Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.4.2020

Sydäntietoisuuden viikko

Astrologiset kuviot eivät välitä vähääkään siitä, millainen tilanne maapallolla milloinkin vallitsee. Tietyt rytmit toistuvat tarkalleen yhtä säännöllisinä sodan ja rauhan tai liikkumiskiellon aikana. Tavanomaisen elämän pysäyttäminen vaikuttaa jokaisen ihmisen elämään ja tekee siitä paljon tavallista haasteellisempaa etenkin taloudellisessa mielessä. Toistaiseksi olemme kuitenkin aivan loistavassa tilanteessa verrattuna vaikkapa ensimmäiseen ja toiseen maailmansotaan tai Hitlerin keskitysleireihin.

Kuka vaihtaisi taloudellisen ahdinkonsa eturintamakomennukseen kolmannessa maailmansodassa? Ei kai kukaan. Kriisin ollessa päällä kukaan ei tietenkään osaa ihan ensimmäisenä suhteuttaa omaa tilannettaan suurempaan kokonaisuuteen, vaikka se saattaisi pelastaa tarpeettomalta ahdistukselta. Nyt kuitenkin olemme tilanteessa, jossa koko maailmantalous tulee romahtamaan kuin korttitalo ikkunan avautuessa ja raikkaan ilman virratessa huoneeseen. Pankit ovat jo aloittaneet velkojen perimisen ja konkurssiaallon vanhempien tapausten osalta, koska on pakko korjata kuralla olevaa tasetta.

Veteraanimme joutuivat sotaan ja rintamalle ilman omaa syytään ja täsmälleen sama tapahtuu nyt sadoille tuhansille suomalaisille taloussodan muodossa. Lainaa on tuupattu käyttöön ovista ja ikkunoista olemattomilla vakuuksilla ja maksukykyä kunnolla mittaamatta. Puhumattakaan varautumisesta yllättävään tulojen laskuun. Tilanne, johon ihmiset on tällä hetkellä Coronan varjolla ajettu, on täysin kohtuuton työntekijän, yrittäjän ja velallisen näkökulmasta katsottuna. Selviämisen mahdollisuus on tempaistu pois kuin matto jalkojen alta.

Normaalisti tässä tilanteessa on muutama kymmenentuhatta onnetonta vuodessa ilman pandemiaa ja suurin osa heistä jatkaa sitkeästi elämää kaiken menettäneinä tyhjältä pöydältä. Siitä alkaa uusi elämä ja monelle paljon aiempaa parempi. Tällä hetkellä tilanne on karmeudestaan huolimatta tavallista kutkuttavampi, sillä velkojaan perimässä olevat pankit tai ainakin suuri osa niistä tulee todennäköisesti kaatumaan parin vuoden sisällä. Kukaan ei osaa toki sanoa, miten lainoille tai säästöille tapahtuu talouden romahtaessa. Kuka mahtaakaan olla voittaja ja kuka häviäjä?

Tämä kaaos toteutuu keskellä ennustetun kulta-ajan aikajanaa 2012-2032. Jotain täysin odottamatonta tulee vielä tapahtumaan ja aivan uudenlaisia mahdollisuuksia avautuu henkisesti heränneille ihmisille. Jokaiselle meistä on varattuna mielekäs ja innostava paikka uudistuvassa maailmassa, mutta sen eteen tulee tehdä valotyötä. Minä ja monet valopäät odotamme innolla uutta aikaa ja suosittelen samaa Sinulle. Valotyö on yksinkertaisesti yhdistymistä tietoisesti maapalloa ympäröivään valoverkkoon hiljentymisen, meditaation tai rukouksen muodossa mielellään kerran päivässä.

Minä näen joka kerta hiljentyessäni päivä päivältä tihenevän valoverkon maapallon ympärillä. Joukkomme kasvaa hurjalla vauhdilla ja voi sitä onnellista, joka tulee mukaan Sinun kutsustasi ikuisesti Sinulle kiitollisena. Tähän valotyöhön ei voi, eikä pidä houkutella ketään, mutta mahdollisuus tulee tarjota aina, kun siltä tuntuu. Kollektiiviseen, tietoiseen valoverkkoon yhdistyneenä tulet kohoamaan korkeampaan värähtelyyn ja ulottuvuuteen luonnollisella ja vaivattomalla tavalla sitä helpommin, mitä vähemmän Sinulla on maallista omaisuutta. Viidennessä ulottuvuudessa kaikilla on kaikkea, eikä rahaa tarvita edes vessapaperiksi.

Tällä viikolla Venus ja Vesta ovat kolmiossa Marsiin ja sekstiilissä Merkuriukseen ja Chironiin. Kuvio on kuin satukirjasta, kaunis, viisas ja onnellinen. Mikä ikinä onkaan nyt tilanteesi, tee tästä viikosta itsellesi ikimuistoinen rakkaudellinen kokemus. Anna itsellesi lupa nauttia elämästä, ihmisistä tai tapahtumista. Anna kohtaamasi ilon virrata eteenpäin katseena silmissäsi ja rakkaudellisena värähtelynä äänessäsi. Näytä kaikille, miltä tuntuu olla osa maapalloa ympäröivää valoverkkoa. Ehkä joku näkee sen oikein ja haluaa tulla mukaan.

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää