Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4
31  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Kuoleman läheisyys : 30.03.2014 19:51:50
Olimme tapaamassa äsken sairaalassa vanhaa sukulaistani. Olen nähnyt hänet monta kertaa huonona, mutta nyt hän on erilainen.

Nukkuu paljon, ja on hetken heräillä. Nukahti läsnä ollessamme taas kymmeneksi minuutiksi ja sanoi herättyään, että sängyn laidalla oli kolme henkilöä - kaksi sängyn vieressä ja yksi sängyn päässä. Olivat kuulemma olleet siinä kun hän nukkui ( sen 10 min).

Ei tiennyt keitä olivat. Ei jaksanut paneutua asiaan se enempää. Minä istuin sängyn vieressä jalkojen päässä ja nämä kaksi olisivat olleet minun vieressäni ja yksi sängyn päässä. Hänen miehensä istui sängyn päätypuolella. Hän ei kuitenkaan puhunut meistä.

Ajattelin, että onko häntä niin sanotusti tultu vastaan? Kuinka nopeasti kokemuksenne mukaan tuollaisen kokemuksen jälkeen henkilö mahdollisesti kuolee ? Onko jollakin kokemusta ?
32  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Hei kaikille! : 25.03.2014 19:30:12
Moi,

Mulla näyttää olevan täällä työpaikan sähköposti ja olen parhaillaan sieltä opintovapaalla. En saa koodattua päivitettyä kotisähköpostia, ilmoittaa, että se on jo jollakin käytössä - tiedän, että meitä samannimisiä on monta...

33  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Hei kaikille! : 25.03.2014 08:46:51
stiili miten nuo jutut saa tietää ja mistä ja mitä ne kaikki tarkottaa sää tunnut tietävä aika paljon jo?

T. Liltsu

Hei Liltsu,

Olen täällä astro.fi:ssa tehnyt itselleni syntymäkartan ja sen jälkeen tarkastellut transiittejani. Olen hyödyntänyt tulkinnassa Ljungbergin kirjaa Tähdet ja tulvaisuutesi sekä etsinyt netistä tietoa.

stiili
34  Astro special / Astro special / Vs: Miten Pluto käyttäytyy eri huoneissa? Missä huoneessa plutosi on? : 25.03.2014 00:23:42
Hei,

Huomasin, että molemmilla lapsillani on Pluto DC:lla. Tytöllä juuri laskevan merkin alla 6. huoneessa Jousimiehessä. Pojalla ihan samalla
tavalla. Jännä juttu muuten, että molemmila samoin. Tyttö nouseva kaksonen ja poika just ja just nouseva rapu.


Mitä Pluto dc:lla tuo mukanaan? Valtataistelua ihmissuhteissa ?
35  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Hei kaikille! : 24.03.2014 10:57:50
Heippa minultakin. Olen astrologiasta ollut pidempään jo kiinnostunut,mutta vasta viime aikoina kiinnostunut etenkin transiitteihin ja ns ennustavaan astrologiaan herännyt. Elämän isot syklit tuntuvat kulkevan transiittien viitoittamalla tavalla - enemmän haluan vielä tutustua aiheeseen. Ikää   vähän päälle 40 ja myös omien lasten karttoja olen tutkaillut.

Tällä hetkellä Saturnus  aspect_con askendentti ja   pluto aspect_squ venus ,  pluto  aspect_tri aurinko sekä  uranus aspect_con venus. Ja taitaa muuten olla jopa uranus aspect_opp uranus Työelämä ainakin suuressa muutoksessa.. Saaspa nähdä miten elämä makaa loppuvuodesta, kun kaikki noi isot transiitit ovat ohi...
36  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 20.03.2014 19:49:04
Transitoiva uranus nousulla mulla elämässä toi toivotun opiskelupaikan ja muuton toiselle paikkakunnalle, eli uusia mahdollisuuksia kyllä tuo. Afro Lähinnä sanoisin, että se tuo sellaisia muutoksia, jotka vaikuttavat siihen omaan rooliin tai siihen mitä on yleensä tottunut olemaan, kun kyseessä on asc.

Mukava kuulla  Cheesy, toivottavasti  minullakin ovet aukeaa, se tietäisi myös muuttoa.

Tää olen mielenkiintoista tää ennustava astrologia. Jos tarkastelee tän jonkun toisen ennustavan menetelmän kautta, niin mulla on tosiaan toi uranus nousulla. Jos taas katsoo "normaaleja" transiitteja, niin silloin uranus tosiaan on konjuktiossa venukseen ja pluto  tekee kolmiota auringolle ja neliötä venukselle. Saturnus on nousulla ja mitähän kaikkea muuta kartalla onkaan...noi taitaa olla isoimmat/vahvimmat transiitit tänä keväänä.
Joku toinen astrologi "ennustaa" taas sen perustella mitkä transiitit on silloin kun saan tietää tulokset... Sen perusteella silloin tapahtuu jotakin tosi positiivista....Mielenkiintoista.

Joka tapauksessa itse pitää tehdä ennen pääsykokeita se suurin työ lukemalla ja istumalla   Tongue . Tuntuu, että uuden suunnan etsimistä ja jaksamista pakertaamiseen löytyy  saturnuksen ja pluton siivittämän.

37  Astro special / Yleistä / Vs: Mistä saa tän hetkisen astrokartan? : 20.03.2014 19:42:58
No ainakin näillä astro.fi:n sivuilla voi tehdä tarkastella transiitteja. Kun teet oman karttasi, niin sen kautta voit tarkastella/nähdä tämän hetkiset transiitit. Ei ehkä ihan vastaa sitä mitä haet (tai ainakaan siinä muodossa mitä ajattelen sinun ajattelevan:), mutta tuolla pääsee ainakin alkuun.

 
38  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 19.03.2014 13:09:20
Mikähän " ennustusmenetelmä" voisi olla, katsoin, että siinä kimpanssa nousulla on uranus, pluto ja MC , samalla tavalla kuin ne ovat syntymäkartalla...
39  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 19.03.2014 12:46:48
Saattaa kaiketi olla käyttänyt jotakin muuta.. Minulla on ko kartta, mutta en osaa tulkita siitä mikä olisi "menetelmä". Minulla tosiaan transitoi saturnus AC:ta. Kaiketi viimeinen tai tokavika ohitus  on toukokuun ekalla viikolla, muistaakseni.
40  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 18.03.2014 19:01:15
Olen nousu skorppari ja tällä hetkellä uranus on yhtymässä venukseen ja pluto neliöi venusta ja tekee kolmiota auringolle.

käsitin erään astrologin perusteella, että toukokuussa minulla olisi ko transiitit (eri paikkakunnalla) päällä. Hieman ihmettelin, mutta en ole alan syväosaaja....
41  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 18.03.2014 08:59:22
Hei,

Enpä löytänyt täältä kokemuksia Uranuksen transiitista AC:lle. Uranus kaiketi tuo yllätyksiä, mutta minkäläisiä.

Itse haen opiskelemaan ja Uranus on kuulemma juuri nousulla pääsykokeiden aikaan. Nousulla on kuulemma myös Pluto.

Onko muilla kokemuksia omasta elämästä :-) ?

 
42  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Khironin transiitit? : 19.02.2010 14:25:02
Hyvin ei tosiaan lähtenyt tuossa työpaikassa sujumaan. Aivan väärä paikka mulle ja irtisanouduinkin siéltä toukokuussa. Että näin Cheesy
43  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluto neliöi MC:ta ja Saturnus konjuktiossa MC:hen... : 26.06.2009 12:26:50
Lisään itse vielä, että Pluto on 2. huoneessa ja Saturnus sitten 10.huoneessa.
Luin muita viestejä tarkemmin ja huomasin, että nuo huoneetkin ovat tärkeitä transiittien tulkinnassa.... Jos siis jollakulla olisi kokemusta tai näkemystä noista transiiteista, joista edellisessä viestissä kirjoitinkin...
44  Astro special / Ennustava astrologia / Pluto neliöi MC:ta ja Saturnus konjuktiossa MC:hen... : 24.06.2009 18:53:45
Täällä on keskustelua molemmista planeetoista,mutta avaan uuden keskustelun jos joku osaisi kommentoida tai jakaa omia kokemuksiaa Pluton ja Saturnuksen transiiteista MC:hen? Minulla on molemmat joulukuussa ja samalla on myös Jupterin oppositio Kuuhun.

Olen lukenut Sepon sivuilta sekä englanninkielisiltä sivuilta tulkintoja, ja niistä perustulkinnan ko. transiiteista olen läytänyt. Mutta olisiko siis kyseessä mahdollisesta joku "parannus" /ylennys työelämässä, vaiko kenties potkut? Molemmat kait mahdollisia tällä hetkellä elämässäni. Vaiko jotakin kotiin liittyvää?

Transiitit kiinnostaa sillä irtisanoin itseni (harkiten, mutta aika yllättäen kuitenkin itsellenikin) kun Mars oli oppositiossa MC:hen. Olin jo pidempään pohtinut oliko se työpaikka minulle sopiva ja tuon transiitin aikana huomasin/totesin ettei tästä mitään tule ja repäsin ja irtisanoin itseni (joskin minulla oli virkavapaus eli mahdollisuus palata toiseen paikkaan, etten ihan tyhjän päälle hypännyt. Näin siis sivukommenttina). Huomasin vasta jälkeenpäin, että oli tuo transiitti päällä.

Joten tuo MC ja etenkin Pluto ja Saturnus kiinnostaa kuulla muiden kokemuksia?
Mitähän kaikkea voi olla luvassa:)?

Astrologia kiehtoo valtavasti, mutta olen vasta perehtymisen alkutaipaleella..

45  Astro special / Ennustava astrologia / Khironin transiitit? : 15.12.2008 13:26:44
Minulla on työpaikan vaihdos alla. Aloitan uudessa paikasta 7.1. ja lähtö vanhasta vähän kinkkinen. uusikin jännittää. Minulla osuu seuraavat aspektit:

chiron neliö MC (24.12.-7.2.) ja neptunus neliö saturnus (18.12.-21.3) : Mitähän nämä voisivat tässä tilanteessa tarkoittaa??

Myös muita aspekteja on (esim. jupiteria, ja uranusta).

Sivuja: 1 2 [3] 4