Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

10.11.2019

Merkuriuksen 11.11.2019 ylitys ja valon viikko

Merkurius ylittää Auringon perääntyessään Skorpionin merkissä maanantaina 11.11.2019 ja avaa mytologiansa mukaisesti tiedon ja tietoisuuden kanavat koko ihmiskunnalle ja upeasti myös meille suomalaisille, jotka pääsemme hyvällä onnella jopa näkemään tuon ilmiön. Toki siihen tarvitaan kaukoputki ja silmiä suojaava varustus, mutta kuitenkin ihan konkreettisesti ilmiö on meillä koettavissa.

Ylitystä tehdessään Merkurius on kolmiossa Neptunukseen sekstiilissä Saturnukseen, joten värähtelytason voi olettaa kohoavan hyvinkin korkealle. Myös tiistain täysikuu Härässä lisää ylityksessä olevaa maagista voimaa, joka todellakin sataa tänne maapallolle ja on kenen tahansa käytettävissä etenkin alkuviikon aikana.

Mielenkiintoinen yhtymäkohta täysikuulle on Vestan ja Kuun kohtaaminen Härän merkissä selkeänä ohjauksena sydäntietoisuuden avautumiseen, joka todellisuudessa on ainoa luotettava tietokanava päätöksiä tehdessämme. Jokaiselle asialle ja jokaiselle askeleelle tässä elämässä on täsmälleen oma oikea aikansa, jota ei pysty ajatuksilla määrittämään. Usein pelkkä väärään aikaan lausuttu mielipide tai väärällä hetkellä toteutettu aie onnistuu tuhoamaan hyvin käynnistyneen idean tai hankkeen elämässämme. Emmekä voi millään ymmärtää, miksi kaikki meni yhtä äkkiä ihan poskelleen ilman näkyvää syytä.

Nyt alkuviikosta kannattaa tehdä kaikkensa sisäisen ajoituksen tahdistamiseksi oikealle raiteelle edes hetkeksi. Se tapahtuu odottamalla kärsivällisesti mahdollisimman luonnollista ajankohtaa jokaisen aikomuksesi toteuttamiselle. Esim. Minun piti ajatukseni mukaan kirjoittaa tämä blogi heti aamulla, mutta vasta illansuussa värähtely oli sopivalla taajuudella ja nyt kaksi sormaeni lentävät näppäimistöllä ja nautin kirjoittamisesta - tästä kohtaamisesta kanssasi oikeaan aikaan oikeilla sanoilla.

Viikkokatsaukseen videoksi keskustelu Samuli Perälän kanssa: Matkalla Valoon 2. Samuli on entinen huippu-urheilija, joka oppi kuuntelemaan ja kunnioittamaan kehoaan kuitenkin vasta sen jälkeen, kun huomasi ajautuneensa henkisesti ja fyysisesti pahaan epätasapainoon. Tuolloin oikeiden kysymysten kautta alkoi matka syvempään itsetuntemukseen ja tarkempaan kehon kuunteluun. Kuten hän itse sanoo: ”Matka todellisempaan elämään.” Samulista voit lukea lisää täältä.

Kosmoksen rytmiin pääseminen tapahtuu jaksottaisesti, kuten tämän viikon videossa "Herääminen" tulemme yhdessä Samulin kanssa toteamaan. Oivallus omasta valokehosta on valaistumista, mutta Valon kohtaaminen ja valaistuminen on aina alkamista, ei koskaan päättymistä. Valaistuminen on tietoista matkaamista ajan virrassa ensin lyhyen hetken ja sitten vähän pidempään ilman odotusta valmiiksi tulemisesta. Valaistunut on valmis ja halukas palvelemaan siellä, missä häntä tarvitaan niin pitkään kuin tarvitaan. Valaistuneella ei voi tietoisesti olla menossa viimeinen elämä ihmisenä tai maapallolla. Sellaista väittävä kulkee edelleen pimeydessä ja on oman harhansa vallassa.

Valaistuminen on aitoa toisesta ihmisestä välittämistä, aitoa hyväksymistä ja kannustamista. Valaistuminen on kuuntelemista - ei itsestä ja omasta erinomaisuudesta puhumista. Oikeaan rytmiin pääseminen onnistuu vain sydäntäsi kuunnellen - ei suunnittelemalla tai yrittämällä. Osoita välittäminen, kiitollisuus ja kannustus niille, jotka omassa sydämessäsi koet sen arvoisiksi - ei siis kaikille. Meille on täällä maan päällä omat, kanssamme samalla aaltopituudella olevat ihmiset, joiden kanssa koemme tarpeelliseksi liittoutua ja yhdistää voimamme. Se ei ole rotuerottelua tai syrjintää, vaan kollektiivisen värähtelyn rakentamista olematta silti ketään vastaan.

Jos olet Astrokalenterin tilaaja, saat vielä erillisen viestin täydenkuun energioista vähän myöhemmin. Ellet ole Astrokalenterin tilaaja ja haluat nähdä, mitä täydenkuun viesti pitää sisällään, niin tästä voit aloittaa kokeilun ilmaiseksi.

P.S. Suuri planeettakohtaaminen vuonna 2020 on jo aivan ovella ja aivan lähiaikoina tulen lähettämään kaikille Astrokalenterin tilaajille ja kokeilijoille henkilökohtaisen kirjeen hänen tarkkaan syntymäaikaansa liittyvistä tekijöistä, jotka tulevat aktivoitumaan vuoden 2020 aikana. Olemme myös saaneet valmiiksi keskustelukanavan, jonka välityksellä samaa vaihetta elävät ihmiset pääsevät vaihtamaan kokemuksia ja mielipiteitä oman astrologisesti valikoituneen ryhmänsä kanssa läpi koko vuoden.

Palaa blogi listaan

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää