Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

28.9.2019

Tiukasti kohtalon kierteessä

Lokakuun planeettakuvioissa esittäytyy vuoden 2020 hurjasta kokoonpanosta Pluto, Saturnus ja Mars aivan kuun lopulla, mutta heti lokakuun alussa Venus ja Merkurius paukuttavat omat lähtölaukauksensa ja niinpä koko lokakuu vaikuttaa erittäin räjähdysherkältä aikajaksolta. On mielenkiintoista seurata, millaisia ennusmerkkejä avautuu politiikassa ja talouselämässä muutospaineiden kasvaessa hetkellisesti tavallista korkeammalle. Varovaisimmat ovat jo alkaneet jo kotiuttaa rahoja tileiltä tyynyn alle, missä ne toki ovatkin parhaiten turvassa.

Valuuttakriisi ja talouden syöksykierre on täyttäpäätä käynnissä, eikä sen pysäyttäminen ole mahdollista ihmisten tietoisuuden kohotessa kiihtyvällä vauhdilla kokonaan uudelle tasolle. Ihmiskunta on heräämässä valtavasta joukkohypnoosista, joka on mahdollistanut rahan ja materian kerääntymisen pienen valtaeliitin suunnattomaan rahasäiliöön. Suurin osa ihmisistä kärsii jatkuvasta rahattomuuden kirouksesta, vaikka maailmassa on tällä hetkellä rahaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Unesta herääminen on onneksi jo alkanut ja likainen totuus paljastuu joka päivä yhä suuremmalle ihmisjoukolle. Keksityt hälyttävät uutiset jäätiköiden sulamisesta ja ilmastonmuutoksesta eivät pysty pysäyttämään tiedonvalon virtaamista maapallolle ja ihmisten sydämiin. Vihan ja tyytymättömyyden kohdistaminen kasvottomille hallituksille ja päättäjille ei tule tuottamaan mitään helpotusta orjuudessa elävän ihmisen elämään, sillä se todellinen helpotus voi syntyä vain ihmisen sisällä.

Tieteen uusimmat aluevaltaukset paljastavat kultaakin arvokkaampaa tietoa elämän todellisesta tarkoituksesta ja luonnon suunnattomasta viisaudesta jokaisessa solussamme. Tutkija Alexander Jalo kertoo omassa blogissaan, kuinka ihminen on schumanin resonanssin välityksellä jatkuvassa yhteydessä korkeampaan koko maapallon, aurinkokunnan ja universumin kattavaan tietoisuuteen. Tärkeimpänä lähettimenä ja vastaanottajana toimii sydän, joka reagoi kaikkeen näkyvään ja näkymättömään ympärillämme paljon aivoja nopeammin ja tehokkaammin.

Emme siis pysty vaikuttamaan elämämme kulkuun ajatuksen voimalla, vaikka niin monet menestysoppaat ja opettajat ovat sitä viimeisten vuosien aikana toitottaneet. Ellei sydän resonoi ajatuksen kanssa, ei ajatuksella ole minkäänlaista valtaa. Sydän on aina ajatusta edellä ja ennen kuin ajattelemme yhtään mitään, on sydän jo ollut asialla. Sydämen värähtely eli magneettikenttä on 10000 kertaa aivojen magneettikenttää suurempi ja sydämemme kautta olemme yhteydessä maapalloa ympäröivään suljettuun aaltoon eli schumanin resonanssiin.

Yhdessä olemme suunnaton kvanttitietokone

Lukemattomat uskonnot, filosofiat, ikivanhat ennustukset ja myytit vanha testamentti mukaan lukien ennustavat nyt tapahtumassa olevaa tietoisuudentason muutosta, jonka toteuttajana ovat ihmiset eli Sinä ja minä. Ihmisen jokainen solu on tietojenkäsittelykyvyltään suurempi kuin tuntemamme maailman suurin tietokone ja siksi kone ei koskaan tule syrjäyttämään ihmistä. En itse ymmärrä, miksi ihmisen on täytynyt päätyä nykyiseen ahdinkoon, mutta uskon sillä olleen oma tarkoituksensa.

Nyt on alkanut uusi todellisten ja merkittävien kohtaamisten aika, joka tulee jokaisen kohtaamisen kautta rakentamaan uutta ja parempaa maailmaa. Tarvitsemme toisiamme enemmän kuin koskaan aikaisemmin lisätäksemme valon määrää maapallolla. Olen kohdannut monia syvässä ahdingossa olevia ihmisiä, joille on löytynyt kauttani ystävä, auttaja tai mentori auttamaan heitä eteenpäin elämässään ilman pienintäkään vastiketta. Samalla tavalla olen itse saanut varauksetonta ja pyyteetöntä apua  ystävieni suosittelemilta henkilöiltä. Tällaiseen tekemiseen on helpottavaa suunnata tämän kuun vahvat energiat.

Valtavasti rahaa suurempi korvaus toisen elämää helpottavasta tuesta ja läsnäolosta on siitä syntyvä lämpö ja ilo omaan sydämeen. Tätä tapahtuu nyt kiihtyvällä tahdilla ja jokaisen tällaisen kohtaamisen jälkeen molempien sydän on lujemmin kiinni suuressa suunnitelmassa ja uudessa huolia vailla olevassa elämässä. Tästä ihmiskuntaa kohtaavasta Kulta-ajasta ja siihen viittaavista ennusmerkeistä kerron tarkemmin luennoillani Hengen ja Tiedon messuilla Helsingissä 12-13.10.2019

Kommenteissa kuulen mielelläni, millaista apua olet itse saanut erilaisten kohtaamisten kautta.

VIIKON TUOTE: Astrokalenteri - Henkilökohtainen oppaasi korkeampaan tietoisuuteen.

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää