Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

28.9.2020

Kun maailma pysähtyy

Tällä viikolla tiistaina Mars peruttaa tarkkaan neliöön Saturnuksen kanssa ja planeettasymboliikan mukaan on kysymys synkronointipysähdyksestä, jonka aikana kalibroidaan maapallon ja ihmiskunnan energiat samalle tasolle. Vähän samaan tapaan kuin joskus autoa tankatessa polttoaineen tulo pysähtyy hetkeksi. Alkuviikko saattaa pitää sisällään tällaisen epämiellyttävältä tuntuvan pysähdyksen, jonka aikana ei saa mistään kiinni ja kaikki tuntuu tarkoituksettomalta. Toisilla pysähdys on lyhyempi ja toisilla se saattaa kestää muutaman päivän.

Kukaan ei kuitenkaan muutu suolapatsaaksi, vaikka hetken aikaa saattaa siltä tuntua. Pysähdys auttaa selventämään omaa tekemistä ja sen todellista tarkoitusta. Oman elämänsä kalibroinnin pystyy parhaassa tapauksessa suorittamaan täysin omaehtoisesti, jolloin arkea ja omaa päivittäistä elämää häiritsevää tyhjyyttä ei ilmaannu lainkaan tai ainakin se on paljon miellyttävämpi kokemus. Tällä viikolla käynnistyvä lokakuu on koko syksyn myrskyisin aikajakso, jonka voimakkain energiapurkaus osuu 13.10. päivän kohdalle. Silti koko lokakuu on vahvaa elämän uudelleen järjestäytymistä, johon on vain sopeuduttava joka päivä uudelleen.

Tärkeintä on muistaa, että jokainen päivä tämän myllerryksen keskellä on suuri mahdollisuus määrittää omaa suuntaa sellaiseksi, että se vastaa kollektiivisesti kohoavaa värähtelyä. Olemme koko ihmiskuntana matkalla kohti ennalta tuntematonta määränpäätä ja jokainen joutuu ottamaan tässä prosessissa oman paikkansa. Miten tästä kokemuksesta voi tehdä itselleen mahdollisimman miellyttävän? Siitä keskustelemme tiistain webinaarissa, jossa sekoitamme suloisesti keskenään meditaation, itsehypnoosin ja lokakuun astrologiset energiahuiput.

P.S.

Syksyn 2020 kurssit ja tapahtumat löytyvät täältä

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää