Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Karman käsittelyä unen tasolla : 15.04.2012 20:51:36
Mä olen nähnyt viimeisen puolenvuoden aikana paljon unia entisistä poikaystävistä. Olen ajatellut, että puhdistan itseäni unien kautta näistä ihmisistä ja kokemuksista heidän kanssaan. Olen aina ollut sellainen "ajatusten sysääjä" valve-elämässäni. En halua ajatella huonoja asioita koska ne ovat niin kokonaisvaltaisia. Tämä ajatus karman puhdistamisesta samalla olisi lohduttavaa.
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Todellinen painajainen : 06.04.2012 14:35:16
Hmmm...tuossa on perää. Asuntoa en muista yhtään..vain sen, että se ei ollut yhtä viehättävä kun nykyinen. Ystäväni ei ole mitenkään dominoiva suhteessamme, mutta ehkä yhtä "hukassa" kun minäkin. Ex,ä petti juu..siksi erokin tuli. Ajattelen paljon sitä mitä piti olla, en niinkään sitä mitä oli. Kyllä eron jälkeen on ollut turvaton olo koska suhde oli pitkä. Sellainen "kuinka pärjään"-olo.  Cry. Muutto on luultavasti valve-elämässäkin edessä jos nykyinen asunto myydään. Sitä en haluaisi kun tämä on ollut minun/meidän koti. Siihenkin liittyy epävarmuutta. Ensin ero, nyt mahdollinen muutto kodista,töissäkin on tulosvastuu ja aina ei jaksa..eli kaikki perusasiat on nyt hirvittävän epävarmalla kantilla. Sen siitä unesta vielä mustan että vessanpönttö oli äärettömän likainen...suorastaan pinttynyt keltaisenruskeaksi..ällöä! Ja siinä unessa olin todella surullinen kaikesta, en itkenyt vaan oli surullinen.
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Todellinen painajainen : 06.04.2012 11:22:13
Osaisiko joku tulkita tämän. Unessa ystäväni suositteli minulle vuokra-asuntoa. Unessa en mielestäni vastannut asiaan mitään, mutta seuraavassa hetkessä tajusin, että kaikki tavarani on pakattu ja viety tänne uuteen asuntoon. Asunnossa nyt ei ollut mitään ihmeellistä,mutta ei se ollut yhtä viehättävä kun nykyiseni. Kyselin sitten ystävältäni että missä me ollaan...mikä kaupunki tämä on? Hän vakuutti ensin, että matkaa on parikymmentä kilometriä työpaikalleni, mutta hetkenpäästä tajusin olevani aivan eri kaupungissa ja työpaikalle on matkaa yli sata kilometriä. Olin kauhuissani..miten täältä pääsee pois ja miten olen ikinä suostunut tälläiseen. Yhtäkkiä ex,äni ilmestyi paikalle ja sanoi asuvansa samassa asunnossa.  Shocked. Mietin että miten tämäkin nyt sitten on mahdollista. Ex,änipä ei asunutkaan yksin siinä asunnossa..hänellä oli siellä myös kaksi naista mukanaan. Sanoin hänelle, että jos meinaat samankaton alla olla kanssani,niin tuo pettäminen loppuu nyt. Hän nauroi ja sanoi että on aina pitänyt useita naisia samaan aikaan ja "lohdutti" minua, että meidän yhdessäolon aikana hän petti vain selvinpäin. Aloin miettimään että häh? Eipä hän paljoa baareissa pyörinyt tai ryypännyt silloin kun yhdessä oltiin, että tuonhan täytyi tarkoittaa 99% yhdessäolostamme. Luojan kiitos että heräsin...todella ahdistava uni. Saako kukaan tästä irti mitään?
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Ja : 07.01.2012 15:59:21
Onkhan nyt jonkin näkösten tilinpäätösten aikaa uniajassa?!  Shocked

Täällä kans ketju-unien näkijä.
Mie vain keskustelen eri ihmisten kans eri paikoissa. Osan ihmisistä tunnistan, osaa en. Paikkoja en ole tunnistanut yhtään. Mutta omaan elämään tavallla tai toisella liittyviä keskusteluja oon käyny. Ja ne loppuoivallukset tulee joko ihan unen lopusta mukaan valve-elämään tai sitten heräämisen jälkeen.

sain kuulla ystävältä, että olisi pitänyt pitää unipäiväkirjaa jouluaatosta lähtien seuraavan 13 yön ajan. Aatosta lähtien jokainen yö vastaa tulevan vuoden kuukautta alkaen tammikuusta, uuden vuoden yön uni kuvaa seuraavaa vuotta kokonaisuutena ja sitten taas kuukaudet jatkuvat. On kuulemma vanha suomalainen systeemi, mutta en ole itse ikinä kuullutkaan.
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voisiko joku katsoa? : 06.01.2012 17:09:17
Hei,
Toivoisin että jos joku voisi katsoa, heilurilla, taroteilla, millä vaan mitä mun elämääni tämä vuosi tuo tullessaan?
Muutoksia paljon, sen tiedän, mutta onko ne muutokset hyvästä? Itselläni on rinnassa sellainen möykky, joka vain kasvaa kun ajattelen kaikkea sitä mitä tiedän tulevaksi. Kaipaisin siis jonkinlaista ohjausta/ rohkaisua tähän hetkeen.
Muutenkin haluaisin tietää tulevasta vuodesta, parisuhteestani, perheestä, työstä...

Toinen asia, mikä on se aarrekartta, josta olen lukenut joissakin ketjuissa?

Kiitos etukäteen sille joka viitsii mua auttaa  smitten

Minä voin katsoa,mutta kerro tarkemmin mihin asiaan ja vaikka vähän taustoja. Yv,näkin käy  Smiley
6  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unitulkitsijat apua!!! : 06.01.2012 16:56:07
Ei kun unet vaan jatkuu...nyt oli mukana lapseni isä ja oltiin hänen kanssaan todella hyviä kavereita. Hän oli muuttamassa ja minä auttamassa. Jollekkin tytölle kerroin, että mies tulee aina kuulumaan elämääni, samoin kun minä hänen. Totta..mutta unessa meillä ei ollut meidän poikaa. Taas oli eritteitä lattialla, tällä kertaa koiran kakkoja siivoilin. Niin ja jossain vaiheessa unta asuin itse suuressa palatsissa..oli niin koreeta ja hienoa ja ihmettelin että kuinkas mää tänne olen muuttanut  Cheesy.

Vielä yksi mies on jäljellä joka ei unissani ole kummitellut ja se on tämä nykyinen. Olen todella hämilläin näistä unista..näitä on jatkunut viikosta toiseen.
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unitulkitsijat apua!!! : 04.01.2012 21:05:37
 Smiley. Kiitos kovasti kaikille ja tuo linkki oli todellakin lukemisen arvoinen.  smitten
8  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unitulkitsijat apua!!! : 04.01.2012 12:21:55
Oiskohan tuo energiakytkösten katkaisu mitään? Kun existä on kyse?


 Shocked Milläs tavalla sellainen tehdään?
9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unitulkitsijat apua!!! : 03.01.2012 20:50:00
Kyllä tuo kuulostaa järkeenkäypältä  Smiley. Kiitos kummallekin. Silti olen ihmeissäin näistä ja varsinkin tästä unien määrästä, mitä on tullut nähtyä  Huh. Puhdistun kyllä mieluusti kaikesta kuonasta mitä vuosien varrella on tullut kerättyä.
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Unitulkitsijat apua!!! : 02.01.2012 14:41:34
Kuka osaisi kertoa näistä unistani,joita olen nyt nähnyt monta viikkoa joka yö. Jokaisessa uneissa on sama kaava...olen jonkun entisen miesystäväni kanssa jälleen yhdessä ja itse olen aivan äimänä. Näitä ex,iä on nyt kummitellut viisi kappaletta vuoron perään. Osan kanssa ero oli sopuisa ja osan kanssa vähemmän sopuisa. Osan kanssa olen väleissä tänä päivänikin vaikka ei tekemisissä ollakkaan.  Undecided. Myös virtsa on näytellyt jonkun osan unissani. Milloin jonkun vauvan virtsa, milloin koiran ,milloin omani. Tämäkin uni on toistunut useampana yönä. Siispä kummittelevat ex,ät ja pissa??? Mitäs sanotte.  Huh
11  Astro special / Ennustava astrologia / Mikä komeetta Elenin?? : 25.08.2011 14:53:07
Mikä juttu tämä on?  Shocked http://nwohavaintoja.blogspot.com/2011/07/komeetta-elenin-saapuu-kohti-maata.html
12  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 28.07.2011 11:34:25
 Smiley. Mitäs pakkaaminen tarkoittaa unessa? En tiedä minne olin muuttamassa ja miksi,mutta pakkasin tavaroitani oudon pieniin laatikoihin. Asunto josta olin lähtemässä, ei ollut tämä omani, vaan iso,valoisa kaunis puutalo. siellä oli vanhanaikainen piironki jonka laatikossa oli hääkukkani. (en naimisissa) Pieniä valkoisia ja vaaleansinisiä kukkia ja ajattelin, että laitan ne sikarilaatikoon. Koko siis ehkä 20cm x 20cm ja syvyys n 5cm. Laitoin kukat sinne, mutta kansi ei mennyt kunnolla kiinni. Sanoin miehelleni...joka ilmeisesti muutti mukanani, että vie latikko varoen ja samalla huomasin, että olin pakannut laatikkoon myös hänen hupparinsa  idiot2. Pakkaus/muuttoapua oli hirveästi, enkä edes tuntenut kaikkia niitä ihmisiä. Mitähän ihmettä tästä voi päätellä???  Shocked
13  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.07.2011 10:43:05
Sunna,eihän se paha uni ole.Joku siellä menneessä vain kummittelee,voi olla myös nykyistä miestä kuvaava,tai jotakuta siitä väliltä.
Mies oli vienyt tavarasi,aivan ,kuin tuntisit jonkun vieneen osan sinusta mennestään,kuin kaipaisit jotakin omaa "palastasi"
Sitten huomaat ne norsut,jotka kyllä ovat suuria ihania tunteita,onnen tuojia,kaikkine kärsineen.Halaavia norsuja. Tunne-elämä on  kaunis ja täyteläinen,sellaista enteilevä,jos ei se tilanne ole vielä päällä.

Ehkä joudut olemaan vähän erilainen,kuin todellisuudessa olet omana itsenäsi.(tuo oli vain heitto,mutta ole oma ihana itsesi)     Wink

Kiitos sansai. Hyvin löysin itseni ja tilanteeni kuvauksestasi. Nyt sitä onnea odottelemaan  Wink
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.07.2011 08:48:36
Mitähän mahtoi tarkoittaa seuraavanlainen uni: Ex (vuosien takaa) oli muuttamassa ja ilmoitti siitä minulle iloisena. Menin itse omaan kotiini ja huomasin, että siellä oli käyty. Ajatelin ensin, että hän on hakenut jotain luokseni jääneitä tavaroita,mutta tarkemmin katsottuani,lähes kaikki oli viety. Jäljellä oli epämääräisiä myttyjä,vaatekasoja jne...huonekalut,mikro jne oli kaikki viety. Katselin tyrmistyneenä. Kaunis kotini oli kaikkea muuta kun kaunis+ että se oli kyllä ihan eri paikka kun oikea kotini. Kutsuin hänet katsomaan ja hän vannoi, ettei ollut vienyt mitään. samassa huomasin, että isojen ikkunoiden ikkunalaudoille oli ilmestynyt norsukoristeita. Oli norsua kärsä pystyssä, toisiaan halaavia norsuja ja niitä oli joka huoneessa. Onko tällä joku enne/merkitys vai vaan paha uni?
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoin Kaukoparannusilta : 12.07.2011 12:05:32
 Smiley. Mies ja minä mukana tänää ja huomenna. Kiitos vexi  smitten
Sivuja: [1] 2 3 ... 8