Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

9.8.2020

Ota oma paikkasi ja pidä lujasti kiinni

Nyt alkavalla viikolla Marsin voima lisääntyy entisestään sen lähestyessä neliötä Plutolle. Uskoisin ja olen nähnyt vakuuttavalta tuntuvia todisteita siitä, että USA:ssa ja Euroopassa ollaan ottamassa dramaattisia askeleita lähiviikkojen aikana niin rikollisuuden paljastumisten kuin taloudellisten ratkaisujen suhteen. USA ja monet Euroopan maat ovat kokonaan poistaneet tai alentaneet työväestön tuloveroja ja alentamassa muutakin verotusta talouden elvyttämiseksi. Esim. Trump on presidentin määräyksellä poistanut tuloveron "pay roll taxin" takautuvasti heinäkuun alusta vuoden loppuun kaikilta alle 100000 dollaria ansaitsevilta kansalaisilta ja lisännyt työttömyysturvaan 400 dollaria/viikko sekä keskeyttänyt asuntohäädöt. En osaa sanoa, onko se hyvä vai huono asia, enkä sitä mitä tästä kaikesta lopulta seuraa. Onko tuo parempi ratkaisu, kuin tukea Euroopan suurimmat kultavarannot omaavia maita vientiteollisuuden toivossa? Aika sen vasta näyttää, mutta isoja korjausliikkeitä ovat molemmat. Myös seuraukset ovat isoja ja tulevat melko nopeasti näkyviin, uskoisin.

Myös ihmisen aiheuttamat tuhoisat räjähdykset useammissa kohteissa ovat Marsin symboliikkaan sopiva merkki siitä, että muutosvoimat jylläävät ja tilanteiden kärjistyminen on todennäköistä. Millaista mellakointia tästä sitten syntyykään jää etsittäväksi netin ihmeellisestä maailmasta, sillä uutiset jättävät paljon kertomatta. Nämä tapahtumat ovat joka tapauksessa ulkoisia merkkejä siitä kuohunnasta, joka astrologisten kuvioiden mukaan on menossa koko maapallolla.

Yksittäisen ihmisen elämässä tämä kuvio toimii samalla tavalla pienemmässä mittakaavassa. Omaan tekemiseen ja omiin päätöksiin kohdistuvat reaktiot saattavat olla yllättävän voimakkaita ja joskus aivan shokeeraavia. Tällaisiin tilanteisiin on hyvä osata varautua jämäkällä tavalla, sillä molempia tyydyttävää neuvotteluratkaisua ei tässä kuussa ole helppo saada aikaan kiistanalaisissa jutuissa. Sen sijaan molempia hyödyttävät ratkaisut ovat tosiasia aina, kun pystyt pitämään puolesi ja ratkaisemaan asian omalta kannaltasi tyydyttävällä tavalla. Rehellisyys omien tunteiden ja tuntemusten kanssa pakottaa toisen osapuolen luopumaan hyötymistarkoituksesta tai ahdistavasta tekemistesi kontrolloinnista.

Marsin tuliset osumat Sinun karttaasi

Olemme yhdessä it-osastomme taikureiden kanssa tai lähinnä he ovat onnistuneet tuomaan näkyviin nyt loppuvuoden aikana hauiksiaan pullistelevan Marsin tehokkaimmat osumat Astrokalenterissa seurattaviksi. Osumat näkyvät kulta-ajan symbolilla merkittyinä astrokalenterisi kuukausinäkymässä ja sähköpostiin tulevissa viesteissä. Tällaisen Mars-kuvion aikana tiedät olla hiukan varuillasi sekä oman aggressiivisuutesi että muiden taholta kohtaamasi aggressiivisuuden kanssa. Parhaiten vältät tarpeettomat konfliktit olemalla yhteydessä omaan voimaasi ja pitämällä ääntä korottamatta kiinni omasta totuudestasi. Tällaiseen olotilaan päästyäsi tiedät koko ajan olevasi tilanteen tasalla ja se tuntuu hurjan hyvältä.

Pyramiditapahtuman luennot myös Sinulle

Mielestäni olemme nyt aivan vääjäämättä matkalla tasapainoisempaan ja harmonisempaan elämään joka kerta, kun teemme pelkoon perustuvan ratkaisun sijasta rakkauteen perustuvan ratkaisun. Viime viikonloppuna pidetty pyramiditapahtuma Mäntyharjulla antoi elämälle ja nyt menossa oleville muutoksille kokonaan uudenlaiset mittasuhteet jokaisen luennon toistaessa samaa tarinaa niistä uskomattomista voimista, jotka pyramidien ja muiden rakennelmien välityksellä ohjaavat elämäämme. Villa Aurorassa oli nähtävissä rakkaudellisten energioiden yhdistyminen mahdollisimman nöyrällä tavalla suuren tuntemattoman edessä. Kaikki luennot minun luentoani lukuun ottamatta tulevat katsottaviksi tämän maanantaiblogin yhteydessä seuraavien viiden viikon aikana. Minun luentoni äänitys epäonnistui ja siksi se jää pois tästä sarjasta, mutta varsinaisten asiantuntijoiden tieto saatiin onneksi tallennettua katsottavaksenne. Ensimmäisenä pääset seuraamaan Timo Kalliokosken Hermeettisestä elämänpuusta kertovaa lämppäriluentoa, joka pakotti seuraavan luennoitsijan muuttamaan omaa luentoaan yön pimeinä tunteina. Millä tavalla, niin se selviää sitten ensi viikolla.

Pyramidiluentovideo

Suuri osa blogini seuraajista on selkeästi ilmaissut halunsa seurata myös maailmanmenoa astrologian ja astrologin eli minun näkökulmastani katsottuna. Jatkossa laitan blogiini erillisen linkin nimellä: Seppo special -  viimeaikaisia katsauksia maailmalta, jonne kokoan astrologiseen ajankuvaan sopivaa, tärkeäksi katsomaani ja poliittisesti sitoutumatonta tietoa konkreettisista ilmiöistä: videot, blogit etc. Sen pääsee jokainen halutessaan lukemaan, mutta ei ole pakko. Tässä on ensimmäinen Seppo special osuus:

P.S. Taloustunnelmien tueksi suosittelen videota Tuomas Malinen / Suomi ja EU

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää