Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 111
16  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuunsolmu ja Karma : 10.08.2016 17:00:17
Minä tulkitsisin tuon transiitin kyllä siten, että Keskitaivaalla eli ammatin, uran ja elämänpäämäärien/ tavoitteiden ja unelmien alueella täytyy tehdä ja tapahtuu jotain muutoksia ja ne vaikuttavat sitten kodin, perheen ja omien henkilökohtaisten asioiden privaatilla alueella hedelmällisesti...

Karma kyllä liittyy Solmuihin, mutta itse miellän sen lähinnä syntymäkartan Solmuihin (menneisiin elämiin)... Alasolmu edustaa tuttuja asioita ja mukavuusaluetta / aluetta jolle todennäköisesti tulee muutoksen tarve ja  kuunsolmu puolestaan asioita ja ihmisiä, jotka tukevat tuota muutosta ja sen tekemistä...
17  Astro special / Astro special / Vs: Mikä pistää maailman sekaisin? : 16.07.2016 00:53:46
Mars - Uranus - Vesta ovat  20 %  orbilla Yodissa.. Aurinko- Mars - Chiron muodostaa Suur Kolmion... hmmm...
18  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 04.05.2016 16:54:32
Pahoittelut hälle kenen viestin äsken vahingossa myös poistin. Ja SIDEMAN VOI POISTUA JOLLEKIN TOISELLE FOORUMILLE jakamaan rasistisia ja misogynisiä postauksiaan, tänne ne eivät kuulu.
19  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Yleissivistävä transiittiketju : 24.04.2016 15:30:48
Kolmiot todellakin voivat olla "laiskistuttavia" ja tylsiä aikoja, varsinkin hitaina transiiteina, joita ulkoplaneettojen transiitit aina ovat.. toisaalta juuri oman kartan aspektit voivat värittää noitakin teemoja, ja jos on vaikka  neptunus on  aspect_squ  aurinko omalla kartalla,  on niiden välinen  aspect_sex tai aspect_tri aktiivisempi kuin pelkkänä transiittina.  . Samoin taivaankappaleiden luonteet voivat aktivoida pehmeitä ja laiskoja transiitteja,  jos niillä on kovin erilaiset "kemiat".. Uranus toimii aina jotenkin irrationaalisesti, jos on tarvetta tehdä muutoksia asioihin.. vaikka transiittina olisikin ne.  helppo. 
20  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 12.04.2016 09:37:41
Taas mietin tätä kuuta !  Shocked Tajusin yks päivä buukanneeni kaikenmaailman sosiaalisia menoja melko lailla, onneks tuo sijaisuusputki alakoulussa nyt hetkeksi loppui. En muutoin ehtisi kaikkialle. Selityskin löytyi kun taas vilkaisin tuota karttaa, proge kuuu siirtyi vihdoin 1. huoneesta 2. huoneeseen jatkaen tosin edelleen neitsyessä.
Sitten tuosta käsityöstä vielä, voisiko tämä kuu neitsyessä liittyä siiihen?
Toki. Kiireisyys, aherrus ja kaikenlainen väkerrys, eli myös käsityöt liittyvät paitsi 6. Huoneeseen, myös Neitsyeen. Kannattaa aina muistaa katsella merkkejä ja huoneita pareittain, ja tietenkin ottaa huomioon myös vastakkaiset merkit ja huoneet.
21  Astro special / Astro special / Vs: Työttömyys : 31.03.2016 14:08:24
Mulla oli jokin Uranuksen transiitti, kun viimeksi katkesi pidempi työssäolon putki ja alkoi pidempi työttömyys.. en muista tarkalleen mihin tr. Uranus teki transiittia silloin, mutta todennäköisesti jos 6. Huoneen tekijöihin, niin olisi muutoksia työn tekemisessä... Myös Kalat ja Neptunus viittaa tietynlaiseen joutilaisuuteen tai päämäärättömään etenemiseen, joten niiden transiitit tai Huoneessa 12. tapahtuvat muutokset voivat viitata paitsi töiden päättymisen mahdollisuuteen, myös epävarmuuteen tulevaisuudesta...

Paljon on myös kyse yksilöllisyydestä, eli voisiko mahdollinen työttömyys tai töiden päättyminen ollakin enemmän hyvä asia kuin huono juttu.
22  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Haluaisiko joku tulkita? : 13.03.2016 13:37:43
Sinulla on hyvin vapaan sielun kartta.. ja voisikin kysyä ennemmin... haluatko todella pysyvää ihmissuhdetta?
23  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 08.03.2016 13:36:25
Tälle foorumille ei kaivata rasistisia tai ihmisryhmiä halventavia kommentteja tai linkityksiä. Niille on omat fooruminsa!!"
24  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 02.03.2016 13:04:58
Hieman erilaisesta näkökulmasta löytyy juttua proge- Kuusta kotisivujeni blogista... http://emelia.suntuubi.com/?cat=15
25  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 03.02.2016 17:39:50
Tuossa erästä astrologiaan liittynyttä videota kuunnellessani tuli vain mieleeni, että usein on niin, että progressiivisen Kuun kohdalla sen merkin asioiden toteuttaminen alkaa sujuakin vasta sen transiitin loppupuolella, vaikka koko aika olisikin teemoja yritetty toteuttaa... Alussa on kuitenkin usein kaikki hieman hakusassa, vaikka merkin asiat tuntuisivatkin tärkeiltä.. ja mitä vieraammasta aiheesta / alueesta on kysymys, sitä enemmän ottaa se aikaansa, ennen kuin asiat saadaan rullaamaan.
26  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 03.02.2016 14:10:28
Pitipä oikein katsastaa omaakin proge- karttaa vaihteeksi... kovin tiiviisti sitä en ole katsellut, kun tuntuu ettei siellä juuri Kuuta lukuunottamatta pajon mitään tapahdu.

Käytän Placidusta, joten 6. ja 12. Huone ovat melkoisen suuret ja suurin osa taivaankappaleista onkin kertynyt 6. Huoneeseen. Merkinvaihdoksia tai vaihdoksia Huoneiden välillä ei ole ollut, eikä ole odotettavissakaan.

Tällä hetkellä oma proge -Kuuni kulkee vielä Vesimiehessä, tuolla proge-kartan 12. Huoneessa ja tämä on ollut oikein mukavaa aikaa... Verkostoitumista netin kautta, useiampienkin kotisivujen tekoa (muille kuin itselle), järjestötoimintaa, ryhmätoimintaa jne. kaikenlaista on tullut tehtyä. Ajoittain kaikki sosiaaliset suhteetkin on tullut hoideltua olosuhteiden vuoksi sähköisten viestintälaitteiden kautta.. erityisesti kun VesimiesKuu oli 11. Huoneessa.

Tämä on ollut myös yllättävänkin seesteistä aikaa, tiettyjä turhautumisia lukuunottamatta... en millään haluaisi luopua tästä progejaksosta, joten täytyy koettaa ottaa kaikki irti tämän merkin lopusta ja viimeisistä viidestä kuukaudesta.

Kesäkuussa 2016 proge-Kuuni siirtyykin sitten Kalohin ja edelleen siellä valtavan suuressa 12. Huoneessa... tämä hieman arveluttaa käytännöllisesti asioihin suhtautuvaa AurinkoNeitsyttä... hmmmm....
27  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 03.02.2016 12:14:40
Kädentaidot tai käsillä tekeminen voivat liittyä moneenkin erilaiseen tekijään... ja tuo nikin mainitsema Pallas  pallas on yksi ja Rapu / 4. Huone / koti(työt) / Kuu.. lisäksi kysymys voi olla myös itsensä ilmaisemisesta ja luovuudesta, mikä liittyy Leijonaan / Aurinkoon / 5. Huone.. käsityöt ja käsillä "näperteleminen", sekä järjesteleminen (esim. nypläys) liittyvät myös Neitsyeen / Merkurius / 6. Huone , mutta kysymys voi olla myös estetiikasta ja sisustamisesta jolloin Venus/ Vaaka tai Härkä  voi olla kysymyksessä...
28  Astro special / Astro special / Vs: Auringon transiitit? : 03.02.2016 10:11:38
Maa kiertää Auringon ympäri kerran vuodessa, joten Auringon näennäiset transiitit tapahtuvat 12 kuukauden välein. Samoin myös Aurinko liikkuu oman syntymäkarttasi Huoneissa vuoden aikana riippuen mitä huonejärjestelmää käyttää, vuoden aikana.
29  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 02.02.2016 15:57:19
Eihän proge-Kuu Skorpionissa ole ollenkaan pahaa aikaa.. voi olla yksi merkityksellisimmistä periodeista elämässä kuitenkin... itselläni siihen liittyi juuri intensiivisyys, joka ilmeni mm. keskittymällä työntekemiseen, vuorotyönä, toimintana yhteistyössä elämän ja kuoleman kanssa työssään tekemisissä olevien ihmisten (mm. sairaanhoito, poliisi, vankeinhoito) kanssa jne. ja aivan tuon periodin lopulla tuli elämääni myös ihmissuhde ihmiseen, jonka proge -Kuu oli myös silloin Skorpionissa.. tuosta kaikesta on nyt jo reilu 6 vuotta ja ihmissuhde kuuluu edelleen elämääni, mutta moni muu asia onkin muuttunut...

Myöhemmin tullut proge-Kuu Kauriissa puolestaan oli todella rankkaa aikaa, jota en kovin mielelläni muistele... eikä tämä Vesimieskuukaan ihan siitä kaikkien helpoimmasta pääästä ole ollut..
30  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 26.01.2016 11:53:14
Hmmm... on vaikeaa tietää varmaksi, kun ei tuota karttaa pääse maksamatta katsomaan / kokeilemaan.. mutta veikkaan, että kysymys on Huonejärjestelmästä.. eli Seppohan käyttää muistaakseni aina Kochin - huoneita ja yleensä Auringon Paluissa suositaan Placidusta.

Huonejärjestelmät ovat aina kovin henkilökohtainen juttu, mutta tärkeä.. ja minulle ei ainakaan ole tullut vastaan yhtään Auringon Paluisiin keskittyvää opusta, jossa EI  kehotettaisi käyttämään juuri Placidusta... Tätä usein perustellaan sillä, että erikokoiset huoneet nimenomaan painottavat tiettyjä asioita kartalla, sen sijaan että kartasta tulisi tasapaksu.

Vaikuttaako Asc ero kaariminuuteissa kartallasi? Vaihtuuko merkki tai siirtyvätkö taivaankappaleet huoneissa?
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 111