Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 37
31  Astro special / Astro special / Vs: Neliöt : 05.09.2010 22:29:06
eli ei kannata lähteä siihen, että 'olen hyvä ihminen, niin minulla ei ole aggressioita'  buck2

on parempi ihminen, jos vaan hyväksyy aggressionsa ja koittaa juurikin kanavoida niitä rakentavasti.


Voi, mitä viisauden sanoja täältä löytyykään, vaikka sitten puoli vuotta jälkikäteen! Cheesy
Lueskelin tätä ketjua ja mietin, että miksiköhän koen oman karttani  kuu aspect_squ pluto mars :in niin paljon helpommaksi, kuin suorastaan väljän  merkurius aspect_squ saturnus -aspektini.
Syy on varmaan se, että tiedostan räjähdysalttiuteni (etenkin kotioloissa), hyväksyn sen ja koitan parhaani mukaan elää sen kanssa. Osaan myös hyödyntää (ainakin paremmin kuin ennen)  kauris kuu aspect_opp saturnus -aspektin tuoman vastuuntunnon vanhemmuudessa ja mahdollisesti sillä suitsia pahimpia hirviö-äidin raivareita...
Ja se väljä merkurius aspect_squ saturnus... idiot2 Se ei vaan aukea, koska en pysty tarkasti määrittelemään, miten se vaikuttaa eläämääni ja ilmaisuuni.
Löytyy myös  saturnus aspect_squ chiron ja  jupiter aspect_squ neptunus, mutta ei niistä enempää, ne löytyy useimmilta samanikäisiltä. Chiron tosin osa T-ristiä Saturnuksen ja Merkkarin kanssa.
32  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Miten väljentää Suur-Ristin paineita? : 26.06.2010 13:46:55
Heh... tutuilta tulee viestejä että "päätä särkee, onkohan ukkosta ilmassa?"... Minä en kyllä ole huomannut mitään, vaikka ukkosen johdatin olenkin..  2funny

Oikeastaan kunnon ukonilma tähän päivään sopisi oikein hyvin.

Sanoppa muuta. Mulla nataaliaurinko on 0o41' vaakaa, joten suuren ristin puserrus tuntuu tosiaan konkreettisesti päässä ja rintakehässä. Käsivarsiin ilmestyi jo toukokuussa jotain mystistä ihottumaa, joka ei tahdo lähteä pois millään. (Olen atoopikko, aina kun stressaa, saan näppylöitä)
Nyt vaan oottelen, että tulisi se vapauttava ukkonen, tulivuorenpurkaus tai maanjäristys, mikä vapauttaa jännittyneen energian.  buck2

Ensi viikolla olisi tarkoitus lähtä automatkalle ympäri Suomea. Ei olla tehty juuri mitään suunnitelmia eikä aikatauluja. Kunhan ajellaan ja katotaan mitä vastaan tulee. Luulen, että se tekee mulle erittäin hyvää.
33  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuunpimennys 26.6.2010 : 17.06.2010 10:23:32
Ähhh... Ei mitään kuunpimennyksiä enää tähän. Kuunpimennys osuu väljästi syntymäkartan Kuulleni 952 kauris 4.huone ja neliöi Plutoa ja Marsia vaa'assa 1.huone.  buck2
Toi juhannuksen suuri risti alkaa nyt jo muutenkin painaa hartioita ( saturnus aspect_con radix aurinko , kirjottelin siitä joskuun huhtikuussa blogiini) ja ahdistus alkaa olla ihan käsinkosketettavaa, vaikka mitään näkyvää syytä ei olekaan. Onneksi on loma. Kun kuunpimennys osuu kuulleni ja neljänteen huoneeseen, oliskohan riskialttiimpaa viettää juhannusta kotona vai äidin kanssa mökillä...  Undecided
34  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Onko 1. huone sinä vai joku mielikuva sinusta? : 17.01.2010 00:13:24
Nämä on kyllä kauhean vaikeita asioita, että millaisena näen itseni ja millaisena muut minut näkee ja kumpi on oikeassa, jos erimielisyyttä asiasta tulee... Cheesy
Ja mistä nämä ihmisten mielikuvat tulee? Läheisimmät ihmiseni pitää minua omassa rauhassani viihtyvänä, huumorintajuisena, mutta vähän synkkänä tyyppinä. Useilta työ-/kurssi- tms. kavereilta taas on tullut palautetta, että "sunhan on helppo mennä uuteen tilanteeseen, kun olet tollainen iloinen sosiaalinen tyyppi".
Kummatkin mielipiteet saattaa olla oikeita. Ihminen kun on ristiriitainen olento, niin kaipa se on ihan mahdollista olla tilanteesta riippuen ulospäin ja sisäänpäinkääntynyt yhtä aikaa. uglystupid2

Oma  aurinko pluto mars -stellium ensimmäisessä huoneessa pelottaa joskus uusia ihmisiä (ja pieniä koiria, se on oikeasti kamalan surullista...)
Venus nousee, mutta asteen verran 12. huoneen puolella. Se tuppaa jäämään vähän tuon kovan kolmikon jalkoihin. Kyllä sekin silti huomataan.
Loppuen lopuksi koko kartta on minä, ei vain 1. huone.
35  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mars ja toimintamallisi? : 14.01.2010 20:54:46
Mulla on  Mars vaa'assa ekassa huoneessa  aspect_con aurinko ja  pluto. Lisäksi on  aspect_squ kuu.
Olen ihan oikeasti vähän raivohullu... tickedoff Kilahduksia tapahtuu monta kertaa päivässä, mutta ne eivät ole vaarallisia. Lähinnä vaan päästelen höyryjä hetken ja jatkan sitten taas, kun mitään ei olisi tapahtunut.
Olen ehkä maailman lyhytvihaisin ihminen. Ärjyn ulos sen, mikä ikinä rassaakin ja unohdan saman tien koko jutun. Cheesy Joskus se aiheuttaa vähän ongelmia, kun riitakumppani haluaisi kiukutella pitempäänkin, enkä ollenkaan ymmärrä, miten se nyt enää jaksaa...
Oikeastaan vasta sitten läheisten kannattaa huolestua, jos muutun hyisen kylmän rauhalliseksi. Silloin olen oikeasti vihainen ja silloin luultavasti toimin enemmän Pluton, kuin Marsin energioilla.

Vaa'an vaikutus tasaa kuitenkin ihan kivasti taipumustani raivota. Olen asiakaspalvelutyössä, enkä polta päreitäni asiakaspalvelutilanteessa oikeastaan koskaan. Ainakaan niin pahasti, että alkaisin urputtamaan hankalalle asiakkaalle takaisin. Kevyttä kettuilua tulee silloin tällöin harrastettua, mutta yleensä pidän pokerin ja vaahtoan sitten työkavereille kahvitauolla. Cool


36  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: salaperäinen syntymäkellonaika : 07.01.2010 22:05:34
Kiitokset vastauksistanne. Täytynee vielä tutkailla lisää. Tuon Neppari minullalkin ensimmäisenä nousi mieleen, mutta jotenkin Neptunus 1.huoneessa askendentista puhumattakaan ei jotenkin sovi miehen olemukseen. Meinaan, että minulla on yksi ystävä, jolla  neptunus aspect_con askendentti, ja tuon ihmisen koko olemus henkii, että kaveri on ihan eri planeetalta kuin tavalliset tallaajat angel. Oma mieheni sen sijaan on äärimmäisen maanläheinen ja suorastaan inhorealisti.
 neptunus aspect_con MC kävi myös mielessä, mutta silloin syntymäkellonaika olisi aamuyöllä, joka on aika  kaukana tädin muistelemasta puolestapäivästä...
Äh, vaikeeksi menee... buck2
37  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / salaperäinen syntymäkellonaika : 02.01.2010 17:56:25
Palasin pitkästä aikaa astrofoorumille ihan vaan kysyäkseni, että mikä astrologinen tekijä voisi "sumentaa" henkilön historian ja kadottaa henkilötiedot esim vakuutusyhtiön tietokannasta tms?

Kukaan ei tiedä mieheni syntymäkellonaikaa. Molemmat vanhemmat ovat kuolleet, joten heiltä ei voi kysyä. Neuvolakortti on tallella, mutta siihen on merkitty vain syntymäpäivä. Astrologiasta kiinnostuneena usutin miestä ottamaan asiasta selvää, mutta edes sairaalan papereissa ei ole syntymäkellonaikaa!!

Miehen täti muisteli, että mies olisi syntynyt puolen päivän aikoihin. Noilla tiedoilla kartta ei kuitenkaan mielestäni vastaa miehen elämää millään lailla.
Fiksailin kartan tietoja oman mieleni mukaan ja noin kolme tuntia myöhemmällä syntymäajalla kartta näyttää paljon loogisemmalta. (Sain kuun 12.huoneeseen, auringon 8:een ja Pluton askendentille; Miehen vanhemmat kuolleet oman käden kautta ja viinaan, porukkaa kuollut muutenkin ympäriltä kuin kärpäsiä ja ilmeisesti osa perinnöstä on "uskotun miehen" toimesta pimitetty mieheltäni, jne, jne)
No kartta on ehkä looginen, mutta tosiasia on, että se perustuu vain mielipiteeseeni, eikä todelliseen syntymäkellonaikaan.

Nyt sitten välähti, että olisiko olemassa jokin aspekti tai merkuriuksen sijainti tms, joka selittäisi, miksi mm. syntymäaika pysyy salassa, tai miksei miehen tiedot välttämättä pysy eri tietokannoissa?
Näitä on sattunut useamminkin, että tiedot pitäisi löytyä vaikkapa vain videovuokraamon tiedostoista, mutta eipä vaan löydykkään. Tai kun haimme lainaa, pankki löysi minun tietoni, vaikka olin asioinut vain jonkun kaukaisen "sukulaisfirman" kanssa ohimennen kauan sitten, mutta miehen tietoja ei löytynyt koneelta, vaikka tällä oli kaikki vakuutukset saman konserniin kuuluvassa vakuutusyhtiössä ja tietojen olisi pitänyt näkyä.

Jos tuo hihasta vetämäni syntymäaika olisi oikea, olisi miehellä Pluto askendentilla ja Neptunus tekisi näille kolmiota. Voisivatko nämä hitaat planeetat yhdessä askendentin kanssa vaikuttaa näin?

Olisin kiitollinen kaikista ideoista, sillä ne auttaisivat minua tarkentamaan tuota syntymäkellonaikaa.

38  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 23.09.2009 17:43:25

Ihan ekana onnea Plutolle näin syyspäivän tasauksen kunniaksi!
Varo korroosiota ( mars aspect_con saturnus) ja raota edes pikkasen niitä "sälekaihtimia".


Kiitoskiitos  Cheesy
Syntsät on vasta huomenna, mutta auringonpaluu tosiaan tänään. Suureksi ilokseni sain koko vuodeksi joukon kovia kulmia, kuten tarkkaakin tarkemman aurigon ja pluton neliön. Jippii.
Ehkäpä kuitenkin AP:n  jousimies - kuu  jousimies -MC:llä vähän raottelee niitä verhoja...
39  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 27.12.2008 14:02:38
Tänään illalla odotettu kuunpaluu.
Talokaupat sahanneet kuukauden eipäsjuupas -linjalla, väsy meinannut iskeä.
Kuunpaluukartalla tänään siis kuitenkin 10 asteen sisällä Lilith, mars , pluto , aurinkokuu neloshuoneessa.  saturnus ja uranus kuunpalluulla(kin) ac-dc-akselilla. Uskaltaiskohan toivoa, että kotirintamalla alkaa pikkuhiljaa tapahtua?
Kaupat pitäisi syntyä heti pyhien jälkeen. Saapa nähdä, vieläkö tulee mutkia matkaan.

Joulusta nautin laiskana hyvällä omallatunnolla. Ei ole ollut pelkoa, että tulee yllätysvieraita kahville ahtaaseen kämppään. Ollaan siis maattu koko perhe petaamattomassa sängyssä kattomassa telkkaria ja mussuttamassa suklaata. Aattona käytiin valmiissa joulupöydässä.
Ei oikeastaan yhtään hullumpi tapa viettää pyhiä. Vähän tuli kyllä paineita, että ensi vuonna mulla on tilavampi kämppä kuin äidilläni, olisikohan aika muuttaa perinteitä ja pyytääkin se meille joulunviettoon?
Tästä vielä kehrään kunnon stressin vuoden mittaan. En ole ikänäni edes auttanut jouluruokien valmistuksessa, äitini kuin tykkää tehdä kaiken itse ja apulainen vain häiritsisi rutiineja...
40  Astro special / Astro special / Vs: Matemaattinen lahjakkuus : 29.11.2008 22:25:06
Itse luulin parikymmpiseksi asti, etten tajua matematiikkaa. Ala-asteella vielä meni kohtalaisesti, mutta yläasteella hädin tuskin selvisin ilman ehtoja matikassa, fysiikassa ja kemiassa. (Olin kyllä muutenkin tyypillistäkin tyypillisempi alisuorittaja, ettei muut aineet menneet juuri sen paremmin)
Aikuiseksi kasvettuani parantelin vähän peruskoulun todistusta iltakoulussa ja hyvän opettajan innostamana tajusinkin yhtäkkiä matematiikan ihmeitä ihan kympillä. Ja kymppi muuten tulikin todistukseen. Iltaukiossa pitkä matematiikka ei ollut mun juttuni - vaikka neljä kurssia jaksoinkin kahlata - mutta lyhyen matematiikan puolella olin taas kympin oppilas.

Kirjanpitäjän töitä olen tehnyt. Numerot ei valehtele.

Pii, Fii,Psi ja mitä niitä on... On se kyllä hieno tunne, kun joskus tulee olo, että on melkein perimmäisten totuuksien lähteellä...

Ja näistä mainituista aspekteista löytyy  merkurius aspect_con uranusmerkurius aspect_squ saturnusmerkurius aspect_squ pallaspallas aspect_opp saturnus  sekä lisäksi jossain ensimmäisissä viesteissä mainittu  pluto ja  mars aspect_con aurinko
41  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 27.11.2008 14:21:28
Eilen taisi  skorpioni kuu piikitellä minuakin. Työpäivä meni raivosta kiehuen, kun asuntokauppoihin tuli taas yksi mutka lisää matkaan. tickedoff
Jäivät työt tekemättä, ei kyllä ollut onneksi mitään tähdellistä hommaakaan.

Tänään sen sijaan elämä ja optimismi voittaa, eikä Pluton neliö "kriittiselle" vaaka-auringolleni tunnu missään.

Huomenna tietysti voikin taas olla toinen ääni kellossa...
42  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Valaistuminen ja seksi? : 11.10.2008 12:19:51

Viimeisimmän Kryon kanavoinnin toinen mielenkiintoinen juttu:
Se on kanavoitu syyskuussa ja Kryon sanoo: "Don't be afraid in October."  Grin

Syytä onkin, kun lokakuussa alkoivat pörssit romahdella...

t. Eklektikko

Minä taas sain lokakuun alussa sähköpostiini jonkun kanavoinnin, jossa sanottiin, että lokakuun puolessa välissä ufomiehet tulevat aluksensa kanssa eteläiselle pallonpuoliskolle tuoden rakkauden sanomaa... Peljätä ei saa...

Ja miten tämä liittyi seksiin ja valaistumiseen? Ei mitenkään. Toivottavasti. Cheesy
43  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Saturnikkoja? : 11.10.2008 12:11:01
Mie kai sitten kanssa:

 kuu kauris
 saturnus aspect_opp kuu
 saturnus aspect_sex askendentti

Muita aspekteja ovat  saturnus aspect_sex venussaturnus aspect_squ merkurius , saturnus aspect_tri jupiter sekä  saturnus  aspect_squ chiron

Lisäksi  saturnus sijaitsee kympissä, mikä ei tee minusta saturnikkoa, mutta varmaankin vahvistaa osaltaan Saturnuksen vaikutusta...

Itse en kyllä ole mitenkään hillittömän innoissani Saturnuksen vaikutuksesta elämässäni. Mm. taipumukseni aina ajoittain "vaipua masennuksen suohon" liittynee voimakkaaseen saturnukseen. (vaikka Kuun neliö Plutoon vaikuttanee sekin)
Saturnukset teemat huomioon ottaen pitäisi kai kuitenkin vain ottaa lusikka kauniiseen käteen ja opetella elämään vaikutuksien kanssa parhaalla mahdollisella tavalla.
44  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Plutonikko : 14.06.2008 11:44:52
Onko teillä Plutot ongelmallisia valtasuhteita elämässänne? Minulla on eikä ne tunnu loppuvan.  Embarrassed
Pluto  aspect_con kuu?

No olihan mun kuitenkin pakko osallistua tähän keskusteluun, vaikka ajattelin, että enköhän ole jo setvinyt suhdettani Plutoon ihan riittämiin.

Mulla siis:
 pluto aspect_con aurinko
 pluto aspect_squ kuu
 pluto aspect_con mars

Pluto-Aurinko-Mars-stellium 1.huoneessa

Tuntuu, että missä ikinä olenkin, joudun aina mukaan mitä ihmeellisimpiin vääntöihin. Olen myös oppinut, että jollen puutu vallan väärinkäyttöön, teen itseäni vastaan. Ehkä tuo Pluton ja Marsin asteentarkka yhtymä tekee sen, etten vaan VOI jättää asioihin puuttumatta,vaikka rehellisyyden nimissä olisi kyllä kivempi, jos joku muu hoitaisi homman.  buck2
Yleensä homma etenee niin, että yritän väistellä "vastuutani" mahdollisimman pitkään ja kun tilanne käy sitten sietämättömäksi, eikä kukaan muu näytä puuttuvan asiaan, pistän tuulemaan.  knuppel2

Koulussa olin joko koulukiusattu tai sitten kiusaaja. Yhdellä työpaikalla aiheutin niin pahan kohun nousemalla esimiestäni vastaan, että jälkimainingit eivät ole laantuneet täysin vieläkään. Parhaillaan arvuuttelen, joudunko nousemaan oikeusteitse isännöitsijää ja vuokranantajaa vastaan, vai ratkeaako juttu rauhanomaisemmin. Plutonikko (?) -miesystävän kanssa olimme erossa viime vuonna n.10 kk, kun piti vähän ottaa selvää, että että kuka sen viimeisen sanan oikein sanookaan. Ts. valtataistelu...


Pahimman plutotransiitin aikana 13 vuotta sitten minut joukkoraiskattiin. Niitä ei pitäisi tulla (siis tuota transiittia!) enää koskaan.  buck2


Tuo joukkoraiskaus on valitettavasti tyylipuhdas esimerkki Pluto-vallankäytöstä pahimmillaan.  Angry

                 
45  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Miten merkuriuksen perääntyminen vaikuttaa?? : 13.06.2008 14:37:00
Hahah, ainakin sen ymmärtämisestä olisi liiketoimissa pelkkää hyötyä.  Cheesy
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 37