Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

7.9.2020

Kultaista valoa ja korkeaa värähtelyä

Vietin viikonlopun Uudenkaupungin Narvilinnassa Natural High Healing festivaaleilla yhdessä 3000 muun osanottajan kanssa. Lähdin sinne vetämään workshoppia epävarmoissa tunnelmissa, koska tapahtuman luonteeseen liittyen käytössä ei ollut videotykkiä eikä taustakangasta. Joku ihmeellinen tunne sisälläni kuitenkin suorastaan pakotti ottamaan luentotarjouksen vastaan. Paikalle lauantaina saavuttuani meni melkoinen tovi asettua siihen epätodelliseen tunnelmaan, joka paikalla vallitsi. Tarkoitukseni oli jakaa tunnelmia face- ja youtube kanavieni kautta, mutta en vain millään pystynyt painamaan aloitusnappia noiden kahden päivän aikana. Tuntui, kuin raja kahden maailman välillä olisi ollut minulta suljettu myös tietoliikenteen osalta. Tunnelmaan ja energiaan sopivat sanat olivat täydellisesti kateissa.

Festivaali oli astrologian näkökulmasta loistavasti ajoitettu Auringon toteuttaman kultaisen kuukauden aloitushetkeen. Välitön rakkaudellinen värähtely oli varmasti noussut heti torstain aloitushetkestä alkaen ja siksi asettuminen otti oman aikansa. Pidin luennon lauantaina ja sunnuntaina valoa värähtelevälle ja täysin läsnäolevalle yleisölle, joka tuntui puhuvan itselleen minun kauttani. Energia oli täysin käsin kosketeltavaa myös muissa meditaatioissa, luennoilla ja workshopeissa, joihin ehdin osallistumaan. Vaikka välittämäni tieto oli ajoittain hyvinkin haastavaa, ei valo ja kirkkaus yleisön silmistä kadonnut hetkeksikään. Lauantaina tein extempore workshop tulkintoja Kombucha-teltassa kuusi tuntia lähes tauotta. Tulkinnoista välittyi vihkimyksiä, jotka saivat koko telttakunnan itkemään valon ja  kirkkauden laskeutuessa keskuuteemme. Nämä epätodellisilta tuntuvat tapahtumat ovat nyt vakuuttaneet minut siitä, että olemme kulkemassa ainutlaatuista valon polkua kohti entistä kirkkaampana hohtavaa Kulta-Aikaa.

Tapasin myös monia niin valoisia ja rakkaudellisia ihmisiä, ettei se edellekään tunnu todelliselta. Ehkä uskon vasta, jos ja kun näen heidät seuraavan kerran. Pidin ja pidän edelleen suurena kunniana saada jakaa tästä suuresta valoisasta muutoksesta kertovaa informaatiota itseään ja paikkaansa etsivälle tai sen löytäneelle avaruusmatkaajalle, joka tunnistaa Auringon ja planeettavoimien ohjauksen. Tämä festivaali osoitti minulle ja muille osanottajille täysin selvästi sen, että pelko on voitettu ja uusi vapaus on jo koittanut. Kulta-Aika todellakin on jo täällä.

Aurinko tekee tämän syyskuun aika kolmion toisensa perään kaikille kosmisille ja sosiaalisille planeetoille. Siitä syystä tulen itse tekemään kaikkeni tuon festivaaleilla kokemani tunnelman ja värähtelyn välittämiseksi niin laajalle kuin suinkin mahdollista. Tämän blogin lukijana olet ensiarvoisen tärkeä tekijä Valon, Ilon ja Rohkeuden välittäjä oman ihmeellisen elämäsi kautta. Valo todellakin löytyy pimeyteen sukeltamalla ja samalla kun löydät oman valosi, autat myös muita näkemään omansa. Nyt on aika asettua rohkeasti omalle polullesi. Aurinkovoimat ovat Sinun puolellasi ja tukevat kaikkea mahdollista luovuutta, mikä Sinusta kohoaa ja minkä kanssa on mielekästä jatkaa elämää tässä koko ajan valoisammaksi muuttuvassa maailmassa.

Tämän blogini kommentteihin toivon omia kokemuksia sekä tuolta Natural High Healing festareilta, että muuten omassa elämässä tapahtuneista valoisista löydöistä ja oivalluksista. Jokainen valoisa postaus lisää valon määrää maapallolla ja nyt syyskuussa on Valoisan elämän ja Valoisien ratkaisujen aika. Välitä oma Valosi kommenttikentässä, KIITOS!

Kuukauden tuote on henkiselle polulle opastava Auringon Paluu tulkinta (syyskuun ajan kaksi tulkintaa yhden hinnalla)

Katso video Bosnian pyramideistä

Luento on kuvattu Mäntyharjun pyramidipäiviltä.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää