Sivuja: [1] 2 3
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Yleissivistävä transiittiketju  (Luettu 123252 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« : 26.03.2008 15:42:43 »

Astrologiassa transiitit ovat tärkeä, ellei tärkein metodi, jolla yritetään ennustaa tulevaisuutta. Tässä käytetään pohjana syntymäkarttaa, joka jo itsessään on pysäytyskuva syntymän hetken transiiteista eli planeettasijainneista. Planeetat tietenkin liikkuvat koko ajan eläinradalla, ja varsinaisesti transiiteiksi kutsutaan planeettojen ylityksiä syntymäkartan planeettojen tai akseleiden yli.

Transiittien tulkinnassa on muutama pääköhta (lainattu Nikulan kirjasta Astrologian ihmiskuva):
1. Hitaiden planeettojen merkitys on paljon suurempi ja pitkäaikaisempi kuin nopeasti liikkuvien, joiden merkitys jää hyvin ohimeneväksi ja vähäiseksi.
2. Vain pääaspektit ( aspect_con aspect_opp aspect_squ aspect_sex aspect_tri) on syytä huomioida aluksi ja laajentaa tuntemustaan sen jälkeen pienempien aspektien suuntaan.
3. Transiittiplaneettojen vaikutusarajat ovat pienemmät kuin syntymäkartan aspektien. Yleensä hitaan planeetat (Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus ja Pluto) toimivat noin 4, korkeintaan 5 asteen sisällä täsmällisestä aspektista ja nopeammat planeetat 1-2 asteen marginaalilla.
4. Transiitti-planeetan huonesijoitus on paljon puhuvampi kuin merkkisijoitus, koska transiitit symboloivat ulkoisten olosuhteiden ja ihmisen välistä vuorovaikutusta.
5. Vaikka transiittiplaneetat viittaavat ulkoiseen kehitykseen, uloimmat, ns. transkendenttiset planeetat (Uranus, Neptunus ja Pluto) vaikuttavat yksilön psykologiseen kehitykseen ja tuovat pinnalle hyvin sisäisiä ominaisuuksia ja ilmiöitä.
6. Transiitit ovat mielekkäitä ainoastaan suhteessa syntymäkartan planeetta-asemiin.
7. Erilaiset ihmiset reagoivat samoihin transiitteihin hyvin eri tavalla riippuen heidän kehityksestään, olosuhteistaan ja psyykkisistä ominaispiirteistään.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #1 : 26.03.2008 15:53:52 »

Planeetat jaetaan kolmeen ryhmään: henkilökohtaisiin, sosiaalisiin ja kollektiivisiin planeettoihin.

Henkilökohtaisiin planeettoihin luetaan Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus ja Mars.
Sosiaalisia planeettoja ovat Jupiter ja Saturnus.
Kollektiivisia planeettoja ovat Uranus, Neptunus ja Pluto.

Pääperiaate transiittien vaikutusta arvioidessa on, että kollektiivisten ja sosiaalisten planeettojen tekemät transiitit henkilökohtaisilla planeetoille (+akseleille) ovat tärkeimmät. Tämän lisäksi merkittäviä transiitteja ovat sosiaalisten ja kollektiivisten planeettojen tekemät transiitit itselleen.

tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #2 : 26.03.2008 16:15:32 »

Planeettojen kiertoajat eläinradan ympäri:

Aurinko: 1 vuosi
Kuu: 27,3 vuorokautta
Merkurius: 88 vuorokautta sideerisesti, mutta kiertää trooppisen eläinradan n. vuodessa.
Venus: 225 vuorokauttaa sideerisesti, trooppisesti n. vuosi
Mars: 1.88 vuotta
Jupiter: 11,86 vuotta
Saturnus: 29, 46 vuotta
Uranus: 84 vuotta
Neptunus: 164, 8 vuotta
Pluto: 250,9 vuotta
Kheiron: 50,68 vuotta

Kaikki tämä tarkoittaa, että esim. Aurinko kulkee yhden merkin lävitse 30 päivässä, Kuu 2,5 päivässä ja että esim. Mars viipyy yhdessä merkissä n. 2 kuukautta. Sosiaaliset ja kollektiiviset planeetat liikkuvat huomattavasti hitaammin. Nämä vaikuttavat yhdessä merkissä seuraavasti:

Jupiter: n. 1 vuosi
Saturnus: n. 2,5 vuotta
Uranus: n. 7 vuotta
Neptunus: 13 vuotta
Pluto:11-33 vuotta radan epäkeskoisuuden takia. Tällä hetkellä Pluto vaeltaa "nopeissa" merkeissä, esim. Jousimiehen lävitse se kulki vastikään 13 vuodessa.

Osuessaan syntymäkartan herkkään kohtaan voi varautua siihen, että Neptunuksen ja Pluton transiitit vaikuttavat n. parin vuoden ajan, Uranuksen arviolta vuoden, Jupiterin ja Saturnuksen muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Vaikutusaika riippuu myös siitä, peräytyykö transitoiva planeetta välillä tämän herkän kohdan päällä. Peräytymisilmiöstä johtuen ohituksia voi olla 1-5.

Planeettojen perääntyminen ei ole todellista, vaan Maan ja muiden planeettojen kiertoaikojen erilaisuudesta johtuva "optinen harha", joka kuitenkin otetaan astrologiassa huomioon niin kuin ilmiö olisi todellinen. Kaikki planeetat Merkuriuksesta ulospäin peräytyvät aika ajoin ja jos peräytyvä jakso nopeammallakin planeetalla osuu syntymäkartalla johonkin herkkään kohtaan, niin sen vaikutukset kannattaa kyllä huomioida.

tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #3 : 26.03.2008 16:30:19 »

Mitä sitten voi odottaa eri transiittien vaikutusaikana:

Lainaan edelleen Nikulaa:

 mars Mars: Aktiivisten Mars-transiittien aikana voi aloittaa uusia yrityksiä, purkaa fyysisiä voimia, seksuaalisuutta ja etsiä rakentavia keinoja tarttua suoraan asioihin ja ongelmiin. Vältettävä väkivaltaa, liiallista suorasukaisuutta, karkeutta ja hienovaraisten ongelmien yksinkertaistamista. Riitelynhalu  ja tunnepurkaukset voivat laueta kriittisissä tilanteissa ja onnettomuusalttius kasvaa.

 jupiter Jupiter: Aktiivisten Jupiter-transiittien aikana voi laajentaa omaa yhteiskunnallista osallistumistaan; voi edistää opintojaan, julkista keskustelua, elämänkatsomustaan ja nauttia oman työnsä hedelmistä. Turvallisuus ja menestyskin voivat auttaa kasvua. Vältettävä liiallista optimismia, itsekästä oman arvon korottamista, suurentelua ja voimien ja varojen tuhlailua.

 saturnus Saturnus: Aktiivisten Saturnus-transiittien aikana voi keskittyä syventämään itsetuntemustaan ja sosiaalisia velvoitteitaan ja määrittelemään tarkemmin omat kyvyt ja puutteet, Oman uran edistäminen ja oman aseman muutokset voivat olla ajankohtaisia. Vältettävä asioiden hautomista, synkkyyttä ja pessimismiä. Kanavat ulkomaailmaan ja ihmisiin pitäisi pitää kunnossa ja yrittää luoda järjestystä asioihin. Yksipuolista työskentelyä ja itsensä kuluttamista pitäisi välttää ja suoda aikaa ulkoilkuun ja terveyden kohentamiseen.

 uranus Uranus: Aktiivisten Uranus-transiittien aikana voi muuttaa olosuhteita, aloittaa aivan uusia toimintoja, vapautua vanhoista taakoista, päästä kosketuksiin laajan ja kansainvälisen suhdeverkoston kanssa ja saada insipraatiota omaperäisten ja yksilöllisyyttä korostavien tehtävien ja luovien töiden suorittamiseen. Vältettävä etääntymistä ihmisistä ja liian äkillisiä muutoksia, jotka katkaisevat kaikki juuret; tavoitteetonta kapinallisuutta, hulluja riskejä, kärsimättömyyttä ja ihmisten ärsyttämistä.

 neptunus Neptunus: Aktiivisten Neptunus-transiittien aikana voi saada uuden olemuksen tason toimimaan, henkistä ja psyykkistä insiraatiota, johdatusta, apua, laajenevaa sympatiaa ja uskonnollista varmuutta. Voimakkaat elämykset ja tunteet kohottavat arkisen yläpuolelle, näköalat koko elämään laajenevat. Vältettävä: Eskapismia, velvollisuuksien välttelyä, arkipäivän pakoilua, uppotumista unelmiin, haaveisiin ja romanttisiin mahdollisuuksiin. Poistettava mielen hajanaisuus, epävarmuuden ja alitajuisten pelkojen ote, vitaalisuuden lasku harjoituksin ja laiskuus tekemällä työtä.

 pluto Pluto: Aktiivisten Pluto-transiittien aikana voi saada koko potentiaalinsa toimimaan kokonaisuuden hyväksi. Pitkäaikaiset taakat ja raskaat sitoumukset poistuvat ja ihminen voi uudistua psyykkisesti, saada enemmän itseluottamusta, puhdasta voimaa ja määrätietoisuutta. Vältettävä pakotusta, manipulointia, repiviä selvittelyjä, yksilön ja yhteiskunnan ristiriitoja, epäselvyyksiä raha-asioissa, fatalismia ja ehdottomuutta omia etuja ja mielipiteitä esitettäessä.
« Viimeksi muokattu: 26.03.2008 17:37:16 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #4 : 26.03.2008 17:33:21 »

Transiittia vastaanottavan planeetan tai akselin symboliikalla on tietysti merkitystä, mitä ko. transiitin aikana voi olla odotettavissa.

Tärkeimpien vastaanottavien planeettojen ja akseleiden symboliikka:

 aurinko Aurinko symboloi perusenergiaa, tahtoa, voimaa, vitaalisuutta, itseä  ja isää. Aurinko liittyy myös luovuuteen. Auringolle osuva transiitti on täten hyvin henkilökohtainen ja voimakas ja voi liittyä mihin tahansa yllä mainittuun asiaan.

 kuu Kuu symboloi tunne-elämää, sielua, kotia, äitiä tai äitiyttä. On kohtuullisen tavallista rakastua Kuulle osuvan transiitin aikana. Hedelmällisessä iässä olevat naiset ovat tulleet usein raskaaksi esim. Jupiter-Kuu tai Uranus-Kuu -transiittien aikana. Saturnus-Kuu -transiitit voivat aiheuttaa sen sijaan esim. tunteiden näivettymistä ja viimeisiä vetelevien suhteiden päättymistä.

 merkurius Merkurius symboloi älyä, puhetta, kommunikointia, lyhyitä matkoja, tiedotusvälineitä, kulkuneuvoja, sisaruksia ja lähipiiriä. Esim. eräs tuttavani, jolla Merkurius on 2. huoneessa, alkoi Saturnus-yhtymä-Merkurius -transiitin aikana ajaa taksia tarvitessaan lisäansioita. Hänellä oli tämän lisäksi ihan vakituinen leipätyö.

 venus Venus symboloi rakkautta, eroottisuutta, aistillisuutta, arvoja, läheisiä ystäviä, naisia, kauneutta, käden taitoja ja talousasioita. Esim. itselläni Venukselle osuvat transiitit ovat tuoneet usein romansseja tai ryppyjä rakkauteen, riippuen tietenkin tekevästä planeetasta.

 mars Mars symboloi aggressiivisuutta, sotaa, teräviä esineitä, urheilullisuutta, toimintaa, kilpailua, seksiä ja nuoria miehiä.

Askendentti (AC), eli 1. huoneen kärki ja nouseva merkki kuvastaa ensivaikutelmaa, ulkonäköä, egoa, näkyvimpia ominaisuuksia. Askendenttia vastapäätä löytyy deskendentti (DC), laskeva merkki eli 7. huoneen kärki. Se kuvastaa taas kumppania tai vastustajaa, toimintatapaa parisuhteessa tai ihanteellista kumppania.

Keskitaivas (MC), eli 10. huoneen kärki kuvastaa julkista uraa, ammattia ja kunnianhimoa ja sitä vastapäätä löytyvä keskiyö (IC) kotia ja kotona olemisen tapaa. Siihen voidaan liittää myös suku, perinteet ja historia.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #5 : 26.03.2008 17:43:32 »

Kiitos kiitos kiitos Lilli  angel

Kiss Kiss Kiss
 
smitten smitten smitten

tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #6 : 26.03.2008 19:31:36 »

Ei kestä kiittää, nimim. "Minulla on meneillään tr.  mars aspect_con merkurius huoneessa 12".

Tulkinta: astrologiseen sisällöntuotantoon kohdistuva tarmonpuuska.  Wink

Laitan tähän vielä lyhyesti eri huoneiden perusmerkitykset. Transiittien tulkintaan vaikuttaa hyvinkin paljon se, missä huoneissa niin vastaanottava kuin tekeväkin planeetta sijaitsee:

1. Ensivaikutelma, ulkonäkö, ulkoiset luonteen ominaisuudet
2. Aineelliset varat, aistit, resurssit ja kiinteä omaisuus, perinnölliset biologiset ominaisuudet, suhde luontoon
3. Mielen kyvyt, oppimiskyky, kieli, kirjallisuus, matkustelu, sisarukset, lähipiiri
4. Koti ja lapsuus, perhe, sukujuuret ja perinne, psykologinen pohja, asuntoasiat.
5. Luovuus ja seikkailu, kilpailu, urheilu, viihde, taide, rakkaus ja lapset
6. Työ ja ansiot, terveys ja sairaus, tekniikka ja välineet, lemmikkieläimet
7. Minä ja sinä, avioliitto ja liikesuhteet, yleisö ja julkisuus
8. Liike-elämä, julkinen talous, luonnontieteellinen tutkimus, yhteiset resurssit, verotus, vakuutus, perintö, seksi, okkultiikka, valta
9. Yhteiskunnan laitokset: yliopisto, kirkko, kulttuurin edustavat instituutiot, kasvatus ja opetus, kustantamot, ulkomaat, hevoset, koirat, maailmanparannus
10. Ura ja ammatti, julkiset virat, hallinto ja byrokratia, saavutukset, valtakoneistot
11. Ryhmät ja liikkeet, nuoriso ja edistys, tulevaisuuden kehitys, toiveet ja mahdollisuudet, tiede ja tekniikka
12. Suojamekanismit, alitajunta, unet, psykologisuus, henkisyys ja rajatieto, vetäytyminen, kriisit, piilevät mahdollisuudet, sairaalat, vankilat, maanpakolaisuus, salaiset viholliset.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Liekku
Astroholisti
*****
Viestejä: 1174Profiili
« Vastaus #7 : 26.03.2008 19:55:41 »


  HIENO JUTTU, LÄMMIN KIITOS LILLI.  smitten smitten
tallennettu
pipa64
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 27Profiili
« Vastaus #8 : 26.03.2008 19:57:00 »

Kerro minustakin Lilli? Smiley
tallennettu

life is like box of chocolates...
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #9 : 26.03.2008 20:04:29 »

Tulkintapyynnöt eri ketjuun, kiitos. Tämän on tarkoitus olla puhtaasti yleissivistävä ja itseopiskeluun tarkoitettu infopläjäys.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #10 : 26.03.2008 23:04:29 »

Sosiaalisten ja kollektiivisten planeettojen tekemät transiitit itselleen koskettavat aina tiettyä ikäryhmää. Yksi tunnetuimmista tällaisista transiiteista on ns. Saturnuksen paluu ( saturnus aspect_con saturnus), joista ensimmäinen koetaan n. 28-30 -vuotiaana. 2. Saturnuksen paluu paukahtaa päälle kuusissakymmenissä.

Kyseinen transiitti on monelle rankka paikka. Tavallisimmin silloin koetaan parisuhdekriisi tai jopa ero, tai aletaan miettiä perheenlisäystä, jos sellaista ei vielä ole. Usein on kyse myös urapuolen asioista. Toiset vaihtavat tässä vaiheessa ammattia tai lähtevät opiskelemaan uutta alaa, toiset taas etenevät uralla entistä määrätietoisemmin ja kunnianhimoisemmin. Vastuuseen kykenevä ihminen kahmii ja saa vastuuta. On hyvin tavallista, että tätä transiittia edeltävä elämä ja valinnat kyseenalaistetaan ja aletaan miettiä, mitä sitä todella haluaa elämältään.
Toinen Saturnuksen paluu sijoittuu usein eläkkeelle jäämisen aikoihin, joka voi aiheuttaa pahankin kriisin ihmisen elämään. Työstä luopuminen ei välttämättä ole kaikille ihan helppoa (esim. Jyrki Hämäläinen).

Uranuksen tekemät transiitit ovat usein myös hyvin näkyviä.  uranus aspect_sex uranus koetaan arviolta 14-vuotiaana, neliö paukahtaa päälle n. 21-vuotiaana, kolmio 28-vuotiaana, oppositio 42-vuotiaana jne. Transiitit toistuvat n. 7 vuoden välein. Uranuksen paluu koetaan - jos elon päiviä riittää - 84-vuotiaana. Nämä jaksot voivat sisältää kapinaa ja irtiottoja, eroja, muuttoja, yllättäviä käänteitä, äkkirakastumisia ja äkkipäätöksiä. Kaikki uusi ja outo voi alkaa kiinnostaa, samoin kansainvälisyys. Huomattava on, että Saturnuksen paluu ja Uranuksen kolmio Uranukselle ajoittuvat suurin piirtein samoille vuosille, joten monet painiskelevat tuolloin velvollisuudentunnon ja vapaudenkaipuun ristitulessa. Lasten saaminen ajoittuu yllättävänkin usein Uranus-transiittien aikoihin.

Olen nähnyt varsin vähän kokemuksia Neptunuksen transiiteista itselleen. Tämä planeetta noudattaa 13 vuoden kiertoa ja sen vaikutus tuntuu epämääräisenä tyytymättömyytenä ja kaipuuna johonkin uuteen olotilaan, jota ei osaa määritellä. Parhaimmillaan Neptunus edistää luovuutta, huonoimmillaan se voi luoda riippuvuutta niin todellisuuspakoisista keinoista, alkoholista, huumeista kuin rakkaista ihmisistä. Eksyneisyyden ja avuttomuuden tunne on tavallinen kovissa aspekteissa

Pluton tekemät transiitit itselleen ovat myös varsin vaikuttavia, erityisesti  pluto aspect_squ pluto. 50-luvulla syntyneet ovat kokeneet sen nelissäkymmenissä, 60- ja 70-luvulla syntyneet arviolta 36-38-vuotiaana. 80-luvulla syntyneillä se on jälleen edessä n. 40-vuotiaana.

Pluto-transiittien myötä joutuu tavallisimmin mukaan valtataisteluihin, rahoitusongelmiin (hyvällä tai huonolla tavalla) ja alkaa vetää puoleensa erittäin kontrolloivia ja päällekäyviä ihmisiä. Paljon muutakin tietysti voi tulla eteen. Salaisuudet paljastuvat, kiinnostutaan mystiikasta - vaikkapa astrologiasta ja tehdään syväsukellus itseen. Syntymä ja kuolema voi olla tavallista enemmän elämässä läsnä, samoin kuin poikkeuksellisen kiihkeä tai kontrolloinnin keinona käytettävä seksi. Reinkarnaatio-oppi voi myös alkaa kiinnostaa. Monet valittavat tämän jakson aikana väsymystä ja uupumusta. Välillä voi tuntua, että elämä on pelkkää luopumista. Pluto on kuitenkin parhaimmillaan uudistava ja voimistava ja sen jäljiltä voi tuntea olevansa uusi ihminen.

tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #11 : 27.03.2008 13:54:16 »

Mulla on meneillään :
Mars neliö Keskitaivas
 mars aspect_squ Mc
Tarkka: 24.3.2008
Alkaa: 20.3.2008 Päättyy: 28.3.2008
Marsin planeettaohitus merkitsee vauhdikasta vaihetta ja nopeasti syttyvää innostusta sillä elämänalueella, johon transiitti kohdistuu. Vaikka vaikutus on suhteellisen lyhytaikainen, saattaa sillä olla suuri merkitys jonkun uuden asian aloittamisen kannalta.


Ja sitten kun pläjäytän tähän :
Lainaus
Sulkeutuva neliö, 270 astetta
Tämä tilanne on edessä silloin kun olet edellisessä elämässäsi käyttänyt sulkeutuvan kolmion valmiuksia liikaa muiden hyväksi oman elämäsi jäätyä jauhamaan paikallaan. Kosminen laki ei salli sinun pysähtyä myöskään palkkiojaksolla ilman seuraamuksia. Sulkeutuva neliö vaatii aivan ehdottomasti toteuttamaan kahden planeetan keskinäistä energiaa täysin omista lähtökohdista käsin. Muussa tapauksessa seuraamukset ovat vähintään ikäviä sekä sinulle että läheisillesi tai ystävillesi. Ainoa keino jakaa jotain näiltä alueilta myös läheisillesi on opetella toimimaan täysin heidän sanomisistaan ja mielipiteistään välittämättä. Tässä kuviossa itsekkyyden oppiminen on ehdoton edellytys minkäänlaiselle menestykselle elämässäsi.

https://www.astro.fi/tietopaketti/artikkeli/id/5

Lainaus
Kirjoittanut: Lilli
6. Transiitit ovat mielekkäitä ainoastaan suhteessa syntymäkartan planeetta-asemiin.
7. Erilaiset ihmiset reagoivat samoihin transiitteihin hyvin eri tavalla riippuen heidän kehityksestään, olosuhteistaan ja psyykkisistä ominaispiirteistään.

Henkilökohtaisiin planeettoihin luetaan Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus ja Mars.

  mars mars Mars: Aktiivisten Mars-transiittien aikana voi aloittaa uusia yrityksiä, purkaa fyysisiä voimia, seksuaalisuutta ja etsiä rakentavia keinoja tarttua suoraan asioihin ja ongelmiin. Vältettävä väkivaltaa, liiallista suorasukaisuutta, karkeutta ja hienovaraisten ongelmien yksinkertaistamista. Riitelynhalu  ja tunnepurkaukset voivat laueta kriittisissä tilanteissa ja onnettomuusalttius kasvaa.Lähetetty: 26.03.2008 16:33:21
Kirjoittanut: Lilli
Keskitaivas (MC), eli 10. huoneen kärki kuvastaa julkista uraa, ammattia ja kunnianhimoa ja sitä vastapäätä löytyvä keskiyö (IC) kotia ja kotona olemisen tapaa. Siihen voidaan liittää myös suku, perinteet ja historia.Ja kun sitten katselen mitä elämässäni on juuri meneillään NIIN Elektrisen " luoma" ja omatkin kokemukset ko.energiasta saavat hyvää pontta ;

Eli jumituttu oli .... ja kiukutti  tickedoff tickedoff tickedoff

 ja nyt on sitten mars energiaa purkaa tämä tilanne JUURI huomioiden  mars ja Mc energiaa omista lähtökohdistani - eli olin jäänyt eli jumittunut sivuun omasta elämästäni - niin että minulla oli ja on joukko huikeita juttuja ITSENI VARALLE mutta ne olivat  vain ajatuksissa JA käytännössä enimmät energiani menivät toisten hyväksi - eli nyt on kiinnostuttava ja keskityttävä juuri itsekkäästi itseensä ... ja tarjolla onkin pari huikeaa juttua jotka saattavat edetessään jättää allensa muiden suunnittelemia juttuja joihin HE olivat minut liittäneet " itseoikeutetusti"   Embarrassed VAAN ne eivät olleet puhtaasti omia juttujani VAAN myötäelin niissä JA NYT luon ihan omat juttuni , joihin on tarjottu pariakin mahdollisuutta  smiley6600 Cheesy  JA saattaa olla että se ei menekkään toisten minulle luomien suunnitelmien mukaisesti  Wink MUTTAETTÄ toteutan itseäni - ja mikäs sen parempaa - ei mikään  smitten
tallennettu
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #12 : 27.03.2008 20:12:08 »

Kiitos lilli!Mukavaa kun joku jaksaa nähdä vaivaa ja aikaajoin muistuttaa astrologian perusteista. Kaikki eivät jaksa ostella kirjoja opiskellakseen. Kiitos!
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525Profiili WWW
« Vastaus #13 : 27.03.2008 20:42:07 »

Tässä on vielä joitakin ketjuja astro-foorumilaisten omista transiittikokemuksista:

JUPITER paluu
Saturnuksen transiitit
Uranuksen transiitit/Uranuksen vaikutus
Neptunuksen transiitit
Pluton neliö Plutoon
transiiteista yhteenvetoa (työhön liittyviä)
Valmistuminen (yliopistosta)
Romantiikan transiitit
Raskaaksitulon transiitteja
Synnytystransiitteja??
Eron merkit kartalla
Muuton transiitit
Matkatransiitit
Keski-iän kriisi
Herkkyys transiiteille

Lisää rakkauden transiiteista ja rakkaudesta yleisesti astrologisessa valossa löytyy Lunean luennosta, joka on pdf-muotoisena liitetiedostona täällä:

RAKKAUDEN RASTIT KARTALLA
« Viimeksi muokattu: 25.10.2008 15:15:54 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570Profiili
« Vastaus #14 : 27.03.2008 22:13:55 »


Oletpa Lilli tehnyt hurjan työn!

Kiva kun kaikki tarvittava löytyy aina yhden otsikon alta  Smiley

Kiitos, ainakin tänne tulee tarpeeseen  smitten  Smileytallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
Sivuja: [1] 2 3
  Tulostusversio  
 
Siirry: