Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

8.9.2020

Energiamyrskyn läpi

Vaikka tämä vuosi onkin ollut jo merkittävä muutoksien myrsky, niin jäljellä on vielä neljä askelmaa, neljä kuukautta. Jokainen näistä loppuvuoden kuukausista asettaa meidät testiin, ihmiskokeeseen, jossa muutoksen tuulet tuivertavat tukkaa. Se kaikki tapahtuu energeettisesti, maapallon värähtelyn kohotessa. Samalla kun maailma muuttuu, meidän on muututtava dna:ta myöten.

Kun tarkastelee numerologisesti vuosilukua 2020, saa eri lähteistä monia erilaisia tulkintoja. Ne kaikki kiteytyvät kuitenkin muutokseen, niin sisäiseen kuin yhteiskunnalliseen. Astrologi Jukka Viertomanner näkee, että luku 20 edustaa myrskyä. Olemme siis tuplasti myrskyn silmässä. Maya-astrologiassa olemme heinäkuussa siirtyneet myös uuteen muutossykliin, Myrskyn vuoteen. Googlelta kysyttäessä lukua 20 sanotaan korkeamman palvelun numeroksi, sodan ja rauhan numeroksi, ihmissuhteiden numeroksi, henkisen kasvun numeroksi.

Intensiteetti ei vähene vuoden loppua kohti mentäessä, oikeastaan käy päinvastoin

Nyt alkaa todellinen lähtölaskenta. Jokaisella kuukaudella on oma testinsä, oma viritteensä, ja meidän on päästävä ”universaaliin vireeseen”, jotta olemme valmiita seuraavan kuukauden koitoksiin, ottamaan portaikossa uusia, kevyempiä askeleita ylöspäin. Jos kaikki muutos tapahtuisi kerralla, ihmispolo ei kestäisi sitä, ei fyysisesti eikä henkisesti. Meidän on annosteltava muutos kurkusta yhdellä kertaa alas mahtuviksi pienemmiksi palasiksi. Muuten tukehtuisimme.

Vuoteen 2020 kuuluvat myös voimakkaat aurinkomyrskyt, auringonpurkaukset, jotka ovat jo näkyneet aktiivisina revontulina taivaalla. Koska aurinko olennaisesti pitää meidät hengissä, olemme herkkiä näille auringossa tapahtuville purkauksille. Aivan kuten kuunkierto, vuoksi ja luode, vaikuttaa meihin, tajuntaamme ja vointiimme, samalla tavalla aurinko energisoi ja lataa meitä. Nyt latausta ikään kuin nostetaan isommalle tasolle, ja tunnemme miten maailman meno kiihtyy, ja miten saatamme itsekin kiihtyä, käydä kierroksilla.

Millaisia fyysisiä tai henkisiä muutoksia olet itsessäsi huomannut?

Porataanko sinullakin kolmatta silmää päivin öin, jotta näkisit illuusioiden läpi? Kutittaako kurkkuchakraa, aivan kuin jotain haluaisi tulla suustasi ulos, ja jos et saa sanottua, uhkaat tukehtua? Nouseeko rinnastasi tai solar pleksuksestasi ”energiaröyhtäyksien” muodossa kipua ja pelkoa, jotka vaativat päästä ulos? Entä käykö päälaellasi vinha tuuli, kun otat kruunuchakran kautta yhteyttä yläkerran viesteihin? Onko juurichakrasi jumissa ja suolesi solmussa, kun et uskalla luottaa tulevaan?

Voi olla, ettet huomaa mitään muuta kuin valtavan väsymyksen, muutosvastarinnan, joka uuvuttaa. Ehkä sinua huimaa äkillisesti tai kehosi reagoi energeettisiin muutoksiin jatkuvalla päänsäryllä. Ehkä olet taas alkanut herätä samaan aikaan aamuöisin ja mietit miksi uni karkaa silmistä juuri silloin kun on sen paras aika.

Tätä kaikkea käymme läpi omalla yksilöllisellä tavallamme. Moni huolestuu, että onko jokin nyt hullusti, onko minussa jotain vikaa.

Maailma on hullusti. Maailmassa on jotain vikaa. Ja siksi me kaikki käymme nyt energiamyrskyn läpi, jotta olemme valmiita uusille kierroksille. Mutta aurinko ja sen kirkas valo on palaamassa elämäämme. Se odottaa tämän kokemuksen toisella puolella.

Kaksi aurinkoa paistaa kirkkaammin!

Tartu siis tarjoukseen, jossa saat itsellesi kaksi Auringonpaluutulkintaa yhden hinnalla (tämä tarjous on vain uusille tilaajille, ja molemmat tulkinnat tehdään samalle henkilölle).

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää