Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.8.2021

Minne suuntaat elokuussa?

Auringon ja Merkuriuksen yhtymä rakentaa haastavaa T-ristiä Saturnuksen ja Uranuksen neliön kanssa elokuun ensimmäisellä puoliskolla aiheuttaen tavallista enemmän hämmennystä päivittäisten ratkaisujen kanssa. Tällainen jakso suorastaan pakottaa näkemään asiat uudessa ja aiemmasta poikkeavassa valossa vain siksi, että asiat muuttuvat valtavan nopeasti ja äkkiä niihin tuleekin reagoida jopa täysin päinvastoin, kuin vielä eilen ajattelit. Paine tällaisille poikkeaville päätöksille tulee kasvamaan äärimmilleen loppu vuoden aikana ja se on pelkästään positiivinen asia. (Käymme Arton kanssa asiaa läpi merkeittäin hiukan pimeissä Planeetta Uutisissa)

Oman suunnan ja ajattelun muuttaminen ei itsessään ole ongelma, mutta asian esittäminen perheelle, ystäville tai työtovereille onkin paljon haastavampaa ja aiheuttaa helposti hyvinkin ahdistavia olotiloja ja konkreettisia tilanteita. Näin ei tietenkään asian kuuluisi olla, sillä onhan Sinulla ja minulla täysin yhtäläinen oikeus muuttaa mielemme yön aikana ja sitten toimia uuden oivalluksemme mukaisesti sitä sen kummemmin selittelemättä.

Uutislähteistä riippuen saamme erittäin ristiriitaista tietoa niin talouteen kuin terveyteenkin liittyen. Yhtenä päivänä pelkäät jotakin kymmenistä tuhansista viruksista, joihin ei aikaisemmin ole tarvinnut kiinnittää juuri lainkaan huomiota ja seuraavana joudut miettimään, onko uhkaan tarjottu lääketieteellinen vaihtoehto vieläkin vaarallisempi. Valinta on tehtävä ilman pienintäkään varmuutta siitä, mikä olisi se oikeampi ratkaisu. Sekä itse taudin, että siihen tarjotun lääkkeen vaarallisuudesta on molemmista virallisten tilastojen valossa selvää näyttöä.

Hermeettiseen filosofiaan perustuvan astrologian valossa kumpikaan vaihtoehdoista ei ole sen vaarallisempi tai turvallisempi. Jokainen tekee tässä, tällä hetkellä eniten keskustelua aiheuttavassa asiassa oman ja ehdottomasti oikean ratkaisunsa siinäkin tapauksessa, että katuu sitä jälkeenpäin. Oleellista ei ole se, mitä itselle päätöksen jälkeen tapahtuu, vaan se miten seurauksiin suhtautuu. Ihminen oppii vain virheistään. Kun asiat menevät hyvin (oikein), tai jopa oikein hyvin, ei sitä kannata sen enempää miettiä, vaan jatkaa samaan tapaan niin kauan, kun homma pelittää. Jossain vaiheessa ei sitten vain menekään enää yhtä hyvin, vaan jopa järkyttävän paljon huonommin.

Jotain on ratkaisevasti muuttunut joko Sinussa tai ympäristössä, eikä sama tekeminen johda enää samaan tulokseen ja silloin on korkea aika miettiä ketään syyttelemättä vain sitä, mitä voisit tehdä eri tavalla kuin aikaisemmin. Hyvin usein nämä tarpeelliset muutokset esittäytyvät vain tuntemuksina, joille ei ole löydettävissä järkevää selitystä. Tätä tapahtuu erityisesti nyt elokuun ensimmäisellä viikolla tavallista enemmän ja tavallista painavammalla (ahdistavammalla) tavalla.

Tämä alkamassa oleva elokuu on upeinta mahdollista aikaa havaita "virhe" ja ottaa siitä opikseen sydämen ohjausta kuunnellen. Ahdistusta voi aiheuttaa työpaikka, harrastus, luottamustehtävä, perhe, puoliso, lapset jne. Jos näin käy, niin jotain on ratkaisevasti muuttunut Sinussa tai ympäristössä ja usein molemmissa, eikä vanhaa hyväksi todettua päivittäistä reittiä olekaan näkyvissä, eikä siis lainkaan olemassa. On paras mahdollinen aika löytää uusi näkökulma ja uusi toimintamalli, joiden avulla ahdistus helpottaa ja elämä alkaa tuntua hetki hetkeltä paremmalla.

Mitä nopeammin opit luottamaan näihin elämään luonnollisesti kuuluviin muutoksiin (elämän variantteihin), sitä paremmalta elämä noin keskimäärin tuntuu. Elämän ei kuulu olla koko ajan "hyvää tai oikealta tuntuvaa", sillä silloin elämä pysähtyisi paikoilleen. Yksi Ihmisen tärkeimmistä tehtävistä on osallistua luomistapahtumaan uuden luojana. Kysy tänään ja tässä kuussa itseltäsi: Mitä uutta mahdan olla luomassa? Muista että uuden luominen tuntuu aina hyvältä, vaikka siihen ohjaava ahdistus esille noustessaan tuntuu juuri päinvastaiselta. Ahdistus ja paha olo ovat luovuuden tärkein lähde ja polttoaine. Mitä tietoisemmin tällaiseen ohjaukseen suhtaudut, sitä upeammassa flowssa huomaat eläväsi.

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää