Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Hyviä meedioita pk-seudulla : 09.01.2015 06:39:53
Kiitos Pikkarihttp://
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Hyviä meedioita pk-seudulla : 06.01.2015 10:44:34
Isoäitini poistui joulun alla ja haluaisin saada häneen ja myös muihin edesmenneisiin sukulaisiin yhteyden.
En ole ikinä käynyt meediolla. Tunteeko/tietääkö joku jotakuta hyvää meediota pk-seudulla.
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Äitini tevehdys henkimaailmasta : 06.01.2015 10:41:54
Minulla kuoli isoäiti 20.12. pitkän sairauden uuvuttamana. Minäkään en oikein osaa itkeä, sillä surutyötä tuli tehtyä viimeiset kaksi vuotta. Surullista tämä kuitenkin on. Itku voi tulla yllättäen.

Voimia sinulle suruusi ja kiitollisuutta yhteisestä elämästä.
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Äitini tevehdys henkimaailmasta : 01.01.2015 06:37:38
Kaunista. Voimia kuitenkin sinulle.
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Näkyykö juominen kartalla? : 31.12.2014 23:58:06
Olen ollut 12 vuotta mieheni kanssa ja hän on koko tämän ajan juoda tissutellut. Sanoisinpa että hänellä on jonkinasteinen riippuvuus olueen.

Näkyykö tuo taipumus juomiseen, tissutteluun kartalla? Hänellä on Neptunus askendentilla ( en nyt muista kummassa huoneessa 12. vai 1.). Muistelen joskus lukeneeni, että tuo voi tuoda taipumuksen juomiseen. Toisaalta sama on minulle: Neptunus lähellä askendenttia, 1. huoneessa. Minä taas en ole lainkaan taipuvainen tissutteluun, vaikkeb absolutisti olekaan.

Molemmat ollaan nousevia skorppareita. Mies aurinko-rapu, minä aurinko-härkä. Kuu miehellä vesimiehessä, minulla leijonassa.
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: kuoleman jälkeen : 31.12.2014 23:52:31
Isoäitini ei puhunut kuolemasta oikeastaan mitään. Sanoi vain näyttävänsä samalta kuin oma siskonsa tämän lähestyessä kuolemaan. Me omaisetkaan ei sitten otettu asiaa esiin. Mutta hän lähti levollisena ja edellisenä iltana tietoisena lähestyvästä poismenostaan.

Jotenkin tuntuu, ettei hänellä jäänyt mitään sanottavaa. Itse en vain olisi halunnut hänestä luopua, mutta samalla näin vanhan ihmisen voimien hiipuvan.

Toivon, että voisin saada häneen yhteyden. Viime yön heräsin siihen, että mielessäni soi "heinillä härkien kaukalon.."-joululaulu ja sen laulun yhdistän häneen. Mietin unenpöpperössä  yöllä onko hän läsnä, mutten tuntenut läsnäoloa ja ajattelin asian olevan vain omaa surutyötäni.
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / kuoleman jälkeen : 27.12.2014 20:39:37
Rakas isoäitini kuoli viikko sitten, rauhallisesti. Voimat olivat vähentyneet ja kertoi edellisenä iltana äidilleni, että hän ei enää selviä tästä. Siihen asti oli toivonut pääsevänsä kotiin. Seuraavana päivänä päivällä hän nukkui pois, tasan viikko sitten siis.

Uskon siihen, että sielu jatkaa matkaansa kehon kuoleman jälkeen. Milloin sielu on "perillä" teidän mielestänne? En ole koskaan käynyt meediolla, mutta nyt ajattelin mennä. Milloin voisi olla mahdollista saada yhteys hänen sieluunsa?

Hän oli todella huonossa kunnossa jo viime maaliskuussa, mutta olo kohentui vielä. Silloin hän "näki" sänkynsä päässä sairaalassa kolme hahmoa, ja kyseli keitä nuo tuolla sängyn päässä on? Me emme nähneet siellä ketään. Hän näki myös unta siitä, että äiti ja isä pyysivät häntä jo Taivaaseen. Nyt ei ollut mitään tuollaista, olin hänen luonaan muutaman päivän noin 1,5 viikkoa ennen hänen kuolemaansa. Kyselin silloin minkälaisia unia hän on nähnyt jne.
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Etä- ja nettisuhteet : 06.10.2014 18:47:14
Itselläni on parhaillaan tilanne, että opintojen johdosta olen 3-5 päivää viikossa toisella paikkakunnalla. Toimii mielestäni parisuhteessa hyvin, hetken aikaa. Meillä tilanne kestänee noin 1 vuoden eli ensi syksyyn. Joulukuussa on toki kuukauden tauko luennoista, silloin olen kotona.

Kiinnitti huomion, minulla on Saturnus 7. huoneessa. Mutta asia miehellekin ok. Pidämme toistemme seurasta, mutta voimme olla välillä näinkin erossa. Toki olemme olleet jo 12 vuotta yhdessä, ihan alkuaikoina etäisyys olisikin ollut hankalampaa :-).

Mutta mukava, kun molemmat ovat selkeästi samantyyppisiä. Mies jopa hoitaa lapset kotona. Lapsista ero onkin selkeästi vaikeampaa minulle.
9  Astro special / Yleistä / Vs: Koulutuskysely : 23.07.2014 14:01:01
Vastasin. Yksi ylempi korkeakoulututkinto. Ensi vuonna valmistuu toinen.
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 22.07.2014 04:56:58
Heräsin äsken aivan erikoiseen (painajais)uneen.
Olin unessa mieheni ja mieheni vanhempien kanssa laivaristeilyllä. Olimme laivan tanssiravintolassa. Kun tanssi alkoi mieheni meni hakemaan viereisen pöydän naista tanssimaan. Muistan, että nainen katsoi minua jotenkin yllättyneenä, että miksi mieheni meni häntä eikä minua hakemaan. Minäkin tyrmistyin asiasta ja lähdin pois.

Yrtin mennä hyttiin, mutta juutuin hissiin ( joka oli läpinäkyvä ja jotenkin huonossa kunnossa) ja jouduin kulkemaan hissillä edestakaisin ylös ja alas. En saanut sitä pysähtymään kerroksiin. Pääsin pois, kun sain oven auki jossakin kerroksessa ja hyppäsi pois. Entisen nuoruuden ajan ihastukseni veli oli hissin ulkopuolella ja minä pyysin häneltä tupakan, koska olin niin hermostunut.

Seuraavana päivänä soitin miehelleni ( olin jo maissa) ja kysyin heti, että oletko tämän naisen kanssa?  Mieheni vastasi, että kyllä. Sanoin, että asia näyttää olevan sitten päivän selvä. Hän sanoi, että niin on. Olin todella yllättynyt ja ahdistunut asiasta. Kysyin mieheltäni, että miksi näin, koska olet koko ajan vakuuttanut että olet tosi tyytyväinen minuun.

Tähän uni loppui, koska heräsin. Uni oli todella hassu, mutta erikoisen yksityiskohtainen. Kuten kaiketi unet yleensä, tämäkään ei ollut suora kuvaus elämästä: emme siis liiku mieheni vanhempien kanssa, emme kumpikaan tanssi, enkä polta tupakkaa.

Mistähä uni kertoi? Normaalielämää kuvastaa kyllä se, että olen käsityksessä, että mieheni on tyytyväinen suhteeseemme. Tunnistan unesta joitakin unisymboleja, mutta en osaa tulkita unta.  En koe olevani epävarma enkä pelkää, että mieheni olisi jättämässä minua tms.

Haluaako joku tulkita unta  Smiley ? Olisi mukava kuulla, sillä harvoin muistan näin yksityiskohtaisia unia.
11  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Miksi sanottiin irti. : 03.06.2014 19:13:08
todella harmillinen juttu. toivottvasti joudutaan irtisanominen purkamaan. mutta varmasti henkilölle löytyy uusia töitä.
12  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 25.05.2014 09:41:19
Mitäs voisi tarkoittaa että olin lentokentällä ja olin lähdössä jonnekin. Katsoin taivaalle ja siellä näkyi aivan hirveästi nousevia lentokoneita. Ihan vieri vieressä. Taivas oli täynnä lähteviä koneita. Itselleni nousi hieman pala kurkkuun kun katsoin niitä kaikkia koneita. Mietin, että miten ne pystyvät lentämään niin, etteivät törmää toisiinsa.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Toisen kehon lämmön tunteminen : 18.05.2014 21:51:42
Olen mielestäni noin yleisesti aika vahvasti kinesteettis-visuaalinen ihminen.

Samalla aistin myös yleensä ilmapiirejä, se on jotenkin luontainen taipumus tunnustella missä mennään eli kuka on milläkin fiiliksellä.

Olen myös muutaman kerran normaalilta tuntuvassa keskustelussa tuntenut kuinka keskustelussa lentää toisen ihmisen taholta salamat ja ympärillämme käy hirveä ukkonen. Olen miettinyt, että tunteekohan tuo toinen samoin. En ole miettinyt asiaa tarkemmin, mutta ehkäpä tilanteessa on ollut jotakin sellaista, joka on saanut toisen ihmisen salamoimaan ja hän on kuitenkin halunnut salata sen. Silloin nämä ihmiset eivät keskustelussa ole saaneet mitä ovat minulta halunneet.

Olen ajatellut, että kaikki "lukevat" ihmisten välisiä keskusteluja samalla tavalla, eli tuntevat ja aistivat asioita jollakin toisella tasolla/ulottuvuudella, sellaisella jota ei näe tai kuule. Mutta näin ei taida ollakaan, nyt kun olen ottanut asian puheeksi ystävieni kanssa.

Kerran tietoisesti yritin skannata toisen henkilön energioita/fiboja, eli lenteleekö hänestä salamat tms, vaikka hän näytti neutraalilta. Olin joutunut kieltämään häntä tulemasta sairaan sukulaiseni sängyn viereen puhumaan uskonasioita, koska sairas sukulaiseni ei häntä halunnut. Aistin hänestä ainoastaan puhdasta valkoista väriä, vaikka tunnustelin pidempään keskustelun aikana. Minulle välittyi hänestä kuva, että hän oli vilpitön ja vilpittömällä asenteella liikkeellä ja suhtautui suurella viisaudella ja rauhalla sukulaiseni kieltoon.

Kuuma tunne toisen ollessa lähellä tulee oikealta ja kun kuuntelen nyt kehoani, oikea käsi on koko ajan kuumahko. Se ei kuitenkaan nyt ole reagoinut toisen kehoon, vasen puoli eli vasen käsi on ihan neutraali.

Välillä olen kokenut tarvetta suojata itseäni, joskus nukkumaan mennessä kun on ollut jollakin tavalla todella omituinen tuntemus. Mutta suojausta voisin ottaa käyttöön enemmänkin.

Kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille, on ollut mielenkiintoista lukea kommenttejanne ja kokemuksianne.
14  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: saturnuksen transiitit : 13.05.2014 10:40:17
Minulla on aika vahva saturnus on syntymäkartalla. Tosiaan itselleni on tulossa neliö kuuhun. Ja ovat jo syntymäkartalla neliössä keskenään.

Itse on kokenut saturnuksen transiitit aika yksinäisinä, olen ollut tarve tosiaan vetäytyä joukoista ja olla omien ajatusten kanssa.  Kuu transiitteja ei muista, sen johdosta kysyin.
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Toisen kehon lämmön tunteminen : 13.05.2014 06:13:22
En tunne näitä energia-, tms juttuja lainkaan,mutta olen alkanut seurailla täällä käytyjä keskusteluja. Ja niistä tulikin mieleen omat kokemukseni.

Itselleni käy välillä niin, että kun ihminen tulee viereen, niin itselleni tulee todella epämukava olo, kun tunnen heidän lämpönsä, joka tuntuu itselleni sillä hetkellä aivan liian kuumalta ja tulee ns päälle.

Kyse voi olla esimerkiksi omista lapsista ( tai muistakin ihmisistä) ja tilanne on muutoin ihan ok. Tätä käy aika harvoin, silloin tällöin.  Muutoin ei haittaa jos ihminen tulee lähelle, eli ei ole tarvetta pitää mitään erityistä väliä esim. kanssakeskustelijaan.

Taitaa olla ihan normaali ilmiö, mutta en ole tullut jutelleeksi siitä kenenkään kanssa.
Sivuja: [1] 2 3 4