Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

22.11.2020

Mustalta vaikuttaa tuleva perjantai - Ajankohtaista 23.11.

En tiedä, kuka keksi mustan perjantain, mutta niin se vain tuli jäädäkseen ainakin toistaiseksi. Astrokaupassa voi tehdä perjantaina ja postituslistalle kuuluvat jo torstaina 26.11. ostoksia puoleen hintaan normaalihinnasta eli melkoisesti VIP-hintaa edullisemmin klo 18-20 välisenä aikana. Nyt voi hyvällä syyllä pantata ostoksia siihen saakka ja toisaalta hankkia jotain sellaista, joka juuri nyt kiinnostaa. Astrologisten tulkintojen arvontaan voi osallistua täällä: https://www.astro.fi/horoskooppi/facebook/black_friday

ASTRON YLEINEN BLACK FRIDAY 27.11. KLO 18-20 ja 50% alennus lähes kaikista tuotteista. 

https://www.astro.fi/horoskooppi/facebook/black_friday_3

Astron PIDETÄÄN SUOMI PYSTYSSÄ JOULUKALENTERI:ssa seikkailee nyt kaksi niin tonttua, että huh sentään. Joulukalenteri avautuu Astron sivulla 1.12.2020 ja jälleen arvotaan hyviä palkintoja luukuttajille.

https://www.astro.fi/joulukalenteri2020

 

KIRJE YSTÄVÄLTÄ ja vastaukseni sen perässä

Tässä tuli mieleeni kun maailman tilanne on mikä on ja ihmisillä epävarmuutta ja varmasti pelkoakin löytyy...Moni valopuhuja puhuu blogeissaan ja videoilla muutamalla lauseella että hyvä on jo korkeammilla tasoilla voittanut. Ja tokihan sen tiedän. Niinkuin varmasti moni. 

Mutta miten niin? Kuka sen kertoo? Mikä on sen tiedon lähde? 
Kyllä, Mayat ovat näin kertoneet, astrologia tietää, mutta tässä ajassa kaipaisin itse ja varmasti moni muu kaipaisi hieman syväluotaavamman kerronnan faktoista. Uudestaan. Miten se kaikki sitten taas menikään. Ikäänkuin uusinnan. 

Tällaista infoa on varmasti pilvin pimein netit täynnä, olet varmasti kirjoittanut ja videoinutkin aiheesta. Nykysomessa tuntuu että viimeiset viisi videota/kirjoitusta on relevantteja, loput ovat ikäänkuin historiaa. Aika kun tuntuu etenevän, muuttuvan, kaahaavan... Tämän hetken tapahtuma on tottavie huomispäivän historia. 

Tällainen kaipuu nyt vain tuli mieleen. Olisi upeaa saada ns. "päivitetty informaatio" siitä, että me todellakin olemme hyvät jo voittaneet ja sen tietää siitä että... jne. Kunnon pläjäys sitä juurille palaavaa faktaa, että perkele aurinko oli siellä ja kuu täällä ja inkkari istui kiven päällä ja tuijotti taivaalle ja tajusi että hitto, hyvä voittaa sitten... No sitten.... 

VASTAUKSENI YSTÄVÄLLE

"Ihan hyvä näkökulma, johon tosiaan on viitteitä netti ihan pullollaan erilaisten kavavointien muodossa. Itse suhtaudun niihin melko kriittisesti ja koen, että muutos tapahtuu yksilötasolla enemmän kuin tuolla näkyvässä ja todistettavassa maailmassa. Profetioita on niitäkin niin paljon, ettei sen suhteen ole pienintäkään epäilystä siitä, että jotain on todella tapahtumassa.

Enemmän kuin hyvän ja pahan välisestä taistelusta, lienee nyt kysymys värähtelytaajuudesta. Nyt tapahtuu kohoamista korkeammille tasoille. Toiset kohoavat ja toiset eivät. Jako vähintään kahteen on menossa ja itse olen löytänyt omat valojoukkoni, enkä tarvitse sen isompaa vahvistusta sille, että hyvä on jo voittanut. Ryhmä ei ole kovin suuri, mutta sitäkin valovoimaisempi ja kasvaa koko ajan. Tervetuloa vaan mukaan ja luottamaan, että kaikki niiltä osin on jo kunnossa. Kukaan ei tiedä, miten jako lopulta käytännössä toteutuu, mutta sillä ei ole mitään väliä. Pääasia, että valo voittaa omassa itsessä."

Hyviäkin uutisia on paljon: Koronaan ei kuole eikä sairastu enää juuri kukaan. USA:han valitaan presidentti heti, kun äänet on saatu asiallisesti laskettua. Rokotteen saa ottaa tai olla ottamatta. Maskia saa käyttää tai olla käyttämättä. Meillä on asiat paremmin kuin monessa muussa maassa. Olkaamme siis ystävällisiä, asiallisia ja lempeitä kaikki toisiamme kohtaan. Rakkaudesta voi huolehtia vain oman sydämen osalta. Valossa eläminen on tätä päivää joka hetki yhä useammalle. Tervetuloa mukaan valojoukkoihin ketään syyttelemättä ja ketään mollaamatta.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää