Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8
16  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Putsaako kukaan chakaroita? : 07.07.2011 11:04:59
 Smiley. Kiitos vinkeistä. Koitan tuota itsepuhdistusta näillä yhdistelmillä.
17  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Putsaako kukaan chakaroita? : 04.07.2011 20:01:33
Oletko katsonut Astron Auttajalistaa? Esimerkiksi reikihoitajat ovat käsittääkseni täysin kykeneviä tekemään chakra-hoitoja. Asiaa voi tiedustella hoitajalta itseltään Smiley

Lisäksi on olemassa Kortiston nettisivu, josta voi myös etsiä erilaisia hoitajia.

Katsoin kyllä, mutta en tiennyt reikin olevan sama asia. C,ssä ei ollut yhtään chakara otsikkoa. Jatkan etsimistä. Kiitos AthaMaarit.
18  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Putsaako kukaan chakaroita? : 04.07.2011 10:49:38
 Smiley. Heip kaikille. Onko palstalla ketään joka puhdistaa chakaroita? Jos ei, niin osaatteko ohjata minut jonnekkin?
19  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoin Kaukoparannusilta : 04.07.2011 09:36:53
Kiitos sunna palautteestasi, on aina ilo kuulla että hoidoistani on apua. Hienoa että olet mukana. Ja tietysti kaikki muutkin osallistujat, palautteenne tuovat minulle iloa ja voimaa jatkaa parannusiltoja.
vesa

 Smiley. Kiitos kuuluu kyllä Sinulle Vexi. Mukana 4, 6 ja 8.7  smitten
20  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarotteja : 30.06.2011 15:44:28
 Smiley. Nostatko minullekkin kotiasioihin? Kiitos kun jaksat täällä palvella.
21  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kanavointiketju 2 : 30.06.2011 15:41:03
HEINÄKUUN TEEMA: SYNNYTYSKIPUJA
 
Kirjoittanut Simone Butler (www.astroalchemy.com)
26.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Tunnetko kuumuuden? Kesäkuun 1. päivästä saakka olemme olleet supernopeutuneessa pimennysvaiheessa. Jos et ole jo tuntenut - ja ottanut onkeesi - muutoskutsua, valmistaudu, koska 1.7. Ravun uudenkuun auringonpimennys (klo 10.55 Suomen aikaa) on niiden kaikkien äiti.
 
Rapu hallitsee syntymää. Ja kesä on kypsymisen ja hedelmän kantamisen aikaa. Koska tämä synnytyskausi on voimakkaampi kuin useimmat, voimme luoda jotain poikkeuksellista - jos olemme valmiita käymään läpi synnytyskivut. Pimennys 1.7. muodostaa suurristin Uranuksen (äkillinen muutos), Saturnuksen (todellisuus) ja Pluton (paine) kanssa - kaikki johtavia toimintamerkkejä. Tämä alkemiakuvio kehittyy 26.6. - 2.7. Tämä on hetki, jolloin lyijy muuttuu kullaksi. Intensiivisessä kuumuudessa ja paineessa syntyy jotain uutta.
 
Kuu (feminiininen) - voimakas omassa merkissään Ravussa - jättää auringon (maskuliininen) kuun pimeyteen. Tämä laittaa äidin ohjaksiin. Eikä hän enää ota vastaan mitään hyväksikäyttöä. Maanmuutokset tai kansannousut ovat mahdollisia tämän pimennyksen ympärillä. Syvä feminiinisyys nousee myös sisällämme. Tunteemme ja intuitiomme vaativat, että hautaamme vanhan ja synnytämme uutta.
 
Tämä pimennys aloittaa sinulla uuden luvun. Koet luultavimmin muutoksia siinä huoneessa, minkä se aktivoi. Tiellesi on tulossa myös hyvää onnea, kun onnekas Jupiter tekee tukea antavan sekstiilin pimennyksen kanssa.
 
Koska tämä on kolmesta pimennyksestä viimeinen ja voimakkain, liitän mukaan myös lyhyen aurinkomerkkikohtaisen oppaan. Lue myös nouseva merkkisi.
 
Oinas: Perheyhteys tai muutos kotona tuo taloudellisen tilaisuuden ja siunauksia.
 
Härkä: Äkilliset uutiset tai jokin läpimurto asenteissasi antaa sinun astua esiin ja näkyä.
 
Kaksoset: Irtipäästäminen ja luottaminen Hengen opastukseen, vahvistaa vaurauttasi ja itsetuntoasi.
 
Rapu: Tukea antavat ystävät ja tutut auttavat sinua luomaan täysin uuden ilmeen tai paikan.
 
Leijona: Äkillinen muutos tai voimakas tunne johtaa sinut tuottoisiin, uusiin uramahdollisuuksiin.
 
Neitsyt: Odottamaton muutos ystävän tai tavoitteen osalta heittää sinut uskomattomaan seikkailuun.
 
Vaaka: Tekemäsi taloudellinen investointi tai muutos johtaa suuriin muutoksiin urallasi.
 
Skorpioni: Kumppanin hyvä onni johtaa merkittäviin muutoksiin pitkäaikaisessa suunnassasi.
 
Jousimies: Positiiviset työkehitykset osuvat yhteen ponnistelujesi kanssa menneisyydestä irtipäästämiseksi.
 
Kauris: Omistautuminen luovuudelle auttaa sinua selviytymään muutoksista jossain kumppanuudessa.
 
Vesimies: Perheen tuki auttaa sinua ottamaan parhaan esiin mullistuksesta työssä tai terveydessä.
 
Kalat: Positiiviset uutiset tai sisaruksen apu johtaa romanttiseen tai luovaan läpimurtoon.
 
Muutos voi olla rankkaa. Tökkimällä meidät ulos mukavuusalueeltamme pimennykset auttavat meitä toteuttamaan kasvua aikaansaavia liikkeitä, joita emme ehkä muuten olisi valmis tekemään. Kutsu esi-isiäsi apuun tämän pimennyksen vaatiman muutoksen tekemisessä. Varmista, että parannat kotisi perhe-kuaa tekemällä Astro Feng Shui -rituaalini (ks. nettisivuilta). Syöttämällä esi-isiäsi saat apua toisesta maailmasta suuntasi navigoimiseen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.



Jaahas...tämähän selittää paljonkin. Kiitos. Smiley. En löytänyt mistään tätä mainitsemaasi ohjetta Astro Feng Shui -rituaaliin.
22  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoin Kaukoparannusilta : 29.06.2011 13:00:27
 Smiley. Olet sinä Vexi kyllä mainio hommassasi. Taju lähti tältä tytöltä puoli kymmenen aikaan ja nukuin kuin pieni possu aamuun saakka. Uskomattomat 9h yöunet. Ei unia, ei heräilyä ja aivan mahtavan seesteinen olo vieläkin.  smitten KIITOS  smitten
23  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoin Kaukoparannusilta : 27.06.2011 14:01:05
kiitos jälleen palautteistanne, parannusillat jatkuvat tuttuun tapaan 20, 22, 24, 26 , 28 ja 30.6, 2.7 , 4.7, 6.7 , 8.7 jne jos en muuta ilmoita.
vesa

 Smiley. Heippa. Mukana olisin pitkästäaikaa 28 ja 30.6. Nyt on niin henkinen väsymys päällä, että pakko tulla pyytämään taas apua Vexiltä.
24  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tapahtumien ennalta näkemisestä...tai jotain : 05.06.2011 10:15:36
Jotenkin noin olen sen itsekkin päätellyt. Olisihan se kiva jos saisi itsellekkin vahvistusta korteista,mutta kyllä niin sekavia pöytiä tulee. Mikään ei osu yhteen. Olen koittanut myös yhden kortin nostoa johonkin asiaan tai tälle päivälle. Jos kortti on positiivinen, niin päivä menee päinvastoin tai asiaan tulee positiivinen kortti niin mitään ei tapahdukkaan.  Huh.
25  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Sammakko ja ennustajia : 05.06.2011 10:07:25
Kiitos Athamaarit ja nepparinen. Olen muuten aivan samaa mieltä. Itelleni tuo "ennuste" ei auennut,mutta näin tulkittuna siinä on todellakin järkeä ja juuri näin olen elänyt erään asian kanssa. Toistanut samaa kaavaa. Säälinyt erään ihmisen elämäntilannetta ja nostanut häntä suosta ylös jo vuosia huomatakseni hänen valuavan sinne jälleen takaisin. Viimeaikoina en ole sitä enään tehnyt. Tajusin, ettei hän opi elämänläksyään jos käyn jatkuvasti pelastamassa hänet. Minusta ja energioistani hän saa vaan lisää voimaa kestää huonossa suhteessaan. Ilmeisesti olen oikealla tiellä.

Päivämäärä 5.6 jännittää itseänikin..katsotaan mitä päivä tuo tullessaan.

Toivottavasti rahani nyt ei loikkinut sammakon mukana minkään viraston käytäville  Shocked. Kovat mätkyt tuli, mutta muutokset lähetin ajallaan ja toivon, että edes puolet hyväksytään vähennyksiksi. Tosiaan jos se sammakko onkin sitä elämän muutosta eikä rahaa. Yksi iso taakka elämässä saattaisi kyllä pudota jos siihen tulisi viranomaisen päätös.

 smitten Kiitos vielä loistavasta tulkinnasta kummallekkin.
26  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tapahtumien ennalta näkemisestä...tai jotain : 04.06.2011 21:51:34
Minä saatan hakea puhelinta silmilläni muutamaa sekunttia ennen kun se alkaa soimaan tai tulee viesti. Samoin tulee voimakas intuitio kun joku ystävä kertoo jostain asiasta. Tiedän miten siinä tulee käymään. Esim. viime viikonloppuna naapurille tuli ystävä kylään ja he puhuivat pihalla kanssani kovasti kaupungille lähdöstä. Hymyilin ja mietin, että ette te minnekkään mene, ystävälle tulee paha olo. Meni muutama tunti ja naapuri tuli soittamaan ovikelloa. Pyysi minua seurakseen kun ystävä oksentaa vessassa ja makaa siellä lattialla. Tämän "näyn" sain ennen kun olivat edes yhtä siideriä alas saanut. Samoin pahoja enteitä saatan saada kun kaikki on hyvin. Tulee puristava olo sydämmen kohdalle ja siitä tiedän että jotain ikävää on tulossa parin päivän päästä. Tulkaan kovasti kortteja harrastukseksi ja niistä tulikinnoista olen saanut hyvää palautetta. Lukenut korteista asioita vieraillekkin ihmisille tietämättä heidän taustojaan. Itselleni en näe mitään. En kertakaikkiaan mitään edes korteista.  Embarrassed
27  Muita keskusteluaiheita / Unet / Sammakko ja ennustajia : 04.06.2011 21:36:15
Näin viikko sitten unta että luottoennustajani soitti minulle ja sanoi "muista 5.6". Ei mitään muuta. Nyt näin unta, että olin jonkun viranomaisen vastaanotolla ja hän alkoi ennustamaan minulle jotain sekavaa. Muistan vain sanoneen " sinne sillä taas kiire tulee. selkänahassa naavaa kasvaa" samaan aikaan suuri sammakko loikki hänen jaloistaan sinne viraston käytävälle. Saako kukaan mitään tolkkua?  Shocked
28  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoin Kaukoparannusilta : 11.05.2011 09:34:30
 Smiley... sunna ja miesystävä olisi mukana koko toukokuun. Viimekerrasta onkin aikaa ja flunssakierteessä ollaan.  Sad. Yöunet on ihan katkonaisia ja stressikin saisi jo ruveta helpottamaan pikkuhiljaa...siitä tuo ruumillinenkin sairauskierre luultavimminkin johtuu. Kiitos Vesalle upeasta auttamistyöstä  Smiley.
29  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Mikä tätä aikaa vaivaa??? : 11.05.2011 09:25:51
Tätä aikaa vaivaa hra Aika Saturnus peräytyvänä ihmissuhteitten merkissä  vaaka :ssa.
Punnukset ovat olleet "lyijynraskaat".
koska tämä alkaa helpottamaan.
 saturnus kääntyy eteneväksi 13.6. 2011.

Kiitos Nikki. Tuo lohdutti paljon...et arvaakkaan kuinka paljon. Iloa ja valoa kesääsi  smitten
30  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: ennustus : 02.05.2011 21:49:29
Heip I-Ronja. Jos millään ehdit niin katsoisitko miltä mun pääsiäinen ja vappu näyttää? On hieman huolia joka osa-alueella.  Undecided

no toivottavasti pyhät meni hyvin, sorppa etten aikasemmin täällä näissä asioissa roikkunut.
mutta katotaan jotain tulevalle.

hukkaat vissiin energiaas kovin asioihin joihin et voi vaikuttaa?
onks fiilistä että oot vähän niinku nurkkaan ajettu. tämmöstä tää näyttäs.

Kiitos. Oli oikein osuva tähän tilanteeseen. Vaikka sanotaan,että kyllä ihminen tietää kun kuuntelee itseään niin minä en tiedä. Se mitä haluan tuntuu vain karkaavan kauemmas ja kauemmas. Ihanaa kevättä  smitten

ny pitäs pysähtyä sevverra. että otat timeoutin ja mietit mitä haluat , siis oikeesti kun tulee tunne, että teet asioita ittees vastaan. siis sanot kyllä asioihin joihin pää/sydän sanoo ei.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8