Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.1.2021

Ryskyy ja rytisee, luulen ma

Merkurius ja Mars rymistelevät äänekkäillä ja ylläyksellisillä kärryillä tammikuun loppupuolelle saakka, eikä kenenkään ennustuksilla ole suurta painoarvoa. Saatamme olla lähipäivinä todistamassa historiallisia tapahtumia, jotka antavat suunnan jännittävälle ja arvaamattomalle loppuvuodelle. Räjähtävin kuvio osuu sattuvasti päivälle 20.1.2021 Marsin tehdessä silloin yhtymää Uranukselle. Millainen vallankumous mahtaa levittäytyä silmiemme eteen? Luultavasti kuitenkin sellainen, jota suurin osa ei ikimaailmassa olisi osannut odottaa. Videolla käyn aikajaksoja läpi vähän tarkemmin yksityisen ihmisen näkökulmasta.

Kohtaloa vai karmaa? (Kummasta astrologiassa on kysymys?)

Kautta historian ovat filosofit, teologit ja astrologit pohtineet onko ihmisten elämä ennalta määrätty, vaikuttaako siihen aiemmat teot ja ajatukset. Vai onko kaikki vain sattumaa, niin kuin osa tieteestä tuppaa määrittämään. Monissa eri uskonnoissa ajatellaan, että tulevaisuus on jumalan käsissä ja se on ennalta määrätty. Toisaalta on olemassa myös erilaisia suuntauksia, joissa ajatellaan, että ihminen on vapaa tekemään omat päätöksensä sekä hänellä on vastuu myös tekemistään päätöksistä. Näiden lisäksi on näkökulma, jossa ajatellaan molempien yllä olevien lähtökohtien olevan oikeita: toisaalta jumala on määrännyt ennalta jokaisen olennon elämän, ja toisaalta jokaisella on tästä huolimatta vapaus tehdä päätöksiä oman tahtonsa mukaan.

Lue koko juttu täältä: 4dmeditationwelness blogi

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää