Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.3.2020

Tervetuloa Valon maailmaan

Tulevana viikonloppuna Jupiter ja Pluto kohtaavat toisensa. Siitä käynnistyy astrologisen symboliikan mukaan massiivinen rahareformi, jonka toteuttajiksi on paljon halukkaita. Poikkeuksetta on kuitenkin selvää, että nykyinen täydellisesti korruptoitunut digitaalinen raha katoaa näyttämöltä ilman turvasatamia. Aikaa tähän murrokseen saattaa kulua useita vuosia, eikä maailmanlaajuinen lama-aika ole millään keinolla vältettävissä. Jupiterin ja Pluton liitto pysyy päällä tämän vuoden loppuun saakka ja melkoinen määrä täysin odottamattomia käänteitä avautuu silmiemme eteen yksi toisensa jälkeen. Katselkaamme tätä näytelmää mahdollisimman positiivisin mielin ja toisiamme kaikin keinoin tukien. Valtio tai hallitus ei meitä tule pelastamaan, vaikka se toki voi halutessaan pehmentää laskua.

Henkilökohtainen rahareformi

Astrologian seuraajina ja tutkijoina tiedämme, että se mikä tapahtuu jossain suuremmassa mittakaavassa, tapahtuu aina myös pienemmässä. Yksityisomisteisen maailmanpankin kaatuminen merkitsee tavallisen ihmisen elämässä pankkijärjestelmän kaatumista ja omilleen tipahtamista. Suurin osa pankeista lakkaa siinä vaiheessa olemasta, koska niillä ei ole ollut mitään omaa moniin vuosiin. Holveista löytyy maksimissaan 10% talletuksista asiakkaiden nostettavaksi. Se on ollut tähän asti turvallinen käytäntö, mutta kuinka pitkään. Jos tuo 10% nostetaan, pankki kaatuu. Minne katoaa se 90%? Kas siinäpä pulma.

Lähiaikoina koko Euroopassa, USA:ssa, Kiinassa jne. valtaosa ihmisistä joutuu turvautumaan säästöihin, koska raha ei enää liiku palkan, eikä tukien muodossa suurille massoille. Kaksi asiaa on hyväksyttävä oman elämän turvaamiseksi: 1. Henkilökohtainen kulutus tulee pudottaa minimiin 2. Raha on parhaiten turvassa sukanvarressa.

Ruokaa ja kaikkea elämälle välttämätöntä riittää edelleen kaikille, kunhan otamme käyttöön 2000 vuotta vanhan menetelmän viidestä leivästä ja kahdesta kalasta. Kun jaamme vähästämme, saamme kasaan valtavan paljon enemmän. Vaarallinen sokerikin jää pois kuin itsestään.

Parempaa tulee tilalle

Samalla tavalla kuin essealaiset osasivat odottaa pääsiäistä pari tuhatta vuotta sitten, voimme mekin nyt pääsiäisen lähestyessä odottaa jotain profeetallista ja positiivisella tavalla maailmaa muuttavaa tapahtuvaksi. Ristiinnaulitseminen näytti ja sen haluttiin näyttävän pahalta, mutta todellisuudessa siitä alkoi näihin päiviin ulottuva henkisen kasvun aika, joka kulminoituu Kulta-ajan saapumiseen nyt menossa olevien mullistavien muutosten ja paljastusten myötä. Aina kun jotain kuolee, syntyy jotain uutta tilalle. Luojan kiitos! Olkaamme siis odottavalla ja positiivisella mielellä muutoksessa mukana.

SEURAA OMAA ASTROLOGISTA AIKAASI (Tarjous voimassa 30.3 - 5.4)

Niin tekee jo yli 10000 suomalaista astrologian ystävää Astrokalenterin avulla. Jos kuulut tähän joukkoon, suosittelen juuri nyt palaamaan omaan Kulta-ajan listaukseesi ja palauttamaan mieleesi omaa rooliasi Kulta-ajan tekijänä.

Nyt on tapahtumassa jotain niin hienoa ja kohottavaa, että haluan antaa kaikille blogini lukijoille mahdollisuuden seurata omaa aikaansa tämän historiallisen muutoksen keskellä veloituksetta seuraavien 3kk ajan. (Tarjous koskee vain uusia käyttäjiä)

Jokainen nykyinen käyttäjä on omalla panoksellaan mahdollistanut 3kk ilmaisen käyttöjakson sellaisille postituslistani jäsenille, joilla ei ole voimassa olevaa Astrokalenteria ja siihen kuuluvaa Vuosi Elämääsi tulkintaa. Tämä on meidän nykyisten käyttäjien lahja uusille omasta ajastaan kiinnostuneille astrologian ystäville. Palanen leipää ja kalaa. Olkaa hyvä!

OTA ILMAINEN ASTROKALENTERI KÄYTTÖÖSI KOLMEKSI KUUKAUDEKSI TÄSTÄ LINKISTÄ (Vain uusille käyttäjille)

  • Astrokalenterin käyttäjänä saat perusteellisen aikakuvauksen aina kuukauden alkaessa ja vieläpä niin, että samassa viestissä on kyseisen kuukauden voimakkain tekijä syntymäkartallesi nostettu tulkinnan muodossa esille.
  • Saat päivittäin sähköpostiisi viestin kyseisen päivän tarkasta planeettaohituksesta syntymäkartallesi.
  • Lisäksi pääset tutkimaan numerologista tulkintaasi ja halutessasi opiskelemaan astrologiaa videokouluni välityksellä.
  • Saat kronologisen luettelon ja tulkinnat Kulta-ajan planeettojen vaikutuksista kartallasi vuonna 2020.
  • Voit tehdä karttoja ja jopa tulkintoja läheisillesi tai ystävillesi. Ja paljon muuta mukavaa.

Tilaus ei jatku automaattisesti ja voit hallita sähköpostiesi määrää helppokäytöisestä hallintapaneelista.

KORKEAMPI TIETOISUUS KOVAAN KÄYTTÖÖN (Kaikille halukkaille)

Astrologia antaa suuntaviivoja elämänpolulle, mutta jokainen ratkaisu on tehtävä ihan itse. Jotta sydämesi kuunteleminen ja korkeampaan värähtelyyn siirtyminen olisi hiukan helpompaa, liitän tähän loppuun vielä kolme toisistaan poikkeavaa vahvistusäänitettä. Suosittelen jonkun niistä kuuntelemista erityisesti 4-5.4 välisenä aikana, jolloin suoritetaan maapallon laajuinen meditaatio astrologisesti merkittävänä ajankohtana. Monet käyttävät näitä enemmän tai vähemmän säännöllisesti jo nyt. Kuuntele, miten ne resonoivat Sinulle. Kiitos jo etukäteen, että edes harkitset kuuntelemista. kesto noin 10min/kpl.  

Valovahvistus mp3 tiedostona

Kulta-ajan vahvistus musiikin kera (Youtube)

Kulta-ajan vahvistus vain puheena (Youtube)

 

P.S. Aloitetaan yhdessä uusi valoisa, inhimillinen ja rakkaudellinen aika jo tänään.

 

 

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää