Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4
16  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: saturnuksen transiitit : 12.05.2014 17:03:46
Hei,

En jaksanut käydä kaikkia kohtia läpi, kysymääni on saatettu sivuta, mutta kysynpä kuitenkin.

Muistatko millaisilla fiiliksillä kokemuksilla menit kun Saturnus teki transiittia kuuhun? Minulla olisi tämä edessä ensi syksynä ->.
Oliko rahasta tiukkaa vai vaikuttiko enemmän tunne-elämän puolella ?

Samaan aikaan itselläni myös Saturnuksen oppositio itselleen eli sekin varmasti antaa oman sävynsä elämään. Siitäkin kuulisin mielellään kokemuksia.

Stiili
17  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluto kolmio aurinko- transiitti : 22.04.2014 08:30:47
Minullakin uranuksen yhtymä venukseen käynnissä. Viimeinen ohitus taisi olla muutama viikko/kuukausi sitten. Monta transiittia samanaikaisesti, niin ei aina selkoa mikä vaikuttaa mihinkin. Tai ainakin näin aloittelija ei tunnista eroja aina.

Minulla ei uranus  aspect_con venus tuonut mitään muutoksia esim. naisellisuuteen tai parisuhteeseen. Mutta viimeisen ohituksen kohdalla rakas lähisukulaisnaine joutui sairaalaan vakavasti sairastuneena ja minä lensin häntä katsomaan. Hänen tilansa huonono radikaalisti ja yllättäen juuri tarkkana yhtymäpäivän. (vai miten nämä termit menevätkään... Cheesy)

18  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Merja Aulus : 21.04.2014 10:44:27
Hei, kiitos Lilli.

Mulla ei tuo Haku toimi  Sad . Yritän aina ennen uutta avausta hakutoiminnolla josko löytyisi jo jotakin. Mutta Auluksestakaan ei löytynyt mitään. Ennen saatoin hakea ollessani jonkun teeman keskusteluissa ja olen huomannut, että,silloin haku kohdistuu vain sen alueen viesteihin.

Mutta kiitos  Smiley
19  Yleistä / Kehitysehdotukset / Vs: Foorumi menettänyt ideansa : 20.04.2014 19:59:54
Näin uutena tänne pompsahtaneena huomio kyllä kiinnittyy siihen, että astrologiaan liittyvät keskustelut loistavat poissaolollaan.
Mutta seurailen mielellään muitakin keskusteluja ja osallistun niihin sen verran kuin tuntuu omalta.

Mutta ehkäpä uusi astrologian aloittelijapolvi enenee täälläkin ja keskusteluita syntyy enemmän myös astrologiasta.

Ja onhan tuolla astrologiasta jo todella todella paljon tietoa eri teemojen alla! Kiitoksia niistäkin.

20  Astro special / Julkkiskartat / Merja Aulus : 20.04.2014 19:24:15
Sain huhtikuun Eeva-lehden luettavaksi ja siinä oli juttua Merja Auluksesta, joka aiemmin joutui jättämään  johtajan työpaikkansa Kevassa. Ilmiö oli aika kiinnostava. Onko kellään tietoa milloin ja missä  Aulus olisi syntynyt ja mitkä transiitit hänellä tuolloin vaikutti....
21  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluto kolmio aurinko- transiitti : 20.04.2014 18:03:59
Minulla sama transiitti päällä. Olisi mielenkiintoista kuulla miten teillä tai jollakin muulla loppujen lopuksi vaikutti. Itsellä ainakin monta rautaa tulessa ja voimakas tarve saada muutoksia työelämässä aikaan.  aurinko minulla on 6 huoneessa, johtuukohan siitä. Jalat maassa olo, vaikka pää pilvissä. Katsotaan miten saan toiveeni täyttymään. Samalla  pluto aspect_squ venus ja sekin tuntuu heijastuvan työasioihin ( valtataistelua, vaikka en haluaisi jne). Venus kylläkin kodin huoneessa, mutta kotona tai rakkauselämäss ei ihmeempiä muutostuulia.
22  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kuoleman läheisyys : 19.04.2014 21:08:01
Eipä ollut vielä aika lähteä. Lähellä oli, mutta vielä parani kunto. Uskon, että läheiset olivat sängyn vieressä häntä odottamassa ja kai ne edesmennet lähellämme useinkin ovat?

Välillä minulla ( ei pitkään aikaan kylläkään) on tullut ns läsnäolon tunne. Silloin varmaan joku on ollut lähellä, läsnä ? Mitä silloin voi tehdä, jos haluan esim tehdä lähempää tuttavuutta ? Mistä tiedän kuka tämä toinen on? Esim. Onko hän minulle esim sukua? s
23  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kriittinen piste 29 : 19.04.2014 21:03:08
Olisko jollakulla enemmän tietoa...   Shocked
24  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Marsin transiitit : 19.04.2014 18:58:18
Minä irtisanoin itseni koeajalla, kun mars teki oppositiota mc:hen. oli ollut aika huonot fiilikset ko paikassa koko ajan, mutta hieman yllätyksenä itsellenikin tuli se, että päätin irtisanoutua - se oli muutama juttu töissä, ns piste ii:n päälle. Vieläkään en ko ratkaisua kadu. Mutta tosiaan juuri silloin oli  mars aspect_opp keskitaivas
25  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Kriittinen piste 29 : 18.04.2014 11:16:04
Hei, törmäsin kartallani siihen, että aste 29 on ns kriittinen piste ja voi liittyä/liittyy edellisen elämän rästihommiin. Minulla on sekä kuu 29 asteessa leijonaa (  9 huone) ja mars 29 asteessa kauriissa ( 2 huone).

Mitä tietoa tai kokemuksia teillä on teemaan liittyen?
26  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: uranus yhtymä mars/transiitti : 17.04.2014 09:08:23
Mullakin jäi hieman epäselväksi kumminpäin on, mutta uranuksen transiitit sitten ovatkin jo pidempiaikaisia. Mulla toi uranus yhtymä mars oli tulossa joskus muutaman (?) vuoden kuluttua ja mielenkiinnolla odotan  Wink
27  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: uranus yhtymä mars/transiitti : 17.04.2014 07:54:20
nyt tarvittaisiin apua, kun kartalla on tälläinen aspekti: oma kartta on Uranus, ja nyt siis Mars on transiitti aivan sama eli Vaaka, huone 8. Pikkasen pelottaa tämä. miten näette tällaisen transiitin vaikutuksen elämään?

Marsin yhtymä uranukseen : olet omapäinen ja äkkipikainen tällä jaksolla. voit joutua vaarallisiin tilanteisiin ja voit kokeilla jotain uskaliasta. Kaipaat jännitystä elämääsi.

Lyhennetty lainaus oli Tuikku Ljungbergin kirjasta  Tähdet ja tulevaisuutesi. Itse selailen sitä, kun tarkastelen transiitteja. Marsin transiitit taitavat olla hyvin lyhytaikaisia, muutamia päiviä.
28  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kuoleman läheisyys : 03.04.2014 12:18:39
 Läheiseni ei ole vielä poistunut. Olo on huonontunut. Eilen hän pystyi toteamaan, että hän kuolee. Kysyin, että onko nähnyt edesmenneitä sukulaisia. Alkoi itkeä ja sanoi, että äidin ja isän on nähnyt, olivat sanoneet " tule jo Taivaaseen xxxx".

Surun keskellä on samalla mielenkiintoista ( väärä termi, mutten parempaakaan keksi) olla läsnä ja kuulla näitä asioita. Luo itselleni uskoa tuonpuoleisesta.


29  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kuoleman läheisyys : 30.03.2014 22:05:30
En ole perehtynyt aiheeseen, mutta minun mielestäni tutut henkilöt, läheiset, tulevat vastaan.
30  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kuoleman läheisyys : 30.03.2014 20:15:41
Kiitos, näin minäkin sen ajattelin. Lohduttava ajatus saattajista. Kun on aika lähteä, niin aika on.

Tyttäreni 9 v kysyi minulta tällä viikolla, että entäpä jo se paikka (jonne menemme/siirrymme kuoleman jälkeen) onkin se oikea paikka ja olemme täällä vain käymässä.
Sivuja: 1 [2] 3 4