Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 111
31  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 07.01.2016 18:34:26
T-risti toimii Auringon Paluulla aivan kuten radixillakin.. ja mikäli se osuu johonkin tekijään syntymäkartalla, tai sen osallisina on taivaankappaleita, jotka ovat kontaktissa toisiinsa myös syntymäkartalla, toimivat ristit erityisen tehokkaasti.

Kun  askendentti hallitsija on osallisena T- risteissä, ovat ristien teemat ovat vahvasti esillä periodilla.

Kaksosen kyseessä ollessa edessä on todennäköisesti erittäin sosiaalinen ja vilkas periodi, jonka alussa ei ole aavistustakaan siitä mihin lopulta päädytään. Heikkoutena voi olla mielenkiinnon ja huomion keskittymisen puute, joten vaikka paljon tehdään ja aloitetaan, saattavat asiat jäädä pinnallisiksi, kun ei malteta syventyä ja perehtyä asioihin.
32  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 03.01.2016 23:20:32
Mä ostin auringonpaluukartan ja olin tosi pettynyt. Tai oletin, että siinä tulkitaan ap-karttaa suhteessa omaan karttaan. Mutta se olikin vain irrallinen ap-kartta

Sepon tiimi on työstänyt tuota Auringon Paluu -tulkintaa tosi monta vuotta ja todennäköisesti sen tuleminen on kestänyt juuri siksi, että ovat pohtineet miten yhdistäisi kahden kartan tulkinnan tietokonetulkinnaksi.. ja koska se on perinteisesti päässä tulkitenkin työlästä ja vaivalloista, ei ilmeisesti teknisestikään helppoa..
33  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Neptunus neliö saturnus kovissa kulmissa marsiin ja aurinkoon : 22.12.2015 01:01:36
Varmasti mielenkiintoinen ja muutoksekas vuosi.. voit huomata vuoden kuluttua olevasi jossain aivan erilaisessa tilanteessa ja paikassa, kuin nyt... mutta katsopas tekevätkö nuo aspekteja syntymäkartalla toisiinsa.. ne kertovat enemmän siitä millaisia muutoksia ja juttuja on odotettavissa henklökohtaisella tasolla..
34  Astro special / Astro special / Vs: Onko sinulla ollut Saturnus nousulla? : 16.12.2015 17:32:57
Paljon riippuu varmaan omasta kartasta kuinka sen kokee, omalla kohdalla. Mulla on  Saturnus radixilla Ic llä ja tällä periodilla Auringon Paluun Ascilla.

Radixin ASC on väljästi kvinkunsissa radix Saturnukseen ja try.  Saturnus ylitti Keskitaivaani jokin aika sitten tehden puolituksen eli opposition. Ja myönnän olleeni väsynyt ja hidas liikkeinen .

Toisaalta Saturnus maadottaa sillä alueella, jolla se on  ja Ascilla se saa kaikkein eniten energiaa.

Jäin tässä miettimään, että tarkoitatko transiittia vai Radixia?

Omalle kohdalleni tr.  Saturnuksen Asc ylitys tulee syksyllä 2017, joten kerron sen jälkeen. .
35  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 11.12.2015 00:14:35
Merkurius on tasan siinä missä syntymäkartallakin.
Onko tämä vakavasti otettava yhtymä vai ajatellaanko tässä kohtaa, että se nyt on noilla seutuvilla muutenkin tuona aikana?

Lisäksi laskusolmu on synttäri Venuksen ja Marsin välissä. Venus 21, Ap solmu 22 ja Mars 23.
Huone ja merkki sama kuin nataalillakin.

Niiiii ja sitte ne muut aspektit yhtymien lisäksi; * menee tonkimaan*

Siinä on todennäköisesti Merkuriuksen Paluu aivan samoihin aikohin, joka viittaisi sitten siihen ajatteluun ja henkiseen toimintaan.. Sen karttaa kannattaa katsoa erikseen..

Taivaankappaleiden aspektit / transiitit tulkitaan aina radixin aspektista lähtöisin, joten jos on neliöitä radixilla, ei ole kovin paljon uutta myöskään AP:lla...

Ja mitä tuohon Nikin kommentiin tulee.. luulenpa, että AP-karttasi toimii hyvin juuri tuon tulevan proge- vaihdoksen vuoksi.. varsinkin jos merkin vaihdos on radikaalisti erilaiseen merkkiin, se voi pehmentää ja auttaa sopeutumaan muutokseen... Wink
36  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 09.12.2015 21:55:17
Hei!
Mulla on sellanen ap kartta ensivuodelle, että ASC/DC ja Vertex ovat tasan siinä missä syntymäkartallakin. MC on sekin vain asteen päässä siitä, missä syntymä MC.

Miten tulkita tätä?!

En oikein löydä muuta tietoa, kuin että merkittävä vuosi kaikin puolin....

Sinulle on tulossa mahtava itsesi  toteuttamisen periodi,  katso mitä muita kontakteja löytyy. .. siis tuleeko kontakteja taivaankappaleiden välille, jotka on aspektissa myös radixilla.  Ne kertoo toteutettavista puolista. ..  Voi myös olla ettei mitään erityistä tapahdu, mutta kaikki sujuu kuten haluat. .
37  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: neptunus sulkeutuva sekstiili keskitaivas : 26.11.2015 21:16:07
Neptunuksen transiitit ovat pitkäkestoisia, joten niitä kannattaa aina peilata syntymäkartan Huoneisiin ja muihin periodi karttoihin.  Sekstiili on periaatteessa pehmeä transiitit,  mutta voi olla myös  jähmettyä.  Epämääräiset sairastelut joihin ei löydy selkeää syytä tai hoitoa, mutta jotka menevät ohitse itsestään voivat olla mahdollisia.

Onko näiden kahden välillä aspektia syntymäkartalla? Se kertoo myös paljon tämän ajan laadusta ja mahdollisista teemoista.
38  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 12.11.2015 22:37:10
Rannalla...

Juu, ongelma todennäköisesti onkin tuossa Saturnuksessa 5. Huoneessa, joka sitä kautta voi viedä ilon ja hauskuuden opiskeluista ja johtaa juuri tuohon rankaisuun ja eristyneisyyteen... Kannattaisi ehkä kokeilla hieman toisenlaista asennetta ja näkökulmaa, eli ottaa hieman enemmän löysin rantein - ehkä sitä kautta myös Saturnus voisi höllentää otettaan. Smiley

Tsemiä... Terveisin nimimerkki AP skorpioni  askendentti  aspect_con saturnus  crazy2
39  Astro special / Astro special / Vs: Seksitutkimus : 25.10.2015 15:05:37
Minun datathan sulta taitaa löytyäkin...

Mutta voin sanoa, että olen kyllä vähän liian usein tavallaan mieltänyt itseni kuuluvan noihin molempiin genreihin.. Selibaatti ja nunnaksi vetäytyminen on vetänyt puoleensa tiettyinä hankalina aikoina (Nouseva Jousimies, Aurinko Neitsyt) mutta toisaalta seksuaalisuus on joskus tuntunut olevan räikeästi osa persoonaani, vaikken ole sitä edes tiedostanut, Mars yhtymä Aurinko ja semisekstiili Pluto..
40  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 15.10.2015 20:36:59
Hei...

Paluu -kartat ovat aina yksilön ja ulkomaailman välisiä karttoja, joten itse teen ne aina vakituisen asuinpaikan mukaan.. eli sen asuinpaikan mukaan, jossa asutaan ko. Paluu -periodin aikana. Kaikissa Paluu -karttoja käsitelleissä kirjoissa joita olen lukenut kehotetaan myös tekemään toinen kartta, mikäli muutetaan kauemmaksi Paluun peridiodin aikana ja/ tai pian sen jälkeen.

Itse olen ollut kerran ulkomailla oman KuunPaluuni aikaan ja tein kokeeksi silloin kartan molemmille paikkakunnille... Teemat luonnollisesti olivat täysin erilaiset, mutta koska palasin matkaltani pian Paluu hetken jälkeen kotimaahan, toteutin lopun periodin enemmän kotiin ja asuinpaikkakuntani mukaisen kartan teemoja.

Tehdessäni tulkintoja toisille kysyn siksi aina heidän postiosoitettaan, ja syy tähän on paitsi se että voin tarvittaessa lähettää tulkinnan postitse, myös se että saan mahdollisimman tarkan sijainnin Paluun -kartalle.

Vastasinkohan nyt kysymykseesi...?
41  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 09.10.2015 12:34:52
Juu, kyllä.. erityisesti tuo hauttomuus sitoutua asioihin, jotka eivät ole henkilökohtaisesti mielekkäitä sopii Uranukseen...

Mutta no..  tuo että aspektit olisivat haasteellisia tai sitten ei... kun aspekti on radixilla, se on se henkilökohtainen tapa toimia.. jolloin suhtautuminen asioihin voi ilmetä  aspect_kvi kvinkunssissa ärtymisherkkyytenä - transiittiaspekti puolestaan kertoo mitä tapahtuu ja millainen on lopputuos..
42  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 09.10.2015 11:49:59
Taiska - Onko sulla Uranuksen ja Saturnuksen välistä aspektia radixilla?
Se voisi kertoa vielä lisää siitä millaisista vaikutuksista/ lopputuloksista on kyse...

Näiden hitaiden taivaankappaleiden välisissä transiiteissa kannattaa nimenomaan katsoa noita Huoneita / elämänalueita, jossa ne vaikuttavat. On siis aina huomioitava myös se Huone / elämänalue, jolta transiitti- Uranus antaa omaa panostustaan ja lisäksi myös transiitin kohteena olevan taivaankappaleen polariteetti Huone/ alue, joka edustaa ulkoapäin tulevia asioita (odotuksia, vaatimuksia, ajatuksia jne.)

Uranushan siis edustaa tavallisesti turhautumia ja kyllästymistä ...
43  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: saturnuksen transiitit : 27.05.2015 14:24:31
Päällä ollut jo todella pitkään tämä  saturnus aspect_squ aurinko ja jaksamisen kanssa on ollut vähän niin ja näin.. olen oikeasti ollut todella, todella väsynyt ja nukkunutkin paljon, koska tr. Saturnus on kovin lähellä myös Neptunustani (rx Neptunus 28  skorpioni ja proge -Neptunus 29) ...

Voimavarat ja jaksaminen on todellakin ollut kortilla, joten toivon kesän tuovan hieman edes kevennystä, kun osa velvollisuuksista lähtee pois = työt loppuvat toistaiseksi..

Tosin, kun tulevalle Auringon Paluulleni saan tuon  saturnus aspect_con radix- neptunussaturnus aspect_opp radix- saturnus voi edessä olla melkoisen karu vuosi..
44  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Transiitti saturnuksen neliö MC:lle : 14.04.2015 14:04:48
Niin.. voihan se Saturnus tuoda jarrutusta ja viivästyksiä, peruutuksia, esteitä ja rajoituksia tulevaisuuden suunnitelmiin... jos myös vakautta, pitkäpinnaisuutta, päämäärätietoisuutta ja kärsivällisyyttäkin...
45  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Miten leikkaukset näkyvät transiitteina vai näkyvätkö? : 07.04.2015 22:22:03
Riippuu luonnollisesti leikkauksesta mitä taivaankappaleita tai transiitteja pitäisi katsella... Terävät esineet kuten kirurgin veitset, veri, tulehdukset jne. liittyvät Marsiin... Plutoon/ 8. Huoneeseen puolestaan liittyy pinnan alla piilevät "salaisuudet", kuin myös syöpä, endokrinologiset taudit, sukupuolitaudit, perinnölliset vaivat jne. ... 6. Huone on terveydenhoidon / sairauksien aluetta.. 12. Huone liittyy sairaaloihin ja Neptunus lääkkeisiin...

Terveysastrologia on aivan oma erityisalansa, josta minulla ainakaan ei ole paljon tuntemusta...
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 111