Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 109 110 [111]
1651  Astro special / Yleistä / Re: Kuunpimennykset/ Vesica Pisces : 25.10.2005 20:22:46
Juu..

Siis kyseisessä artikkelissa Ilkka Murto sanoo esitelmässään mm. näin :" Esimerkiksi vuosiastrologiassa on kautta astrologian historian huomioitu Auringonpimennykset, mutta Kuunpimennykset ovat jääneet huomattavasti vähemmälle. Yleensä Auringonpimennykset noteerataan vain negatiivisina ilmiöinä ja vaikuttajina, mikä on yksipuolista. Auringonpimennyksessä on vaativuutta. Sen kyllä huomaa sinä vuonna, kun se osuu johonkin radix -planeettaan. ... Miksi Kuunpimennykset jäävät yleensä huomiotta? Nehän kuuluvat yhteen Auringonpimennysten kanssa. Myös Uusienkuiden tarkastelun yhteydessä jätetään Täysikuut huomiotta. Uudessa Kuussa on "siemen", "idea", Täysikuun tavoitteesta. "

Eli kyse on pimentyneestä Täysikuusta ja Kuunpimennyksissä tulisikin ottaa huomioon aina edellinen ja seuraava pimennys. Kahden pimennyksen välisen keskipisteen (midpoint), Murto puhuu puolisummasta, avulla saataisiin tietoa näiden kahden pimennyksen välisen ajan tunnelmasta tai laadusta.

Tulkinta lähtee ensisij. merkeistä.
 kuu pimennykset ovat toistensa  aspect_opp merkeissä, joten huomioidaan  aspect_con aspect_squ  aspect_opp-aspektit radixplaneettoihin tai jopa radix-keskipisteisiin.  Lisäksi  aspect_opp :ta "korostaa Kuun solmut, jotka sitovat ne tiettyihin  aspect_opp merkkeihin".

VP- akseli ( eli pimennysten keskipisteiden Vesica Pisces -akseli) osuu Murron mukaan edellä olevien neliössä oleviin merkkeihin. Käytännössä puhutaan siis LAADUSTA.
Millainen aika on.

 crazy2
Emelia
1652  Astro special / Yleistä / Re: Kuunpimennykset/ Vesica Pisces : 21.10.2005 18:02:06
Cheesy

Kiitos Lunea!!!
Jos tämä arkinen aherrus joskus helpottaa, täytyy kyllä yrittää perehtyä tuohon aiheeseen tarkemmin...
1653  Astro special / Yleistä / Kuunpimennykset/ Vesica Pisces : 19.10.2005 18:53:57
Heips!

En tiedä kuinka moni tänne kirjautunut on SAS:n jäsen ja lukee Astro Logosia, mutta otanpa esiin aiheen elokuun numerosta... lehdessä oli yhteenveto Ilkka Murron 10.12.2004 pitämästä esitelmästä.Todella mielenkiintoinen, mutta vaikeatajuinen artikkeli!

Maanantaina kun oli tuo Kuunpimennys.. ja puolen vuoden kuluttua jälleen uusi.
Astro Logosissa (s.28) Murto kuvaa kahden kuunpimennyksen keskipisteen (midpoint), eli Vesica Piscesin olevan kartalla piste, jonka perusteella voidaan saada tietoa puolenvuoden välisen ajan tunnelmasta tai laadusta.

Koskas se keväinen pimennys onkaan?
1654  Astro special / Yleistä / Re: Mistä nimimerkkisi on peräisin? : 19.10.2005 18:17:46
Moi!!!

Myös mulle meinasi iskeä identiteettikriisi, kun totesin uuden sivuston auenneen, enkä päässytkään vanhalla nimimerkilläni sisään ihan noin vain. Mutta nyt täällä taas ollaan...  Cheesy

Emelia on väännös oikeasta etunimestäni, töissä on yksi lapsi joka todellakin kutsuu minua tällä nimellä.. Ja isomummoni saattoi sittenkin olla tämän niminen..  :Smiley
Sivuja: 1 ... 109 110 [111]