Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.1.2020

Joukkohypnoosiko?

Ihan ensimmäiseksi suuren suuri kiitokseni valtaisasta osallistumisesta sunnuntain maailmanlaajuiseen tapahtumaan kukin omalla tavallaan. Ei tosiaan ollut väliä, tuliko mukaan välittämäni vahvistuksen, jonkun muun ohjauksen tai oman hiljentymisen kautta. Rauhan ja tasapainon tunne oli niin vahva koko päivän ajan. Elämme nyt niin vahvaa heräämisen aikaa, ettei todellakaan ole mitään syytä jättää keskittymisharjoituksia tähän yhteen päivään. Olen täysin vakuuttunut, että saamme yhdessä aikaan jotain hurjan ihanaa sekä omaan että kaikkien muiden häräämässä olevien elämään.

Joku oli kommenteissa huolissaan hypnoosista. Olen todellakin käynyt Minkkisen Samin NLP ja hypnoosikurssit ja siksi tiedän hypnoosin ja syvän rentoutumisen olevan yksi ja sama asia. Silloin siirrytään kirjaimellisesti toisenlaiseen värähtelyyn, jonka tiedetään olevan hyväksi fyysiselle ja henkiselle terveydelle. NLP-kurssien jälkeen elin joka kerta hetken aivan toisenlaisessa, hiukan utuisessa, mutta ah niin ihanalta tuntuvassa maailmassa. Olen harrastanut itsehypnoosia jo nuoruudessani 45 vuotta sitten opiskeluni tueksi ja Samin kurssien jälkeen ohjannut ihmisiä hypnoosin avulla edellisiin elämiin tai vapautumaan joistakin peloista. Silloin ollaan huomattavasti syvemmässä rentouden tilassa, kuin tässä sunnuntain ohjatussa vahvistuksessa ja toiseksi silloin pyritään johonkin konkreettiseen yhdessä sovittuun päämäärään.

Sitä vaarallisempaa hypnoosia tulee tänä päivänä jokaisesta tuutista valtavat määrät ja yksi seuraus värähtelytaajuuden kohoamisesta on keinotekoisista stimulaatioista vapautuminen. Syvässä rentouden tilassa on niin hyvä olla ihan puhtaasti itsensä kanssa. Silloin ei kaipaa mitään muuta, kuin jatkaa vielä hetki tuota ihmeellistä olotilaa.

Itsehypnoosi

Tässä Kulta-ajan vahvistuksessa jokainen loi ja luo itse oman päämääränsä rentoutuksen aikana ja etenee ohjatusti omalla, hyväksi tuntemallaan rytmillä ensin kevyessä ja useampaan kertaan tehtynä koko ajan syvemmässä rentouden tilassa. Jos äänitteen kuuntelee täysin hereillä ja ajatuksen kanssa, voi havaita, että se ainoastaan vahvistaa luottamusta omaan tekemiseen ja omiin ratkaisuihin. Jos tämä on hypnoosia, niin se on korkeintaan itsehypnoosia ja turvallista sellaista. Rentoutusäänitettä tai hypnoosia tehtäessä tulee myös tekijän olla meditatiivisessa tilassa eli yksinkertaisesti enemmän läsnä itselleen ja toiselle, jolloin puhe kuulostaa enemmän tai vähemmän hypnoottiselta. Laadin kuitenkin tarkoituksella tämän vahvistuksen ilman hypnoottista fonetiikkaa, vain rauhallisella äänellä.

Kannustavan ja mieltä lämmittävän palautteen jälkeen tulen aivan varmasti jatkamaan vahvistusten tuottamista juuri tähän samaan tarkoitukseen eli omaan elämänhallintaan ja itseluottamuksen kohottamiseen, jotka ovat molemmat erottamaton osa korkeammalle taajuudelle siirtymistä. Saamme piakkoin oppaaksemme myös oppi-isäni Samin, mutta siihen asti voi oikein hyvin kuunnella Kulta-ajan vahvistusta vaikka päivittäin tai ainakin silloin, kun epäröit omien päätöstesi kanssa.

Tällä viikolla

Saturnus ja Pluto ovat edelleen tiukassa yhtymässä keskenään ja jännitteen pystyy tunnistamaan omassa elämässään. Olemme enemmän hereillä omalle konkreettiselle todellisuudelle ja ennen kaikkea sen mielekkyydelle. Moni asiakkaani kertoo olevansa ikään kuin tyhjässä tilassa, josta ei löydy energiaa nykyisen elämän, työn tai uran jatkamiseen. Tällainen olotila on poikkeuksetta hyvä uutinen. Jotain on muuttumassa parempaan suuntaan. Elämälle on annettava tilaa uudistua ennalta odottamattomalla tavalla ilman ennakkovarmistuksia muutosten onnistumisesta. Joskus on iskettävä pari kertaa kirves kiveen, ennen kuin isku osuu oikeaan kohteeseen. Nyt on tällaisen rohkeuden aika ja sisimmässäsi tiedät aivan tarkalleen, miten tässä tilanteessa kannattaa toimia ja millaisessa aikataulussa. Meditatiivisten vahvistusten myötä olet vahvemmin ja vahvemmin kiinni tässä hetkessä ja taatusti oikeissa ratkaisuissa ilman pienintäkään epäilyksen häivää. Mahtavaa vai mitä?

Tällä viikolla vaikuttaa myös Venuksen ja Uranuksen sekstiili, joka pyrkii osoittamaan kokonaan uusia ilon aiheita ja mielihyvää tuottavia oivalluksia. Elämällä on valtavan paljon annettavaa juuri näissä tämän hetken olosuhteissa. On osattava ja uskallettava katsoa oikeaan suuntaan eli siihen, mistä voit olla tällä hetkellä eniten kiitollinen. Yksi korkeamman taajuuden elementeistä on ajatuksen voima, joka entistä vahvemmin luo tulevaisuutta. Jos keksii edes yhden sellaisen asian, josta on onnellinen, synnyttää se automaattisesti uutta onnellisuutta. Jos taas keskittyy johonkin, jota puuttuu, synnyttää se lisää puutetta taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Samoin hetkellinenkin luottamus omaan tekemiseen luo yhä vahvempaa luottamusta. Uusi rakkauden aika ja korkeampi värähtely vahvistuu kaikista ilon, rakkauden ja onnellisuuden kokemuksista. Luokaamme sellaisia yhteistuumin tällä Venuksen positiivisesti värittämällä viikolla.

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää