Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

24.11.2019

Musta aurinko nousee 29.11.2019

Juicen ikimuistoinen kappale kätkee sisälleen valoisan ja toivoa sisältävän viisauden vaikeuksien ja epätoivon keskellä. Tämän tutun kappaleen mukaista aikaa elämme mitä suurimmassa määrin tulevan vuoden 2020 aikana. Maailman talous ja hallitusten avuttomuus ovat jo synnyttäneet tilanteen, jossa ylin päätösvalta on siirtymässä kansalle eli meille. Siksi on niin tärkeää löytää oikeutus omille päivittäisille ratkaisuille ja sille, että se ratkaiseva muutos tapahtuu omassa sydämessä ja omassa elämässä.

Muista Black Friday Astrokaupassa ensi torstaina ja perjantaina klo 18-20

Koko tulevan viikon vaikuttava Venuksen ja Jupiterin yhtymä luo kauniita näkymiä elämäämme ja pyytää kiinnittämään huomiota kaikkeen hyvään, mitä elämässämme on juuri tällä hetkellä. Tässä näkökulmassa on mahdollisuutemme vaikuttaa koko maapallon ja ihmiskunnan tulevaisuuteen. Vain hyvyyden varaan voi rakentaa valoisampaa tulevaisuutta. Todellisuudessa elämämme kovimmat haasteet ovat suurin siunaus henkiselle kehitykselle, joka on johdattamassa meitä Kultaiseen Aikaan.

Video "Matkalla Valoon 3"

Ratkaisevaa on oppia näkemään jokainen elämän kriisikohta pyhänä mahdollisuutena parantavaan ja elämän mielekkyyttä lisäävään muutokseen itsessämme. Vielä tämän vuoden puolella tulen sisällyttämään tämän elämää ja valintoja helpottavan näkökulman Astrokalenterin Kulta-aikaa kuvaaviin teksteihin. Oma elämäni kääntyi täysin päälaelleen saatuani ensimmäisen tulkinnan astrologisesta kartastani. Putosin harrastukseni kanssa ja sen ansiosta syvälle elämän pohjamutiin, mistä lopulta taistelin astrologisen symboliikan ja aikakäsityksen avulla takaisin pinnalle uudelleen syntyneenä.

Ilman karttani tiedostamista en olisi voinut ymmärtää, kuinka pahassa jamassa tuolloin olin elämäni kanssa. Tiedostaessani pahan oloni, tapahtuivat rankat, mutta parantavat mullistukset sellaisella voimalla, etten voinut niille yhtään mitään. Päätökseni eivät tuolloin olleet rohkeita eivätkä yleviä, koska ne vain tapahtuivat ilman ajatuksia, suunnittelua tai minkäänlaista kontrollia. Olin sydämen ohjauksessa ja olen siinä edelleen kiitollisena tuosta karusta heräämisestä.

Kaikki tulkintani pitävät sisällään tunteita ja tuntemuksia tuosta ajasta, sen haasteista ja kipeältä tuntuneesta oppimisesta. Ilman kipua en olisi ollut valmis oppimaan ja oivaltamaan oman totuuteni ratkaisevaa merkitystä elämälleni ja sen mielekkyydelle. Oman henkisen polun seuraaminen astrologiaa hyväksi käyttäen ei ole helppoa, mutta se on niin vapauttavaa ja loogista, että olen valmis suosittelemaan sitä jokaiselle vastaantulijalle. Perjantaina musta aurinko nousee.

MUSTA PERJANTAI 29.11.2019 klo 18-20 (Kaikki astrokaupan tulkinnat -50%)

HUOM!  Sinulle sähköpostini tilaajana sama alennus on voimassa jo torstaina 28.11.2019 klo 18-20 välisen ajan.

Antakaamme Auringon nousta!    t. Seppo

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää