Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 111
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 28.03.2019 00:07:45
Ketju on jo vanha ja foorumikin aika hiljainen, mutta toivottavasti täällä vielä joku lueskelee. Onko kenelläkään ollut samanaikaisesti  uranus aspect_squ kuu ja  uranus aspect_squ askendentti ? Ystävälläni nämä tulossa toukokuussa yhtä aikaa ja jylläävät pari vuotta. Syntymäkartalla hänellä on  uranus aspect_con kuu ja  uranus aspect_con askendentti. Helpottaako nämä syntymäkartan aspektit noita neliöitä? Itselläni samaan aikaan  uranus aspect_opp venus mutta se ei vaikuta niin pahalta kuin nuo ystäväni transiitit.

Näissä toistuvissa ja syntymäkartan aspekteja vastaavissa kontakteissa on aina kysymys henkilökohtaisesta kasvusta ja kehityksestä. Niin näissäkin transiiteissa... Uranuksen kyseessä ollessa, on edessä tyytymättömyyttä, muutoshalua tai turhautumia yleensä... kun syntymäkartalla on yhtymä ja transiittina tulee neliö, on todennäköisesti edessä jokin haastava tapahtuma, joka aktivoi syntymäkartan aspektin toimimaan, joko hyväksi tai haitaksi.. paljon riippuu henkilön kyvystä suhtautua ja asennoitua tilanteisiin, onko kyse rakentavasta vai repivästä tilanteesta ja tuloksesta..
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluto Yhtymä Kuunsolmut ap-kartalla : 11.01.2019 18:17:05
Totta. Pluto ja sen vastapiste, sekä Solmut edustavat Auringon Paluilla muutoksen Akseleita. Alasolmu ja Pluto edustaa aluetta, jolla tarvitaan muutosta ja vastapiste, sekä Yläsolmu ovat teemat ja ympäristö, joka tukee tai edesauttaa tuon muutoksen tekemisessä.

Aiheesta lisää täällä... http://emelia.suntuubi.com/?cat=15&lang=fi&y=2013&m=09&d=19
3  Astro special / Astro special / Vs: Pluto ja uusi suhde : 25.06.2018 15:59:59
Aloin tapailla erästä miestä jota kohtaan tunteeni ovat kovin ristiriitaset. Vilkaisin hänen karttaansa ja löysinkin sieltä selityksiä sille, mistä hänessä kiinnostuin. Mutta huomasin myös pari Plutoon liittyvää seikkaa, jotka vähän huolestuttavat.
Hänen syntymäkartallaan on stellium, jossa ovat osallisena Aurinko, Merkurius, Pluto ja Uranus (Neitsyessä) ja tämä hässäkkä vielä oppositiossa Saturnukseen. Auringon ja Pluton yhtymä lienee väljäksi luettava, kun on 8 astetta. Silti askarruttaa, mitä tämä voisi tarkoittaa. Liittyykö välttämättä edes häneen vaan vaikkapa narsistiksi diagnosoituun isään?
Lisäksi hänellä on menossa transiittina Pluton oppositio Venukselle. Mitä ihmettä? EIkö tämä ole yleinen erotransiitti? Mitä se tässä yhteydessä tarkoittaa? Kiihkeyttä, omistushalua, pakkomielteisyyttä yli-innokkuutta vai mitä? Itse tulimerkkisenä vierastan vähän tuon tyyppistä kiihkeyttä, arvostan toisenlaista tulisuutta kyllä. Harmikseni tämän miehen kartalla tulielementti käytännöllisesti katsoen puuttuu kokonaan. Löysin viitteitä siitä, että tällaisen transiitin aikana tapahtuneet kohtaamiset vähintäänkin jättävät voimakkaan jäljen ihmiseen, eli varmaankin minä häneen, mutta entäpä hänen merkityksensä minulle?

Onkohan kysymys 196o-luvun puolivälissä tai sen sen jälkeen syntynyt henkilö? Heitä on paljon... Miten niin Pluto opp Venus olisi erotransiitti? Eikö se voi olla myös vahvan intohimon tai seksuaalisen uudistumisen aikaa, jolloin löytyy uudenlainen suhde toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan...? Jos sinulla ei ole mitään hänen Plutonsa tai Venuksen asteissa (missä merkeissä tahansa), tämän transiitin koet vain osallisena hänen elämäänsä... jos taas jokin kontakti löytyy, on kohtaamisellanne varmasti merkitystä...
4  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranus ja Merkurius oppositio Uranus ja Merkurius : 30.04.2017 13:10:37
Uranuksen puolitus (oppositio) on ikäkäusi transiitti ja peruutusten kanssa voi kestää melko kauankin... Usein liittyy erilaisiin elämänvalintoihin ja esimerkiksi työ / ammatti voi vaihtua tässä vaiheessa - usein uudelleen kouluttaudutaan uuteen ammattiin Uranuksen puolituksen aikaan tai arvioidaan omaa ammattia/ ammatillisuutta/ tulevaisuutta...
Merkurius puolestaan liittyy usein kiireeseen, aherrukseen, rutiineihin, arkeen, mieleen ja stressiin, joten näistä palikoista voi muodostua monenlaisia kuvioita.
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sitoutumiskammoinen jousimies : 28.03.2017 14:08:18
Niin.. syitä sitoutumattomuuteen tai jopa sitoutumiskammoon voi olla monenlaisia... myös astrologisella kartalla.. itse olen NousuJousimies ja koen tarvitsevani paljon tilaa ympärilleni liikkua, olla, tulla ja mennä...

Itse pohdin samoja juttuja sinun ikäisenäsi, ja todellakin epäilin onko mahdollisuuksia minkäänlaiseen suhteeseen... monenlaisten suhdekokeilujen jälkeen vihdoin löysin itselleni sopivan haasteellisen ja tilaa antavan ihmissuhteen... Joten anna ajan kulua ja sinulle sopivan ihmissuhteen tulla sinua vastaan...
6  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluto neliö kuunnoususolmu transiitti : 04.02.2017 16:13:28
Suosittelen lukemaan Jeffrey Greeniä ja evolutionary astrologiaa, sieltä kyllä löytyy kaikenlaista... Wink
Tässä on kysymys kahden muutoksen tekijän jännitteisestä kohtaamisesta.
Missä Pluto kulkee, siellä tunnetaan aina painetta tehdä muutoksia ja tuon paineen lähtökohtana on alue/ huone Plutoa vastapäätä (vaikkei siellä olisi mitään) ja polariteetin asiat ja ihmiset. Samaan tapaan Alasolmu edustaa aluetta, jolla on muutoksen tarvetta ja Yläsolmu  kuunsolmu ihmisiä ja asioita, jotka synnyttävät tarpeen tehdä muutoksia.

http://schoolofevolutionaryastrology.com/school/
7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 13.01.2017 14:23:20
Voimassaoleva AP-kartta vuodelle 2016/2017 on "onnellisesti" pistetty alulle. Taitaa olla raskas vuosi luvassa buck2

6. huone vahvana, samoin 8. ja 9. huone noussee merkittävään asemaan. AP-  askendentti rapu - mennään täysin eri suuntaan, mihin syntyjäni  askendentti kauris on tottunut... buck2

Tässä omia pohdintojani tämänvuotisesta AP-kartastani:

 askendentti rapu
Täysin vieras elementti nataalille Nousu-Kauriille!!! Herkkyys on lisääntynyt, jo ihan pienetkin epämiellyttävät asiat, jotka liittyvät kotiin ja perusturvallisuuteen, saavat pakan ihan sekaisin. Nousu-Kauriina yleensä olen tottunut alkushokin jälkeen ottamaan lusikan kauniiseen käteen, mutta alkuvuotta on värittänyt asioiden vatvominen, kyvyttömyys tarttua toimeen. Olen täysin saamaton ja turta, mikä lisää ahdistusta entisestään... Mulla vielä tarkasti AP  askendentti aspect_opp nataali-  askendentti . Jatkuvasti murehdin muiden perheenjäsenten jaksamisesta ja terveydestä.

 aurinko aspect_con saturnus sekä  merkurius 6. huoneessa
Terveysasiat nousevat esille tänä vuonna. Näkisin tämän ehkä hyvänäkin asiana, joskin tuo  saturnus voi tehdä asioista ainakin alkuunsa raskaita. Ehkä aika luopua kaikkivoipaisuuden ajattelusta ja siitä "teen sitten joskus" -asenteesta ja opetella uusia rutiineja terveyteen liittyen. Ennen kuin niitä varsinaisia terveysongelmia OIKEASTI tulee. Ehkä musta tulee myös tehokkaampi siivoaja ja omien asioiden järjestelijä Cheesy  Mutta, tämän näkisin, että nyt pitää raivata kaikki turhat asiat/vastuut pois ja keskittyä ensisijaisesti omaan terveyteen.

 neptunus 10. huoneessa
Saas nähdä, mitä tästäkin tulee... buck2  Töissä tuntuu, että asioita ja uudistuksia lyödään vaan läpi ja itsellä ei ole mitään vaikutusta asioihin. Olen pettynyt siihen, miten eräitä asioita meillä hoidetaan. Välillä tuntuu, että aidon innostuksen ja asioihin vaikuttamisen sijasta vedän päivästä toiseen autopilottimoodilla tehden vaan kaiken pakollisen. Mielessä on kieltämättä käynyt muut työvaihtoehdot, mutta en oikein hahmota, mitä tämä pitäisi sisällään.

10. huoneen  neptunus aspect_squ 6. huoneen  aurinko aspect_con saturnus
Unettomuus on uusi asia mulle - siitä olen päässyt "nauttimaan". Jatkuva alavireisyys. Olen aivan turta ja kädetön. Tällä hetkellä olen sairaslomalla stressin takia. Muutoksia töissä on luvassa, samoin miehellä alkoi omassa työpaikassaan yt-neuvottelut - jatkuva pelko siitä, kuinka meidän käy. Löytyykö uutta työtä, menetämmekö kotimme yms.

 venus kauris 7./8. huoneen rajalla (lasketaan ehkä 8. huoneeseen kuuluvaksi)
Miehellä yt-neuvottelut, jäänee työttömäksi? Rahavarat niukkenevat ja niitä joudutaan jakamaan, raha kuluu vain aivan konkreettiseen? Toinen skenaario: isäni ehdotti, että voisi tämän vuoden aikana siirtää suvun metsäomistus mun nimiin. Eli perintö - Kauriin tavoin ei helppoa rahaa, vaan sen rahan eteen joutuu työskentelemään.

 pluto DC:llä, TARKASTI
Jotain merkittävää ihmissuhderintamalla on tapahtumassa tänä vuonna. Uusi tuttavuus, läheisen kuolema, ero? Tai pitää varoa manipuloivia ihmisiä ja välttää, etteivät pääse hyväksikäyttämään.

T-risti johtavissa, kärkenä  venus 8. huoneessa, kantana 5. huoneen  jupiter aspect_opp 11. huoneen  uranus
Nyt pitää olla rahan kanssa tarkkana, pitää välttää huvituksia ja riskisijoituksia. Voipi olla myös rahanmenoa luvassa. AP-Urkki 11. huoneessa käsittääkseni saattaa merkitä myös työttömyyttä.

AP-  kuunsolmu aspect_con nataali- vertex
Tämä myös puhuttelee.

AP-kartan hallitsija  kuu vesimies aspect_con mars 9. huoneessa
Mielessä käynyt "uudet tuulet". Ehkä uudelleenkouluttautuminen. Itseäni alkanut kiinnostamaan personal trainerin ura. Lähtisikö uusi ura urkenemaan?

 saturnus on AP-kartalla vahva ja pääsääntöisesti helpoissa aspekteissa. Mutta sitten on nuo epävakaat  uranus neptunus vaikeissa aspekteissa, joten myrskyisä matka luvassa Undecided

Kuinka lähellä  keskitaivas tä  neptunus 10. Huoneessa on? Mitä lähempänä Akselia, sen suurempi ja sumuisempi vaikutus.. (allekirjoittaneella syntymäkartalla) Mahdollisesti Neptunus tuo vain huhuja ja epävarmuutta, koko periodille sumuisuutta ja pyrkii opettamaan, ettei turhia kannata murehtia ja asioilla on tapana järjestyä - Universumi kantaa.

Akselien sijoittuminen päikseen tavallisesti voi tehdä periodista passiivisen, mutta osoittaa samalla myös että sinunkin on tukeuduttava toisiin, etkä voi aina olla eteenpäin kuljettavana vetojuhtana. Smiley

Ja Saturnus todellakin voi olla uuvuttava, mutta myös asioita järjestävä ja perustuksia uudelleen kokoava. Kannattaa kiinnittää huomiota juuri omaan jaksamiseen ja etsiä ilon kautta energiaa omaan elämään. Tämä voi olla hyvä aika luopua jostain terveyttä heikentävästä paheesta, koska  saturnus antaa tahdonvoimaa ja itsekuria.

Hitaita taivaankappaleita tulkittaessa kannattaa keskittyä enemmän niiden Huoneiden ja hallitsemien Huoneiden ja merkkien edustamiin elämänalueisiin ja ihmisiin, koska aspektit nyt voivat kestää useammankin vuoden / periodin.
8  Astro special / Astro special / Vs: Astrologia mediassa : 16.10.2016 18:32:24
Midsomerin murhissa (Midsomer Murders) oli kaksiosainen juttu myös, jossa oli astrologiaa... Wink
9  Astro special / Astro special / Vs: Kartan tulkinta : 10.10.2016 20:49:38
Tuossa on kuukauden transiittisi ja klikkaamalla hiirellä kutakin palkkia näet lyhyen tulkinnan, jos olet tilannut vuosi elämääsi tulkinnan, saat vielä tarkemmat tiedot.
10  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Synastria uudelle parisuhteelle : 07.10.2016 13:53:44
Ihmissuhteissakin synastria osoittaa vain mahdollisuuksia ja potentiaalia, aivan kuten syntymäkarttakin tarjoaa vain sen optimaalisten mahdollisuuksien kirjon, jota ihminen koko elämänsä aikana voi mahdollisesti päästä toteuttamaan jossain vaiheessa.

Itse suosittelen enemmän tekemään nk. me-karttoja, eli compositioita, joissa näkyy paremmin suhteen yhteiset potentiaalit ja sitä sitten tulkitsemaan kuten yksilön karttaa.

Kurkkasin tuota linkin laskuria ja juu... omalle kohdalle osoitti vain Aurinkojen välisen neliön, joka ei siis ole kovinkaan hyvä yksistään, vaan voi olla enemmänkin erottava, mutta niin vain jo seitsemäs vuosi yhdessä ja edelleen toisesta löytyy uutta ihmeteltävää.. Wink
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Astrologisesti merkittävä aika? : 11.08.2016 13:47:58
Luonnollisesti on hieman vaikeaa arvata tai arvioida puhuiko henkilö nyt tässä tapauksessa astrologiasta vai sielunkumppaneista muuten, sitä pitäisi kysyä häneltä.

Mutta evoluutioastrologiassa Solmut ja Pluto (sekä sen vastapiste) yhdistetään Sieluun ja edellisten elämien (+karman) kautta myös ihmissuhteisiin ja kumppanuuksiin. Plutolla on myös asioita paljastava luonne. 
12  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuunsolmu ja Karma : 10.08.2016 18:26:11
Neptunuksen vaikutuksia on vaikea "ennustaa" ennakkoon.. se voi toimia miten vain... mutta ei se välttämättä häivytä tai poissulje Solmujen vaikutuksia.

Itselläni on Neptunus syntymäkartalla yhtymässä Keskitaivaalle, joten elän sen vaikutuksen kanssa kokoajan.. tiettyä pätkittäisyyttä, tavoitteettomuutta ja epämääräisyyttä se voi kyllä tuoda tullessaan.

Neptunus opettaa luottamaan Universumiin ja siihen, että elämä kantaa, vaikkei aina olisi tarkasti tietoa mitä tapahtuu, milloin ja missä... "asioilla on tapana järjestyä".

Ehkä parempi olisi tulkita nämä kaksi erikseen, onhan (laskennallisten) Solmujen kiertoaika vain 18-19 vuotta ja Neptunukselta kierros vie 165 vuotta... Se miten nuo kaksi toimivat yhdessä ja onko niillä yhteisvaikutuksia saattaa aueta vasta paljon myöhemmin, kun Neptunus on etäämmällä..
13  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuunsolmu ja Karma : 10.08.2016 17:00:17
Minä tulkitsisin tuon transiitin kyllä siten, että Keskitaivaalla eli ammatin, uran ja elämänpäämäärien/ tavoitteiden ja unelmien alueella täytyy tehdä ja tapahtuu jotain muutoksia ja ne vaikuttavat sitten kodin, perheen ja omien henkilökohtaisten asioiden privaatilla alueella hedelmällisesti...

Karma kyllä liittyy Solmuihin, mutta itse miellän sen lähinnä syntymäkartan Solmuihin (menneisiin elämiin)... Alasolmu edustaa tuttuja asioita ja mukavuusaluetta / aluetta jolle todennäköisesti tulee muutoksen tarve ja  kuunsolmu puolestaan asioita ja ihmisiä, jotka tukevat tuota muutosta ja sen tekemistä...
14  Astro special / Astro special / Vs: Mikä pistää maailman sekaisin? : 16.07.2016 00:53:46
Mars - Uranus - Vesta ovat  20 %  orbilla Yodissa.. Aurinko- Mars - Chiron muodostaa Suur Kolmion... hmmm...
15  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 04.05.2016 16:54:32
Pahoittelut hälle kenen viestin äsken vahingossa myös poistin. Ja SIDEMAN VOI POISTUA JOLLEKIN TOISELLE FOORUMILLE jakamaan rasistisia ja misogynisiä postauksiaan, tänne ne eivät kuulu.
Sivuja: [1] 2 3 ... 111