Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3
16  Astro special / Ennustava astrologia / saturnus ja uranus : 08.12.2015 14:55:12
 Tämmöiselle ulospäinsuuntautuneella oinas ihmisille on pikkasen hankala asetelma menossa. tuolla horoskoopin puolella jo varoiteltiin ihmissuhdeasioista ja kärsivällisyydestä jne... noooooh, kun on tällä hetkellä seuraavat transiitit :
  jupiter oppositio  merkurius ja  saturnus  uranus merkurius kolmi sekä  mars opposito  pluto niiin mitä voi  aurinko oinas tehdä... pistää vissiin kaikki ihmissuhteet uusiksi.
  proge  kuu huoneessa 1 puolessa välissä  ja   saturnus ja  jupiter huoneessa 2.
 Voi elämä määä taas sanon... oon ollu niin huonolla tuulella jo vaikka kuinka kauan, että kohta vois tapahtua jotain kivaakin.
 ja tähän lätklitään vielä tammikuussa  pluto sulkeutuva  aspect_squ  mars .
 Sanoisin että saattaa tuo mars aspekti tulla tässä kevään mittaan tutuksi.
 Vielkaisin myös kaverin akrttaa , jonka kanssa ollu hieman hankalaa nyt niin kappas kappas molemmilla tuo uranus vaikuttaa, mulla on yhtymiä vaikak kuinka ja toisella oli kaikenmaailman kolmioita ja oppositoita.
 Syytän siis uranusta tästä.

 Haluiskohan joku tulkita tota syntämäkarttaa ihan niinku vaikka ens vuodeksi, niin tietäis milloin tää sekameteli soppa ja ihmissuhdesotku olis helpottamaan päin ?  ei vaan nyt taas jaksa.
17  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 13.11.2015 10:51:25
tää uima-allas asia alkaa olla ihan hullua.

 Näin nimittäin taas unta että oltiin uimahallissa, jossa oli sellainen merenaalto juttu.
Sieltä tuli ensin pieniä aaltoja, joissa lapsenikin pomppi ja sitten ne vähitellen suureni. Kuulin jonkun sanovan, että tästä isommaksi ne ei enää kasva, että tää on sopiva. Ja ne oli niin matalia, että ihan hämmennyin kun lapsi ja naapurin tyttö lähti sinne kahlailemaan sujuvasti, vaikka niitä aaltoja tuli koko ajan sieltä päästä lisää.

tosin tällä erää vesi oli taas kirkasta ja vaikka pelotti se olikin mukavaa.
 Liekk ötässä nyt vihjeitä siitä että mitä olen ajatellut vuoden päästä tehdä ja kokeilla, ainakin näitä mietin ennenku menin nukkumaan?
vai onko nämä jotain vinkkejä nykyhetkeen, että vaikka aaltoilee niin homma kantaa kaiken yli? vai oliskos kyseessä ton lapsen kohdalta irtipäästämisen vaikeus minulle? vai  pelkäänkö noita aaltoja ihan turhaan ?
 mitäs mieltä ootte? aiemmista uima-allas unista tuolla aiemmin.

18  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 30.10.2015 14:38:57
 Hei taas.... taas sellainen uima-allas uni, mutta nytpäs en siellä lillunutkaan. Oltiin jollain x porukalla saunomassa jossain paikassa x.
 Osa sanoi, että haluavat mennä kylmään veteen uimaan ja että täällä ei voi mennä. Itsehän en siis uinut lainkaan, enkä normi elämässäkään mene kylmään veteen!
 Päästiin sieltä kylpylästä? ulos, niin siinä edessä oli ulkovesialtaat, ne oli melko isoja kaikki, kolmessa eri tasossa ja niiden yläpuolella oli paljon sumua. sumu ensin esti näkemästä niitä, joten varmaan siksi muut ei halunnu jäädä. Muistan, että seisoin reunalla ja mietin, että aika nopeasti sumu hälvenee ja että onko täällä ulkona niin kylmä, että noin paljon nousee höyryä vedestä. Sanoin muille että katsokaa nyt onhan täällä kylmääkin vettä. Vesi näytti pimenevässä illassa melko vihreältä, virtasi, mutta ei sinne mieli tehnyt mennä. Altaat vaikutti jo vähän vanhemmalta mallilta. 
En nyt siis tiedä, oliko vesi oikeasti kylmää vai tuliko höyry/sumu yms. vedestä, kun ilma oli kylmä!

edellisiin uima-allas uniin verrattuna tää eroaa selkeästi. Muissa vesi on ollut kirkasta, tässä se ei varsinaisesti ollut mutaista, mutta likaisempaa eikä sumun /höyryn takia nähnyt kunnolla. Samoin muut uima-allas unet ovat olleet sisällä, tämä ulkona ja muissa olen itse ollut vedessä, nyt vain katsoin etten halua tuohon mennä.
Toki tässä kohtaa on tapahtunut elämässä montakin asiaa välissä jne, tilanteet on muuttuneet, mutta jännä miten nämä uima-altaat vaan palaa uniin säännöllisesti. idiot2 nyt meni viikkoja, ettei ollut mitään vesi unia lainkaan ja sitten taas ihan päinvastainen kuin aiemmin.  tickedoff kellään ideoitatähän ? mitähän tää ulkouimaallas nyt mahtais tarkoittaa? varmaan joku varoitus uni, " älä mene kylmään veteen"-tyyppinen juttu, mutta mutta....
19  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 06.10.2015 09:25:35
Olin viime yönä Kiinassa kahdessakin eri tapahtumassa. Ensimmäisessä olin nuoruuden kihlattuni kanssa matkalla ja ostimme lipun laivamatkalle ja hotellihuoneen. Sitten kävimme vessassa. Se oli todella likainen ja pissin seisaaltani pönttöön. Sillä välin olin hukannut laukkuni ja etsiskelin sitä tovin, en löytänyt. Kävelin kiinalaisessa kaupungissa, siellä oli talvi, oli joitakin lumiveistoksia, joita lapset tuhosivat ja minäkin vahingossa särjin yhden. Sittenpä olinkin jo menossa naimisiin kiinalaisen vanhemman miehen kanssa, hän oli upseerinpuvussa. Tunsin häntä kohtaan kunnioitusta, rakkaudesta en voi sanoa... Tapasin hänen vanhempansa ja he pitivät minusta kovin. Häät vietettiin kiinalaisten traditioiden mukaisesti, en muista niistä juurikaan. Hääyötä viettämään oli varattu paperista tai ohuesta kankaasta rakennettu täysin musta korkea huone, jota sanottiin kuoleman taloksi  uglystupid2 Täysin mustat seinät, hulmusivat tuulessa. Sisällä oli kaunista, hyvin kiinalaista, tyynyjä lattialla ja värikästä, kynttilöitä yms. Tämä kuulemma oli kiinalainen häätraditio. Yöllä sitten "huone" paloi liekeissä ja sekin oli traditio, sammuttelin tyynyillä paloa ja onnistuinkin siinä hyvin, sammuttelin myös kynttilät, mutta osa niistä oli sellaisia, ettei niitä voi sammuttaa ja "mieheni" sanoikin siitä. Sitten itkin jotakin, kai tuota outoa kokemusta ja appivanhemmat kysyivät, onko minulla jotakin selvittämätöntä menneisyydessä, kun itksen. Sanoin, ettei ole.

Matkustaminen ja matkaliput, jos niihin on varaa, kuvaavat määrätietoisuutta elämän asemaa kohtaan.
 Kanssa matkustajat ( = ex kihlattusi) ovat sielun osa-alue joka kertoo henkisestä rakenteesta ja elämäntavasta.
 Eli mieti millainen tyyppi tämä oli eli mitkä piirteet sinussa itsessäsi saavat yliotteen juuri nyt ? matkatavaroiden katoaminen taas viittaa toimintatarmon menetystä eli asioihin on vaikea tarttua.
Talvi kehoittaa asettumaan odottamaan ja toivomaan parempaa, toisaalta taas kuvastaa ehkä tuota kylmennyttä rakkautta.
Ylipäätään matkustaminen viittaa näkökulmien muutokseen- mitä kiinalaisuus edustaa sinulle ? rauhaa, estetiikkaa yms. ?

Kaikki kääntyy tuossa lopussa ylösalaisin eli vanhan mies edustaa onnea ja naimisiinmeno elämäntyylin muutosta. Toki häistä sanotaan myös, että nykyiset suhteet katkeavat ja intialaisen unikirjan mukaan tietää huonoa.
Tuota ajatusmaailman muutosta kuvaa tuo musta ja tuli. Sinun tulisi polttaa kaikki musta pois itsestäsi. Suomeksi mieti mikä mättää ja korjaa se ( =polta pois) kaiken tulen ei pidä sammua, kuten ei unessakaan sammu, ( =vanhan miehen neuvoa tulee noudattaa)sillä monet hyvätkin jutut tuhoutuu samalla.

 Samaistan tuon miehen unessasi oppaaksi sinulle. Itkettäähän se jos ei osaa vaihtaa näkökulmaa ja näkökulman vaihto teettää aina tuskaa ja kiukkua, mutta kun asiat on selvillä homma kirkastuu.

 Näin siis näkisin tämän Cheesy  kerro sitten jos osui kohdalle Cheesy



20  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 05.10.2015 10:25:06
 Jepo jep ... eli nuo ötökkä unet tuolla aiemmin, niin hämähäkit tietää hyvää onnea, huvituksia ja rahaa toisaalta taas huonoa onnea jos seittilanka mukana unessa. Yleensä ötökät tietävät "pahojen" ja 2ylimääräisten" ihmisten aj asioiden poistoa elämästä eli kaikki itsellesi haitalliset asiat poistuvat. Esim. näin itse joskus unta että poistin satiaisia, ja jonkun ajan päästä elämästä poistui sitä rajoittavat ihmiset sekä asiat. Enempää kokemusta ei ötököistä omalta kohdalta ole...

Puhuin tuolal aiemmin niistä vesiunista, noooh... nyt kun työkuviot meni uusiksi niin luulen että uimalataan sisällä olo oli vain turvallinen ratkaisu, ehkä olisi pitänyt uida sieltä pois. Nyt on nimittäin tilanne se että uinti ja vesi unet hävisivät samantien ja tilalle tuli miehiä ja kellonaikoja...

 viime yöltä : olin törmännyt johonkuhun mieheen,jolla oli violetti collari päällä ja tää tyyppi oli sairaanhoitaja jonka vuoro loppui klo 03 aamuyöllä. sovittiin että tulee meille kun pääsee töistä. olin nukkumassa lapseni kanssa ja heräsin vaille kolme katsomaan ikkunasta näkyisikö tätä miestä. Yhtäkkiä ihmisiä oli hirveästi ympärillä ja menossa minun ohi enkä nähnyt tätä tyyppiä kunnes yks kaks se seisoi suoraan edessä ja totes että löysin. Sitten mentiin meille, missä siis muksu nukkui ja siihenpä heräsin...

että jaahas sentään taas, mitähän mää ooon ehtimässä kaikenkaikkiaan ja mitä mää löydän ??
21  Astro special / Astro special / Vs: huoneet kartalla : 14.09.2015 15:14:51
1. asteen nousu neitsyen hallitsija on merkurius (neitsyt-ei kaksonen), eli saa tuplavaikutksen merkuriuksesta, koska tietty edustaa sitä alkupäätä.
2. asteen nousu neitsyen hallitsija on saturnus, eli sivulaisena on kauriin piirteet
3. asteen nousu neitsyen hallitsija on venus (härkä-ei vaaka), eli sivulaisena on härän piirteet


 TÄÄHÄN OLI Mielenkiintosta olen  askendentti 5, 28  neitsyt, eli yllä olevan taulukon mukaan hallitsija on merkurius.. noh tämä merkuriuksen tupla vaikutuksen huomaan!!  tickedoff kun samalla kartalla on  mars merkurius  venus aurinko kaikki oinaassa! hip hei!
22  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.09.2015 09:44:50
Kiitos t.touhula   smitten voimia ja uskallusta todellakin tarvitaan.

Äskeisessä unessani edesmennyt pappani teki kuolemaa ja uni eteni, kuten Isoäitini on nyt viimeaikoina pariin otteeseen kertonut sen menneen oikeassa elämässä, paitsi että kun olin mukana, se menikin ihan toisin  idiot2  pappani siis tuli jostain kyliltä kivuliaana kotiin ja isoäitini ohjasi hänet petiin. Pappa totesi, että taitaa olla nyt menoa ja minut hätyytettiin soittamaan ambulanssia. Jostain syystä menin lankapuhelimella sitä soittamaan ja joku keskus vastasi, että eivät yhdistä puhelua, jos olen valinnut numeron ennen kilahdusta, joka tarkoitti, että mikäli ambulanssin kustannuksista ei ota vastuuta, sitä ei myöskään saa. Sitten odottelin kilahdusta, mutta en saanut vastausta ja lähdin hakemaan apua terveysasemalta. Siellä hoitajat olivat alasti ja joku mustiin pukeutunut, enemmän papilta näyttävä mies -lääkäri lähti mukaani, lääkärinlaukun kera. Yhtäkkiä olimmekin kirkon pihassa, nunnia tuli juuri ulos ovesta ja pappani oli jotenkin päässyt sinne, lääkärin ohjatessa meidät johonkin sakastin tyyliseen tilaan tutkittaviksi. Pappani kertoi rytmihäiriöistä ja lääkäri kuunteli sydäntä, mutta ei puhunut mitään. Ja sitten heräsin...  buck2


unien selityskirja ei ole tässä, mutta tuo alku varmaan tulee valve-elämästä.. toisaalta tulee heti mieleen, että mikä asia on itsellesi kivulias? aiheuttaa ongelmia tai päänvaivaa? tämä voisi olla tuo papan kivuliaisuus.. apua asiaan on olemassa( = ambulanssi), mutta joku estää sinua saamasta tähän asiaan apua ( = kilahdus ja vastuunottaminen) .  Tätä kautta asia ei ratkea vaan apua on  haettava toisaalta / toisilta ihmisiltä ja uusista tavoista ( =  terveysasema). Alastomuus liitetään seksuaalisuuteen, mutta luulen että tässä kohtaa se on merkki siitä, ettet kuitenkaan ole valmis paljastamaan aivan kaikkea tuosta ongelmia aiheuttavasta asiasta ulkopuolisille. Kirkko on sielun paikka, joten hengelliset/ tunne-elämän asioista voisi olla kyse, edelleen (mielestäni) joku yrittää estää sinua pääsemästä ongelmien "herraksi"( nunnat ovella estävät kulkemisen, ovat sulkeutunut yhteisö, jne..)Tähän viittaisi tuo tummiin pukeutunut mieskin, toisaalta se voi johdattaa sinut ongelmien ratkaisun äärelle ( = vei sinua unessa eteenpäin ja yritti auttaa)..

näin mä tämän näkisin, vielä kun ymmärtäisin omia uniani.. 2funny
23  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 09.09.2015 13:55:54
 nojoo taitaa olla taas tosiaan uni kausi menossa.. toki normielämässäkin on kaikenlaista... mutta viime yönä näin unta
että olin kaverini S kanssa ravintolassa, siellä oli lihatiski enkä osannut valita millaista lihaa haluaisin syödä. S otti pitsaa ja mä totesin että mä otan kanssa. Maksettiin kassalla ja mentiin istumaan... jostain syystä istuin siellä kohta yksin ja söin pitsaa, kun se komea tumma ravintolanomistaja mies tuli siihen ja sanoi, että oli sen verran napakka vastaus tuossa kassalla, että pakko oli tulla kysymään mitä teen 4 tunnin päästä, että hän laittaa ravintolan kiinni silloin.. En osannut unessa vvastata mitään kun ihan häkellyin tämmösestä asiasta. Olin vaan että huh mikä mies  smitten myöhemmin sitten söin olin jollain linjastolla ottamassa ruokaa, sallaattia, ja mietin miksi näyttää niin sotkuiselta tämä linjasto, että pitää siivota ja tämä mies siis liittyi jotenkin tähän linjastoasiaankin. Tuon ravintolan nimi muuten oli Bar-baari  2funny
tällä erää ei kuitenkaan vesi ollut unessa mukana, mutta hyvin hämärä ja tummansävyinen, rauhallinen ravintola.. ja tuo mies..ai että..
24  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 07.09.2015 13:46:43
Uranus ei välttämättä "tee" mitään, jos ei ole konkreettista korjattavaa, vaan tarjoaa esim. vain irrallisuuden tunteen ja mahdollisuuden katsoa asioita ulkopuolisin silmin ja toteuttamaan asioita ilman emotionaalisia vaateita...



Itsellä tällä hetkellä 1/2016 asti ainakin  uranus aspect_con aurinkouranus aspect_con venus ja  uranus aspect_con mars
 ilmeisesti tosiaan ei ole mitään konkreettista korjattavaa, kun melko rauhallista on näin  aurinko oinaalle.. toisaalta tuo pinnan alla kuplii-tunne on jatkuvasti läsnä.. en vaan tiedä miten se tulee esiin.
Työkuvioissa on tulossa muutoksia ja esim. tämä astrologia on taas tullut kuvioihin pitkän tauon jälkeen, samoin käsillä tekeminen ja ideoiden näkyviksi saattaminen.
toisaalta tässä samalla proge kuu seilaa neitsyessä...
25  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 07.09.2015 12:08:24
 Tuota vähän itsekin mietin, mutta mielestäni molemmat meistä käänsi tuolin nähdäkseen leffan ..

 Vedestä vielä sen verran, että mä näen vesiunia aikaajoin aina paljonkin, nyt näyttäis olevan taas sellainen kausi.. muutama uni on ollut niin vahva että ne jää mieleen ja näin näin jälkikäteen tiedän, että tyyni vesi tarkoittaa myös tyyntä! niin tyyntä että riittää tylsäksi asti, toisaalta asiat menee hyvin ja järkevästi ja sujuu.
Aina näissä vesiunissa on muitakin ihmisiä tai uneen liittyy muita ihmisiä vahvasti, mutta viime aikoina tuo uima-allas kummittelee, oon alkanu miettiä että liittyykö siihen nuo veden rajat, että vesi on rajatulla alueella ( vaikkakin puhdasta) ja kun siellä pysyy kaikki on ok?  pohja sävyltään tää vesiaihe on ollu kuitenkin positiivinen, milloin lillun ja kellun Altaassa valossa, milloin tosiaan uin ja kerran oon jopa ollut lastenaltaassakin oman muksun kanssa. 
toisaalta kun me käydään melko paljon ihan uimahallissa uimassa, niin se voi tulla valve-elämästäkin, mutta nyt näitä vesiasioita tosiaan on ollut hirmusesti.

tuota unipäiväkirjaa oon yrittäny, mutta huonolla menestyksellä  Grin tärkeimmät ja vahvimmat olen jo vuosia kirjoittanut ylös, ja sieltä löytyy esim. sellainen yhtälö kun vuonna 2007 alkuvuodesta näin painajaisunia käärmeistä ja sammuvista kynttilöistä --> keväällä erosin silloisesta kihlatusta ja kuviossa oli mukan myös toinen nainen.. eli aika haitari oli n.3-4 kuukautta unesta asioiden tapahtumaan. jne.. tätähän nyt voisin jatkaa omalta osalta vaikka kuinka, mutta paree jatkaa varmaan töitä välillä  Smiley
26  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 07.09.2015 10:02:31
 Noniin, tuonne aiemmin kirjoitinkin jo tuosta laivasta ja metsästä... viime yön saldo on yhtä sekava..
 eli ensin oli uimahallissa, jossa oli melko kirkas altaan vesi ja hirveästi ihmisiä.. siellä vaan hyvin mahduin uiskentelemaan allasta päästä pääshän. Tais joku sanoakin jotain mulle, mutten kuullut/ saanut selvää että mitä .. ( olen muuten viime aikoina nähnyt toisenkin uimahalli aiheisen unen...)
 sitten uni muuttui niin, että mentiin elokuviin jossa oli perinteisesti punaiset pehmustetut penkit, mutta ne oli väärään suuntaan.. valokangas jäi oikealle seinälle ja tuoli suoraan eteenpäin, eli jokaisen piti kääntää tuolinsa nähdäkseen leffa. mukanani oli vaaleatukkainen nainen jota en tuntenut.

 Vahva veikkaus että tämä jälkimmäinen osa liittyy tähän nykyiseen duuni kuvioon melko tiiviisti, eli että katson väärään suuntaan asian kannalta... tietäispä vielä mihin pitäis katsoa? ideoita?

 kuten sanoin mä näen unia tosi paljon  2funny
27  Muita keskusteluaiheita / Unet / Laivaa ja metsää : 04.09.2015 08:48:32
  Mä oon viime aikoina nähnyt niin vahvoja unia, että muistan ne vaikkei mitään ylös kirjoittaisikaan..
 jostain syystä dejavu-unetkin olen kokenut useampaan kertaan. mutta nyt ei jotenkin pääse kiinni asiaan..

 elikkäs vähän aika sitten näin unta , jossa oli
 jonkun tuntemattoman miehen 50 tai 60 -vuotis synttäri juhlat. ne pidettiin jossain metsäpirtissä, jonka ympäriltä oli hakattu puita pois ja oli vain kantoja jäljellä. mies lähetettiin matkaan tumman vihreällä vanhalla, oisko ollu kupla, autolla ja ympärillä oli melko paljon juhlavieraita, joista vain 1 oli minulle tuttu. juhlien jatkuessa siirryn metsään tupakille , ( poltan oikeassa elämässä) kannon päähän, mutta polku oli tasoiteltu erilaisilla räsymatoilla sinne kannolle asti.

 ja sitten sitten olen nyt parin viikon sisään nähnyt unia laivasta..
 1. oli että mentiin lapsen kanssa johonkin reissuun tukholmaan, ja meinattiin myöhästyä laivasta
. Tai päivälautasta, sillä se oli joku parin tunnin risteily perille asti. ( vähän niinku joku viikkarin xpres juttu  tallinnaan) tukholmassa kierrettiin vanhaa kaupunkia eikä oikein löydetty mitään ja hirveesti pelotti se laiva takaisin kotiin kun se oli ylibuukattu ja ihmiset oli vauhkona kun laiva oli tulossa satamaan.

2. toinen uni sitten oli  sellainen sininen laiva, ei mikään risteilijäalus vaan enemmin joku sisävesilaiva tai "työ"laiva , sellanen rujo ja kolho. Sinne kuitenkin otettiin matkustajia ja mentiin sillä, taas lapsen kanssa johonkin xpaikkaan. Tässä laivasa ei pelottanut, mutta vessa oli melkoisessa sumpussa.

 siinäpä sitä unia kerrakseen, kukahan ottais tolkkua.. tosin ihan real life, työsopparit loppuu 9/15 ja ikäviä asioita tapahtuu ympärillä oleville ihmisille, joten varmaan yhteyttä oikeeseen elämäänkin näillä löytyy..

 ja noista dejavu-unista.. ne on aika pelottavia, esim. näin joskus vuosia sitten unta että olin luokkahuoneessa ja´siellä oli vaalea tukkainen, tummatukkainen ja punatukkainen naisihminen miun kanssa ja joku meistä viittas, kerroin tuosta kaverille että mitähän ihmettä taas tapahtuu kun mä näin tämmösen. Se vielä muistaa sen, kun palasin asiaan...  2 vuotta myöhemmin iski dejavu-olen ollut tässä tilanteessa ennenkin ja kohta tuo blondi viittaa, ja se viittas.  näitä tälläsiä flahbackkejä on ollu useampia ja aina ne on toteutunu.. mikähän ihme noita mä oon, mutta joo.. tulipas tekstiä. Muita Dejavu-unien näkijöitä ?
28  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 03.09.2015 23:21:13
Proge  kuu  :neitsyt:ollut yli vuoden..huoneessa 1.ACn ylitys ei mitään kummempaa tuonut, ei planeettoja 12.huoneessa eikä kyl 7 huoneessa kaloissakaan.. Aika tylsää  aurinko oinas Ihmiselle...mutta progekuu kartan muut planeetat?mites ne liikkuu?esim.saturnus? Tai  :merkurius:1aste per vuosi?  Undecided..sillä vaan että  sitten kun tuo proge kuu liikahtaa  vaaka Puolelle niin sieltä huoneesta 2 löytyy  jupiter Sekä  saturnus Ihan syntymäkartalta +progekuu kartalta yhtymiä enemmän kuin osaan laskea   Huh Voisin jollekin tuon kartta tulkinnan jättää tehtäväksi kun en nyt näe tätä niin pitkälle itse..
29  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: RAKKAUDEN RASTIT KARTALLA : 19.08.2015 20:32:06
 Jaahas.. pitkästä aikaa tavasin tuota rakkauden rasteja... joten heräsin todellisuuteen  näin  kesän jäljiltä..
 tuloksena kaloja, rapuja ja naimisissa olevia miehiä.. mutta asiaan..

 ymmärsinkö oikein että kun 5. huone alkaa kauriista ja päättyy vesimieheen ja on tyhjä eli ei näkyviä planeettoja niin avain tänne 5. huoneeseen on saturnuksessa ( kauriin hallitsijassa), joka minulla on huoneess 2. vaa'assa ?
 Eli saturnus avais tuon 5. huoneen?
 huone 11. leijonassa ja siellä ei oo kun  ceres, tosin huoneessa 11. ravussa on  chiron
 sitten kun aurinko on oinaassa ja kuu kaksosissa niin tää kuvio ei kovin helpolta näytä  Grin

 nuo kalamiehet ei inspiroi hirveästi, hermostun oinaana siihen haahuiluun melko nopeasti, rapuja en taida ikinä olla edes tässä mielessä tavannutkaan..
30  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 04.11.2012 22:23:56
 Luettuani tämän ketjun läpi en jaksa odottaa että prog. kuu siirtyis pois 11. huoneesta. vain jatkaakseen 12. huoneen  leijona ssa niiin pitkään etten jaksa edes laskea!  jotenki tuntuu että aika on vaan pysähtyny eikä mitään tapahdu. jos nyt oikein tavasin niin parin vuoden päästä ois sitten tapahtumia ihan riittämiin kun tämä kuu tavoittaa noita syntymäkartan planeettoja...  on siitä välissä AC, mutta nyt ei niinku jaksais tätä.. oon tottunu siihen että vauhtia ja tilanteita riittää..
Sivuja: 1 [2] 3