Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

23.5.2021

Kuu pimenee täysin ja Saturnus laittaa pakkia silmään

Nyt se sitten alkaa Saturnuksen perääntyminen samaan aikaan, kun Maa pimentää Kuun täydellisesti keskiviikkona 26.5. Saturnuksen ja Uranuksen välisen neliön kriittisin jakso käynnistyy ja avaa portit uusille vapauttaville päätöksille ihmiskunnan elämässä. Toki perääntyminen kestää useamman kuukauden, mutta hereillä on parasta olla heti alusta alkaen. Kollegoiden kesken olemme tunnustelleet tilannetta sovittamalla joitakin palasia tuolle Saturnuksen tontille, jonne Uranuksen ohjukset ovat kovaa vauhtia suuntaamassa.

Emme tietenkään voi tietää, mille alueelle kumoukselliset voimat iskunsa kohdistavat, mutta pääroolissa veikkaisimme olevan talouden ja rahapolitiikan sekä valtiollisten rakenteiden niin USA:ssa kuin Euroopassa. Toistaiseksi on vielä ollut kohtalaisen rauhallista, mutta pinnan alla kuohuu varmasti paljon enemmän, kuin kukaan pystyy tällä hetkellä näkemään. Samalla tavalla tulee kuohumaan myös yksityisen ihmisen elämässä loppuvuoden aikana. Kuohuminen on pelkästään positiivinen asia, jos sen osaa ottaa vastaan täydellisellä mielenhallinnalla. Kuunpimennys nostaa merkittävimmät omat muutoskohteesi tietoisuuteen tiistain, keskiviikon ja torstain aikana. Oleppa silloin hereillä, niin tiedät mitkä asiat ovat Sinun positiivisten muutostesi listalla.

Juttelimme tästä loppuvuodesta ja sen haasteista mentalisti ja mentaalivalmentaja JenniSofian kanssa ja tulin vakuuttuneeksi mahdollisuudesta ohjelmoida oma tietoisuus voittoisaan selviämismoodiin muutamilla tarkkaan suunnatuilla mentaalisilla apuvälineillä. Tulkintoja tehdessäni olen todennut kerta toisensa jälkeen, että keinot vaikeistakin tilanteista selviämiseen ovat jokaisella valmiina käyttöönottoa odottamassa. Tunnelma muuttuu epävarmasta ja joskus jopa lohduttomasta aivan päinvastaiseksi heti, kun ihminen tulee teitoiseksi omista henkisistä erityiskyvyistään.

JenniSofia kertoi saman ilmiön tulleen tutuksi hänen mentaalivalmennuksessaan, jossa käyttöön otetaan universaalit ja kollektiivisesti toimivat lainalaisuudet. Kun todella ymmärrämme omien ajatustemme voiman, olemme jo astuneet seuraavaan ulottuvuuteen, jota eivät hallitse materian, vaan hengen lait. Riittämättömyyden tunteen kääntäminen pysäyttämättömäksi on kiinni muutamasta hassusta ja hyvin yksinkertaisesta ajatusrakennelmasta, joita toistamalla ohjelmoit tietoisuutesi näkemään jokaisessa kohtaamassasi tilanteessa vain uuden mahdollisuuden. Yhtä äkkiä epäonnistumista ei ole lainkaan olemassa.

Tämän kummemmasta käännöksestä ei ole kysymys Kulta-aikaan siirtymisessä. Maailmamme muuttuu täsmälleen sillä sekunnilla, kun ajatuksemme muuttuu. Ohje tämän taikatempun tekemiseen voi olla jatkossa kirjoitettuna vaikka kämmeneesi, ellet muuten usko sitä muistavasi. Lopulta kysymys on positiivisesta itsehypnoosista, jonka avulla tulemme olemaan uuden maailman ja uuden elämän luojia arkisen elämämme keskellä. Kun tiedät, miten taikatemppu tehdään, toistat sen automaattisesti uudelleen aina tilanteen vaatiessa.

Tämä itsen uudelleen ohjelmointi Kulta-aikaan on mahdollista tuhannelle ensiksi ehtivälle JenniSofian mentaalivalmennuksessa 16.6.2021 klo 18.00 alkaen. Kun tämä taika tehdään mahdollisimman suurella joukolla, vahvistaa se jokaisen osanottajan ohjelmointia aivan uskomattomalla tavalla. Kysymyksessä on itse tietoisesti toteutettu massahypnoosi, joka jää osanottajille pysyväksi työkaluksi koko loppuelämän ajaksi. Valmennuksen kesto on vähintään 2 tuntia ja osallistumismaksu vain Astron asiakkaille 22€. Valmennuksen hinta on rakennusmestarin pyhä luku. (Kun tilaisuus on loppuunmyyty, poistuu maksumahdollisuus sivulta)

Tutustu ja osallistu mentaalivalmennukseen tästä:

JenniSofian mentaalivalmennus 16.6.2021

Ellet pääse livetapahtumaan, saat maksun maksettuasi joka tapauksessa tallenteen sähköpostiisi seuraavana päivänä.

P.S. Kuunpimennyksen päivän iltana 26.5. klo 19.00 on Astroliven aiheena Karma ja jälleensyntymisoppi. Annamme Vilkku Valon kanssa opastusta oman karttasi karmatekijöiden tunnistamiseen. Emme ota käsittelyyn osallistujien karttoja, joten ennakkoon ei kannata niitä chattiin heitellä. Meillä on silti esimerkin vuoksi vieras tai kaksi, joiden kartoilta tutkimme tätä mielenkiintoista ilmiötä. Julkaisemme osallistumislinkin aamupäivällä 26.5. sähköpostitse kaikille sähköpostini tilaajille ja uudelleen zoomin avautuessa klo 18.30. Zoomin lopuksi teemme yhdessä täysikuu meditaation joskus ilta kahdeksan jälkeen.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää