Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 37
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 24.09.2017 22:44:41
Ei tullut maailmanloppua eilen, mutta minä sain maailmanlopun ap-kartan  jousimies -nousulla.
En uskaltautunut tuota hirveästi analysoimaan.  Kovasti näyttäisi olevan Saturnuksen neliöitä ja muuta hauskaa. Alitajuisesti ajatus kuitenkin vaivaa. Näin viime yönä unta, että seikkailin manalassa. Siellä ei ollut niinkään pelottavaa, kuin sokkeloista. Oppaana oli aavistuksen uhkaava hahmo. Tajusin, että se oli "planeetta x", jonka siis olisi pitänyt joidenkin lähteiden mukaan aiheuttaa maailmanloppu.
Että hyvää vuotta vaan mulle.  Grin
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranus ja Merkurius oppositio Uranus ja Merkurius : 30.04.2017 21:43:52
Itse koen tämän merkittäväksi nimenomaan siksi,  että syntymäkartallani on tuo asteentarkka  uranus merkurius yhtymä ja nyt samojen planeettojen asteentarkka (tai oli ainakin silloin, kun tein ekan postauksen) yhtymä on asteentarkassa oppositiossa syntymäkartan vastaavaan.
Perjantai-iltana kaoottisen työpäivän jälkeen tulikin muuten "ilouutisia": Toinenkin pienen firmamme kolmesta sihteeristä jää sairaslomalle tapaturman vuoksi. Minä olen se kolmas sihteeri. Onneksi ensimmäisenä saikulle jäänyt palailee jo loppuviikosta (kun Merkurius taas etenee), mutta odotettavissa on pari päivää, jolloin on täysin mahdollista, että alan vielä äyskimään mielestäni liian vaativille asiakkaille tai pillahdan itkuun kesken kaiken. buck2 Kiroilua on ainakin luvassa. Paljon kiroilua.
3  Astro special / Ennustava astrologia / Uranus ja Merkurius oppositio Uranus ja Merkurius : 27.04.2017 22:11:58
Huomasin,  että  uranus ja peruuttava merkurius ovat molemmat oinaan asteissa 25-26 tehden oppositiota mun syntymäkartan  uranus  merkurius -yhtymälle vaa'an asteissa  25-26.  Shocked
Mitä tuollaisesta voi odottaa? Joskus, kun Mars tekee kovia kulmia tuolle syntymäkartan parivaljakolle, tuntuu kuin ajatukset olisi kuusikaistainen moottoritie ruuhka-aikaan, mutta nyt en edes ole huomannut mitään poikkeavaa.
Tai korkeintaan positiivista, kun on töissä vuoden ruuhkahuippu ja työkaverin sairastaessa olen suhteellisen tehokkaasti saanut hoidettua kahden ihmisen työt. Olen ehkä huokaillut ja äyskinyt, mutta hommat on tullut kohtuuhyvin tehtyä. Toki Merkuriuksen peruuttaessa, voi ensi viikolla tulla vastaan tällä viikolla tehtyjä mokia... Grin
Ja nyt kun tätä tarkemmin miettii, niin ehkä kuitenkin voi pistää  merkurius uranus -piikkiin, että ässähdin pomolleni, joka tuli antamaan lisää töitä, että et kyllä tuo, mietin jo tässä muutenkin, että otanko loparit vai vaadinko palkankorotusta!
Ja ehkä on tullut muutenkin lauottua vähän epäkorrekteja totuuksia.  Cool
Mutta hei, mulla on myös tr. jupiter aspect_tri keskitaivas,  että ehkä saan sen palkankorotuksen.  2funny
4  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Chironin transiitit : 02.11.2016 16:23:13
Piiiiitkästä aikaa pakko palata astro-forumille ja tähän vanhaan ketjuun.

Itselläni on nimittäin aktiivisena  chiron  aspect_con Dsc -transiitti ja samalla Chiron opponoi Askendentillani killuvaa nataali-Venusta.
Se on melko perseestä.

Avioero on lähempänä kuin koskaan aiemmin, enkä voi oikein vaikuttaa tilanteeseen muuten kuin lähtemällä, koska syynä on aviomiehen alkoholiongelma, jota tämä ei alkoholistien tapaan itse tunnista. Parhaillaan mykkäkoulu kotona, koska mies loukkaantui, kun ilmoitin, että en jaksa enää...

Joulukuussa viimeinen tarkka yhtymä ja ensi vuoden puolella pitäisi alkaa helpottaa. Saapa nähdä onko siihen mennessä siviilisääty muuttunut.  buck2
5  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 28.01.2013 23:21:52
Mulla alkaa keväällä  uranus aspect_squ kuu, joka on siinäkin mielessä veemäinen, että Uranus tekee neliötä 8:sta huoneesta kauris-kuulleni neljännessä huonessa samalla, kun tr. Pluto tekee Kuulle siellä nelosessa yhtymää. Syntymäkartalla vielä varmemmaksi vakuudeksi pluto aspect_squ kuu .
Tässä on ollut nyt kaikenlaista paskaa elämässä, joten oikeasti toivon - niin kamalalta kuin se kuulostaakin- että nuo kuviot indikoivat (lapsuudessani erityisen tärkeän) syöpää sairastavan isäni kuolemaa ja pesän selvitystä ja lapsuuden kodin myyntiä, eikä jotain ihan uutta ja yllättävää Uranus-henkistä katastrofia...  buck2
6  Astro special / Astro special / Vs: "aggressiivisuuden aura" : 26.11.2012 13:43:17
Minä niin tunnistan tuon aggressioiden imuroinnin. Olen itse aggressiivinen.  Pystyn työssäni asiakaspalvelijana sen useimmiten pitämään pinnan alla ja moninkertaisena vaakana ja muutenkin ymmärrän, että ylenpalttinen rähjääminen vain syö energiaa.
Yritän olla ihmisille kiva, mutta pinna palaa heti, kun joku alkaa hyökkääväksi.  Ja aina joku alkaa. Selkeästi mun aurassa on jotain, joka houkuttaa jotkut ihmiset haastamaan riitaa.
Jotkut ihmiset on selkeästi herkempiä aistimaan toisen ihmisen voiman/aggression ja puolustautumaan kuvittelemaansa uhkaa vastaan. Eräs puolituttu on monesti sanonut minusta, että huoun voimaa, sen näkee ryhdissä ja katseessa, kuulee äänessä ja jopa puheessa on kuulemma selkeä sotilaallinen sointi. Se on hassua, koska monesti se on sanonut sen hetkinä, jolloin olen saattanut tuntea itseni kovinkin epävarmaksi. Selkeästi hän näkee jotakin mun olemuksesta, jota kaikki ei näe, joka ei välttämättä ole kaikille ihmisille yhtä päivänselvää kuin hänelle.
Toisaalta jotakin samaa varmaan näki se eräskin asiakas, joka koki mun auttamisyrityksen v***uiluna. Hän ei ihan tiennyt mitä tahtoi, ja olin kieltämättä sisimmässäni vähän turhautunut siihen jankkaamiseen. Kuitenkin ihan ystävällisen asiallisesti esitin erästä toimintavaihtoehtoa, jolloin aivan puskista asiakas alkoi syyttämään, että mulla on asennevamma ja hyökkään hänen kimppuunsa ilman mitään syytä. Kyseisellä kaverilla oli ilmeisesti pahanlaatuinen alemmuuskompleksi, koska esimiehelleni lähettämässä viestissä hän muun muassa sanoi, että vaikka minulla olisikin joku yliopistotutkinto (no ei kyllä ole), ei se oikeuta minua kohtelemaan tavallista työläistä ylimielisen hyökkäävästi, eikä hän yhtään tiedä, miksi minä ilman syytä kävin (sanallisesti) hänen kimppuunsa. Se oli aika pelottavaa, koska minä koin sen niin, että tämä asiakas kävi ilman syytä minun kimppuuni.
Olisi ehkä ollut vielä pelottavampaa, jollen olisi silloinkin ollut tietoinen siitä, että vedän puoleeni aggressioita, vaikka kuinka yritän toimia sovittelevasti.
Ja astrologisesti aika selkeä tekijä on  pluto mars yhtymä, joka neliöi kuuta ja muodostaa auringon kanssa stelliumin 1. huoneeseen. Myös selkeä painotus johtavissa merkeissä (8 planeettaa, jos Chironkin lasketaan) saattaa vaikuttaa.
7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 07.11.2012 16:28:52
Talossa home- ym. vaurioita, joita sitten rempataan ja käsitellään oikeudessa, toisen vanhemman pahalaatuinen syöpä paljastui pari viikkoa sitten ja  pluto aspect_con kuu -transiitti aktivoituu vasta ensi viikolla virallisesti.
Mulla oikeasti on marraskuun lopussa tr pluto ja tr mars kimpassa mun Kuun päällä, joka on aika paha, koska mulla on syntymäkartassa Pluton ja Marsin tekemä neliö kuulle. Näin ollen voisi kuvitella, että jotain noiden aspektien teemoista nousee silloin esiin... buck2

Jättekiva.
8  Astro special / Astro special / Vs: Itsepäisyys? : 28.09.2012 15:47:09
Mies on  aurinko harka (ja kovasti epäilen Pluton keikkuvan ascendentilla). Se on aivan käsittämättön itsepäinen, ollut aina. Sen sukulaiset osaa kertoa hersyviä tarinoita sen lapsuudesta, kuinka se on kieltäytynyt kävelemästä, syömästä, juomasta yms, kun asiat ei ole menneet sen mielen mukaan. Hirveästi ei toimitatavat ole muuttuneet vuosikymmenten kuluessa...

Itse olen ennemmin sitten peräänantamattomalla/vakaumuksellisella tavalla itsepäinen. Yleensä en jaksa alkaa miehen kanssa vääntämään, vaan annan periksi ( aurinko vaaka) kaikissa pikkuasioissa. Pääsee helpommalla.
Sitten, jos kyse on jostain periaatekysymyksestä, on tilanne ihan toinen. Silloin en anna periksi milliäkään. Tiedän ihan tasan tarkakkaan, että jos tulee tosipaikka eteen, joutuu mies antamaan ensiksi periksi. Koska vältän riitelyä, olen yleensä _täysin_ varma kannastani, jos katson sen olevan yhteenoton arvoinen.

Ja tuo aiemmin mainittu ylpeys... Tunnistan senkin. Nuorempana kävin kovasti joidenkin ihmisten hermoille. Heidän mielestä minun olisi pitänyt olla jotenkin kunnioittava heitä kohtaan. (Koskaan minulle ei selvinnyt, miksi kokivat olevansa yläpuolellani) Tilanne kärjistyi siihen, että ilmoitin täysin tosissani, että en nuole kenenkään persettä, vaikka tappaisivat. Vihjailivat vähän siihen suuntaan, että kyllä sekin käy. No, eivät ole vielä tappaneet, enkä kunnioita heitä edelleenkään.
Myöhemminkin on tullut näitä "periksi en anna, vaikka henki menisi" -tilanteita, jotka on vähän pelottavia, koska oikeasti sitä voi olla niin tosissaan kantansa kanssa, että on valmis kuolemaan. Ja joskus ne on niinkin hölmöjä, että kun liikenteessä joku vastaantuleva k-pää lähtee ohittamaan, vaikka tilaa ei olisi, niin sitä vaan painaa kaasua, että minä en p**kele väistä ketään, joka luulee olevansa niin tärkeä henkilö, ettei liikenneturvallisuus kosketa.  Shocked

Mulla varmaan itsepäisyyttä aiheuttaa moni kartan tekijä. Ainakin 7 (tai 8, jos Chiron lasketaan) planeettaa johtavissa merkeissä, ja  aurinko mars pluto -kimppa, joka vaikuttaa varmaan ihan kaikkeen, mitä teen.

9  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoinen syntymäkartta(ko)?!? : 19.09.2012 15:51:06
Toi teoria ei voi toimia mulla. Aurinko on 0'42 astetta vaakaa, ja ennen skorpioniin siirtymistä tehnyt 7 ohitusta, vaikkei Chironia edes laskettaisi mukaan...
Tähän mennessä kaksi merkittävää suhdetta (ikää mulla kohta 40), ja niin olen kyllä perinpohjainen ja hidas suhteissani, että tohon määrään merkittäviä suhteita en pääse, vaikka eläisin 120-vuotiaaksi. =)
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranus ja Pallas Athene kimpassa! : 19.09.2012 15:21:34
Korkeampi tietoisuus tulisi kyllä tarpeeseen, niin omalla kohdalla, kuin maailmanlaajuisestikin...
Itsellä Uranus ja Pallas nakottaa 7-huoneessa oppositiossa "PlutoMars":ini. Ei toistaiseksi havaittua vaikutusta.
Samanaikainen tr. merkurius aspect_con pluto mars näkyi kyllä heti: Annoin eräälle yritykselle ankaraa palautetta ja uhkailin kuluttajansuojaviranomaisilla, jollei tämä tämmöinen peli lopu... police laugh

11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 29.07.2012 21:13:52
Taas alkaa uusi ap-kartta aktivoitua. Tämä on se vuosi, jota on kauhulla odotettu jo pidemmän aikaa.
 
Eli  askendentti skorpioni, ja kartassa tavallaan kaksi T-ristiä; molemmissa kärkenä  pluto aspect_con kuu (2.h kauris) ja toisena siipenä  uranus (ja  pallas) (5.h oinas). Uranukseen oppositiossa on toisessa ristissä aurinko ja toisessa merkurius, molemmat vaa'assa ja 11. huoneessa.
Tässä yksin olisi jo riemua riittämiin, mutta  t-risti asettuu vielä kauhean kivasti suhteessa syntymäkartan  kuu aspect_squ  pluto mars.
Ap-kartan pluto aspect_con kuu on yhtymässä nataali-kuuhuni (marraskuussa alkaa virallisesti tr pluto aspect_con kuu),  ja tr/ap pluto neliöi  nataalikartan  pluto aspect_con mars . Samaten tr/ap uranus opponoi nataalikartan  pluto aspect_con marsbuck2

Ap -vuosi ja  pluto aspect_con kuu -transiitti eivät ole vielä edes alkaneet, ja olen nyt jo helisemässä remonttien ja makuuhuoneen homevaurion kanssa...
Kun vielä ap-kartalla on IC  vesimies, niin tuskinpa on odotettavissa, että tilanne tästä normalisoituu ihan heti.

Sinänsä remontit eivät tulleet yllätyksenä, nyt vaan tuntuu siltä, ettei tätä kaaosta jaksa, eikä elämä oikein muutenkaan tunnu olevan hallinnassa millään saralla...

12  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Venuksen perääntyminen 2012 : 07.06.2012 20:52:57
Mulla Venus peruutti kymppihuoneesta ysiin ja yhtymä auringon kanssa suhteellisen tarkasti MC:llä 15o 43'  kaksoset.
Koko touko-kesäkuu ollut jopa hirveämpää kiirettä, kun mun keväät yleensä. Normaalien vakiokiireiden lisäksi tuli vielä työnantajan määräämä varsinaisiin työtehtäviini liittymätön kevään kestävä koulutus, josta tentti huomenna.
Jostain syystä olen kuitenkin ollut vähemmän stressaantunut, kuin yleensä tähän aikaan vuodesta, vaikka olen oikeasti pelannut minuuttipeliä, että olen saanut asiat hoidettua.
Jotenkin luottavainen olo, että kyllä tämä tästä. Ja vaikka tentti menisikin penkin alle, niin ei se haittaa...
13  Astro special / Yleistä / Vs: Kotieläimiä : 13.02.2011 13:28:40
Oletteko joskus tehneet synastria-karttaa lemmikkinne kanssa? Mulle on tulossa kissalapsi lähiaikoina. Hirmuisen villi tapaus. smitten  aurinko jousimies ja  pluto mars merkurius -yhtymä kauriissa.Toi stellium on yhtymässä mun  kuu kauris ja neliössä mun  pluto mars aurinko -stelliumiin...
Mietin tässä vain, että onko tämä mun elämäni lemmikki vai olenko kenties jotenkin itsetuhoinen, kun haluan kyseisen kissan näillä kuvioilla. Grin
14  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Allergioista eroon? : 26.12.2010 20:04:22
Pakko tulla leuhkimaan tännekin.  Cheesy
Olen neljännesvuoden syönyt spirulina-kapseleita ja litkinyt noni-mehua. Marraskuun alussa aloitin myös homeopaattiset hoidot. Olen ollut tosi allerginen etenkin kissoille. Allergialääkkeillä on jotenkin saanut nuha-oireet kuriin, mutta astmaoireita ei.
Kävin vähän ennen joulua kissakodissa, eikä juuri mitään oireita, vaikka ensimmäisen kerran vuosiin uskaltauduin ottamaan kissan syliin ja paijaamaan sitä.  Shocked Yleensä jo pelkkä samassa huoneessa oleskelu riittää laukaisemaan nuhan, yskän ja hengenahdistuksen. Nyt nutuutin kattia ja annoin sen nuolla, etc.
En tiedä, mikä noista kolmesta on ollut se tehokkain tapa. Halusin niin kiihkeästi eroon allergiasta, että kokeilin varmuuden vuoksi kaikkea...
Tällä hetkellä näyttää aika todennäköiseltä, että meille tulee keväällä kissa. smitten
15  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Noni -mehu : 26.12.2010 19:52:46
Ok, kävin testailemassa reaktioitani kissoihin ja täytyy sanoa, että allergia on helpottanut huomattavasti!
Ainut vaan, että pelasin varman päälle ja olen syönyt myös spirulina-uute -kapseleita ja käynyt homeopaatilla.
Enpä siis voi mennä valitettavasti takuuseen, että juuri Noni-mehu olisi auttanut.
En kyllä aio lopettakaan, koska joku tästä kombinaatiosta tuntuu pelaavan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 37