Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

5.4.2020

Historiallinen pääsiäinen 2020

Mitä tapahtuu pääsiäisenä, vai tapahtuuko mitään. Jonkinlainen h-hetki oli eilinen sunnuntai, jolloin Jupiter ja Pluto kohtasivat tarkalleen samassa pisteessä Kauriin merkissä. Pääsiäinen on maailmanlaajuinen tapahtuma pitkine pyhineen ja traditioineen, eikä olisi mikään ihme, jos jotain näkyvää pulpahtaisi pintaan juuri silloin. Viikkokatsausvideolla juttelen tämän hetken hurjista kuvioista hiukan tarkemmin.

Videolla palaan vielä sunnuntain ryhmämeditaatioon ja kerron, kuinka paljon siihen osallistuttiin astro.fi facebooksivulla olleen ohjatun meditaation kautta. Kiitos koko universumin puolesta kaikille meditaatioon mitä tahansa kautta tai ihan vaan itsekseen osallistuneille. Aikaisemmasta suunnitelmastani poiketen annan tuon meditaatiovideon olla näkyvillä vielä hetken aikaa. Se on sisällöltään ajankohtainen kevyesti pääsiäiseen asti, vaikka siinä mainitaan ajankohdaksi 5.4. (facebook: astro.fi)

Päällimmäisenä ajatuksena minulla on tällä hetkellä valoisa ja positiivinen odotus siitä, miten lopulta tulemme palaamaan takaisin luonnolliseen rytmiin ja järjestykseen. Kenelläkään ei tule olemaan samaa tilannetta, asemaa tai statusta tämän Pluto-jakson mentyä ohitse. Materiaalisessa mielessä tulee valtaosa ihmisistä menettämään jotain sellaista, jota oli alkanut pitää itsestään selvänä etuoikeutena. Corona ei ole pienimmässäkään määrin syyllinen tähän tilanteeseen, vaan ennemminkin kiitosta ansaitseva liikkeelle laittava voima. Henkisissä piireissä tätä aikaa on osattu odottaa jo tuhansien vuosien ajan ja nyt se lopulta on paljastamassa itsensä meidän etuoikeutetulle sukupolvellemme.

Tähän aiheeseen pureudumme kynsin ja hampain Minna Marshin podcastissa, jonka pääset kuuntelemaan alla olevaa linkkiä klikkaamalla. Kuuntele keskustelumme tästä

Elämän uudet arvot löytyvät mitä ihmeellisimmistä uusista asioista ja löydöistä, jotka eivät olisi olleet mahdollisia ilman tällaista kaikkia koskettavaa äkkipysähdystä. On täysin tarpeetonta miettiä, toimitaanko oikein Suomessa vai Ruotsissa. Lopputulos ei riipu toimintatavasta, vaan tilanteeseen sopeutumisesta. Kenelläkään ei mene nyt sen paremmin tai huonommin. Tavalla tai toisella päätösvalta on siirtymässä kansan käsiin Sinulle ja minulle. Mitä useampi alkaa seurata viisaan sydämensä ääntä päivittäisiä päätöksiä tehdessään, sitä paremmin tämä hässäkkä tulee kaikkien osalta päättymään.

Coronaa ei missään nimessä pidä pelätä, mutta sen olemassaoloon kannattaa varautua omaa immuniteettia kohottamalla, vaikka virallinen taho pyrkii jostain käsittämättömästä syystä sen kieltämään. Omaa näkemystä coronaan varautumiselle ei saa esittää julkisesti, ei edes tutkittua tietoa c-vitamiinin, d-vitamiinin ja sinkin dramaattisista vaikutuksista ennaltaehkäisyssä itse hoitotilanteesta puhumattakaan. Syytteeseen asettamisen uhalla liitän tähän loppuun tietopaketin yksinkertaisista ja tärkeimmiltä osiltaan ilmaisista keinoista oman immuniteetin kohottamiseen. Jos tämä tieto jaettaisiin valtamediassa ja ohjeita noudatettaisiin, säästyisi suurin osa ihmisistä nykyisiltä kärsimyksiltä coronan ja tulevien virusversioiden ilmaantuessa.

Rauhallista ja siunattua pääsiäistä   t. Seppo

 

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää