Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

1.3.2020

Maaliskuussa mikään ei pitele

Ilmassa on odotetusti paljonkin vaihtoehtoja mullistavien tapahtumien kärkipaikalle nyt maaliskuun aikana. Nälkään kuolee 24000 ihmistä päivässä, Coronaan on kuollut 1000 ihmistä kuukaudessa, Lähi-Itä on muuttamassa Kreikan kautta Eurooppaan, Syyrissa tapellaan ihan tosissaan ja USA:ssa lääkkeet ovat kolmanneksi yleisin syy kuolemaan... Listaa riittää loputtomiin, eikä kisan voittajaa tulla koskaan julkistamaan. Pluton, Saturnuksen, Jupiterin ja Marsin ryhmittymä Kauriissa nyt maaliskuussa ei yksilöi tapahtumia, vaan kuvaa kokonaisuudessa ja kaikkialla tapahtuvaa korjaantumisprosessia. Laitan tuonne loppuun vielä muutaman mielenkiintoisen ajankohdan kaikkien seurattavaksi.

Kokonaisuutta vähänkin tarkemmin katsoessa on vain todettava, ettei ihmisen elämä täällä maapallolla voi enää paljon hullummaksi mennä. Kymmenien ellei satojen eri mytologioiden ja laskutapojen mukaan olemme juuri nyt ratkaisevassa käännekohdassa, jossa nuo edellä mainitut ilmiöt toimivat varoittavina merimerkkeinä kaikkien muiden ja vielä kauheampien ilmiöiden joukossa. Aivan uskomattomia virheitä on päässyt tapahtumaan uskonnon ja siitä juontavan valta-taistelun tiimellyksessä. Ikiaikaisten vallanpitäjien tornit ovat kaatuneet tai kovaa vauhtia kaatumassa. Kaikki suuruudenhullut maailmamahdit ovat historian saatossa kaatuneet yksi toisensa jälkeen ja niin on nytkin käymässä.

Koko maailmantaloutta säätelevä maailmanpankki isännöi Kiinaa, Venäjää, USA:ta ja EU:ta

Jokainen suurvalta tai ryhmittynä on korviaan myöten veloissa jollekin vielä suuremmalle. Ilmestysten kirjassa tämä mahti nimetään Pedoksi, joka tuhoutuu ihmisten herätessä sen aiheuttamiin kauheuksiin. Nyt on kysymyksessä koko maapalloa hallitsemaan pyrkivä ryhmittymä, jonka suuruista ei ole ihmisen historiassa ollut koskaan aikaisemmin. Tämän Pedon edessä olemme kaikki pelkkiä pelinappuloita, joita ohjaillaan rahalla, pelolla tai lupauksilla paremmasta tulevaisuudesta. Lääkärit on lääketehtaiden toimesta opetettu uskomaan haitallisiin ja jopa hengenvaarallisiin lääkkeisiin, pakolaisille on annettu ruusuinen kuva yltäkylläisestä elämästä jossain päin Eurooppaa, apurahojen varassa elävät tutkijat saadaan pimittämään tietoja tai julkaisemaan valheita maksajan toiveiden mukaisesti. Politiikassa ministerien ja avustajien suurimpana tehtävänä on kiskoa rahat jättimäisiin EU-maksuihin, ilmastorahastoihin ja kymmenien miljoonien epämääräisiin avustuksiin aina vain uusina veroina, maksuina tai leikkauksina palkansaajilta ja pienyrittäjiltä. Se alkaa olla mission impossible täysin puolueista riippumatta.

Sain yksityisviestinä koskettavan kirjeen armeliaisuuden ja ymmärryksen merkityksestä jokaiselle yksittäiselle ihmiselle. Siinä painotettiin sitä, kuinka kovassa paineessa suurin osa ihmisistä nyt elää olosuhteiden pakon edessä. Joka ainoa askel oikeassa hädässä olevan tai vain mukavaa elämää etsivän pakolaisen polulla on rahalla rakennettu ja tehokkaasti myyty, voittoa tuottava koneisto. Ilman tehokasta mainontaa ei tällaista pakolaisvirtaa olisi olemassa. Sota luo tällä hetkellä Syyriaan ja Turkkiin myyjän markkinat ja Eurooppaan yksityisten pakolaiskeskusten markkinat tekemään toisten hädällä voittoa valtion piikkiin veronmaksajien rahoilla. Jo Kreikan rajalle pääsy vaikuttaa ilmeistä päätellen lottovoitolta ja ehkä se sitä onkin lähtötilanteeseen verrattuna. On Suomestakin lähdetty kullan perässä Amerikkaan tai palkan perässä Norjaan. Vain harvoin todellisuus vastaa odotuksia, mutta palaamisen kynnys on aina korkea turvallisuustekijöistä riippumatta.

Millä perusteella esim. Suomeen valituista turvapaikan hakijoista 70% on nuoria miehiä? Miksi turvapaikkaa ei anneta sitä todella kipeimmin tarvitseville naisille ja lapsille? Kuka tekee sen ratkaisevan valinnan? Onko paikka turvapaikan hakijaksi ostettavissa ja jos on, niin ymmärtää helposti, miksi todellista hätää kärsivät eivät tuota paikkaa saa. Korruption mahdollisuus loistaa kirkkaasti sen pään päällä, joka valinnat tekee. Minkä tahon virkamiehet ovat asialla? Tieto on tietysti salassa pidettävää, joten se siitä.

Syyllisiä eivät ole maahanmuuttajat, eivätkä todennäköisesti edes vastaanottavan maan päättäjät, joilla ei ole ollut mahdollisuutta puuttua prosessiin muuta kuin kiintiöt hyväksymällä ja nekin on pitkälti määrätty EU:n toimesta. Asiat ovat kuitenkin muuttumassa. Yhä useammat lääkärit, toimittajat, tutkijat ja jopa hulluimmat poliitikot uskaltavat tutkia asioita ja jakaa tutkimustuloksensa tiedosta kiinnostuneille, joita heitäkin on koko ajan enemmän. Korruption ylläpitäminen käy koko ajan sitä vaikeammaksi, mitä useampi näkee esiripun taakse. Peto on kukistumassa ja se on kukistettavissa vain rauhanomaisin keinoin.

Ei ole aihetta kohdistaa vihaa, eikä vihapuheita ketään kohtaan. Riittää, kun korruptoituneet käytännöt paljastetaan ja saatetaan läpinäkyvästi ajantasalle. Tähän työhön voimme kaikki omalla sektorillamme osallistua esittämällä hyviä kysymyksiä ja jakamalla omia kokemuksiamme väärinkäytöksistä.

Jokaisen henkilökohtaisessa elämässä tapahtuu nyt suuria muutoksia, sillä kaikki vaikuttaa kaikkeen ja mikään ei tule pysymään ennallaan. Mitä herkempi olet, sitä vahvemmin tunnistat oman tilanteesi, sitä varmemmin tiedät missä haluat olla mukana ja missä et. Vanhat syyt menettävät merkityksensä ja ennen kaikkea materian merkitys ratkaisujen pohjana kaikkoaa aina vain kauemmaksi. Uudet asiat ja uudet arvot tulevat aikaisempien tilalle mahdollistaen sellaiset siirrot, jotka vielä eilen tuntuivat mahdottomilta. On aika avata sydämesi tälle uudelle, raikkaalle ja harmoniselle energialle, joka lisääntyy jokaisen rohkean ja elämääsi tavalla tai toisella parantavan päätöksesi myötä. Tässä muutostyössä voimme tukea toinen toisiamme taistelematta ketään tai mitään vastaan.

Niitä mielenkiintoisia aikajaksoja.

9.3. Täysikuu Neitsyen merkissä kolmiossa Marsiin, Jupiteriin ja Plutoon. Nostaa pintaan arvokkaita positiivisia oivalluksia, jotka helpottavat päätösten tekemistä kuun loppupuolella.

20.3. Mars tekee yhtymää Jupiterille. Hyvä aika laittaa asioita liikkeelle tai saattaa niitä päätökseen menestyksellisesti.

23.3. Mars tekee yhtymää Plutolle: Maaliskuun energisin, aggressiivisin ja sotaisin vaihe, jolloin ei mistään syystä kannata alkaa tappelemaan pienimmästäkään asiasta. Silti tulee uskaltaa tehdä isoja päätöksiä meteliä pitämättä. Itsensä puolustaminen on tehokasta ja tuloksellista. Saattaa näkyä ka kuulua maailmanmenossa koko maaliskuun jälkimmäinen puolisko.

31.3. Mars siirtyy Vesimieheen ja tekee yhtymää Saturnukselle. Rajat siirtyvät ja kaikki ovat tarkkoja omasta reviiristä.

Astrokalenteri kertoo tarkemmin, miten nämä planeetat vaikuttavat Sinun kartallasi.

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää