Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

7.3.2020

Rajat auki vai kiinni?

Aivan samoin kuin vuonna 2001 mietimme astrologien kesken etukäteen, mitä tuohon aikaan liittyneet kuviot saattaisivat merkitä, olemme tietysti pähkäilleet ennakolta tämän 2020 vuoden mahdollisia maailmaa järisyttäviä ja maailmaa muuttavia tekijöitä. Tuolloin syyskuussa 2001 USA:n omien terroristien toimesta räjäytettiin WTC-tornit ja syy vieritettiin eri maan terroristeille tavoitteena hyvä syy sodan aloittamiseen ja Irakiin hyökkäämiseen terrorismin varjolla.

Tapahtumahetkellä kukaan ei vielä tiennyt asian todellista laitaa. Kaikkien sormet osoittivat Bin Ladeniin, jolla ei ollut tapahtumaan todennäköisesti mitään osuutta. Tällä hetkellä taistellaan Syyriassa ihan aseilla, Turkin ja Kreikan rajalla taistellaan brutaalisti arvottomiksi määritellyillä ihmishengillä ja koko maapallolla suojaudutaan Corona virukselta. Kukaan ei pysty tässä vaiheessa sanomaan, kuka tai ketkä ovat näiden samanaikaisten juttujen takana. Liittyvätkö ne toisiinsa ja millä motiivilla? Astrologisia merkkejä seurattuani pidin aivan varmana, että jotain todella merkittävää tapahtuu, mutta mitä ja missä? Sitä en osannut tietenkään edes aavistaa ja tämähän on vasta alkua.

Juuri tätä blogia kirjoittaessani sain tällaisen avunpyynnön: "Tilanteeni alkaa olemaan senverran vakava, että tarvitsen kaiken avun mitä saatavilla on. Pitäisi saada selville lähiaikojen keinot selvitä, kun ei oikein enää keinoja tunnu löytyvän ja elämänvalo on aikalailla sammunut."

Vastasin: "Seuraat näköjään aika tarkasti tätä kosmista ja globaalia rytmiä, koska reagoit tuolla tavalla. Se on oikeastaan hyvä merkki, vaikka tuntuukin kurjalta. Jo 30 vuotta sitten luin Thorwald Dethlefsenin kirjaa, Kohtalo on haaste. Siinä kerrottiin lohduttavasti henkisestä heräämisestä ja siihen väistämättä liittyvästä toivottomuudesta, joka edeltää valaistumista. Toivottomuus käynnistää paranemisen. Näitä heräämisen, toivottomuuden ja valaistumisen vaiheita tässä käydään läpi kukin omiamme."

Tietysti sovimme tulkinta-ajan ja olen aivan vakuuttunut, että olotila helpottaa, kun oma yhteys suurempaan kosmiseen rytmiin selviää. Avunpyyntö on yksi tuhansien joukossa, joita nyt satelee kaikille henkisen työn tekijöille, terapeuteille, funktionaalisille lääkäreille, näkijöille, homeopaateille ja muille auttajille. Apua todellakin kannattaa etsiä monelta eri taholta. Tähän kohoamassa olevaan värähtelyyn voi herätä monella eri tavalla ja monesta eri syystä. Heräämiselle on tyypillistä oivallus omasta "jumaluudesta tai muuten elämän tarkoituksesta", joka aluksi tuntuu jopa euforiselta, mutta jota seuraa aikaisemman arvomaailman ja turvallisuuspohjan romahtaminen. Jeesuksen tarinassa toivottomuudesta kertoo 40 vuorokautta erämaassa. Itse kävin läpi ensimmäisen tietoisen toivottomuusjaksoni aika pian Dethlefsenin kirjan luettuani.

Kreikan rajalla olevat pakolaiset ovat konkreettisin näyttö suurvaltojen pimeästä pelistä. Toivottomuus tiivistyy kahden tulen välissä olevassa ihmismassassa. Toisella puolella Turkin armeija estämässä paluuta Turkkiin ja toisella puolella Kreikan ja EU:n rajavartijat estämässä pääsyä Kreikan kautta Eurooppaan. Asetelma on samalla kuva koko ihmiskunnan henkisestä tilasta kahden tulen välissä. Toisaalla materiaalinen rahaan perustuva valheellinen turvallisuus ja toisella puolella oivallus siitä, että ratkaisevan askeleen ottaminen vie ojasta allikkoon eli tuohon jo tuttuun toivottomuuteen.

Myös meillä tavallisilla ihmisillä on värähtelyn kohotessa samankaltainen tilanne, kuin tuolla Turkin ja Kreikan rajalla. Toisen auttaminen on mahdollista tiettyyn rajaan saakka ilman oman terveytesi ja mielenrauhasi menettämistä. Jossain vaiheessa raja on pakko sulkea, koska et enää jaksa. Silloin on uskallettava katsoa silmästä silmään apuasi odottavan avunpyytäjän fyysistä tai henkistä hätää pystymättä auttamaan. Tällaisia tilanteita ja olosuhteita kohtaan yhä useammin tulkintoja tehdessäni. Useimmiten tuo hätä on auttajan ajatuksissa kasvanut suhteettoman suureksi, jolloin pelkkä keskustelu jonkun ulkopuolisen kanssa palauttaa takaisin maanpinnalle.

Usein on vaikea ymmärtää, että jonkun läheisen vapauttaminen toivottomuuden tilaan onkin hänelle tie pelastukseen pakollisen itsenäistymisen kautta. Aikaisemmin tuonne Kreikan rajalle pääseminen piti sisällään toivon paremmasta elämästä. Nyt alkaa olla monille sinne matkaa suunnitelleille selvää, että elämä kotimaassa on ehkä sittenkin paljon parempaa, kuin olla ansassa tuolla rajavyöhykkeellä tai menettää henkensä rikollisjärjestöjen toteuttamissa pakolaiskuljetuksissa. Matkalle jääneitä on valtava määrä vain siksi, että on annettu katteetonta toivoa paremmasta. Tulijoita ja avun tarvitsijoita on miljoonien sijasta miljardeja. Johonkin on pakko vetää raja. Apua voi antaa vain murto-osalle tarvitsijoista.

Sinunkin rajallasi on tällä hetkellä tungosta. Mitä pidemmälle pääset omassa etsinnässäsi, sitä suurempi vetovoima Sinulla on matkaansa aloittavien keskuudessa. Henkiselle polulle lähteminen ja herääminen tapahtuu aina jonkun toisen välityksellä. Joskus se on kirja, joskus tapaaminen, joskus puhelinkeskustelu. Seuraavasta vaiheesta on jokaisen selvittävä itsenäisesti ilman apua. Toivottomuus on merimerkki matkalla valoon ja sen voi kohdata Jeesuksen esimerkkiä seuraten elämän erämaassa eli yksinäisyydessä. Uudelleen syntyminen tapahtuu yksinäisyydessä, jota kuvaa toukan koteloituminen ja täydellinen eristäytyminen ulkomaailmasta. Tämän koteloitumisen voi tehdä tietoisesti, jolloin se sujuu paljon helpommin ja kivuttomammin. Käytännössä se tarkoittaa rajojen sulkemista ja sen ymmärtämistä, että sillä hetkellä suurinta apua on olla auttamatta muita kuin itseäsi.

Tänä vuonna uudelleensyntymistä kuvaava Pluto hallisee ihmiskunnan heräämistä ja jokaisen ihmisen astrologista karttaa omalla tavallaan. Meillä on kullakin oma elämänalueemme tämän uudelleensyntymisen piirissä. Pelkästään tämän hiljaisuutta ja yksinäisyyttä vaativan elämänalueen tunnistaminen saattaa helpottaa oloasi huomattavasti. Sevittäminen on mahdollista esim. Auringonpaluu-tulkinnan avulla. Pluton huonesijaintisijainti Auringonpaluukartallasi kertoo, millä elämänalueella Sinun koteloitumisesi toteutuu. Tuolla sektorilla tapahtuu myös arvokkain osuutesi Kulta-Ajan tekijänä.

Minulla AP-kartan Pluto on kuudennessa eli työn ja velvollisuuksien huoneessa ja tulkinnan alku on tällainen:

"Pluto toimii usein elämäsi ulkoisten rakenteiden kautta. Mitä todennäköisimmin tulet törmäämään tilanteisiin, joissa asiat työssä ja menestyksen rakentamisessa eivät toimi ollenkaan toivotulla tavalla. Ulkoisten rakenteiden sortuessa ympäriltäsi, kun et enää jaksa korjata kaikkea hajoavaa ja huomiota kaipaavaa, ohjaa sinut oman sisäisyytesi ääreen, kysymään: kuka todella olen ja mitä minun elämääni kuuluu?"

Tämä tieto on auttanut katsomaan omaa tekemistäni uudesta näkökulmasta ja ymmärtämään tarpeeni yksinäisyyteen ja välillä aika hurjaan omapäisyyteen ja jopa provosointiin (anteeksi pyynnön paikka) missioni toteuttamisessa. Jos haluat tietää oman karttasi Pluton sijainnin, eikä Sinulla vielä ole Auringonpaluu-tulkintaa, niin alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tulkintaan ja halutessasi tilaamaan kaksi tulkintaa yhden hinnalla. Saat tulkinnan menossa olevalle ja seuraavasta syntymäpäivästäsi alkavalle vuodelle vain tästä linkistä: Auringonpaluu tarjous 2 yhden hinnalla.  Tilauksessa saat menossa olevan AP tulkinnan ja seuraavasta syntymäpäivästäsi alkavan tulkinnan. Tarjous koskee vain uusia tilaajia, joilla ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa Auringonpaluu-tulkintaa, eikä sitä voi jakaa kenekään muun osapuolen kanssa. 

KAMPANJA VOIMASSA: 9 - 15.3.2020.

Auringonpaluu tarjous 2 yhden hinnalla.

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää