Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Janne Laakso

Janne Laakso

20.5.2021

Kohti vapautta – irti tiedostamattomista ohjelmoinneista

Katsoessamme itseämme peilistä saatamme nähdä Maijan, Liisan tai Pekan. Tiedämmekö tai tunnemmeko todellisuudessa heidät – itsemme? Keitä olemme todellisuudessa sisimmässämme? Vaikka emme tietäisikään, niin pelkkä ajatus siitä kertoo oikeasta tiestä kohti suurta ja tuntematonta matkaa. Olemme päässeet lähtöruutuun elämän mittaisessa huikeassa elokuvassa; Arvaa kuka olen. Tämän kosmisen elokuvan ainoa odotus on että, pääsette aloittamaan pitkän, mutkaisen ja pomppuisen polun kohti totuutta, siitä kuka ikinä todellisuudessa oletkin.

Olemme inkarnoituneet maapallolle näyttelemään todella kovan luokan draama-, action-, komedia- tai ihan mitä vaan elokuvaa, jonka päänäyttelijän näette peilistä. Muistakaa, ettei stunttimiehiä ole käytössä missään tempussa. Te teette omat stunttinne. Saatte itse päättää elokuvan aihealueen. Peilistä nähdyllä Maijalla, Liisalla tai Pekalla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa. Onko sitten millään muullakaan mitään merkitystä? Miettikää asiaa seuraavasti; On olemassa vain ykseys, tietoisuus, Universumi tai maailmankaikkeuden energia. Siis on vain yksi ja sama, ei ole mitään muuta. Se sama energia on kaikkialla, ihmisissä, hississä, peilissä, hiekassa, kasveissa, kaikkialla. On vain yksi ja kaikki muu on harhaa tai illuusiota näytelmän muodossa. Kuulostaa kovin monimutkaiselta ajatukselta, mutta näin se vaan menee. Jos ei ole kuin yksi, niin oletteko nyt sitten Maija, Liisa vai Pekka? Jos te olette Maija, niin kuka on Liisa tai Pekka?

Henkisyydessä puhutaan yleensä, että pitää olla jonkinlainen - ei, ei pidä olla minkäänlainen

 Te olette juuri sellaisia kuin te olette, koska sillä ei ole merkitystä oletteko jotain muuta. Te olette juuri täydellinen sellaisenaan, kuin olette. Meditoitte tai pelaatte monopolia, syötte lihaa tai kananmunia, inhoatte tai rakastatte. Jos te rakastatte, rakastatte vain itseänne. Jos inhoatte tai vihaatte jotain muuta ihmistä, inhoatte ja vihaatte vain itseänne, koska ei ole muuta

Onko merkitystä, haluatteko pelastaa maapallon kaikki eläimet ja saada rauhaa maapallolle? Ei, silläkään ei ole mitään merkitystä. Kyse on ainoastaan hereillä olemisesta. Toki heräämisessä tapahtuu itsessään sellaista, että haluaa pelastaa eläimet ja saada rauhaa aikaan maailmassa. En minäkään kirjoita sen takia, että olisin hereillä. Kirjoitan, koska haluan kirjoittaa. Itselleni tulee äärimmäisen syvä kiitollisuuden tunne, että saan jakaa omia mietteitäni kanssanne. Haluan kirjoittaa itselleni, siis teille, meille kaikille.

Olemassaolomme tarkoitus

Nyt päästään asian ytimeen eli ykseyteen. Me ihmiset olemme hakemassa kokemuksia täällä, jonka jälkeen kierto alkaa uudelleen toisessa paikassa, missä, niin meillä on vapaa tahto siihen. On syntymistä sekä kuolemista, joka jatkuu ikuisuuden, koska aikaakaan ei ole. Voiko sitä edes ymmärtää, ettei peli koskaan lopu? Tässä tapauksessa syntyminen on nukkumista ja kuoleminen on heräämistä. Me synnymme, jolloin olemme unessa, jossa meidän tulee ainoastaan muistaa, keitä me olemme ja mistä tulemme. Kuolemassa pääsemme todelliseen kotiimme, ykseyteen. Kuolemassa siis synnymme takaisin kotiimme, lähteelle, josta taas aikanaan lähdemme kiertolaismatkalle muualle hakemaan niitä kokemuksia erilaisista asioista. Ainut asia maailmassa mitä teiltä ei voida ottaa pois on kuolema. Pitäkää kuolema mukananne koko ajan, koska se on tehnyt elämästänne mahdollisen. Viimeistään silloin kun kuolema saapuu, heräätte tästä kaikesta, suuresta unesta. Universumin kiertokulku on nähtävissä jokapäiväisessä elämässämme. Joka aamu ”aurinko nousee”, kuu kiertää maata, talven jälkeen tulee kesä, kukat heräävät keväisin, muuttolinnut saapuvat keväisin, tähtiä kuolee, uusia syntyy. Kaikki tämä on kosketuksissa Universumin elämänkiertoon, jota me ihmiset kutsumme elämäksi. Meidän tulisi kutsua sitä pyhäksi elämäksi, koska se sitä se todellisuudessa on.

Polkumme

Tällä kierrolla meillä kaikilla on oma henkinen polkumme. Kuljemme sitä eteenpäin juuri omalla tavallamme ja tahdillamme. Kukaan ei ole sen parempi kuin toinenkaan, koska toista ei ole. Se, että onko ihmiset henkisesti heränneet, niin silläkään ei ole väliä. Kaikki heräävät omalla ajallaan aikanaan. Kaikilla on oma tarkka aikataulunsa ja suunnitelmansa. Se aikataulu on yhtä tarkka kuin sveitsiläisten valmistajien kellot. Suunnitelma menee eteenpäin juuri, niin kuin itse olette suunnitelleet, täydessä harmoniassa ja rakkaudessa, mikäli haluatte.

Mitä henkinen herääminen ylipäätänsä tarkoittaa?

 Niin kuin mainitsin yllä, meillä kaikilla on oma polkumme kuljettavana. Se polku on kuin metsäpolku, jossa tulee vastaan kiviä, kantoja, eläimiä, puita sekä metsän henkiä. Ne ovat meidän "tehtäviämme" ja "kokemuksiamme" omalla polullamme. Voidaan sanoa, että kaikki ihmiset ovat kyllä osaksi tuolla henkisellä polulla, kunnes heräävät. Tuleeko matkasta rauhallinen, täyttä tyyneyttä ja rakkautta ja hyväksyntää? Voin sano, että ei tule. Matkasta tulee pomppuinen, tunteiden sekamelskaa ja välillä huutoa vihasta ja katkeruudesta. Kaikki kohdentuu itseemme. Kun lopuksi ymmärrämme kaiken tämän tuskan aiheuttaneen matkan tarkoituksen, niin mieleemme valtaa rauha ja ymmärrys lähes kaikesta. Illuusio ja harha poistuu totuuden tieltä.

Kun itselleni alkoi herääminen todella valjeta, niin mietin, että miksi lähdin edes tähän mukaan? Toisinaan kaikki tuntuu niin turhauttavalta, sekaiselta, uskomattomalta, mutta samaan aikaan niin hienolta ja rakkauden täydeltä olevalta matkalta. Välillä päässä kiehuu, välillä tuntuu se rakkauden lämpö kaikkialla. Ensinnäkin, olemme ihmisiä ja tunteita kuuluu tuntea. Siksipä me juuri täällä olemme. Toiseksi, eipä ollut vaihtoehtoa ja kun herääminen tapahtuu, niin takaisinpäin on vaikea askelta ottaa. Niin kuin asian henkimaailma itselleni ilmoitti;   "Jos olisimme antaneet ennakkovaroituksen henkisestä heräämisestä ja kertoneet, millainen matka siitä tulisi, niin et koskaan olisi alkanutkaan siihen". Tähän itse totesin; ”En olisikaan”, koska ego olisi sanonut, että ei käy. Nyt ego ei enää kykene vastustamaan asiaa, vaan sielu ottanut vallan egosta. Egoni on lähes tulkoon riisuttu. Toki siinä asiassa matkaa on vielä kuljettavana.

Kun lähdette kulkemaan polkuanne, annan hyvän vinkin - Kulkekaa omaa polkuanne pitkin

Älkää kopioiko muilta polkua, älkää kuunnelko ketään muita, kuinka se polku pitää kulkea. Kuunnelkaa itseänne ja luottakaa siihen. Valitkaa oma, uusi polku. Vanhat polut on kävelty ja siellä tulee vastaa vain ne vanhat ja samat kokemukset. Jos elämänne on mennyt tiettyyn suuntaan ja haluatte muutosta, vaihtakaa polkua, koska muuten ne samat vanhat samat asiat toistuvat vain uudestaan ja uudestaan. Astrologi Kirsi Halla-Seppälä toteaa mm seuraavaa: Astrologia antaa itsessään hyviä oppivälineitä heräämisen ensimmäisiin vaiheisiin. Astrologiset tulkinnat ovat erinomainen väline oppia ymmärtämään tiedostamattomia ohjelmointejamme jotka vaikuttavat siihen millaisena elämä meille näyttäytyy.

Kun henkisessä heräämisessä tulee ahaa-ilmiö

Silloin ihminen voi löytää lopuksi totuuden. Totuutta on vaikea määritellä, koska ensin tulisi tietää mikä on ei totuus. Ei totuus, on se mikä ei ole totuus. Sen joudutte itse löytämään ja määrittämään, koska kukaan ei sitä voi tulla teille kertomaan. Totuus asuu kuitenkin sisällänne. Heräämisessä herätään tästä unesta, jossa vaellamme metsäpolulla. Metsäpolun aikana kohtaamamme tehtävät riisuvat egoamme joka kerta kerros kerrokselta. Me kuvittelemme asioita ja luulemme niitä todeksi. Tällöin meillä on vielä käytössämme valheellinen totuus - Ego. Kun ego riisutaan täysin, jäljelle jää vain totuus ja heräämme tähän kaikkeen epätodelliseen. Kun totuus on paljastunut, valaistumme. Valaistuneena näemme unen missä olemme olleet. Pystymme erottamaan tällöin totuuden unesta. Tässä vaiheessa rakkaudella tai tietoisuudella ei ole mitään merkitystä, vaan kyse on totuudesta. Valaistuminen on totuuden tajuamista, ei sen vaikeammasta. Totuuden heräämistä itsessään. Tällöin myöskin ymmärtää ykseyden ja sen merkityksen. Ykseyden merkityksen ymmärtäminen on hyvin yksinkertaista, ainakin siinä vaiheessa, kun sen tajuaa. Tämän polun kuljettuamme, olemme tulleet päätepysäkille. Polku loppuu tähän ja lopun ajan voitte tehdä mitä haluatte tai olla tekemättä mitä haluatte, sillä millään ei ole enää merkitystä. Olette siis päässeet elämän päätepysäkille. Onneksi olkoon!

Suurin harha Egomme

Miettikääpä tarkoin egoa, mitä se loppujen lopuksi on? Ego on pelkkää harhan kuvitelmaa, jonka teidän kokemuksenne, uskomuksenne ja ajatuksenne ovat luoneet. Egon muokkaaminen tapahtuu aika helposti. Ei tarvita kuin yksi kova tuulen puhallus yhdestä asiasta, niin egomme muuttuu. Tarkoitan tällä jotain käsitystä jostain asiasta ja kun joku näyttää toteen jonkun asian toisella tavoin, niin muutatte egoanne hetkessä. Toisin sanoen ego on rakentunut harhan päällä ja luotatte siihen. Hyvät lukijat, te itse olette luoneet oman egonne.

Ihmisten luoma harhakäsitys on, että elämän lopputulos on epävarma. Tästä on syntynyt meidän suurin vihollisemme - pelko. Jos epäilemme lopputulosta, epäilemme Luojaa, itseämme, Universumia. Jos epäilee itseämme, Universumia, joutuu elämään koko ikänsä pelon ja syyllisyyden vallassa. Me olemme siis päättäneet epäillä itseämme, miksi? Tämä on suuri taikashow ja te olette juuri näitä taikureita, pääosan esittäjiä. Te itse saatte päättää tempun laadusta, ajasta ja vaikeudesta. Te teette myös sen taikatempun. Näin me itse olemme sen halunneet - Universumi on halunnut. Mikä teidän tehtävänne on? Ei teillä ole mitään tehtävää, ette ole tulleet tänne tekemään töitä, lukemaan insinööriksi, juoksemaan satoja kilometrejä. Teillä ei ole kuin yksi asia mitä pitää muistaa; keitä te olette, mistä olette tulleet.

Minkä ihmeen takia stressaamme erilaisista asioista?

Kun tämän kaiken ymmärtää, niin teidän oma olonne huojentuu, koska millään ei ole mitään merkitystä, loppupeleissä. Jos kaikki ihmiset ymmärtäisivät ykseyden täydellisyyden, kenelläkään ei olisi "paha" olla. Ei olisi sotia, ei olisi nälänhätää, emme tuhoaisi luontoa, emme tappaisi eläimiä. Ihmettelen suuresti, kuinka pienestä asiasta on kyse ja kuinka suuri vaikutus sillä olisi. Mutta siteeratakseni itseäni, ei silläkään ole merkitystä, koska kaikki menee suuren suunnitelman mukaan - "luottakaa suureen suunnitelmaan". Jed McKennan kirjassa oli oiva kuvaelma tästä suunnitelmasta ja miten kaikki palaset voivatkaan sopia yhteen täydellisesti: Tiputtakaa suuri lasinen vaasi parvekkeelta alas asfaltille. Mitä tapahtuu? Kaikki sirpaleet lentävät ties minne ja niitä ei vaan löydä mistään. Jos olisitte kuvanneet videonauhalle ko. tapahtuman, niin takaperin pyöritettynä vaasi näyttää loppujen lopuksi täydellisen täydeltä ja ehyeltä. Kaikki palaset palaavat kohdalleen täsmällisesti, juuri oikeaan aikaan. Mikään palanen ei vaan voi mennä väärään paikkaan väärään aikaan. Näin on myös maailmankaikkeuden kanssa, kaikki loksahtaa paikoilleen oikeaan aikaan täydellisesti ja harmonisesti.

Rakkaudellista kevättä kaikille
Janne Laakso

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Janne Laakso

Olen Janne Laakso Helsingistä, perheellinen ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen toiminut lähes koko elämäni turvallisuusalalla eri tehtävissä, kansainvälisessä yrityksessä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt mm hyvinvointialaan, niin fyysiseen kuin henkiseenkin. Tällä hetkellä omistan yrityksen 4 D Meditation & Wellness, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen henkiseen hyvinvointiin. Tämän lisäksi olen mukana Tietoisuus Ry:n hallituksessa.

Omaa henkistä kasvumatkaani ja sisäistä unelmaani työstän rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti ovat lähellä sydäntäni. Kasvun ja totuuden matkalla etsin Universaalia hyvinvointia elämääni, sekä haluan jakaa sitä sanomaa kaikille teille muillekin kirjoitusteni muodossa. Toisinaan kasvaminen ja siihen liittyvä totuus kieltämättä koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa meidät oman egomme vallasta antaen sielumme valon hiljalleen alkaa kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa seuraamaan henkisenmatkan aiheisia blogejani.

T. Janne Laakso
www.tietoisuusry.fi

Janne Laakso

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää