Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 37
16  Astro special / Astro special / Vs: Miksi kalat : 26.12.2010 17:32:33

  Ei voi olla pelkkä Kala..miksi siinä on kaks kalaa.? idiot2


Täällä ainakin yksi selitys:

http://ametisti.net/astrologia/kalat.html
17  Astro special / Astro special / Vs: Onnenpiste-Pars Fortunae : 21.11.2010 18:34:44
Mulla PF  kaksoset ,9th ( aspect_con keskitaivas, orbi n.4,5)
En ole ikinä tajunnut kyseistä pistettä. Se jotenkin vaan korostaa kaikkia vastakohtaisia asioita mun elämässäni.
Koska olen ~20o  askendentti neitsyt, on mun huonejako usein ikäänkuin peilikuva merkkijaolle. Kuten siis nyt tässäkin tapauksessa PF on kaksosessa, mutta huoneen teema on jousimiesmäinen.
PF on myös  aspect_con kuunsolmu (~2o orbi) ja siis yhtymässä MC:n lisäksi laskusolmuun. Laskusolmunhan vissiin pitäisi edustaa niitä asioita, jotka on jo hyvin hanskassa, kun taas noususolmu on se suunta, mihin tässä elämässä pitäisi tietoisesti mennä. Ja siis tämän mukaan mun suunta elämässä pitäisi olla IC...
Myöskin koko mun kartta on yöpainotteinen. PF köllöttää paikan näkyvimmällä paikalla  keskitaivas:llä, mutta Saturnusta ja Chironia (ja  venus 1o  askendentti:n yläpuolella) lukuun ottamatta kaikki muu römpe on päiväntasajan alapuolella.
Ja ihankuin v***uillakseen PF tekee vielä tarkan neliön Jupiterille...  Wink
18  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kuu kauriissa : 18.11.2010 18:35:26
Täällä kanssa yksi kuu-kauris jolla lisäksi  saturnus aspect_opp kuu (ja muut ikävät kulmat päälle)
En ole koskaan ollut kovin lapsirakas, mutta jo nuorena pidin ihan itsestään selvänä, että joku päivä lapsia saan.
Tytär syntyi puolittain vahingossa ja mullisti koko elämän myönteisellä tavalla. Todennäköisesti lisää ei ole tulossa.

Niin, kyllähän meillä kuukauriilla tunteita on, hyvin syviä ja tosia. Näiden tunteiden julkituominen ja näyttäminen on sitten ihan toinen juttu. Lapsuudenkodissa tunteita ei ehkä ole näytetty kovinkaan avoimesti. Muutkin tunne-elämän haasteet ovat voineet olla myös mahdollisia.

Itse koen tuon pienen kuukauristillottajan sisälläni sellaisena vakavamielisenä, surusilmäisenä nassikkana, joka totisena todistaa tätä maailmaa. Hän kenties kaipaa läheisyyden tuomaa turvallisuudentunnetta ja sitä vapautta, minkä tunteiden julkituominen antaa.

Voi tää on niin totta! Olen vasta viime vuosina (yli kolmikymppisenä, Saturnuksen paluun jälkeen) oppinut hoivaamaan tuota pientä surusilmää ihan ajatuksella (ja näen sen myös nimenomaan sisäisenä lapsena), ettei ihan koko maailman paino lepää toisen harteilla.
19  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 31.10.2010 19:11:45
Nice... Mulla on muailmanlopun vuonna 2012 AP:n askendentti skorpioni aspect_sex plutopluto aspect_con kuu ja  pluto aspect_squ aurinkosaturnus vielä nousevana planeettana.
Taitaa tulla mielenkiintoinen vuosi ihan henkilökohtaisestikin... coolsmiley
20  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 29.10.2010 19:22:12
Vihaan päivä päivältä enemmän asiakaspalvelutyötä!  tickedoff
Minkä helevatan vuoksi asiakas kysyy jotain, ja kun sille yrittää antaa vastausta, se mäkättää mäkättämistään päälle (muka) kokemaansa vääryyttä, eikä kuuntele sanaakaan? Tämä huippuasiakaspalvelija puhahti tänään (taas kerran... Lips Sealed) kesken asiakkaan vuodatuksen, että: Olisitko nyt hetken hiljaa, niin kuulisit vastauksenkin!!
21  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: saturnuksen transiitit : 26.10.2010 12:55:11
Mulla on  saturnus aspect_squ mars nytten, mutten tiedä miten se vaikuttaa.

Eikös sulla ollut jalka paketissa? Saturnus hankaloittaa etenemistä?
22  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Rakas Pluto : 26.10.2010 12:33:34
 pluto aspect_squ aurinko aikana palasin melkein vuoden tauon jälkeen yhteen mieheni kanssa, muutettiin saman katon alle  ja lopulta ostettiin unelmien koti. Ei siis pöllömpi vuosi. smitten
23  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: saturnuksen transiitit : 25.10.2010 16:45:24
 saturnus aspect_squ kuu parhaillaan... buck2 (Syntymäkartalla  saturnus aspect_opp kuu)
Luulin jo, että menee suht kivuttomasti, kun vaan ottaa iisisti, mutta kyllä tässä alkaa jo päiviä laskemaan transiitin päättymiseen. Mikään ei jaksa innostaa, etenkin jos on kyse jostain velvollisuudesta, kotitöistä yms.
Loppukesän/syksyn aikana on Saturnus hurauttanut mun auringon, Marsin ja Pluton yli, mutta noissa yhtymissä ei kyllä ollut mun mielestä mitään raskasta. Etenkin yhtymä Plutomarsiin oli oikein kiva, kun pääsin pistämään ihmisiä ojennukseen... Cheesy
24  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Noni -mehu : 02.10.2010 16:03:38
Voi mennä hetki, ennenkuin pääsen tuloksista kertomaan. Vasta muutaman kuukauden kuluttua näkyy kai sitten, että auttoiko mihinkään.
Itsekin olen tässä menneellä viikolla kuullut muutamasta tutuntutusta, jotka ovat olleet kuulemma oikein tyytyväisiä ko. tuotteeseen.
25  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Noni -mehu : 29.09.2010 08:24:01
No voi sentää, eikö kenelläkään ole kokemusta?
Saapa nähdä, löysinkö ihmeaineen vai jouduinko huijauksen uhriksi. Huh
Nettikeskusteluissa mehu leimattiin ihan humpuukiksi ja puolustajat olivat itse jälleenmyyjiä. Toisaalta en kyllä tee lopullista päätöstä suomi24 -keskustelupalstan perusteella! Cheesy
26  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Noni -mehu : 26.09.2010 16:36:00
Yritin hakutoiminnolla etsiä aiheesta kirjoituksia, mutta en löytänyt kuin satunnaisia sivulauseita.
Onko tosiaan näin, ettei tästä ihmeaineesta ole täällä keskusteltu?

Nonin pitäisi kuulemma parantaa kaikki vaivat iskiaksesta masennukseen tai ainakin helpottaa oireita.
Itse olen atoopikko-allergikko-keliakikko-depressikko Cheesy ja nyt iski niin järjetön kissan kaipuu, että päätin selättää allergiani vaikka pelkällä tahdonvoimalla. Googlettamalla törmäsin tähän Noniin ja etsin siitä lisää tietoa. Saman tien tilasinkin jo pullon härskin hintaista noni-mehua ja lapsen hilseilevälle päänahalle noni-shampoota.
Haluaisin kuulla, jos joku on tätä tuotetta käyttänyt pidempään aikaa, ja onko sillä ollut vaikutusta.
Itse meinasin, että saadakseni allergian haltuun tiukennan myös ruokailutottumuksiani vähä-hiilihydraattisempaan suuntaan, sekä tarvittaessa turvaudun erilaisiin "hihhuli-hoitoihin". :Smiley

Jos ketä kiinnostaa, niin lisätietoa nonista löytyy mm.täältä: http://www.nonitieto.fi/index.html
27  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 23.09.2010 21:27:33
Hyvää auringonpaluuta vaan mulle... Kaikkihan viimeaikoina on saanut jonkunlaisen ristin ap-kartalle, mutta kyllä tää syyspäiväntasauksen kartta on ihan hanurista!  merkurius aspect_sex marsvenus aspect_sex pluto ja loput sitten onkin pelkkää t-ristiä ja yhtymiä.
Asc osui rapuun ja  aurinko 4.huoneeseen, ja mun kokemuksen mukaan niinä vuosina (siis viime aikoina joka neljäs vuosi) masennun tai työ-uuvun tms.  Tongue
Dynaaminenhan tuommonen kartta kieltämättä on ja heti tänään toimistopalaverissa mun työnkuvaa suunniteltiin muutettavaksi vähän enemmän siihen suuntaan, mitä itse toivon -ainakin tällä hetkellä.
Saapa nähdä, mitä vuosi tuo tulleessaan.  chiron neptunus -yhtymä MC:llä ei oikein sovi tän päivän suunnitelmiin kirjanpitotöistä  Wink
Työssäuupumista odotellessa...
28  Astro special / Astro special / Vs: Nessus-kentauri : 19.09.2010 21:24:16
Kappas vaan! En kyllä tullut tämän päivän Nessus-sijainteja tarkastaneeksikaan. Cheesy
Ja ikäänkuin teemassa pysyen, kiinnostuin tänään myös tuosta kauna-ketjusta...
29  Astro special / Yleistä / Vs: Ystäväsi petti/ loukkasi sinua ... kannatko yhä kaunaa . ... : 19.09.2010 21:14:55
Skippaan edelliset, mutta niiden pohjalta ajatuksen saaneena. Jos joku kohtelee minua kuin halpaa hmm.porttoa, en todellakaan koe, että annan asian olla. Suhtautuminen kyseiseen ihmiseen riippuu tietty kontekstista, mutta jos tämän ihmisen kanssa täytyy oikeasti vuorovaikuttaa pidempiä aikoja, silloin koen välittömästi, että hänen tulee tarkistaa asennettaan.

Samanlaisia ajatuksia heräsi itsellekin Kato Vegan alkuperäisestä viestistä. Itselläni oli töissä tässä joku viikko takaperin tilanne, jossa työkaverit -todennäköisesti tajuamatta itse ollenkaan- syyllistyivät melkeinpä työpaikkakiusaamiseen. Mun on todella vaikea olla vihainen kauaa, ja ensimmäinen työkaverien tempaus meni ohi puolen päivän murjotuksella, ja sitten olin taas kaikkien kaveri.
Muutaman päivän päästä samantyylinen tilanne toistui suoremmin, ja silloin päässä naksahti. Puuskahdin jotain ihan suoraan työkaverilleni ja sitten mökötinkin ihan harkitusti viikon  Grin. Hoidin työasiat kuten ennenkin, enkä osoittanut mieltäni, mutta selkeästi pidin etäisyyttä kaikkiin, enkä taatusti jutustellut mukavia kahvipöydässä ihan vaan juttelun ilosta. Ja joo, pidin ihan tietoisesti tota suuttumusta yllä, etten vaan unohtaisi koko juttua ja sillä antaisi sitä kuvaa, että mun yli voi kävellä miten vaan.
Ja nyt kun tilanne on helpottunut, ja vaikuttaisi vähän siltä, että siitä oli hyötyä. Osa työkavereista kai tajusi itsekin, miten törkeästi toimivat. Ja se yksi jonka tajuamisesta en ole kovin vakuuttunut; siihen aion vastaisuudessakin pitää välimatkaa ja olla valppaana tulevien tempausten varalta. Muille mulla ei ole enää mitään syytä kanta kaunaa.
Totuus kuitenkin on, että kun ei me kaikki tällä maapallolla olla niin pyhiä, niin jos kaiken antaa anteeksi, sitä joku toinen käyttää hyväkseen.
30  Astro special / Astro special / Vs: Nessus-kentauri : 19.09.2010 20:40:11
Nostelen tätä vanhaa ketjua, kun tutkailin kyseistä kentauria tässä viikonloppuna.
Kartallani Nessus on 0o00'20'' rapu ja se neliöi aurinkoani 0o41' vaaka.
Kiinnostus heräsi ja lueskelin eri nettisivuilta Nessuksen mytologiasta. Jotenkin kolahti kaveri, vaikka pidän kostamista yleensä aika lapsellisena energian tuhlauksena. Toisaalta kerran tai kaksi eliniässä meikäläinenkin polttaa päreensä niin totaalisesti, että maksaa samalla mitalla, ja silloin kosto on loppuun asti harkittu ja tosiaan parasta nautittuna kylmänä...
Tunsin kai myös tiettyä sympatiaa mustaa kentauria kohtaan, joka oli omiensakin joukossa ulkopuolinen.
Kaiketi tässä näkyy Nessuksen rooli  saturnus ja  pluto yhdistäjänä. Kyseiset planeetat kun ovat muutenkin mulle vanhoja kavereita. Chiron  saturnus ja  uranus:n välikappaleena on mulle jo vaikeammin hahmotettava ja Pholus  saturnus ja  neptunus:n välittäjänä menee ihan yli hilseen.
No anyway... Kun siis olin havainnut kyseisen kentaurin jotenkin omakseni, tulin katsoneeksi tyttären karttaa, jossa Nessus on 0o30' kauris. Shocked Tyttäreni syntymän aikaan siis Nessus teki tarkkaa neliötä auringolleni ja oppositiota nataali-nessukselleni. Siis wtf, eikö Nessuksen transiittien pitäisi olla jotenkin ikäviä?! Katharsista ja sitä rataa...
Tytär ehkä kieltämättä on tulosta hetken hekuman järjettömyydestä :Smiley, mutta ei missään tapauksessa hetkeäkään ei-toivottu. Nessuksen teemaan kun ehkä paremmin sopisi lapsi, joka on ikään kuin maksu tuosta hetken hairahduksesta ja muistuttaa pelkällä olemassaolollaan lopun ikää äitiään siitä.
Kuutarhurin sivuilta löytyi kyllä seuraavakin lause: "Nessus voi toteutua maagisella tavalla, jota ei voi tässä maailmassa järjellä selittää." Se kyllä sopisi paremmin. Jotenkin olen aina kokenut, että tämä muksu halusi tulla, eikä minulla siihen ollut hirveästi sanomista. Cheesy
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 37