Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.3.2021

Elämä vai kuolema?

Aurinko, Venus ja Chiron kohtaavat kaikki toisensa täydenkuun hetkellä tämän viikon sunnuntaina. Jos tästä kuviosta jotain voi sanoa, niin sanotaan, että se on parantavaa ja ymmärtävää rakkautta kauneimmillaan. Tuntuu aivan uskomattomalta katsella ja kuunnella, kuinka sosiaalisessa mediassa ollaan valmiita lynkkaamaan, pamputtamaan ja pahoinpitelemään oma lähimmäinen ja oman maan kansalainen vain siksi, että hän on jostakin asiasta eri mieltä ja ilmaisee sen. Ensimmäisen kiven heittäjiä löytyy tungokseen asti. Saman tilanteen edessä oltiin jo 2000 vuotta sitten ja kaikki muistavat Jeesuksen esittämän kysymyksen.

Kuinka moni osaa sovittaa Jeesuksen viisaat sanat tähän hetkeen ja omaan elämäänsä. Maailma on jakautunut kahteen vastakkaiseen leiriin, eikä ole mitään väliä, kumpaan leiriin kuulut. Ratkaisevaa on, miten käyttäydyt omassa leirissäsi. Molemmissa leireissä on vihan kylväjiä. Syyttämällä tai arvostelemalla eri tavalla asioista ajattelevaa ja eri tavalla käyttäytyvää lähimmäistä onnistumme tehokkaasti laskemaan omaa värähtelyämme ja samalla tulemme tuominneeksi itsellemme onnettoman elämän.

Viha ja katkeruus synnyttää vihaa ja katkeruutta, joka osuu ehdottomalla varmuudella vihan kylväjään. Panokset nousevat ja tunteet kuumenevat nyt päivä päivältä. Jyvät alkavat erottua akanoista. Kulta-ajan tehdessä tuloaan lisääntyy sekä valo että pimeys. Joudumme joka päivä valitsemaan pimeän ja valkoisen käyttäytymisen välillä uusiin tilanteisiin joutuessamme. Karu tosiasia on, että jokainen ihminen ajattelee vain itseään ja toimii aina itsekkäästi. Kukaan ei ole valmis toimimaan oman näkemyksensä ja oman tietonsa vastaisesti toisten vuoksi. Ei kukaan. Sellaisen vaatiminen on silkkaa narsismia, eikä siihen pidä kenenkään alistua.

Itsensä kanssa tasapainossa oleva ihminen elää rehellisesti omaa elämäänsä ja antaa muiden olla rauhassa. Tasapainoton ja pelossa elävä ihminen etsii syyllistä omaan pahaan oloonsa itsensä ulkopuolelta. Tämän hetken tilanne vastakkaisine mielipiteineen tarjoaa yltäkylläisesti ravintoa syyllisiä etsiville ja kiviä taskussaan kantaville mielensä pahoittajille.

Katsele ympärillesi ja löydä tasapainossa elävät läheisesi joko maskia käyttävien tai niitä käyttämättömien joukosta. Toinen ihminen on aina ansainnut hymysi, ystävällisyytesi ja vähintään ymmärryksesi, vaikka hän käyttäytymisensä valossa selvästi kuuluisi tasapainottomaan joukkoon. Tällä viikolla parantajat ja valonkantajat löytävät toisensa ympärilleen katselemalla. Täysikuu 28.3. välittää maapallolle tasapainottavaa ja huikean parantavaa värähtelyä, johon voi ihan vain itsensä vuoksi valmistautua maanantaista lukien olemalla iloinen, ystävällinen ja hyväksyvä muita ihmisiä kohtaan.

TIMON JA SEPON KAIKILLE AVOIN SUORA LIVE TAROT-ZOOM on katsottavissa youtuben astro.fi kanavalla keskiviikkona 24.3. klo 19.00 alkaen. Lähetys on suunnattu Tarot verkkokurssin tilanneille, mutta jokainen asiasta kiinnostunut on tervetullut kuuntelemaan ja katselemaan verkkokurssiin kuuluvaa avauslähetystä. Tarkempia ohjeita striimin seuraamiseksi kerromme keskiviikkona saapuvassa sähköpostissa. Tarot verkkokurssiin voit tutustua tästä.

Kunnallisvaalit hiukan lykkääntyivät, mutta ensimmäinen itselleen tulkinnan tilannut puolue esittäytyy alla olevalla videolla. Saa nähdä, löytyykö muista puolueista innokkaita karttansa tutkijoita. Mielenkiintoista kuitenkin on, että tämänkertainen astrologin vaalitenttiin osallistuva puolue saa karttansa tärkeimmiksi tekijöiksi juuri Venuksen ja Chironin. Sattumaako?

 

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää