Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

14.1.2021

Sinä ja Scifi vuosi 2021

Olen saanut pyyntöjä selkeämmästä aikajanasta tämän vuoden kuvioiden osalta ja koitan tähän vähän selventää kollektiivista rytmitystä ja mahdollisuuksia ottaa siitä positiivinen käyttövoima oman elämän uudistamiseen.

Tammi-helmikuu

 13.1.2021 Mars neliö Saturnus
 17.01.2021 Jupiter neliö Uranus
 20.01.2021 Mars yhtymä Uranus
 17.02.2021 Saturnus neliö Uranus

Vuoden alussa on kysymys ensimmäisistä yhteenotoista vanhan paikoilleen jämähtäneen todellisuuden (Saturnuksen) ja sitä rikkomaan tulleen Uranuksen välillä. Toki tämän viikon lopulla myös Jupiter eli ahneus saa kyytiä Uranukselta, josta esimakua löytyy vaikkapa Viron korruptioskandaalista. Muitakin patoja ollaan naputtelemassa hajalle tuhansilla pienillä moukareilla, eikä rahan jakaminen hyville kavereille ole yhtä helppoa enää missään maailman kolkassa. Tällaiset puhdistavat paljastukset saattavat aiheuttaa dominoefektin kautta koko maapallon, koska niissä puhutaan niin isoista summista, etteivät ne mahdu yhden maan rajojen sisälle.

Nykyinen materiaalinen maailma työpaikkoineen, pankkeineen ja sosiaalisine rakenteineen on uudistumassa Uranuksen johtaman vallankumouksen muodossa. Tässä muutoksessa olemme kaikki mukana, eikä ole välttämätöntä, eikä tarpeellista ottaa mitään kantaa hyviksiin tai pahiksiin näissä tapahtumaketjuissa. Oman elämän kannalta on arvokkainta löytää oma paikka tässä uudistuvassa prosessissa samalla kun irrottautuu jostakin selvästi itseä ja omaa luovuutta rajoittavasta tekemisestä. Jos seuraat aktiivisesti omia tuntemuksiasi, niin huomaat kyllä mikä kuvio Sinua nyt kiehtoo eniten. Paljon vanhaa kaatuu alta pois jo alkukuusta ja moni uusi ilmiö tai idea käynnistyy mahtavalla ryminällä.

Omalle radikaalille ratkaisulle on paras aika tammikuun jälkimmäisellä puoliskolla. Jos Sinulle tulee Astrokalenteri, niin saat lisäksi tietää osuuko joku näistä alkuvuoden kuvioista Sinun kartallesi ja vieläpä senkin, mille elämän alueelle Sinun kannattaa uudistusvoimaasi suunnata. Mielenkiintoista on myös seurata niitä päiviä, joille kulta-ajan symboli Sinun kalenterissasi napsahtaa, jos napsahtaa.

•05.06.2021 Mars oppositio Pluto
•14.6.2021 Saturnus neliö Uranus (Saturnus perääntyy)
•01.07.2021 Mars oppositio Saturnus
•04.07.2021 Mars neliö Uranus

Toinen huikea tehojakso kolahtaa pienen keväisen hengähdystauon jälkeen näppärästi keskelle kauneinta kesää. Saturnuksen perääntyessä tarkassa neliössä Uranuksen ohi takaisinpäin Vesimiehen merkissä. Tammi-helmikuussa kulminoitunut kollektiivinen kapina on kerännyt voimaa kilpaa kevääseen heräävien kasvien kanssa ja kesän koittaessa tehdäänkiin ankaraa valintaa omista joukkueista. Marsin oppositio Plutolle kesäkuun alussa kerää yhteen tämän hetken tehokkaimmat maalintekijät. Astrokalenterista pääset katsomaan, kuulutko tähän kesän tehokkaimpaan räjäytys/rakentamis porukkaan ja millaisilla työkaluilla. Energiasi on näiltä osin ja tässä vaiheessa täysin pysäyttämätöntä. Tämän energian kyllä tunnistaa oman kartan tekijöille tulevista ohituksista mitään tietämättä, mutta mukavaa luottamusta ne antavat omalle puskemiselle.

Kesäkuun puolivälistä heinäkuun puoliväliin mennään jälleen Marsin, Saturnuksen ja Uranuksen tiukassa väännössä, jossa otetaan mittaa ennen kaikkea kyvykkyydestä sopeutua muuttuviin tilanteisiin muutoksen toteuttajan roolissa. Valittavana on vapaus ja menestys tai vankila ja menetys. Vain yhden kirjaimen ero, mutta yllättävän ratkaisevalta se kuulostaa. Harmillista, jos se sitten johtuukin kirjoitusvirheestä. Tarkkana on syytä olla, sillä ahdistus kuuluu ratkaisevana osana molempiin lopputulemiin. Ahdistus on tämän vuoden suurin hyväntekijä niille, jotka osaavat sitä kuunnella vapauttavana tunteena. Minulla on tässä jaksossa melkoinen rykelmä Kulta-ajan osumia, joten keräilen taatusti alkuvuoden voimia osatakseni ajoissa irrottautua kahlitsevista osista elämääni. Pääroolissa on minulla Aurinko eli luovuus. On jännittävää katsoa, mitä jätän tässä vaiheessa taakseni. Jos olet astrokalenterin tilaaja, niin kesäkuun osumat kannattaa tarkistaa jo tässä vaiheessa. Ei yhtään haittaa tietää niistä jo hiukan ennakkoon, vaikka konkretia olisikin ihan jotain muuta, kuin nyt ajattelee.

•22.10.2021 Mars neliö Pluto
•10.11.2021 Mars neliö Saturnus
•17.11.2021 Mars oppositio Uranus
•24.12.2021 Saturnus neliö Uranus

Kolmas ja viimeinen näytös tässä vuoden 2021 jännitysnäytelmässä näytellään talven kynnyksellä ja mahtipontisesti Jouluaattoon päättyvänä lahjojen jakamisena oikeaan osuneista ratkaisuista.  Lokakuun lopulla ovat jälleen liikkeellä osittain samat pioneerijoukot kuin kesäkuussa, mutta hiukan jo eri asteissa, joten joitakin taistelijoita tippuu pois joukosta ja muutamia uusia tulee tilalle testaamaan luottamusta omiin hauksiin. Jos tämä kuvio sattuu osumaan omalle kartalle, niin se tulee ottaa vastaan huikan kannustavana tekijä. Seppo Seppä Ilmarisia on liikkeellä kohtalaisen pieni, mutta sitäkin tehokkaampi joukko ja on taatusti kunnia kuulua tähän joukkoon pyramidi symbolin loistaessa Astrokalenterisi kuukausinäkymässä.

Marraskuusta joulukuun loppuun ovat sitten liikkeellä muutoksen viimeistelijät, joilla on paljon omakohtaista kokemusta siitä, mitkä asiat edelleen junnaavat liikaa paikoillaan. Tää on se viimeinen taisto, joka lopulta ratkaisee, kummalle puolelle asetut ensi vuonna käynnistyvällä uudella ja mielenkiintoisella pelilaudalla. Viimeisetkin rippeet tarpeettomista ja voimiasi kuluttavista velvoitteista on mahdollista pudottaa selästä jouluaattoon mennessä ja parempaa joululahjaa ei kukaan voi toivoa. Silloin Sinua odottaa uusi vapaampi ja aivan varmasti mielekkäämpi elämä.

Olipa vuoden aiempien jaksojen aikana tapahtunut mitä tahansa, niin tämä on jokaiselle suuri mahdollisuus kasvattaa omaa henkistä voittopottia entistä mahtavammaksi. Aina on parannettavaa ja aina on jotain uudistettavaa. Niin hyvin ei koskaan mene, etteikö voisi mennä vielä paremmin. Niin vapaa ja luonnollinen ei koskaan ole, etteikö voisi olla vielä vapaampi ja luonnollisempi. Tästä syystä suosittelen vilkaisemaan omia loppuvuoden kuvioita Astrokalenterin Kulta-aika osiosta hiukan ennakkoon, jotta voi tehdä alustavaa valmistelua vaikka koko alkuvuoden ja olla sitten huimassa tikissä alkutalven koitoksissa.

Astrokalenterin tilaajana näet kaikki nämä eri jaksosen tapahtumat yhdellä lukemisella klikkaamalla astrokalenterivalikossa kohtaa "Uutta - Kulta-aika". Sieltä näet helposti kaikkiin näihin kolmeen huippujaksoon osuvat ohitukset omalle kartallesi aikajärjestyksessä ja niiden tulkinnat kunkin kohdan alla olevista linkeistä.

Kulta-ajan Astrokalenteri 2021

Jos sinulla ei vielä ole Astrokalenteri 12 kk niin voit tilata sen tästä

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää