Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.12.2019

Kompastellen kohti Valoa

Älä unta näe

Katselin viikonloppuna jännittäviä unia, joista osan muistin vielä aamulla herätessäni. Ajoin kolmea autoa samaan aikaan ja se tuntui aivan lunnolliselta, kunnes unessani havahduin siihen, ettei se ole mahdollista. Niinpä pysäytin sen auton, jota ajoin ja yritin päästä sisään toiseen autoon, joka kulki siinä vierellä ilman ohjaajaa. Eihän siitä mitään tullut ja äkkiä olin taas sen ajamani auton vierellä ja takaa tullut se kolmas auto joutui pysähtymään ja molemmat autot vajosivat mutaan. Seuraavassa hetkessä olin jo pienkoneessa valmiina lentämään Helsinki-Vantaan lentokentälle ja kysyin ystävältäni Ahtolta, mitä pitää sanoa lennonjohdolle, kun haluaa laskeutua... (uni jatkui)

Valoa kohti, Kulta-ajassa 4

Milloin olen hereillä, milloin unessa?

Mistä ihmeestä unet tulevat? Kuka tietää, elänkö todellisempaa elämää unessa vai valveilla. Kumpi elämä on unta ja kumpi valveilla oloa? Tapasin erään luentotapahtuman yhteydessä tavallisen, erittäin selväjärkisen ja henkisistä asioista tuiki tietämättömän miehen, joka kertoi olleensa monena yönä auttamassa Tsunamin uhreja Thaimaassa. Herätessään hänellä oli mustelmia, haavoja ja lihakset hirveän kipeinä. Vammat olivat niin vakavia, että hän kävi niiden vuoksi lääkärissä useamman kerran. Ja sitten taas yöllä hommiin toiselle puolelle maapalloa. Kaiken olisi voinut laittaa mielikuvituksen piikkiin ilman fyysisiä vammoja, joita hänen tyttärensä oli aamuisin todistamassa.

Vastaavia tapauksia on vaikka millä mitalla, mutta niistä ei ymmärrettävistä syistä puhuta kenellekään. Fyysiset vammat ovat toki harvinaisempia, mutta lihasten kipeytymistä ja monia muita konkreettisia muistoja unista voi jäädä. Kun harrastin Reiki-kaukohoitoa yli 20 vuotta sitten, kertoivat hoitoa vastaan ottaneet nähneensä minut seuraavana yönä sänkynsä vieressä. Itselläni ei ollut mitään mielikuvaa moisesta. He tietysti näkivät unta, vai näkivätkö. Olen myös kokenut parantuvani kaukohoitoa saatuani, vaikka sekin voi olla blasebo vaikutusta.

Tätini oli noita

Tätini oli hyvin herkkä ihminen. Juuri ajokortin saatuani olin lentopallojoukkueeni poikien kanssa katsomassa Suomen maaottelua Tampereen jäähallilla. Kävin erätauolla hänen luonaan ihan jäähallin naapurissa. Hän pyysi minua jättämään auton siihen kerrostalon pihaan, koska epäili jotain ikävää tapahtuvan. Sanoin ettei se käy, koska vien kaverit takaisin Virroille pelin päätyttyä. Noin viisi minuuttia myöhemmin jäähallille takaisin ajaessani päihtynyt nuori mies kaatui jalkakäytävältä autoni eteen pimeällä kadulla. Miten tätini saattoi tietää, mitä tulee tapahtumaan?

Elämä on paljon enemmän kuin mitä voimme konkreettisesti nähdä ja ymmärtää. Olen saanut viime aikoina paljon viestejä selvätietoisuuden avautumisesta ja isojen katastrofien ennakolta näkemisistä. Monet tällä tavalla esille tulleet näyt ovat toteutuneet jonkun ajan kuluttua. Monet hyvin tarkkaan ajankohtaan sidotut ennalta nähdyt tapahtumat taas eivät ole toteutuneet. Samalle ihmiselle osa näyistä toteutuu ja osa ei. Ennalta ei siis voi tietää mihin kannattaa uskoa ja mihin ei, mutta jokainen aavistus kannattaa ottaa jotenkin huomioon.

Olemme enemmän

Yli kolmekymmentä vuotta sitten Tätini aavistus valitettavasti piti paikkansa. Olen itse saanut useita vakavia varoituksia unessa ja välttynyt niiden ansiosta joiltakin onnettomuuksilta. Olemme tulossa hurjalla vauhdilla tietoisemmiksi henkisistä, aikaisemmin yliluonnollisina pidetyistä kyvyistämme. Omista kokemuksista kertominen nopeuttaa omaa herkistymistä ja vahvistaa muiden uskoa omiin kokemuksiinsa ja kykyihinsä. Sivuamme tätä aihetta oheisella videolla Samulin kanssa.

Haluan rohkaista jokaista tämän blogin lukijaa kertomaan kommenteissa omia "henkisiä / yliluonnollisina pidettyjä" kokemuksia tekijänä, kokijana, vastaan ottajana. Lähestymme korkeampaa värähtelytaajuutta, joka avaa tällaisia kanavia kiihtyvällä vauhdilla. Jokainen tarina vahvistaa kollektiivista valaistumista. Omalla tarinallasi ole Kulta-Ajan tekijä.

Astron ISO jouluale on alkanut!

Tee ostoksesi helposti, nopeasti ja ilman minkäänlaisia ruuhkia Astron verkkokaupan kautta. Tuotteita alkaen vip 6,90€. Ethän unohda oman elämäsi tärkeintä henkilöä -itseäsi? Klikkaa itsesi joululahjaostoksille tästä

Palaa blogi listaan

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää