Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4]
46  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Onnistuuko työpaikan vaihdos?? : 11.09.2008 19:44:33
 ???Voi, viitsiikö kukaan vastata tähän Embarrassed
47  Astro special / Ennustava astrologia / Onnistuuko työpaikan vaihdos?? : 07.09.2008 20:48:18
Olin kyllästynyt 8 vuoden jälkeen työantajaani. Lapset tehty ja mahdollisuus vaihtaa vähän näkökulmaakin työhön. Päätin kesän jälkeen käynnistää työnhakuprojektin, mutta onnstuinkin pääsemaan uuteen paikkan samantien. Eli kesäkuussa haastattelut ja elokuussa työnaloitus. Mutta...paikka ei olekaan ihan sitä mitä ajattelin, lähinnä toimiala tuntuu oudon vanhanaikaiselta ja muutakin epäselvää..joskaan ei ihan dramaattista, mutta motivaatio lopahtamassa jo näin alussa.  Jokatapauksessa peilaten siihen että myös työmatka on 2 h päivässä, olen päätynyt että täytyy hakeutua vielä koeajalla uuteen paikkaan. Nykyinen määräaikainen ja en pääse irti kuin koeajalla eli joulukuun alkuun asti on aikaa.

Mutta kurotanko liian pitkälle, onko vaarana  mennä taas syteen? Tavoite on päästä takaisin samalle toimialalle mistä lähdin ja lähemmäs kotia. Myös paluu vanhaan työpaikkaan mahdollinen kun olen sieltä virkavapaalla. Nykyiset työtehtävät ovat kuitenkin sitä mitä haluaisin tehdä, siis vain toisessa paikkaa.

Merkit on: 3.5.71 ja 21.35 (kuusamo). Viitsiikö joku asian päälle ymmärtävä antaa vinkkiä. Suurkiitos, jos joku innostuu tulkitsemaan tilanteita!
Sivuja: 1 2 3 [4]