Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 95 96 [97]
1441  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Kuudennen aistin herkistyminen? : 23.04.2006 15:27:45
Minulla on kyllä vähän erilaisia kokemuksia kuin teillä.

Olen huomannut sen, että mitä enemmän olen löytänyt itseäni ja päässyt jotenkin tasapainoon itseni kanssa, sitä vähemmän minua oikeastaan häiritsee mitkään ulkoiset tekijät. En enää hermostu kassajonossa jos edessä olija on hidas, en enää revi hiuksia päästäni, jos joku tökkää bussissa laukulla, en suutu enää yhtä helposti tai yhtä pienistä asioista ylipäätänsäkään.

Sen olen kyllä huomannut, että reagoin aika vahvasti ihmisten olotiloihin. Aivan kuin "kopioisin" ihmisten olotiloja ja eläytyisin sitten itse niihin. Se on välillä aika raskasta, varsinkin jos kyse on masentuneesta tai huonotuulisesta ihmisestä. Välillä saan kytkettyä tämän "eläytymisen" pois päältä, välillä taas tunnen liiankin vahvasti muiden ihmisten ajatukset ja tunteet. Myös intuitioni ihmisten suhteen on kehittynyt: tunnen ensisekunneista lähtien, minkä tyyppinen menneisyys ihmisellä on takanaan, tunnistan todella nopeasti "ihmistyypin", osaan kuvailla ihmisiä harvinaisen hyvin vain pienen tutustumisen jälkeen, osaan nähdä pintaa syvemmälle. Silti ei tämäkään ole aina mikään kovin mielekäs kyky. Kaikessa on aina varjopuolensa.

Samoin minulle tulee todella vahvoja tuntemuksia ihmisistä pelkkien kirjoitusten perusteella. Joskus myös lukiessani jotain artikkelia, joka käsittelee Jumalaa tai näitä tällaisia henkisiä asioita, minulle tulee omituisia tunteita kehooni: esim. tunnen kuumuuden tunnetta jommassa kummassa kädessäni, minulle tulee maasta "irtautunut olo", leijaileva olo, joskus jopa irrationaalisia pelon tunteita. Mielenkiintoista!

En tiedä onko tämä varsinaista kuudennen aistin herkistymistä, mutta jonkinlaista herkistymistä kuitenkin.  :Smiley
1442  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: kauris-nainen ja kalat-mies ? : 23.04.2006 15:00:05
No minä tiedän sen itse kaurisnaisena, että itse en kyllä tule oikein toimeen kalojen kanssa - olivat sitten miehiä tai naisia. Tietyllä tasolla juttu toimii oikein hyvin, mutta jotenkin tuntuu, että kalojen jatkuva jahkailu, epävarmuus ja leijailevuus on liikaa. Kaloille tuntuvat kaikki käytännönasiat olevan niin vaikeita, että koko ajan saa olla korjailemassa heidän jälkiään kun kaikki menee pieleen. Wink Ainakin näin erään kalaystäväni kanssa. Kalat ovat ehkä vähän liian idealistisia ja leijailevia maanläheisen kauriin maailmankatsomukseen nähden. Toisaalta, vastakohtaisuus voi vetää tietenkin yhteenkin ja luoda jännitteitä.  Smiley
1443  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: raputyttö ei ymmärrä kaksosmiestä... : 23.04.2006 10:05:38
Hänkään ei vastaa viesteihini aina, vaan pitää minua kummallisessa odotuksen tilassa. Onko se sitten helpompi olla vastaamatta kuin pelätä sanovansa jotain väärin tai loukata toista tahtomattaan? Menettämisen pelkoa osin? Eikös neutraalina olo ole joskus helpompi valinta? En tiedä... itsekin kun olen suorasukainen ihminen ja vastaan kaikkeen mitä kysytään tai kerrotaan - sanon mitä ajattelen, enkä jätä mitään epäselväksi.

Minä olen kauris, mutta minulla on kuu ravussa ja kartassa on muutenkin paljon rapua. Olen nyt tässä liehitellyt erästä kaksosta ja voi olla, että tässä jonkinlainen suhdekin voisi olla tiedossa.  smitten

Tunnistin tästä viestipätkästä heti tämän kaksosmiehen! Ihmeellinen epeli! Minä kun lähetän viestin, oletan, että siihen vastataan. Mutta ei, kaksosmies senkun vastaa silloin kun huvittaa - jos edes vastaa.  tickedoff Minä kun täällä rakkauden vaaleanpunaisessa hurmoksessa innoissani hypin ja kirjoittelen viestejä ja auta armias sitä surkeaa tunnetta kun kaksosmies ei sitten vastaa yhtään mitään hempeilytekstareihini.  Cry Olen jo onneksi alkanut tottua ajatukseen vastaamatta jättämisestä, mutta kyllä se silti ärsyttää. Olisi todella kiva tietää mikä idea tuossa oikein on? Veikkaan, että syy taitaa olla yksinkertainen ajattelemattomuus ja laiskuus - ehkei kaksosmies osaa ajatella, että vastaamatta jättäminen olisi jotenkin vaarallista. No eihän se olekaan, mutta olisihan se kiva, jos sieltä edes joku hymiö takaisin tulisi.  Embarrassed

Minä olen tietyllä tapaa myös takertuvaista tyyppiä, haluan omistautua rakkaudelle ja suhteelle ja panostaa siihen täysillä ja pelkään, että tukahdutan kaksosen innostuksellani ja parisuhdehöpinöilläni. Kyselen kyllä ajoittain aina, ahdistaako kaksosmiestä parisuhdehömpötykseni ja kehuni, mutta ei hän ainakaan vielä ole mitään myöntänyt.

Ihaninta kaksosmiehessä on kyllä hänessä elävä pieni ujouden poikanen. Kun häntä kehuu tai vastaavaa, niin voi sitä pientä pikkupoikaa, joka nousee sieltä jostain syvältä sisimmästä esille.  Cheesy Kaksosmies punastelee ja on ihmeissään saamistaan kehuista - vaikka kuitenkin on itse kovinkin narsistinen luonne ja tietää oman arvonsa. Ehkä se on sitten eri asia kuulla se kehu joltain muulta.  :Smiley
1444  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Kauris-Rapu liitto, onko kokemuksia? : 23.04.2006 09:22:20
Täällä myös kaurisneito. Smiley Kokemuksia on suhteesta ravun kanssa. Voin sanoa, että tuo suhde oli tosiaankin oman henkisen kehitykseni kannalta erittäin merkittävä ja tärkeä. Opin suhteesta äärimmäisen paljon ja suhde oli monella tapaa aivan uskomattoman hieno. Toisessa kädessä toisaalta painaa taistelut, joita jouduin taistelemaan ravun kanssa.

Meitä vaivasi tietyllä tapaa toistemme ymmärtämättömyys henkisellä tasolla, vaikka käytännössä ja teoriassa ymmärsimme toisiamme hyvinkin, se ihan syvin ymmärrys jäi kuitenkin ainakin minun kokemukseni mukaan puuttumaan. Rapu on hyvin seksuaalinen olento ja sille suhteemme hyvin pitkälle perustuikin (mikä tietenkin johtui osittain omasta aktiivisesta seksuaalisesta luonteestani Wink). Rapu on myös hyvin herkkä suuttumaan ja on joskus päätöksissään turhankin tunteellinen, eikä osaa ajatella asioita rationaalisesti (kuten Kauris Wink) ja tästä sitten syntyykin jonkinlaisia yhteentörmäyksiä. Rapu on hyvin omistuvainen, jaksaa helliä ja huolehtia, mikä vastaa täysin Kauriin salaisiin toiveisiin ja Kauriin luonteenomaiseen huonoon itsetuntoon ja epävarmuuteen.

Meillä klikkasi todella hyvin niin huumorin, seksin kuin kemiankin tasolla, mutta suhde ei jotenkin vain sitten käytännön tasolla toiminut. En oikein ihan tarkkaan osaa määritellä, mikä siinä jutussa ei sitten toiminut, mutta ongelmia oli tosiaankin niin pienistä suurempiinkin, mutta kaikenkaikkiaan oli todella monipuolinen ja lämmin suhde.
Sivuja: 1 ... 95 96 [97]