Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 97
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Saamattomuus : 23.09.2013 21:49:39
Ehdottomasti Maa-merkin puuttuminen kartalta. Eraalla ystavallani on ainoastaan Neptunus Kauriissa ja kaikki muu Ilma-Tuli -akselilla ja saamattomampaa ihmista saa hakea. Sosiaalisia kontakteja ja muuta loytyy, mutta mitaan konkreettista ei saada aikaan. Kaupassa tulee kaytya joskus, mutta se onkin ainoa asia mita tulee _tehtya_.  2funny
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jumissa muodossa : 09.08.2013 12:30:20
huokonen, ymmarran hyvin mista puhut. Itse olen kokenut jossain maarin tuota samaa ja nykyinen poikaystavani on kokenut kuvailemaasi olotilaa todella paljonkin. Yhdessa olemme paatyneet siihen tulokseen hanen kanssaan, etta irtautuminen omasta identiteetista ja tasta persoonasta jonka kautta koemme elamaa, on luonnollinen osa henkistymista ja tietoisuuden kasvua ja se on hyva ja normaali asia. Ennen poikaystavani oli omasta tilastaan ja irtautuneisuudestaan todella kauhuissaan ja puski kovasti sita vastaan, yritti loytaa selityksia ja ratkaisuja ja koki etta jotain oli vialla...nyt yhdessa olemme ymmartaneet, etta mikaan ei ole vialla, vaan tuo tila on siunaus ja lahja ja kun oppii nakemaan sen niin, niin pystyy elamaan tata elamaakin aivan uudella tasolla, aivan uudella tavalla auvautuen, laajentuen ja nauttien.
3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 01.09.2012 22:43:27
Kun mina muutin Englantiin niin AP-kartalla ei ollut ehka muita merkkeja kuin IC Skorpionissa (ja MC Harassa) ja Pluto yhtymassa Venukseen (MC:n hallitsija) 5.huoneessa. Muuten kartalla Kuu 12.huoneessa, Uranus tekee inkonjuktiota 8.huoneesta.  Jupiter 6.huoneessa Neptunuksen kanssa...5.huone taynna.

En talta kartalta suoraan ennustaisi kylla kenellekaan muuttoa, mutta transiiteissa Pluto tuli suoraan MC:n paalle ja teki yhtymaa mm. Neptunukseen. Etta siina mielessa se nakyi transiiteissa paljon selkeammin kuin AP-kartalla.
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoiskuviot kartalla : 24.08.2012 12:21:37
Kiitos vain hyvista kommenteista, aika jannaa katsoa noita omia mielipiteita 6 vuoden takaa, jolloin olin siis 18vuotias. Nyt 24 vuotiaana ja yli 6 vuotta oltua henkisella polulla niin on ajatukset HIEMAN muuttuneet. Heheh. Hauskaa katsoa taaksepain ja todeta, ettei edes tunnista omaa "itseaan" noista, vaikka pakkohan se on olla mina joka nuo silloin kirjoitti.  Grin Ihanaa huomata, etta elama kantaa ja ihania asioita tapahtuu ja kaikki pelotkin halvenevat ihanasti elaman mennessa eteenpain.  smitten
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Skotlannin matka - matkaan vai ei? : 21.06.2012 14:07:00
Miksi ihmeessa et muka lahtisi? Smiley Skotlanti on ihana, varsinkin kesalla. Smiley
6  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Venuksen perääntyminen 2012 : 07.06.2012 13:30:57
Voimia Ebenialle ja Iloselle lumikille !

Ebenia, ehkä kannattaisi kokeilla energiahoitoa jos et ole vielä kokeillut kun täällä sitellakin
on käsittääkseni monia. Kaikki mahdollinen kannattaa nyt kokeilla..

Kiitos, olen ollut monissa energialahetyksissa mukana ja saanut paljon tukea ja lampoa monelta puolelta onneksi. Olen todella onnekas.  smitten Apua olen todellakin saanut. Smiley
7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Venuksen perääntyminen 2012 : 04.06.2012 15:31:55
Minulla Venuksen peraantyminen teki kvinkunssia Auringolle ja kolmiota omalle Venukselle ja oppositiota Saturnukselle (Aurinkoni hallitsija) ja Uranukselle ja siinahan kavi sitten niin etta tuon suurristin aikana alkaneet munuaisongelmat oikein karjistyivat nyt sitten todella nopeasti Venuksen peraantymisen aikaan ja munuainen nyt sitten pienen hetken paranemisen jalkeen sanoi sopimuksen irti.  knuppel2 Ei tassa mitaan hataa, olen hyvassa hoidossa ja kaikki ihan ok, mutta ihan mielenkiintoista nain astrologisesti etta tuon lopullisen pisteen i:n paalle pystyi nakemaan noin helposti kartalta.

Venushan on Vaa'an hallitsija, joka hallitsee terveysastrologiassa munuaisia ja Aurinko tietenkin elinvoima ja omalla kartalla kun tuo Venus teki sitten trinia radix Venukseen niin kuvasti sitten sita, etta taman tilanteen jalkeen kuitenkin sitten saatiin ratkaisu tahan munuaisasiaan ja olin tosi hyvassa hoidossa ja kaikki hoitoon liittyva on mennyt tana aikana ihan SUPERhyvin ja nopeasti, kuin taikaiskusta on kaikki tapahtunut.

Tosi janna juttu etta nakyy noin. Smiley

Lisaksi myos ainakin yksi todella pitka ystavyyssuhde on alkanut rakoilla pahasti sairastumiseni jalkeen ja saa nahda jatkuuko nyt sitten...
8  Astro special / Astro special / Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin? : 01.06.2012 22:09:19
Itse olen aina nahnyt todella paljon unia ja minulla on  kuu rapu 4.huoneessa. Kasittelen tosi paljon psykologisia juttuja unissani ja jos on oikein ahdistava juttu paalla, niin ne todellakin tulevat uniin. Toisaalta luulen etta se on  kuu aspect_tri pluto ansiota, etta kasittelen syvia asioita unissani.

Toisaalta uskon, etta unieni syvallisyys liittyy voimakkaasti siihen etta minulla on 12.huoneessa  venus ja  jupiter ja Jupiter viela tekee neliota Kuulle, Auringolle ja Merkuriukselle, eli todellakin voimakas haavemaailma ja yhteys henkeen ja henkisyyteen ja uniin ja "toiseen puoleen" loytyy.
9  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 02.05.2012 21:17:32
smitten
Ebenia, hiukan ohi aiheen kysyisin, että miten sait ne kilot pois? Olen pienen ongelman edessä, kun erittäin stressaavien kuukausien jälkeen on saatava painoa alaspäin. Että mahtuu kesävaatteet päälle.  coolsmiley
 

Suurin osa painosta oli vain nestetta, eli lahti nesteenpoistotableteilla ja sitten jatin ruokavaliosta viljatuotteet ja maitotuotteet pois. Smiley
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 02.05.2012 16:39:26
 Minulla on tana vuonna jousimies ASC ja   hieman ennen syntymapaivaani laakityksen takia lihoin varmaan 10-12kg tuosta noin vain ja tassa pikkukropassa se on kylla tosi paljon. Tosin nuo lahtivatkin sitten aika sukkelasti ja nyt olen taas hoikempi kuin mita olen ollut ainakaan 7 vuoteen...Minulla tosin meni myos transiiteissa omalla kartalla Jupiter ASC paalta ja nyt sitten Saturnus rullailee DC:n paalla tehden oppositiota ASC:lle...etta se selittaa myos.
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Katselmuspyyntö... : 30.04.2012 23:03:02
Et voi etsia turvallisuuden tunnetta silta pohjalta etta "jos eroat niin ehka tasta toisesta tuleekin jotain". Kiinnitytko liikaa muihin ihmisiin? Mina saan viestia, etta on aika olla itsenainen, aika oppia rakastamaan itseasi sellaisena kuin olet ja todella miettia mita SINA haluat - ei niin etta mita haluaisit tapahtuvaksi, vaan enemman tyylilla etta "Haluan vakaan onnellisen kauniin ja tayttavan parisuhteen, jossa minulla on hyva olla". Kun keskityt siihen, niin asiat menevat kuten parhaimmaksi on ja voi hyvin olla, etta molemmat miehet tippuvat pois elamastasi ja jotain joka oikeasti tayttaa toiveesi, tulee esiin.
12  Astro special / Astro special / Vs: Onko Chiron ainut planeetta joka liittyy terveyteen? : 29.04.2012 15:10:05
Rakkauden valo, sain viestia etta sinun flunssasi olisi yksi puhdistumisen muoto, jossa jatat taaksesi niin kehon toksineita, mutta myos paljon sellaista, mika on menneisyytta joka on ollut painolastinasi siirtyessasi yha korkeamaan olomuotoon.

Flunssa on myos yksi sairauksista joka viittaa usein sellaiseen elamassa olleeseen pitkajaksotteiseen lievaan/keskitason stressiin tai oloon ymparistossa, joka on jotenkin staattinen ja stressaava, joka heikentaa sitten omaa vitaalisuutta ja voimaa.

Kylla tuo ohi menee...
13  Astro special / Astro special / Vs: Intuitio tai selvännäkökyky kartalla : 12.04.2012 23:37:07
Galaktinen keskipiste on about 27 ja risat  jousimies.



Taalla kartalla Uranus Jousimiehessa 27 astetta (ja risat) ja yhtymassa Saturnukseen ja MC:hen...

On monta kertaa sanottu, etta tulevaisuudessa urani tulee urkenemaan kanavoinnilla. Tieda sitten, onhan tuota tullut harrastettua jo aikalailla. Smiley Mukavaa hommaa. Kanavoin auttaessani ihmisia ja tullut ihan jotain tekstejakin kanavoitua. Tietoa ja informaatiota tulee sitten myos.
14  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Miten pääsee eroon karmallisesta suhteesta?! : 07.04.2012 20:03:21
Huom, karmaa EI tarvitse kayda lapi kenenkaan toisen ihmisen kanssa!! Me emme tarvitse muita ihmisia siihen, etta voimme kohdata itsemme! Niin kauan kuin et kohtaa tata todellista syyta tahan ihmissuhdeongelmaan omalla sisallasi ja tajua, etta vain muuttumalla itse ja kaymalla asiat lapi itsesi kanssa, tama ihmissuhde muuttuu JA katoaa. Meidan EI tarvitse pelata mitaan karmapeleja kenenkaan kanssa jos emme halua, voimme aina astua sen ulkopuolelle ja menna omaan voimaamme ja alkaa ottaa oman elamamme omaan hallintaamme. Niin kauan kuin tunnemme olevamme uhreja, niin tama ei tietenkaan onnistu - eli pois uhrimentaliteetista omaan voimaasi, ota asia kasittelyyn itsesi kanssa ja paata, etta nyt selvitat mika tama ongelma on sisallasi, mika aiheuttaa taman ihmissuhteen ilmentyman ja pyyda tahan pohtimisprosessiin apua ylakerrasta ja sita tulee kylla roppakaupalla!

Et ole uhri eika sinun tarvitse olla tassa tilanteessa. Kun taman tajuat, niin voit huomata kuinka nopeasti tilanne alkaa jo talla muuttua.
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jeesuksen toinen tuleminen : 29.03.2012 13:38:21
Eklektikko, kylla. Smiley

Mutta on myos paljon kirjallisuutta, joka auttaa hahmottamaan meidan maapallomme historiaa ja sita kautta Jeesuksen tehtavaa kokonaisuuden kannalta ja kun taman tehtavan ymmartaa, niin sitten tuo sanomakin aukeaa aika uudella tavalla ja aika helppo sanoa jutuista, etta meneeko tama ns. "Jeesuksen sanoma" yksiin taman tehtavan kanssa vai ei ja kuinka todennakoista on, etta Jeesus olisi sanonut nain ja tarkoittanut tata oikeasti. Ei se sen vaikeampaa sitten ole. Mutta jos haluaa ymmartaa Jeesuksen osan tassa kaikessa ja sita kautta ymmartaa Jeesuksen merkityksen, niin se selviaa todella hyvin kun sukeltaa galaksimme ja maapallomme todelliseen historiaan ja mita roolia Jeesus sitten tassa kokonaisuudessa pelasi...Smiley
Sivuja: [1] 2 3 ... 97