Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.6.2020

Se alkaa sittenkin Suomesta

Olipa hämmästyttävää tutkia astrologista karttaa Valon Kesä 2020 tapahtumalle VALOO HELSINKI (27.6.2020 klo 15.00 Helsinki). Jupiterin ja Pluton tarkan yhtymän lisäksi Aurinko ja Merkurius ovat yhtymässä Valon ja rakkauden asteroidiin Vestaan. Tästä astrologisesta synkronismista tapahtuman järjestäjät eivät tienneet etukäteen, eivätkä tiedä vieläkään. Vesta on rakkauden työlle omistautumisen asteroidi, joka on aina ollut lähellä sydäntäni. Siksi se velvoittaa jakamaan tämän tiedon.

Jo vuosi sitten ihmettelimme kollegani Arto Virtasen kanssa, miten Suomi voi liittyä astrologisten kuvioiden osalta niin voimakkaasti maapallolla tapahtuvaan muutokseen ja värähtelyn kohoamiseen. Aivan sattumalta on käynyt niin, että kansainvälinen "Summer of the Light" energisointi käynnistyy täsmälleen samana päivänä, kun Helsingissä pidettävä Valoo Helsinki, joka käynnistää koko kesän kestävät valotapaamiset kaikkialla Suomessa ja mitä se käynnistääkään maailmalla?

Astrologiset yhteensattumat ovat olleet jo aikaisemmin niin puhuttelevia, ettei minulla ole mahdollisuutta jättää kokematta tapahtuman tunnelmaa paikan päällä. En tietenkään osaa sanoa, mitä tästä kaikesta on lopulta lähdössä liikkeelle, mutta jotain suurta se tulee olemaan. Käväise tutustumassa jännittävään päivään tästä VALOO HELSINKI  linkistä. Jos tunnet kutsun, niin tule Sinäkin. Olisi hienoa tavata Helsingissä lauantaina. Antamalla minulle siellä sähköpostiosoitteesi, saat viikon sisällä kivan ja hyödyllisen astrologisen yllätyksen. (Tule rohkeasti jutulle cowboy hattuisen astrologin kanssa, jos satut sellaisen bongaamaan)

Valoa on luvassa myös Hämeenlinnassa Astrologian perus- ja jatkokurssien muodossa heinä-elokuussa. Peruskurssi 25.-26.7.2020 ja jatkokurssi 22.-23.8.2020 hintaan 200€/viikonloppu. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät tästä linkistä: Astrologian perus- ja jatkokurssit

VALOA ON SIIS ILMASSA KOKO TÄMÄN VIIKON AJAN
Parhaiten pääset hyödyntämään koko maapallolla käynnistyvää Summer of the Light energisointia valoverkkomeditaatioon osallistumalla. Meditaatio löytyy tästä linkistä VALOVERKKOMEDITAATIO

Meditaation voi suorittaa milloin tahansa, mutta lauantaina 27.6. on väkeä mukana kaikkialta maapallolta. Myös Valoo Helsingissä meditoidaan kaikki yhdessä joskus klo 15-16.30 välillä.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää