Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

26.1.2020

Kosmoksen Papat

Mihin suuntaan mihin aikaan?

Tammikuun viimeinen viikko on outoudessaan ja onttoudessaan haasteellinen elettävä Venuksen tehdessä heti viikon alussa yhtymää Neptunukselle ja neliötä Marsille, jolloin myös Mars ja Neptunus ovat neliössä keskenään. Tämän hämärämmiksi tai mystisemmiksi eivät tunnelmat voi juuri mennä. Elämä tietysti jatkuu niin kuin aina ennenkin, mutta kun mistään ei tahdo saada kunnolla kiinni, tulee helposti hätä puseroon.

Rakensimme Timpan kanssa Tarot-verkkokurssia tämän energian alaisuudessa ilman mitään mahdollisuutta pysyä aikataulussa tai ennakkosuunnitelmassa. Onneksi kuvio oli tiedostettuna mielessämme ja kärsivällisyys nostettuna tärkeimmäksi työkaluksi "Kunnia-kortin" muodossa (lanttien 8/Gloria). Gloria-myrsky pimensi kuvausstudion ja lopulta kasteli suurimman osan tiimistämme, kun lähdimme ajankuluksemme sitä ihailemaan meren rantaan. Videolla kosmoksen papat ovat vauhdissa korttien ja myrskyn maailmoissa.

Testausmielessä teimme koko kuvausjengille viiden kortin tarotpöydät, jotka loivat uutta uskoa tekemiseen ja aikatauluun. Päivät ja yöt menivät suloisesti sekaisin ainakin unirytmin osalta, mutta keskittymiskyky kuvausten aikana oli uskomattoman korkealla. Nostimme kortin jokaiselle alkamassa olevalle kuvausjaksolle ja saatoimme vain ihmetellä kortista avautuvaa vapautunutta tunnelmaa. Omalla tavallaan kortti pysyi "äänessä" ja piti jännitteen kohdallaan alusta loppuun.

Tästä alkava viikko saattaa koetella hermoja ilman mitään selitettävissä olevaa syytä ja aivan varmasti myös selvästi näkyvien häiriöiden muodossa. Viisainta olisi varautua kaikenlaisiin yllätyksiin tuolla tutuksi tulleella kärsivällisyydellä. Mekin huomasimme, että jotain oli aina tehtävissä, vaikka se vaati ylimääräistä ajelua lisäkaluston hankkimiseksi muuttuvissa olosuhteissa. Sama pätee tällä tammikuun viimeisellä viikolla. Jotain on aina tehtävissä ongelmien ilmetessä.

Neptunuksen hallitessa ajankuvaa, ovat tarotit yksi parhaista keinoista herättää oma alitajunta ratkaisumoodiin. Tarotit "puhuvat" selkeintä kieltään juuri tällaisten jaksojen aikana. Parhaat ratkaisut eivät ole tavanomaisia ja siksi on hyvä päästää symbolien viisaus kaivelemaan esille kokonaan uutta näkökulmaa. Tarotit yhdistävät meidät kollektiiviseen tietoisuuteen tehokkaimmin tällaisten "hämärien" jaksojen aikana.

Jos kaipaat jossain vaiheessa viikkoa viisaita vastauksia, niin tule Tarotmaailmaani

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää