Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.8.2020

Ensimmäiset pommit ovat pudonneet

Mars tekee ensimmäisen tarkan neliönsä Jupiterille maanantaina 3.8.2020 täydenkuun aikaan. Startti tapahtui kuitenkin jo viikonloppuna.

Mielenkiitoinen ja astrologisesti tarkkaan ajoitettu protesti Covid huijausta vastaan toteutui Berliinissä yli miljoonan ihmisen täyttäessä pääkaupungin keskustan mielenosoituksessa tarpeettomia rajoituksia, tarpeetonta maskipakkoa ja vahingollisia pakkorokotuksia vastaan. Sakasalaisten lääkäreiden julkaistua tutkimuksensa virushuijauksesta, käynnistyi kansanliike nopeasti ja levinnee kaikkialle Eurooppaan vielä elokuun aikana. 

Julki ovat tulleet myös Ruotsin influenssaan kuolleiden viralliset tilastot, jotka osoittavat influenssaan (covid mukaan lukien) kuolleiden määrän vähentyneen "pandemian" aikana. Tavallisia kuolemia vain kirjattiin Covid-kuolemiksi, koska testeissä löytyi vasta-aineita. WHO ohjeisti sairaalat julkaisemaan kuolemat Covid-kuolemiksi kaikkialla maapallolla ja sama pelleily jatkuu edelleen monilla uusilla "pandemia" alueilla ja valitettavasti myös Suomessa. Perushygienia ja käsien pesu on loistava tapa muulloinkin kuin influenssan aikana, mutta vielä paljon tehokkaampaa on huolehtia omasta immuniteetista. Tehokkaaseen suojautumiseen ei tarvita maskeja, eikä rokotteita. 

Sosiaalinen media alkaa kuitenkin olla valtamediaa tehokkaampi vaikuttaja, eikä pluffi mene läpi loputtomiin. Sadat lääkärit Euroopassa ja USA:ssa ovat uskaltautuneet lääkärioikeuksien menettämisen uhalla tuomaan julki tutkimustensa ja kokemustensa tulokset. Covid-teisteissä positiivisen tuloksen saaneet monisairaat ovat parantuneet olemassa olevilla lääkkeillä ja vitamiineilla muutamassa päivässä. Miksi WHO kielsi näiden lääkkeiden käytön sairastuneiden hoidossa?

SOTA ON JO KÄYNNISSÄ

Mielenkiintoista on seurata tapahtumien kulkua elokuun puolivälin tietämillä, kun Mars tulee ensimmäisen kerran neliöön Pluton kanssa. Se on näistä elokuun ohituksista kaikkein voimakkain ja saa veren kiehumaan kaikkia esille tulevia väärinkäytöksiä kohtaan. Sotaa eivät käy valtiot keskenään, vaan se käydään valtioiden sisällä sitä hurjempana, mitä karumpaa näyttöä tulee esille poliittisten ja taloudellisten päättäjien keskinäisestä korruptiosta. Koronahuijauksen varjolla on siirretty valtava määrä rahaa toistaiseksi tuntemattomiin kohteisiin samalla kun miljoonat ihmiset on ajettu ennen näkemättömään talousahdinkoon täysin aiheettomasti.

Tällainen köyhyyden ja epätietoisuuden massiivinen lisääntyminen näkyy kasvavana kollektiivisena ahdistuksena, joka lopulta ajaa ihmiset liikkeelle puolustamaan oikeuksiaan. Millään muulla tavalla nyt astrolgisella taivaalla esiintyvä jopa raamatullinen muutosprosessi ei todennäköisesti olisikaan toteutettavissa. Muutos lähtee liikkeelle ja muutos toteutuu meidän tavallisten ihmisten toimesta, jos se on toteutuakseen. Jotta vyöry voisi lähteä liikkeelle, on kaiken tämän vääryyden ja petollisuuden tultava mahdollisimman monen tietoisuuteen. Vain kunnon shokki herättää ihmiset pitkästä unesta ja näitä shokkeja alkaa nyt ilmaantua tihenevään tahtiin, mikäli planeettoihin on yhtään uskomista.

Sinä olet tärkein päättäjä / ratkaiseva tekijä

Ihmisten alkaessa äänestää jaloillaan, tapahtuvat muutokset yllättävän nopeasti. Poliittinen päätöksenteko on siihen verrattuna etanan toivotonta matelua mantereen laidalta toiselle. Kriittinen massa on jo syntynyt. Heränneitä on riittävästi, eikä muutos ole millään keinolla pysäytettävissä. Pelkkä tietoisuus siitä, mitä tässä maailmassa tapahtuu, riittää yksityisen ihmisen osuudeksi tässä maailmaa paremmaksi ja inhimillisemmäksi paikaksi tekevässä taistelussa. Kun asiat näkee niiden oikeassa valossa, on täysin mahdotonta katsella sivusta unissakävelijää, joka tyytyy kovaan kohtaloonsa ja haluaa muidenkin kärsivän vähintään yhtä paljon.

Mars näyttää nyt voimansa kaikkien kartoilla

Jokainen omaa Astrokalenteriaan seuraava tietää jo kokemuksesta, kuinka vahva rooli Marsilla on asioiden ja muutosten liikkeelle panevana voimana syntymäkartan tekijöille osuessaan. Nyt elokuun aikana Marsin kaikki ohitukset ovat Kulta-ajan ohituksia ja saavat sellaisen lisäenergian, että heikompaa hirvittää. Hirvitykseen on nyt myös aihetta, sillä väärällä tavalla käytettynä Marsin energioilla saa aikaan melkoisen pahaa jälkeä. Sitä kunniaa ei kukaan halua osakseen.

Juuri siksi on niin tärkeää ottaa tuo lisääntynyt energia tehokkaasti omaan käyttöön ja omaan hallintaan joko Astrokalenterin ohjeilla tai ilman. Suurin sota käydään sisäisessä maailmassa, jossa on nyt pystyttävä tekemään itsenäisiä ja voimakkaita reaktioita herättäviä päätöksiä provosointiin sortumatta. Värähtelyn kohotessa kohoaa myös tietoisuus omasta roolista maapallon henkisessä kehitysrytmissä. Maailman ja maapallon tapahtumiin ei tarvitse ottaa kantaa, ellei halua, mutta jokainen oma ratkaisu omassa elämässä vaikuttaa kollektiiviseen lopputulokseen positiivisella tavalla.

Elokuun Planeetta Uutiset videolla kerromme Marsin vaikutuksista horoskooppimerkeille elokuussa. Video on katsottavissa blogin lopussa olevasta linkistä.

Astron kesäale päättyy 5.8.2020 klo 24.00
Siihen asti saat tilattua loppuvuoden Mars-kohtaamiset sisätävän Astrokalenterin ja muita tuotteita edullisesti TÄÄLTÄ

P.S. Sepon tulkintapäivä Helsingissä 20.8.2020 klo 10-18. Aikavarauksiin tästä

Siirry Planeetta Uutisiin ja elokuun horoskooppiin tästä

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää