Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Astro special / Ennustava astrologia / Prog. Pluto ja Neptunus : 12.06.2020 19:33:10
 Nyt tarvii viisaampien neuvoa.
Mun kartalla on kohta prog. Pluto nataali pluton kanssa päällekkäin. 3.huoneessa vaa'assa.
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 26.01.2020 19:39:34
Siis nythän on niin, että mä näen pitkästä aikaa unia. Muistan ne vielä hyvin aamulla.
1. Oli sellainen, jossa mulla oli pieni lapsi ja olin raskaana päälle. Kantelin tätä muksua vähän kaikkialle. En tiedä mihin lapsi meni siksi aikaa kun juttelin komean poliisi miehen kanssa. Tämä mies oli juuri mennyt naimisiin ja silti hän halusi että lähden mukaan. Niin ja tässä unessa oli päiväys 28.3. Vuosiluku vaan puuttui. Nyt jännityksellä mietin, että mitä silloin tapahtuu?
2. Oli puhdas seksiuni tuttavan miehen kanssa  mitäs näistä sitten sais
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 15.07.2016 12:57:11
nyt näin ...vesilinjasta poiketen ihan kamalaa painajaista...
 Olin autossa lapseni kanssa, autossa oli myös 2 miestä joista toinen ajoin. En tuntenut heitä. auto pysähtyi ja joku tyttö ? oli pulassa, yritettiin vissiin siepata tai jotain.... se tyttö huuti että ei mua vaan tuo toinen ja tarkoitti mun lastani. mun tytön piti kiivetä auton katolle seisomaan, eikä se tajunnut mistä oli kyse. Ite havahduin että mulla olip uhelin kädessä ja hakkasin auton peltejä takaikkunan kautta ja huusin lapselleni että kato tänne, ja yritin saada kontaktia. sitten kun tyttö vihdoin katsoi mua, se havahtui kuin jostain horroksesta... käskin juosta karkuun. Nää miehet oli nukahtanu autoon ja lähdin vaan juoksemaan lapseni kanssa karkuun käsi kädessä..
Oltiin ilmeisesti tallinnassa yms. koska käskin juosta kohti laivaa ja muistin samalla että mulla on laivan tiketit mukana. Jotenkin ajattelin unessa että paljon ihmisiä ympärillä on parempi ja laiva lähti kohta että siellä olisi turvallisempaa ja pääsisi kotiin !

 ja sitten heräsin enkä saanu enää unta.
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 26.04.2016 10:12:15
 Mä jatkan tätä vesiuni linjaa taas ! nyt olin jossain meressä, en edes enää muista keiden kanssa. Meressä lillui jotain mustia möykkyjä, jotka osoittautuivat hylkeiden kaltaisiksi eläimiksi. Niitä oli siis monta ja ne uiskentelivat siellä, mitään pahaa ne ei tehnyt, mutta tuo musta väritys ja otusten ällöttävyys jäi nyt mietittyttämään.   sitten nämä mustat möykyt lähtivät liikkeelle ja menivät kauemmas. Ihmiset ui niitten seassa ja mä vaan mietin, että miten ne voi olla tuolla noitten ällöttävien ötököiden kanssa.

heh!
5  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 11.04.2016 11:05:57
Taas mietin tätä kuuta !  Shocked Tajusin yks päivä buukanneeni kaikenmaailman sosiaalisia menoja melko lailla, onneks tuo sijaisuusputki alakoulussa nyt hetkeksi loppui. En muutoin ehtisi kaikkialle. Selityskin löytyi kun taas vilkaisin tuota karttaa, proge kuuu siirtyi vihdoin 1. huoneesta 2. huoneeseen jatkaen tosin edelleen neitsyessä. Mutta ei että mä ootan mitä se sosiaalisessa vaa'assa saa aikaan jonkun hetken päästä.

Sitten tuosta käsityöstä vielä, voisiko tämä kuu neitsyessä liittyä siiihen?
6. huoneessa ei mitään planettoja ei edes progekartalla, 4. huoneessa on uranus (29'37  skorpioni) ja neptunus( 24'49  jousimies ), niin progressiiviset kuin nataalikartallakin, eli siellä on tulossa "törmäyskurssia" parin vuoden sisään reilustikin.  Vai onko kyseessä  solar arcin  mars yli MC:llä ?
6  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 27.02.2016 10:30:44
mä tuossa aiemmin jo valittelin tätä Uranustani...

 Uusi vilkaisu transiitti karttaa kertoilee seuraavaa :
 uranus  aspect_con  mars 3/16 asti
 uranus  aspect_con  aurinko 4 / 16 asti
 uranus  aspect_con  venus 4/16 asti
 ja sitten tähän listään  neptunus  aspect_squ  kuu ties minne asti
 ja  pluto  aspect_squ  kuu kesään asti.

 Ok, pääsin töihin hetkeksi aikaa ja tämä työhomma se asioita vasta solmuun laittaakin, varsinkin raha-asioita. Pakko jaksaa uskoa, että kyllä tämä tästä taas joskus helpottaa Angry
 uranus on radix kartalla 29'37  skorpioni huoneessa 4 eli aivan merkkien rajalla. Kaiken lisäksi proge  uranus on 28' 21  skorpioni eli melkein  yhtymässä radix  uranus kanssa.
 
 Kaiken huipuksi proge  saturnus on 3' 26  vaaka kun radixilla  jupiter on 3'48  vaaka huoneessa 2 eli nekin melkein päälekäin.
 enpäs taas tiedä on tilanteen ja ahdostuksen aiheuttaja  saturnus aspektit/transiitit vai tuo kauan jatkunut ystäväni  uranus kaikkinensa?
 sitten tuolla on vielä yks Solar Arc  mars 21'15  harka kun  keskitaivas on tarkalleen 21'35  harka

Sellasella mennään, voin kertoo että tahtoo olla aurinko Oinas vähän ihmeissään.

 Vinkkejä pliis!
7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 03.02.2016 11:05:05
progekartalla  kuu   aspect_con  pallas  rapu
Kädentaitojen ja kudonnan taitaja  pallas "lahjoitti" eikun ihan ostin toiset kangaspuut.
Mattoa meinasin, tilauksesta.
Syntymäkartan Arachne  kauris, toinen mestarikutoja,  aspect_opp proge  kuu.

 kuu rapu ja pitsit, virkkasin kesällä about 10 pitsiliinaa kesäiltojen ratoksi  Smiley

[/quote

Täähän on jännä, miten nuo käsityöt liittyy näihin. En oo ikinä ajatellut asiaa. Mutta siis itselläni on ollut menossa hirveä luomisen kausi.
Jouluksi tuli tehtyä vaikka mitä ja homma senkun jatkuu. Hirveästi ideoita ja ajatuksia, mitä seuraavaksi tekis ja millä tavalla. Osaisko joku sanoa, mikä planeetta laittaa liikkeelle tämmöset kädentaito kaudet?
8  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 03.02.2016 10:56:20
Taas hyvin hämärä uni.. Näin jonkun kuolevan. En ole varma oliko se jo edesmennyt pappani vai elossa oleva veljeni.
Ruumis oli arkussa jossain paikassa x ja siellä oli info? Tiski, jossa työskenteli extyökaverin vaimo. Pyysin jotakuta kysymään häneltä neuvoa kun en itse tiennyt. Jossain vaiheessa näin itsekin ruumiin.

Hyvin sekava ja pelottava, lähes painajainen. Huh!
9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 19.01.2016 10:48:53
Noniin , nyt olen päässyt niistä vesiunista, mutta tilalle on tullut lapset.
 viime yönä näin unta että sain kaksoset, synnytin ne ja sitten yhden ystävän kanssa mietittiin nimiä.

Kaksoset olivat tyttö ja poika ja tytön nimi oli jotenkin helpompi ja siihen oli hirveästi vaihtoehtoja, pojalle taas mikään ei tuntuntu rimmaavan nätisti. Heräsin tähän nimien miettimiseen Cheesy
 Mitähän Freud sanois tähän  Grin
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 30.12.2015 14:41:03
 Jaahas, unimaailma on siis vilkasta..

  viime yönä näin unta että olin mäkihyppäämässä ( korkeanpaikankammoisena ihmisenä aika epätodennäköistä), ensin oli joku helpohko mäki ja sitten joku superhurja. Samalla kerroin tätä mäkihyppy tarinaa jollekin työkaverille. Olin töissä englannissa? kai ? ja siellä oli joku uusi projektijuttu. siellä mäessä oli älyttömän kaunista ja talvista ja lumista ja se työkin tuntui tosi kivalta vaikka olin ihan uusi siellä firmassa. joku vielä kehui minua, kun osasin johonkin uuteen laitteeseen laittaa ohjeidenmukaisesti varavirran.  Tämä varavirta tuntui olevan tärkeä, koska yhteys laitteeseen tuli jostain muualta ja firmassa haluttiin,ettei yhteys katkea.  Sitten olikin jonkun tutun ja hänen lastensa kanssa pihalla ja kerroin hänelle tarinaa tuosta mäkihypystä.
 
 Sekavaa mutta aika kiva uni, olin ihan tohkeissani unessa että osasin jotain ja että pääsisin kohta taas hyppäämään mäkeen.

  unikirjojeni mukaan : korkealta paikalta hyppääminen merkitsee pysyvää meneestystä, vaarojen voittamista..hmm..
11  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 23.12.2015 18:24:20
Noniin.. Nythän näin unta että olin raskaana ja oli joulu. Tiedän tutun odottavan kaksosia nyt, joten unessa olin siellä käymässä. En voinut vielä kertoa vauvasta kellekään. Hmm..

Ja sitä edeltävänä yönä näin unta että olin sairaalassa hoidettavana ja muhun koski ihan tosi paljon. Tosi kova kipu. Lähdin sieltä käymään vessassa ja tulinkin kaverin luo. Kaverin kämppä oli sekasin ja ihmettelin miksi, kun siellä on aina niin siistiä. Siellä sitten kävelin ne sairaalavaatteet päällä ja ihmettelin kun kirjahyllyssä oli maksamakkarapötkö!

Siinä pari viimeistä unta. Nää unet on niin selkeitä että pystyn vieläkin "näkemään" neja muistamaan ne. 
En oo ikinä kuullutkaan noista pyhistä unista?  Eli suomeksi aatosta 12yötä eteenpäin? Pitääpäs kirjata ylös jos tahti jatkuu tämmösenä.
12  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Rajojen asettaminen - omien ja toisia kohtaan : 17.12.2015 11:38:52
Hmmm. Nataali aspekteista, niin eikös saturnus viittaa jompaan kumpaan vanhempaan, yleisemmin isään, mutta toistaalta ehkä se viittaisi enemmän siihen vanhempaan, kumpi on enemmän se "autoritäärisempi", tai "haasteellisempi/vaativampi", lainauksessa siksi, koska haasteellinen on aika moninainen sana, ja jokainen kokee vanhempansa eri tavalla. Joskus myös nuo roolit voivat vaihdella.


LIEV: 2. huoneen saturnus nataalilla + jupiter, voi tuoda tullessaan haasteita ja tasapainottelua omien voimavarojen suhteen, ja oikeastaan, mun mielestä 2. huone on oivallinen rajojen suhteen, koska siinä mitataan omia voimavaroja ja resursseja suhteessa toiseen (oppositio 8. huoneeseen.). Silleesti vähän syvällisemmin ajateltuna.

(Jos siis jättää nää perinteiset raha, ynnä muu mammona ja materialismi jutut välistä tästä huoneesta)

Näin työttömänä ollessa oon noita voimavara asioita joutunut syksyn aikana miettimään, yks kaks sitä huomasikin kuinka väsynyt ihan fyysisesti sitä oli.  Ja näin joulun alla tietyt rajat tulee vastaan. Toisaalta toimeliaana oinas ihmisenä e
Tässä joutuu melko paljon tekemään töitä itsensä kanssa, että saa paketin pidettyä kasassa, siis nuo rajat.

Vieläpä linjalla oinas-vaaka. Oinas tekee itse, ja on omavarainen, vaaka haluaa jakaa.

Riippuen persoonaallisesta kehityksestä, ja kokemuksesta, mutta tulisi mieleen tuosta aspektista, että joskus tavallaan "antaa liikaa toisille/tekee liikaa toiselle", ,kun taas toisessa käänteessä "toinen ottaa liikaa/vaatii liikaa toiselta", eri tilanteista johtuen, mistä taas ongelmat syntyvät, koska jos näitä kahta ei neutralisoida, eli tuoda jollain tapaa balanssiin, niin se voi tuoda epätasaista velvollisuuden tunnetta puolin jos toisin.
Tarkotan, siis että myös synastriassa tämä näkyy, ja nataalilla se, että tavallaan osaa asettaa rajan, että "mikä on tarpeeks".


Transiitit saattaapi laukasta jotain aspekteja omalla kartalla, jotka saattaa myös avata jotain uusia näkökulmia. Smiley
Toivottavasti saat selkoa räiskymisen keskelläkin, että miten toimia missäkin tilanteessa. Joskus räiskymiselläkin on oma tarinansa kerrotavana, siis jos puhutaan transiiteista, kaikki riippuu ittestä, miten suhtautuu ja miten niistä oppii. Smiley
 
13  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Solar Arc - elämän merkkivuosien kartoittaja : 17.12.2015 11:34:10
Hellou, koska proge kartalla on nyt niin paljon kaikkea katsastin myös SA karttaa.
Löysin 2009 vuoden helposti, silloin sattu ja tapahtu ja ne löytyivät kaikki.
 Nyt kysymys kuuluu, tarvitseeko progressioita huomioida tässä? Mulla on nimittäin proge  aurinko ja SA  aurinko prikuulleen samassa pisteessä? Kuvioita en osaa laskea näille, ihan on nat+proge kartalla tekemistä. Mutta jos nyt jotain tuolta nousee niin 2016  mars   keskitaivas lle ja  neptunus vaihtaa merkkiä 2017.

Oliko nuo huoneen kärjet tärkeitä pisteitä? Niitä ei satu 2016 lainkaan, entäs miten laskette keskipisteet ?
14  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 09.12.2015 10:38:58
Uranus ei välttämättä "tee" mitään, jos ei ole konkreettista korjattavaa, vaan tarjoaa esim. vain irrallisuuden tunteen ja mahdollisuuden katsoa asioita ulkopuolisin silmin ja toteuttamaan asioita ilman emotionaalisia vaateita...Itsellä tällä hetkellä 1/2016 asti ainakin  uranus aspect_con aurinkouranus aspect_con venus ja  uranus aspect_con mars
 ilmeisesti tosiaan ei ole mitään konkreettista korjattavaa, kun melko rauhallista on näin  aurinko oinaalle.. toisaalta tuo pinnan alla kuplii-tunne on jatkuvasti läsnä.. en vaan tiedä miten se tulee esiin.
Työkuvioissa on tulossa muutoksia ja esim. tämä astrologia on taas tullut kuvioihin pitkän tauon jälkeen, samoin käsillä tekeminen ja ideoiden näkyviksi saattaminen.


otetaas uusiksi tämä 2 ei mitään korjattavaa2. mietinkin jo miksi en saa mitään aikaiseksi. vilkaisinpa sitten tuota transiitti karttaa enkä ihmettel yhtään jos pikkasen menee nyt suksia ristiin ihmisten kanssa, oman tilan tarve on kasvanut jäörjettömäksi ja sellaisen oman tekemisen haluaminen on älytöntä, toisaalta itsensäö toteuttaminen on tullut kuvioihin rankasti ja halu päästä irti ihmisistä ja ylimääräisestä avustakin!!? mutta siis ne transiitit just ny näyttäis tältä  mars aspect_opp mars  aurinko ja  venus , jupiter aspect_tri keskitaivassaturnus aspect_opp  kuuuranus aspect_con  mars ,  ja tällä viikolal on kyllä ihmissuhteet ollu varsin koetuksella... tätä uranusta näyttäis jatkuvan ensi kesääna sti, joten työttömänä ihmisenä odottelen mielenkiinnolla mitä tapahtuu ja kuinka kovaa ravistelen taas kaveripiiriäni ja sukulaisis.

 Radix kartalla siis  aurinko merkurius venus mars on oinaassa huoneessa 9 ja tuo uranus 29 astetta skorppionia huoneessa 4 eliihan jouskarin ja skorpparin rajalla...  kuu kaksoset huone 10 opposito tuolle uranukselle ja  saturnus jupiter ja  pluto huone 2
 että sitä tuli voimaa on kyllä ihan radix kartalla riittämiin ilman näitä transiittejakin.

http://www.astro.fi/images/radix_web/08.04.1981_15:21_1_-02:00_61.415_-27.172_00.png
15  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Rajojen asettaminen - omien ja toisia kohtaan : 08.12.2015 17:23:35
 mä oon nyt siinä pisteessä että pistän näköjään rajoja ihmisille itseäni kohtaan.
 1. näistä on äiti. Äiti on Vaaka ja minä aurinko oinas. Nyt kun sattuu olemaan menossa saturnus, pluto, uranus ja jupiter yhtymiä ja oppositoita ja vaikka mitä yhtä aikaa, niin tuntuu että joka puolella räiskyy.
2. mun yks kaveri, hän on rapu ja minä oinas. ollaan tunnettu toisemma n. 20 vuotta ja luulis hänen tietävän miten mä asioihin reagoin. hän herkkänä tuntevana rapuna ei aina kestä mun suoruutta eikä osaa sitä suodattaa.
 ja varsin nyt tämän hetken transiittien kanssa on ollu kyllä melko hankalaa hänen kanssaan kommunikoida, kun hän ei sano ikinä ei.
 tosin nyt päätin pitää etäisyyttä niin äitiin kuin tähän kaveriinkin ja antaa pölyn laskeutua, oinas kun räiskyy niin sitten räiskyy.
 
 nataali kartalla   jupiter  saturnus huone 2 vaaka,  venus mars merkurius aurinko oinaassa huoneessa 9.  kuu kaksosissa huoneessa 10.
Sivuja: [1] 2 3