Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.11.2020

Tässäkö tää oli?

Joulu on tulossa vai onko? Jotkut heittelevät ajatuksia siitä, että Joulu olisi peruutettu kiristyvillä sulkutoimilla. Saattaa olla, että niitä entisajan jouluja ei kannata enää odotella, mutta tilalle tulee toisenlainen Joulu ja aivan varmasti paras mahdollinen olosuhteista riippumatta. Joulua on vietetty viimeisten sadan vuoden aikana tappavan ankeissa olosuhteissa nälänhädän ja vakavien sairauksien keskellä. Noihin aikoihin verrattuna olemme kolme viikkoa ennen joulua hyvässä tilanteessa. Kaikki kuitenkin muuttuu nyt uskomattoman nopeasti ja kolme viikkoa ennen joulua ei kukaan pysty ennustamaan, missä silloin mennään. Leirinuotiolla on uusi youtube-kanava, jonka avausjaksolla jutellaan astrologista ja astrologiasta uuden ajan kynnyksellä.

Leirinuotiolla Keijo, Johanna ja Seppo

Astrologisesti näyttää siltä, että koko tämän vuoden kestänyt ahdistava, puristava ja täynnä ennen näkemättömiä rajoituksia ollut aika olisi nyt päättymässä Jupiterin ja Saturnuksen siirtyessä pian puolenkuun jälkeen Vesimiehen merkkiin. Vapautta, riippumattomuutta ja kumouksellisuutta edustava Vesimies luo ennalta arvaamattoman ja raikkaan sisällön näille kahdelle sosiaaliselle planeetalle. Symbolisesti ahtaaksi käyneet rajat ja rajoitukset kaatuvat antaen tilaa uudenlaiselle vapaammalle maailmalle. Uusi maailma ei rakennu yhdessä kuukaudessa, mutta joulukuussa homma kuitenkin käynnistyy isommassa ja pienemmässä mittakaavassa.

Kukin meistä käy samaa vapaustaistelua omassa elämässään, mutta ei muiden asettamia rajoituksia, vaan itse itselle asetettuja rajoituksia vastaan. Olemme tulleet tilanteeseen, jossa tunnutaan katsottavan toista enemmän kuin itseä siksi, että tuolla toisella on eriävä käsitys jostakin asiasta kuin itsellä. Ikään kuin olisi olemassa vain yksi ja sama totuus jokaisella ihmisellä. Viimeistään nyt jouluna olisi oman edun nimissä annettava sekä itselle että muille vapaus elää oman totuutensa mukaista elämää ja pitää huolta omasta terveydestään itse oikeaksi katsomallaan tavalla.

Toiset lääkärit, asiantuntijat ja päättäjät ovat asioista täsmälleen eri mieltä kuin toiset. Kannattaa kuunnella molempia ja sen jälkeen päättää, minkä kannan itse ottaa. Kukaan ei ole halukas alistumaan toisen totuuteen, ellei ole itse samaa mieltä. Jouluaaton lähestyessä lähestyy myös Mars tarkkaa neliötä Plutolle ja on tarkimmillaan 23.12.2020. Tästä syystä joulu on räjähdysherkkää aikaa, joka saattaa pahimmassa tapauksessa rikkoa sukulaisten välit lopullisesti. Jotta näin ikävästi ei pääsisi tapahtumaan, olisi niin tärkeää pitäytyä hiljaa ja rauhallisesti omassa totuudessa toisen totuuteen puuttumatta ja omaa totuutta turhaan selittelemättä. Maskeista, rokotuksista ja sulkutoimista ollaan kahta eri mieltä ja molemmat ovat yhtä oikeita. Kiisteleminen on kerta kaikkiaan hukkaan heitetettyä aikaa.

Rauha jouluun ja elämään syntyy siitä, että jättää tilaa eriäville mielipiteille, joita on ilmassa tänä jouluna tavallista enemmän. Henkinen voittaja on aina se, joka luopuu väittelystä. Tätä jaloa taitoa voi alkaa harjoittelemaan välittömästi, jotta se joulun tullen olisi turvallisesti hallussa.

Astron Joulukauppa avautuu tänään 30.11.2020!

Avajais huumassa laitoin sinne tarjouksen aikaa tutkivasta astrologisesta tulkinnasta. Tervetuloa joulupuotiini. Sieltä löytyy myös kokonaan uusi tuote: Kuukalenteri.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää