaamiset ovat merkki siitä, että korkeat apuvoimat ovat jo paikalla, eikä kenelläkään meistä ole mitään pelättävää. Aivan varmasti näitä puhtaita valo-olentoja esiintyy myös muualla ja muissa vastaavissa tapahtumissa ikään kuin omassa ympäristössään, jolloin heidät on helpompi tunnistaa. Hetkeen tällaisia tapahtumia ei ole saanut järjestää ja ehkä juuri siksi tähän rohkeaan tapahtumaan tuli heitä tavallista enemmän. Ensi kesänä tapahtuma toteutuu seuraavan kerran oletettavasti kesä-heinäkuun tietämillä ja sinne uskallan kutsua jokaisen etsijän turvallisin mielin. Sieltä löytyy jatkossa myös selkeä 24/7 Astrologiateltta tulkinnoista kiinnostuneille. Jokunen kollega on jo lupautunut osallistumaan kanssani näihin geimeihin.

Tulkintasessioissa tapahtui useampia selviä vihkimyksiä tai lievemmin sanottuna vahvistuksia omalle polulle siirtymiseksi tai omalla polulla jatkamiseksi. Tätä samaa tapahtuu sekä kirjallisten tulkintojen, että henkilökohtaisten tulkintojen yhteydessä kiihtyvään tahtiin. Vihkimyksiä tapahtuu myös monella muulla tavalla.

Anna kirjoissa kerrotaan Pyramidivihkimyksestä tavalla, joka herättelee omaa sisintä kulkemaan kohti samaa kokemusta. Nuo kaksi ”välitettyä” kirjaa löytyvät Astron Kulta-ajan kaupasta ja pääset tutustumaan niihin tästä linkistä. Kulta-ajan kauppa.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa artikkeli listaan

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää