Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.5.2020

Erikoislähetys Plejadeilta

Enemmän tai vähemmän luotettavat lähteet (Plejadien seitsemän mytologista sisarusta) kertovat, että tällä viikolla saamme nauttia erityisen voimakkaasta energiasta, joka on peräisin Plejadiportaalilta. Virtaus toistuu vuosittain Auringon ollessa Härän loppuasteissa 16-24.5. linjassa Plejadien kirkkaimpaan tähteen Alcyoneen. Tarkka kohtaaminen tapahtuu 20.5.2020, jolloin voi seuraavan kerran osallistua yhteiseen maapallon laajuiseen meditaatioon mihin aikaan päivästä tahansa. Tästä linkistä pääset osallistumaan ohjattuun valoverkkomeditaatioon keskiviikkona itsellesi sopivaan aikaan:

Suhtaudun näihin kanavoituihin tietoihin ehkä liiankin kriittisesti, mutta lauantaista alkaen päällä ollut virtaus tuntuu omassa kehossani niin voimakkaana, että tämä tieto on pakko ottaa tosissaan. Värähtelyn kohoaminen tuntuu minussa niin pohjattomana väsymyksenä, että on pakko mennä pitkäkseen ja siinä unen rajamailla heiluessani aistin jotain todellakin virtaavan tajuntaani tai tietoisuuteeni.

Kreikkalaisessa mytologiassa Plejadit olivat seitsemän sisarusta, joita Orion jahtasi. He pyysivät apua Zeukselta, ja tämä muutti heidät kyyhkyiksi ja sijoitti taivaalle. Orionin vyön vieressä näkyvää tähtikuviota kutsutaan myös Seitsemäksi sisareksi. Plejadien eli seulasten tähtikuvion kirkkain tähti Alcyone liitetään alitajuntaan ja vahvaan intuitioon sekä korkeamman tietoisuuden aktivoitumiseen maapallolla kerran vuodessa muutaman päivän ajaksi.

Suuri herääminen tapahtuu todennäköisesti tällaisten syklien muodossa, eikä varmasti ole haitaksi asettua tietoisesti ottamaan vastaan sitä, mitä tuolta ylhäältä ollaan nyt meille jakamassa. Itse olen vakuttunut energian positiivisuudesta ja vahvuudesta. Tapahtumassa oleva valtava muutos ei tapahdu ulkoisessa maailmassa, vaan sisällämme valon ja rakkauden lisääntymisenä. Tällä viikolla on suositeltavaa keskittyä ottamaan vastaan tätä lohdullista purppuran väristä energiasädettä rauhallisin mielin ja tekemisistä tai tekemättä jättämisistä stressaamatta.

Kommenteissa kuulen mielelläni, millaiselta tämä viikko ja nämä Plejadien energiat tuntuvat Sinun elämässäsi.

Pysyvä sisäinen rauha on löydettävissä monella eri tavalla. Hiljentyminen, jooga, meditaatio, luonto jne. ovat oivallisia keinoja oman sydäntietoisuuden kehittämiseen. Sami Minkkinen piti meille astrolaisille koskettavan webinaarin viime viikolla mielen voimien valjastamisesta. Koska moni avasi postinsa liian myöhään ja jäi paitsi Samin hyvistä ohjeista oman elämän uudelleen ohjelmoimiseksi, laitan tuon webinaaritallenteen Samin luvalla uudelleen katsottavaksi ilman aikarajoitusta. Huom! Jos haluat osallistua vain aivan ihanaan loppurentoutukseen, löydät sen kohdasta 45min ja se kestää noin 12min.

Hypnoosi verkkokurssin esittely löytyy: 

Valjasta mielesi voima hypnoosilla

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää