Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

28.7.2020

Uuden aikakauden alku

Olet kuullut ehkä jo kyllästymiseen asti, että tämä on se vuosi, joka erottelee jyvät akanoista. Toisissa se herättää toiveikkuutta tulevaisuuden suhteen, toiset taas tuntuvat antavan pelolle pikkusormen. Mitä oikein on vielä tulossa, moni huokaa kisaväsymyksessään.

Vaikka lähtölaukaus tämän ajan energioihin napsautettiin starttipistoolilla ilmoille jo vuonna 2012, moni ei vielä näe, että missä se kirkkaampi Vesimiehen Aika tai Kulta-aika oikein luuraa. Jos katsot uutisia, ei sitä sieltä näy. Jos tutkit astrologiaa tai meille ylempää kanavoituja viestejä, sanoma alkaa olla selvä. Seisomme hyvinkin tarkasti vedenjakajalla. Ne, jotka eivät pysty virittäytymään korkeamman tietoisuuden energioihin, putoavat vedenjakajalta ja joutuvat hyökyaallon viemiksi. Toisinsanoen, sitä ikävämpää tavaraa sataa tuulettimeen ja se leviää omaan elämään joka sektorille.

Ne, jotka osaavat hypätä juuri oikealla hetkellä muutoksia tuovan, korkeavärähteisen hyökyaallon harjalle, säästyvät pahimmalta. Mielenkiintoista on se, että jatkossa me kaikki maapallon asukkaat elämme rinnakkain, mutta ikäänkuin eri todellisuudessa. ”Ylösnousseilla” menee hyvin, ja ”alasjäävät” taas eivät tahdo pysyä kehityksen kelkassa mukana, vaan kaatuvat rähmälleen. Nyt ei kuitenkaan puhuta rahallisesta toimeentulosta tai naapurikateudesta, vaan henkisestä selviytymisestä ja sen mukanaan tuomasta yltäkylläisyydestä.

Viritymme Kulta-aikaa kohti

Kun ottaa pidemmän aikavälin kiikarin kasvoilleen, on jännä seurata miten maapalloa nyt putsataan ja valmistellaan Kulta-ajan kohonnutta värähtelyä varten. Ylikansoittunutta maapalloamme harvennetaan rajusti viruksen voimin (paitsi täällä Suomessa, jossa eletään jo väljästi), ja samalla luontoa puhdistetaan ihmisen tekosista. On vain itsestä kiinni jääkö tätä kauhistelemaan vai ihastelemaan, sillä joka tapauksessa käynnissä on suuri suunnitelma maapallomme varalle. Kukaan meistä ei voi tarkalleen tietää miten suuria mullistuksia on tapahtumassa, mutta kaiken kaaoksen liikkeelle laittanut tammikuinen Pluton ja Saturnuksen tarkka yhtymä vaikuttaa vahvasti vielä noin kymmenen vuoden ajan. Se on siis todellakin ollut varsinainen jytky, kuten monet astrologit jo etukäteen ennustivat.

Jos pelkästään viimeiset puoli vuotta on pistänyt koko maailmanjärjestyksen uusiksi, kuvittele mitä kymmenessä vuodessa tapahtuu! Niin, en minäkään osaa kuvitella sitä. Olen kuitenkin lukenut aiheesta paljon kanavoituja ennusteita, toisin sanoen virittänyt taivaskanavien uutiset päälle, ja siksi olenkin niin innoissani. Nyt kaivataan sitä viatonta lapsenuskoa, että myrskyn jälkeen taivaalta löytyy sateenkaari ja sen molemmista päistä sangolliset kulta-aikaa.

Sillä kuvittele sisäisen lapsesi silmin, millainen maailma voisi olla, jos...

… rajaton rakkaus voittaa pelon ja rasismin

… yltäkylläisyys voittaa köyhyyden

… terveys voittaa sairauden

… nautinto ja ilo voittaa kivun ja tuskan

… luonnonmukaisuus ja puhtaus voittaa keinotekoisuuden ja saasteet

… ja lopulta, hyvä voittaa pahan.

Niin, pelkkä kuvittelu tai toivominen ei useinkaan riitä. Meidän on ensin sanottava ääneen mitä haluamme, ja sitten tehtävä asialle jotain. Sillä tavalla olen huomannut itsekin saavani sitä, mitä haluan. Joskus riittää pienikin vihjaus, ja toiveet toteutuvat, jos aika muuten on otollinen. Oikea astrologinen ajoitus tuo toiveisiin ja niiden toteutumiseen uskomatonta voimaa, mutta tarvitsemme myös roiman annoksen tahdonvoimaa. Nyt aika näyttäisi vihdoin olevan kypsä myös suuriin yhteiskunnallisiin muutoksiin, joita tarvitaan ennen kuin paremmat ajat voivat koittaa.

Koko ihmiskunnan tie toiveita kohti on ollut pitkä ja tuskallinen, mutta meillä on aina ollut rohkeita esimerkkejä, jotka ovat tahdonvoimallaan viitoittaneet polkuamme parempaa tulevaisuutta kohti. Mahatma Gandhi, Martin Luther King, John Lennon, John F. Kennedy, Nelson Mandela... Ja nyt, kukapa tietää, kenties jopa George Floyd. Usein tarvitsemme muutokselle ihmisen kasvot.

Leijonan portti aukeaa elokuussa

Erityisesti nyt valoisimpaan kesäaikaan meitä valmistellaan uutta kohti. Useampikin korkeasti värähtelevä energiaportaali on jo auennut tai avautumassa. Seuraava harppaus eteenpäin otetaan 8.8.2020, jolloin on taas ”se aika vuodesta”, nimittäin Leijonan Portti (ns. Lion's Gate). Tänä spirituaalisen sodankäynnin vuonna tarvitsemmekin leijonan rohkeutta jokaikinen, jotta uskallamme peloistamme huolimatta mennä tästäkin energeettisestä portista sisään ja muuttaa maailmaa. Kovin suuria tekoja siihen ei välttämättä edes tarvita perusarjessa, mutta vankkumatonta paremman tulevaisuuden uskoa kylläkin.

Mitä kaikkea muuta tämä aika tuokaan tullessaan, sitä voit muuten seurata joka päivä omasta Astrokalenteristasi. Sieltä minäkin olen jo vähän etukäteen tutkaillut oman syksyni transiittienergioita. Ei taida olla mikään tylsä puolivuotinen luvassa tästä eteenpäinkään!

Astrokalenteri kertoo sinulle päiväkohtaiset energiat, mutta muista käyttää sitä myös pidemmän aikavälin muutosten tutkailuun. On hyvä elää hetkessä juuri nyt, mutta pieni etukäteissuunnittelu on aivan yhtä sallittua!

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää