Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

27.12.2019

Se on menoa nyt

Joulu toi tervetulleen tauon omaan kirjoitteluun ja pääsin uppoutumaan viimeisiin videoihin niin ihmiskunnan synnyn kuin tulevaisuuden näkökulmasta. Monet henkiselle puolelle siirtyneet tutkijat ja tiedemiehet vakuuttavat yhteen ääneen suuresta yhteydestä ihmisen ja universumin välillä. Tietoisuus siitä, kuinka valtavan paljon ajatuksemme vaikuttavat kaikkeen ympäristöömme, kasvaa hurjalla vauhdilla. Olennaisinta on todellakin se, että nyt menossa oleva evoluutiohyppäys toteutuu kollektiivisesti koko ihmiskunnan yhteisenä ponnistuksena. Tiede on osoittanut kiistattomasti kriittisen massan vaikutuksen maapallon tapahtumiin lähinnä kvanttimekaniikan tutkimusten perusteella.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja meidän on aika siirtyä konkreettiseen työhön kukin oman elämämme osalta. On tullut aika oivaltaa oman elämämme tähänastinen tarkoitus kehityspolkuna uuteen elämään Kulta-Ajassa. TÄRKEINTÄ: Et ole tehnyt ainuttakaan virhettä tähän mennessä. Tämä on tosiaan tärkein oivallus. Ilman kaikkea tekemääsi ja kokemaasi et pystyisi osallistumaan Kulta-ajan rakentamiseen. Kaikki kokemuksesi ja jokainen yksittäinen ratkaisusi on osa kollektiivista alustaa, jolle tämä uusi aika tulee rakentumaan. Tätä totuutta ei voi kukaan muu Sinulle vahvistaa. Se on tehtävä itse.

Käytännön keinoja löytyy Samulin ja Sepon videosta numero 5

Mitä siitä seuraa?

Edellä mainittu oivallus tarkoittaa sitä, että tiedostat eläväsi täydellisessä maailmassa täydellisenä ihmisenä. Tunnistat sisälläsi, että kaikki - Siis ihan kaikki - on juuri nyt parhaalla mahdollisella mallilla Sinussa ja koko maapallolla. Tiedostat, että elämme jo nyt koko ajan Kulta-Ajassa. Tämä tietoisuus tulee poistamaan pelon, jolla meitä on hallittu ja kahlittu vuosituhansien ajan. Korruptoitunut rahajärjestelmä tulee kaatumaan omia aikojaan. Rahan arvo vain häviää siinä muodossa, jollaisena se on elämäämme ja päätöksiimme vaikuttanut. Ei ole tarvetta kaataa hallituksia tai sotilasmahteja. Ne vain tulevat kaatumaan. Uudet gravitaatioon perustuvat täysin ilmaiset energiamallit on jo keksitty ja jatkossa emme tarvitse öljyä, kaasua emmekä ydinvoimaa. Myös ravintotalous tulee muuttumaan tietoisuutemme kohotessa, eikä puutetta enää esiinny. Uskonnot ja Jumalan pelko katoavat savuna ilmaan rakkauden tieltä.

Kaksi tapaa toimia

Tämä kaikki kuulostaa utopialta, mutta vain sata vuotta sitten matkapuhelin oli utopiaa itse itsensä täyttävästä jääkaapista tai itseään ohjaavasta autosta puhumattakaan. Paljon täysin käsittämätöntä tulee tapahtumaan todella nopeasti ja sitä edeltää melkoinen kaaos. Mitä useampi vapautuu pelosta ja päättää, että kaikki on tällä hetkellä parhaalla mahdollisella mallilla, sitä useampi jää entistä lujemmin pelon kahleisiin ja menettää siinä pelissä järkensä. Tämä näkyy jo nyt mielenterveystilastoissa. Valtaosa ei toistaiseksi ole tehnyt valintaa, mutta Sinä voit sen tehdä mieluummin heti. Kriittinen massa kasvaa koko ajan, eikä väkijoukkoja pystytä pysäyttämään millään keinolla. Peloton sotilas on voittamaton sotilas. Pelottomia alkaa olla riittävästi.

Tämä on tässä parasta

Jokainen voi liittyä Valon joukkoihin täsmälleen olemassa olevasta tilanteestaan käsin. Fyysinen kehomme on vain avaruuspuku, jonka avulla työskentelemme tällä kertaa täällä maapallolla. Jotain paljon kehoamme todellisempaa jatkaa matkaa fyysisen kehomme lopettaessa toimintansa. Edellisten elämien arvet ovat nähtävissä jokaisessa ihmiskehossa tultuamme tänne uudelleen. Tämäkin on jo täysin pitävästi todistettu. Elämä itsessään on niin valtava mysteeri, ettei sitä ehkä kukaan pysty täysin ymmärtämään, mutta miksi suotta edes yrittää. Kun kaikki on hyvin juuri nyt, ei ole tarvetta ymmärtää sen enempää. Kaikella tekemisellä tähän asti ja tästä eteenpäin on pyhä tarkoituksensa ja Sinä olet täyttämässä sitä koko ajan.

Jokainen ottamasi askel on varmasti oikea. Ei ole mitään tarvetta epäröidä omaa tekemistä ja omia päätöksiä. Teet aivan varmasti juuri sen mitä kuuluukin tehdä. Yksi ainoa asia erottaa Valonkantajan ja pimeydessä eläjän. Valonkantaja ei epäile itseään ja omaa tekemistään. Pimeydessä eläjä pelkää tekevänsä jotain väärin, vaikka se on täysin mahdotonta. Kukaan ei siis voi tehdä mitään väärin ja se on ihan huippua tässä kaikessa. Kaikki tekevät oikein, mutta toiset pelkäävät ja toiset eivät. Sinä päätät kumpaan jengiin kuulut. Varovainen saa ja kuuluukin olla, mutta pelätä ei tarvitse yhtään mitään. Se tulee mikä on tullakseen ja tulee sitä varmemmin, mitä enemmän sitä pelkää. Tämän kai ovat kaikki jo kokeneet.

Vuosi 2020 on aivan varmasti suuri käännekohta ihmiskunnan historiassa. Kukaan ei tiedä, miten ja mitä tapahtuu, mutta se tapahtuu siksi, että olemme yhdessä tulleet tähän tärkeään pisteeseen kaikkien karmeuksien saattelemana. Josko vaikka olisimme lopulta valmiit toisenlaiseen elämään ja ennen kaikkea toisenlaiseen todellisuuteen, joka on jo täällä.

Astron alehinnat voimassa (vielä 5 päivää) vuoden loppuun saakka

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää