Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 40
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kanavoiduille ymv. teksteille o,a topici ~ketju  (Luettu 292623 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #45 : 06.08.2009 09:25:23 »





linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

**************************
AALLOILLA KELLUMINEN

Sisäistä valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch ( www.heartlight.ca)
2.8.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat, on aika vakauttaa painolastinne ja pysyä täysin tasapainossa. Tehkää tästä aikomuksenne joka hetkessä riippumatta siitä, mitkä aallot haastavat vakautenne. Tasapainottukaa siinä valossa, mitä tiedätte olevanne - olkaa suuremmassa olemuksessanne niin, ettei mikään järisytä teitä. Hengittäkää tähän tilaan niin usein, kuin ajattelette sitä. Muistaen tietysti, että silloin kun aaltoja tulee, useimmiten unohdatte sen - siis harjoitelkaa. Pysykää valppaana niin kuin keho, joka ui meren aalloilla. Valmistautukaa niiden tulemiseen, pysykää vahvana, hengittäkää syvään ja antautukaa! Pysyen koko ajan luottavaisena siitä, että syöksähdätte ulos valtavan ja riemullisen kokemuksen jälkeen - vain valmiina tekemään sen uudestaan!

Tuntekaa suuren olemuksenne keskus tietäen, että se on hyvin paljon suurempi kuin fyysinen kehonne - mutta aloittakaa fyysisestä kehostanne, koska siinä kokemuksenne on tällä erää lähimpänä. Sulkekaa silmänne ja etsikää keskuksenne. Tiedätte täsmälleen, missä se on - pyhässä sydänkeskuksessanne, aivan sydämen taka- ja alapuolella. On hyvin helppoa hengittää sinne. (Pankaa merkille, miten lähellä se on tahtoanne!)

Ja säteilkää nyt kuin hämähäkki verkossaan hienoisia ankkurilinjoja tästä keskuksesta kaikkialle fyysiseen olemukseenne aurakenttänne munassa (reunana käsivarsienne pituus). Sitokaa nuo linjat munanne sisällä ja varmistakaa ne sinne. Taas kerran hämähäkin tapaan varmistakaa verkkonne ympyrät - jatkuvasti laajentuvia valorenkaita keskuksesta ulospäin. On monia moniulotteisia verkkoja, mutta vain yksi "litteä" verkko, kun monia linjoja yhdistyy toisiinsa. Valakaa nyt koko monisyistä verkkoanne säteilevän loistavalla ja kirkkaalla valolla. Hengittäkää ja pitäkää tasapainonne siinä.

Huomatkaa se rauha, tasapaino ja yhteys, minkä löydätte siitä. Muistakaa tämä valoverkko suojatussa valomunassanne niin usein, kuin tarvitsee - ja erityisesti tarvittaessa! Ylläpitäkää rauha ja tasapaino - vaikka mikä olisi. Älkää antako minkään, mikä tulee suojatun valomunanne ulkopuolelta, syöstä teitä aaltoihin. Jatkakaa niillä kulkemista valmistautuneena, vahvana ja luottaen siihen, että kaikki hyvin. Tämän lisäksi sitokaa itsenne Äiti Maan rakkauteen ja Isä Taivaan luottamukseen ja kaikki tulee olemaan hyvin. Tämä on monien elämien kellumista, joten on tärkeää, että pysytte keskittyneenä, tasapainossa, maadoittuneena ja kuitenkin pystytte leikkimään aalloissa!

Ilmaiskaa tahdoksenne tasapaino, kun sallitte itsenne kokea tätä monien elämienne kellumista, sillä ette halua nyt pelätä, olla rajoittunut tai epäröidä. Olkaa aulis. Olkaa seikkailunhaluinen. Olkaa joustava. Olkaa leikkisä. Aalloissa leikkiminen rannalla ei ole jäykkyyden, rajoittuneisuuden tai minkään muun ajattelemisen aikaa. Antaa palaa! Ja pysykää vahvassa, selkeässä ja valontäyteisessä keskuksessanne koko ajan - tietäen, että kaikki on hyvin.

Aaltoja on tulossa!

Sisäinen valoneuvosto

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2579&sid=fa9fe7010300752953cba81abdcb1614&mforum=uusimaa
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #46 : 06.08.2009 09:30:45 »


linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

**************************

Liitän viestin loppuun aiemmin ilmestyneen osan I, jos joku haluaa katsoa vielä sitä...
Pirjo


SIIRTYMINEN KORKEAMPAAN VÄRÄHTELYYN - OSA II JA III

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
22. ja 27.7.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tässä on joitain fyysisiä ja tunneoireita, joita liittyy fotonienergiaan:

PÄÄNSÄRKY
Tämä voi vaihdella migreenistä kovaan päänsärkyyn. Jostain syystä tätä näyttää olevan useimmin naisilla kuin miehillä. Tämän aiheuttaa liiallinen energiavirta kruunuchakran läpi ja hormonaaliset muutokset, jotka johtuvat chakrojen stimuloinnista. Tätä voidaan helpottaa pyytämällä Korkeampaa lähdettä auttamaan sen poistamisessa. Voitte pyytää myös suojelijasieluanne auttamaan sen poistamisessa. Jos sen on tarkoitus auttaa teitä käpy- tai aivolisäkkeen avaamisessa, niin huomaatte - pyytäessänne sen poistamista - ettei se poistu kokonaan, mutta kipu vähenee. Kun värähtelette korkeammalla, aivo- ja käpylisäke muuttuvat sisältämään korkeampaa energiaa. Muutkin rauhaset muuttuvat, mutta nämä ovat kaksi tärkeintä. Tämä saattaa kestää muutaman kuukauden tai muutaman vuoden riippuen henkisen kehityksenne tasosta. Ametistikristallin pitäminen voi auttaa, kuten myös luonnon tai homeopaattisten lääkkeiden ottaminen.

FLUNSSANKALTAISET OIREET
Tämä on hyvin yleistä ja näyttää siltä, ettei oireita voi muuttaa. Tämän aiheuttaa se, että kaikki chakroihin keräämänne "roska" tulee pintaan. Teidän on periaatteessa kestettävä tämä. Kuumat sitruunajuomat auttavat puhdistumaan lisää. Älkää tehkö liikaa töitä tänä aikana - käytte läpi merkittävää värähtelymuutosta. Ottakaa rauhallisesti, tämä menee ohi.

PAHOINVOINTI, LÖYSÄ VATSA TAI RIPULI
Tässä solar plexus -chakra avautuu ja puhdistuu. Ihmiset joilla on varastossa pelkoa, vihaa ja katkeruutta, kokevat tämän muutoksen. Keltainen kristallimainen sitriini voi auttaa. Voitte myös juoda vettä, missä kristalli on lionnut vuorokauden tai pitää kristallia lähellä chakraa. Bachin kukkauutteiden aputipat (Rescue Remedy) ovat myös hyviä helpottamaan tätä. Älkää pelätkö ottaa niitä tarvittaessa puolen tunnin välein.

ÄÄRIMMÄINEN VÄSYMYS
Tätä voi ilmetä herätessä - olette nukkuneet koko yön, mutta ette pääse aamulla ylös sängystä. Keskellä päivää teidän on pakko mennä pitkälleen ja nukkua. Tämän aiheuttaa energiamuutos koko henkikehossa. Tämä menee ohi aikanaan. Jokaisella ihmisellä on oma aikakehyksensä. Joillakin se voi olla viikkoja, toisilla kuukausia tai vuosia. Vain kulkekaa virran mukana ja levätkää ollessanne väsynyt. Älkää herätessä antako periksi ja kääntykö jatkamaan unta. Tavallinen kvartsikristalli voi auttaa teitä - joko pitäen kaulassa tai juomalla vettä, missä on kristalli. Jos voitte tehdä pyramidirakennelman, jonka alla istua, saatte ihanan energiaryöpyn.

LIIKAENERGIA
Olette menneet nukkumaan uupuneena kymmeneltä. Heräätte ja kello on vasta yksi yöllä, mutta teistä tuntuu, että olette yhtä hereillä kuin kahdeksalta aamulla. Tämän aiheuttaa ympärillänne rakentuva fotonienergia ja kehonne kyvyttömyys varastoida sitä tukosten vuoksi. Älkää menkö siivoamaan keittiötä! Energia on maisemissa syystä. Se on auttamassa teitä parantamaan kaikkia hienotasoja - henkistä, mentaali-, tunne- ja fyysistä tasoa. Istukaa lukemassa hiljaa, katsokaa televisiota (tämä tavallisesti tekee ihmisistä väsyneitä) tai kuunnelkaa meditointinauhaa. Tämä oire kestää melko pitkään.

ITKEMINEN ILMAN SYYTÄ, HAAVOITTUVUUDEN TUNNE
Jos huomaatte tunteita nousevan tai itkevänne ilman syytä, tämä johtuu siitä, että vapautatte tukoksia, joita on tästä ja muista elämistä. Nyt niiden on tultava ulos ja fotonivyöhyke-energia auttaa tekemään juuri sen. Ette voi paljonkaan tehdä tämän estämiseksi, koska virtaamisen on tarkoitus olla vapaata. Sen estäminen tekee asioista vaan pahempia. Itkekää, jos täytyy, ja etsikää Bach-kukkauute auttamaan tunnetason kanssa. Aputipat ovat myös oivallinen apu. Mitä enemmän puhdistatte tukoksia, sitä nopeammin tämä loppuu.

KUUMAT AALLOT SEKÄ YÖ- JA PÄIVÄHIKOILU
Nämä ovat hyvin yleisiä sekä miehillä että naisilla. Tämä liittyy energian virtaamiseen liian nopeasti kehon läpi, hormonimuutoksiin (joita on myös miehillä) ja kehon sopeutumiseen korkeampaan värähtelytasoon. Joillekin miehille kasvaa myös rinnat tai heillä on laajentunut rinta-alue jonkin aikaa. Jos olet mies ja sinua huolettaa tämä, niin älä ole huolissasi. Sinun ei tarvitse alkaa käyttää rintaliivejä! Sinulla on kuitenkin vähän turvotusta rinnan alueella jonkin aikaa.

LIHASKIPU JA NIVELSÄRKY
Kun korkeampaa värähtelyä tulee kehoon, sen voima on niin vahva, että monet ihmiset tuntevat sen vaikutukset fyysisessä kehossa kipuna ja särkynä lihaksissa ja nivelissä. Korkeamman lähteen pyytäminen poistamaan tätä kipua auttaa kovasti. Kun keho on sopeutunut korkeampaan värähtelyyn, se asettuu eikä energian tuleminen sisään ole enää ongelma.

VÄRINÄ JA KIPU SYDÄMEN ALUEELLA SEKÄ HENGITYSONGELMAT
Tämä aistimus voi olla pelottava, koska luulette ehkä saavanne sydänkohtauksen. Jos teidän on tarkoitus tehdä työtä henkiulottuvuuden hyväksi jollain tavalla, niin teillä on tämä aistimus luultavasti jonkin aikaa. Voi myös tuntua siltä, että te ette saa henkeä. Kun sydänchakra avautuu vastaanottamaan korkeampaa energiaa, se ei pysty selviytymään lyhyen ajan ja sen täytyy sopeutua. Nämä oireet ja tunne energian virtaamisesta solar plexuksen ja sydänchakran läpi (sydämen ja vatsan alue) ovat hyvin yleisiä. Tätä voi kestää melko pitkään. Tähän ei ole ratkaisua, mutta täydellinen rentoutuminen auttaa teitä sopeutumaan. Älkää pelätkö - tämä on normaali osa kehon energiavärähtelyn nostamista.

PAINONNOUSU
Monet ihmiset joilla on yllä olevia oireita, mainitsevat usein painonnoususta. Se on suojamuoto, koska keho tuntee, että siihen tunkeudutaan ja ego tulee suojelemaan itseään. Käytätte myös enemmän vettä kehossa. Kahdeksan lasia vettä päivässä auttaa kovasti painonnousun estämisessä. Jos teidän on tarkoitus tehdä työtä henkiulottuvuuden hyväksi valotyöntekijänä, tarvitsette nestettä kehossa auttaaksenne heitä työskentelemään kanssanne. He käyttävät kehon vettä energian luomisessa, aivan kuin käytetään vettä sähköä varten. Keho varastoi vettä, jos se ei saa sitä riittävästi. Jos ette halua paino-ongelmaa, niin suuren vesimäärän juominen auttaa.

MUISTIN MENETTÄMINEN JA TILATTOMUUDEN TUNTU
Tämä voi olla pelottava kokemus, koska ette pysty tunnin kuluttua muistamaan, mitä söitte päivälliseksi. ETTE OLE MENETTÄMÄSSÄ MUISTIANNE. Olette vaihtamassa vasemman aivopuoliskon toiminnasta enemmän oikean aivopuoliskon toimintaan. Aivojen osia aktivoidaan selviytymään korkeammista energioista. Margaret, kanavani, tunsi, että hän ikään kuin halvaantui eikä pystynyt puhumaan. Usein sanat tulivat ulos sotkussa tai väärinä. Tämä tilanne menee ohi, mutta tällä ei ole aikarajaa.

KORVAKIVUT JA KUULEMISONGELMAT
Äänien huomaaminen yhtäkkiä kovaksi on yksi korkeampaan energiavärähtelyyn liittyvä ongelma. Yhtäkkiä melu on erittäin kovaa. Koiran haukunta kolmen korttelin päässä tuntuu kuuluvan ikään kuin naapurista. Jotkut ihmiset tuntevat, että korvissa on "jotain" ja niitä täytyy raaputtaa koko ajan. Usein tunnetaan myös kipua. Tämän aiheuttaa korkeamman energian tuleminen sisään.

ÄÄRIMMÄINEN HERKKYYS
Kun avaudutte korkeammalle värähtelylle, huomaatte tulevanne äärimmäisen herkäksi ihmisille, melulle ja kaikenlaisille asioille. Tämä voi vaikuttaa keskushermostoon ja sen kanssa voi olla hyvin vaikea selvitä. Teidän täytyy ottaa B-ryhmän vitamiineja ja monivitamiinia, jos tätä tapahtuu teille. Jos olette allerginen näille vitamiineille, niin etsikää jokin homeopaattinen lääke tai Bachin kukkauute äärimmäiseen herkkyyteen.

MASENNUS
Masennuksen tunteminen on erittäin yleinen oire värähtelytason nousemisesta. Korkeampi energia pakottaa kaikki sairaudet, virukset ja kaiken, mikä on ollut piilossa kehossanne, tulemaan pintaan. Tämä tulee usein masennuksena. Käykää henkisen neuvonantajan pakeilla ja yrittäkää päästä ongelman juurille. Se voi liittyä menneeseen elämään, joten tarkistakaa tämäkin. Älkää pelätkö - se menee ohi ja teistä tuntuu hyvin kevyelle, kun tämä kaikki on pihalla teistä. Kuisma-yrtti voi olla suureksi hyödyksi masennuksessa.

RÄJÄHTELEVÄT LAMPUT JA ELEKTRONIIKAN SÄRINÄ
Kanavani, Margaret, käveli kerran Uuden Seelannin radioasemalle Aucklandissa ja koko hallintajärjestelmä sekosi. Kun hän vieraili Los Angelesin televisioasemalla ohjelmaa tekemässä, kaikki valot välkkyivät. Hänelle on myös todellinen ongelma kaikenlainen nauhoittaminen. Jos tätä tapahtuu teille, niin saavutatte todella korkean värähtelytason ja olette luultavasti merkittävä parantaja tai kanava henkiulottuvuuksille. Tämä johtuu hyvin korkean energian tulemisesta fyysiseen muotoon. Sitä voitaisiin kuvata 50000 voltin sähkön tulemisena kerralla. Keho ei ainoastaan selviä siitä, vaan sähkö menee kehon läpi ja taas ulos. Näin tehdessään se vaikuttaa kaikkiin sähkölaitteisiin.

Itse fotonienergia tekee tämän päästessään lähemmäs maatasoa. Hyvä asia on se, että pystytte käsittelemään fotonienergiaa paljon paremmin kuin tavallinen kadun ihminen.

ELÄINTEN REAKTIOT
Huomaatte, että koirat, kissat ja muut eläimet tiedostavat energianne ja joko pelkäävät sitä tai haluavat olla lähellä koko ajan. Monet eläimet eivät saa kyllikseen tätä energiaa. Toiset vähän pelkäävät, koska ne eivät pysty ymmärtämään sitä. Kun kehonne tottuu enemmän ja enemmän korkeampaan energiaan, tämä menee ohi.

RUOKA-AINEMUUTOKSET
Kun värähtelette korkeammalla, huomaatte, että te ette enää halua samoja asioita kuin aiemmin. Kahvin, teen ja lihan poistuminen ovat vain kolme ruokavaliomuutosta, minkä ihmiset usein tekevät värähdellessään korkeammalla. Liha on erityisen tiheää ja se voi todella vaikuttaa kehon energiaan - erityisesti jos siinä on hormoneja. Teillä saattaa olla himo tiettyihin ruoka-aineisiin tai suosikkiruokanne vaihtuu. Tämä on normaalia ja osa muutosta korkeampaan värähtelyyn. Jos huomaatte tätä tapahtuvan, niin antakaa sen tapahtua ja tutkikaa uusia mahdollisuuksia.

Kun värähtelynne kohoaa, käytte läpi erilaisia tietoisuustasoja. Kun alatte muuttua, astutte kuutietoisuuteen. Tässä alatte kehittää selvänäköisyyttä ja parannuskykyjä ja teistä tulee herkempi. Tämä tietoisuusvaihe kestää tyypillisesti noin viisi vuotta.

Solaari/aurinkotietoisuus on seuraava askel. Tämän vaiheen aikana viritytte lisää ja alatte parantaa ja selvittää ongelmia kaikista hienokehoista. Niille jotka eivät tiedä, niin teillä ei ole ainoastaan fyysinen keho, vaan myös tunne- (tai astraali), mentaali- ja henkikeho. Solaaritietoisuudessa puhdistatte kaikki ongelmat näiltä alueilta. Tämä tapahtuu tavallisesti kolmesta viiteen vuodessa. Monet ihmiset eivät koskaan mene tätä korkeammalle, koska tämä on jo erittäin korkea taso.

Tähtitietoisuus on seuraava askel, mutta se on vain sellaista ihmistä varten, joka aikoo tehdä työtä erittäin korkealla tasolla henkiulottuvuuden kanssa. Tähtitason saavuttaminen merkitsee sitä, että olette puhdistaneet kaikki chakranne, käsitelleet koko karmanne ja olette henkiulottuvuuksien puhdas kanava. Yhdistyminen jumalaiseen voimaan, Jumalaan, perimmäiseen olemukseen tai miksi sitä halutaankin kutsua, on seuraava askel ja todellakin se on vain suurten henkisten opettajien ulottuvilla.

Fotonienergian tarkoitus on muuttaa maatason energia korkeampaan värähtelyyn. Se puhdistaa pois kaiken vanhan ja negatiivisen maatasolta, jotta uusi opetus voi tapahtua, ja se auttaa ihmiskuntaa nousemaan korkeampaan ulottuvuuteen. Tämä voi aiheuttaa paljon mullistuksia maailmassa. On luonnon katastrofeja - niitä tapahtuu nyt ja lisää on tulossa. Kuitenkin sitten kun tämä on ohi, ihmisrotu on erilainen. Se ei ole enää täynnä egoa tai itseä eikä se enää halua sotaa. Sitten tulee 1000 rauhan vuotta.

Toivottakaa fotonienergia tervetulleeksi elämäänne - sallikaa muutosten tapahtua. Älkää taistelko niitä vastaan (ette pysty, koska häviätte). Yrittäkää nauraa kulkiessanne - elämää ei ole tarkoitettu otettavaksi vakavasti. Kun asiat saavat mielenne maahan, vain katsokaa, mitä maailmassa tapahtuu. Olkaa kiitollisia siitä, mitä teillä on. Monet teistä työskentelevät tulevaisuudessa henkiulottuvuuden kanssa tehdäkseen tästä maailmasta paremman paikan. Sen tehdäksenne teidän on päästävä heidän tasolleen, heidän ulottuvuuteensa. Tämän fotonienergia auttaa teitä tekemään.

Pitäkää hauskaa matkallanne!

Maitreya


SIIRTYMINEN KORKEAMPAAN VÄRÄHTELYYN - OSA I

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
16.7.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kun lähestymme vuotta 2012, maataso on siirtymässä aikaan, jolloin aika muuttuu sellaisena, kuin te tunnette sen. Tällä on monia vaikutuksia. Yksi on se, että ihmiskeho reagoi siihen korkeampaan värähtelytasoon, mikä tulee energiakenttään maan päällä. Tätä energiakenttää on kutsuttu fotonienergiaksi ja se on täällä tarkoituksesta. Vuodesta 1982 tämä energianauha on tullut lähemmäs ja lähemmäs maapalloa ja sillä on ollut uskomaton vaikutus kaikkiin niihin, jotka ovat vastaanottavaisia sen energialle. Se nopeuttaa aikaa sellaisena, kuin te tunnette sen, ja lopulta vie teidät pois lineaarisesta ajasta. Tämä energia on ollut syynä myös siihen, että sadattuhannet ihmiset ympäri maatasoa etsivät henkisyyttä itsestään ja pyrkivät parantumaan monilla tasoilla - fyysisellä, tunne-, mentaalisella ja henkisellä tasolla. Se muuttaa monia virkamiehiä, sihteereitä, kaupan työntekijöitä, tehdastyöntekijöitä jne. parantajiksi - joko osa- tai kokoaikaisesti.

Kun kuljette kohti vuotta 2012, tämä energianauha - koska sitä se on - tulee lähemmäs ja lähemmäs maatasoa. Se ei ainoastaan aiheuta ongelmia ajassa sellaisena, kuin te tunnette sen, vaan se vaikuttaa teihin myös fyysisesti. Erittäin harvoja kirjoja on kirjoitettu tästä aiheesta ja ne harvat joita on kirjoitettu, ovat niin teknisiä, että tarvitaan erikoissanakirjaa pelkän termistön ymmärtämiseksi. Tämä ymmärryksen puute yllyttää minua kirjoittamaan tämän informaation. Toivon, että se auttaa monia ihmisiä, jotka ovat kehittyneet henkisesti ja etsivät henkisyyttä, tai avaa oven niiden muutosten ymmärtämiseen, joita voi tapahtua tämän energian vuoksi.

Näitä muutoksia tapahtuu, koska me henkimaailmassa autamme ihmisiä kohottamaan energiavärähtelyään, jotta he selviytyvät niistä korkeammista värähtelyistä, joiden läpi maataso on kulkemassa. Olette ehkä huomanneet (kuka ei ole?), että aika - sellaisena kuin te tunnette sen - nopeutuu. Kerran teillä oli kaikki aika maailmassa: nousitte aamulla ja aika pysyi paikallaan koko päivän. Kuljitte päivän läpi, onnistuitte tekemään kaikki askareet ja sitten päivän päätteeksi nukuitte. Näinä päivinä tuskin olette päässeet ylös sängystä ja on jo puolipäivä! Kysytte itseltänne, mihin päivä meni. On jo ilta, ettekä ole tehneet mitään suunnittelemaanne - aika on mennyt aivan sekaisin. Tämän syynä on fotonienergia.

Jos olette avanneet henkisen oven, olette polulla tai olette ns. valotyöntekijä (joku joka jo työskentelee henkiulottuvuuksien hyväksi), niin voitte olla varma siitä, että teillä on yksi tai useampia niitä oireita, joista kirjoitan tulevina päivinä. Kun energia muuttuu planeetalla, kehonnekin muuttuu. Monet ihmiset eivät pysty käsittelemään tätä energiaa ja he päättävät tiedostamattomalla tasolla häipyä planeetalta joko oman käden kautta tai onnettomuudessa. Mutta kyse on heidän valinnastaan, kun se tapahtuu. Niillä jotka jäävät ja siirtyvät fotonienergiaan, ei ainoastaan aika muutu, vaan heillä saattaa olla joukko oireita. Jos koet näitä oireita, kerää rohkeutta - et ole yksin. Myös tuhannet ihmiset ympäri maailmaa kokevat niitä.

Monta vuotta teille on kerrottu siitä, että maapallon akseli muuttuu, ja niistä merkittävistä muutoksista, joita tulee vuosisadanvaihdetta kohti mentäessä. No, ne ovat täällä eikä kukaan ole valmistautunut niihin. Kyse on käytännössä Kristus-energiasta. Se valmistelee niitä, jotka ovat odottaneet henkisesti uuden aikakauden koittamista. Samaan aikaan se on "kuin varas yöllä", kuten Kristus sanoi paluustaan. Fotonienergia on kuin virus - liikkuu hiljaa ja hitaasi kehon läpi odottaen pintaan tulemista. Kukaan ei ole valmistautunut siihen ja useimmat ihmiset mediassa nauravat, kun siitä puhutaan.

Tämä energia vaikuttaa kaikkiin kommunikointijärjestelmiinne, sähköverkkoihinne, tietokoneisiinne - itse asiassa kaikille alueille, missä käytetään sähkövoimaa. USA:ssa on tapahtunut vähintään kaksi valtavaa sähkökatkosta, joille ei ole annettu mitään tarkkaa syytä. Ei nimittäin pystytä antamaan, koska kukaan ei ole koskaan nähnyt mitään sellaista aiemmin, ja tämä tietenkin muuttaa sitä tapaa, miten tarkastelette sähkövoimaa tulevaisuudessa. Seuraavien kolmen vuoden aikana useammat ja useammat alueet kokevat näitä sähkökatkoksia eikä kukaan pysty selittämään miksi.

Niillä ei ole mitään pelättävää, jotka ovat virittyneet fotonienergiaan. He ovat tehneet työtä itsensä kanssa poistaakseen tukoksensa ja ovat jo korkeammassa henkiulottuvuudessa tai värähtelyssä. He ovat käyneet läpi myös niitä monia muutoksia, joita mainitaan tässä kirjoituksessa, ja näin he ovat virttyneet korkeampaan energiaan. Fotonienergia ei vaikuta heihin, koska he ovat työstäneet itseään - työstäneet karmansa, kohdanneet itsensä ja työstäneet kaikki ne ongelmat, jotka ovat estäneet heitä tässä ja toisissa inkarnaatioissa. Oppikaa elämään NYT-hetkessä! Älkää huolehtiko menneisyydestä ja tulevaisuudesta. Näin huomaatte helpommaksi selviytyä fotonienergiasta.

Mitä sitten ovat nämä muutokset ja miten ne vaikuttavat teihin? Tulevina päivinä luettelen useimmat oireet ja jos mahdollista, kerron miten niitä käsitellään. Jotkut muutokset teidän on vain käytävä läpi. Toisiin voitte löytää ratkaisun, joka auttaa teitä selviytymään. Tietäkää, että tässä kaikessa kohotatte värähtelytasoanne selviytymään planeetan värähtelytasosta.

Sellaisena henkilönä joka on käynyt muutoksen läpi, kanavani tietää, ettei kokemus ole miellyttävä. Hän kuitenkin selviytyi siitä ja tämän blogin tulevat osat ovat selviytyjän käsikirja, joka auttaa myös teitä selviytymään. Margaret kävi muutokset läpi 12 vuoden aikana 1984-1996. Se oli rankka jakso, mutta hän on iloinen siitä, että kävi sen läpi, koska hän kävi läpi kaikki tukoksensa. Hänen chakransa ovat puhtaat ja aktiiviset. Valo kulkee hänen kehonsa läpi puhtaasti ja nopeasti. Hänestä on tullut tehokkaampi parantajana, selvänäköisempi ja hän on Kristus-energian selkeä kanava. Tämä energia odottaa virtaamista myös toisten läpi. Hän on opettaja, parantaja ja henkinen neuvonantaja, mutta hän ei olisi voinut olla sitä ilman niitä muutoksia, jotka hän kävi läpi. Tekään ette pysty. Vain muistakaa, että jos käytte läpi näitä muutoksia, ette ole yksin. Pelkästään tämän pitäisi auttaa teitä.

Maitreya


-----------

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2580&mforum=uusimaa
« Viimeksi muokattu: 06.08.2009 09:38:21 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #47 : 06.08.2009 11:55:21 »

inkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

**************************

YLTÄKYLLÄISYYS JA MENNEET ELÄMÄT

Kirjoittanut ja kanavoinut Doreen Virtue (spiritlibrary.com)
4.8.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Joka viikko suorassa radio-ohjelmassani hayhouseradio.com-sivuilla annan lukemuksia soittajille. Koska hyvin monet ihmiset esittävät yltäkylläisyyteen, raha-asioihin ja ammattiin liittyviä kysymyksiä, ajattelin, että teille saattaisi olla hyödyllistä se informaatio, mikä tuli läpi eräässä viime viikon lukemuksessa.

Naispuolinen soittaja sanoi, että hän teki kaikkensa ilmentääkseen yltäkylläisyyttä, mutta hän näytti olevan jumissa. Lukemukseni osoitti, että kyse oli menneestä elämästä. Siinä hän oli buddhalainen parantajamunkki luostarissa, missä hänelle annettiin ateriat ja asunto eikä hän saanut henkilökohtaista palkkaa tai maksua.

Soittaja vahvisti, että tässä elämässä hän oli parantaja, joka sai aina riittävästi rahaa asumis- ja syömiskuluihin, muttei häneltä jäänyt koskaan mitään säästöön. Hän vahvisti myös uskovansa, että buddhalaisuus tai hindulaisuus heijasti parhaiten hänen uskomuksiaan tässä elämässä.

Lukemus vahvisti, että hän toisti munkkielämänsä taloustilanteen. Kun meditoin lukemusta jälkikäteen, kuulin, että MONILLA valotyöntekijöillä on ollut samanlaisia entisiä palveluelämiä (eri kulttuureissa ja maissa), joissa asumis- ja ateriakulut on katettu…

… ja tässä elämässä olette hyviä ilmentämään riittävästi eli selviätte aina taloudellisesti, mutta siinä se. On usein myös mennyt elämä, jossa epäillään länsimaisia ihanteita laskuttaa parannustyöstä tai saada henkilökohtaista voittoa tai säästöjä henkisestä työstä.

Viesti oli myös sitä, että monet meistä ovat eläneet yhteisössä ja koko käsitys henkilökohtaisesta omaisuudesta tai henkilökohtaisista säästöistä on vieras ja uusi käsite sielullemme. Noissa menneissä elämissä jaoimme kaiken kaikkien kanssa. Ei ollut mitään erillisomaisuutta.

JA niillä joilla on taipumusta eristäytyä, se on myös jatkoa tuosta menneen elämän mallista. (Vaikka elimme yhteisössä, pysyttelimme itseksemme ja teimme hiljaa palvelutyötämme.)

Kyse on siis siitä henkilökohtaisesta päätöksestä, sallimmeko vain asumis- ja ruokakulujemme kattamisen vai onko tarkoituksenamme myös henkilökohtainen omaisuus ja säästöt. Ja jos halutaan lisää ystäviä, on parannettava eristäytymistaipumus.

Miten tämä voitetaan - kysyin enkeleiltä.

1. Tunnista tilanne. Tiedät kehosi reaktiosta (väristyksiä, kihelmöintiä, ravistuksia jne., kun keho purkaa solumuistoja), soveltuuko tämä menneen elämän informaatio sinuun.

2. Tee uusia, selkeitä tahdonilmaisuja. Jos todella haluat henkilökohtaisia säästöjä, voittoja jne., niin ilmaise niistä selkeä tahtosi ja niitä syntyy.

Kun puhuin Jumalan ja enkelien kanssa henkilökohtaisen säästötilin käsitteestä ja siitä, miten ylläpidetään tätä aikomusta, kun syvällä sisällä uskotaan yhteiseen ja jaettuun varallisuuteen, niin vastaus oli tämä:

Ylläpitäkää aikomusta, että on HAUSKAA saada henkilökohtainen säästötili.

Sallikaa itsenne kuvitella omistavanne säästötili ja valakaa tuohon kuvaan HAUSKUUDEN tunne. He sanoivat, että HAUSKUUS on supervoimakas energia ilmentämiseen. Visualisoikaa, että jaatte osan siitä toisten kanssa - niin kuin teitä opastetaan. Ajatelkaa sitä prosenttiosuutta, minkä jaatte - prosenttiosuutta, mikä tuntuu oikealta TEISTÄ.

Lähetän meille kaikille paljon rakkautta, kun yhdistymme tähän informaatioon. Rakkauden siunauksia kaikille parantajille ja opettajille kaikkialla!

P.S. Hyvin monet parantajat ja opettajat opettelevat valtavia oppitunteja tällä hetkellä - ne ovat kaikki tilaisuuksia saada karmamme tasapainotettua, kun käymme läpi tätä muutosta. Enkelit sanovat, että se on kuin saven pyyhkimistä jaloista, ennen kuin voi astua sisään ovesta. Älkää järkyttykö ovimatosta tai savesta. Vain ylläpitäkää aikomusta pyyhkiä savi pois mahdollisimman nopeasti ja rauhallisesti ja sitten astukaa oven läpi.

Rakkautta,
Doreen
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2578&sid=5072084d705d07dcf7b5b3af74b187c2&mforum=uusimaa
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #48 : 08.08.2009 10:28:18 »

linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa
***********************


URIEL PARANTAA

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 3.8.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Ottakaa vastaan tukea

Monissa elämissänne valotyöntekijöinä, parantajina ja opettajina olette olleet maailman valo pimeyden ja pelon kaaoksessa. Olitte valmiita siirtämään sivuun oman tarpeenne keskittyäksenne siihen parantamiseen ja opettamiseen, jota tarvittiin tuomaan ihmisille ymmärryksen ja tiedon valoa rauhasta ja rakkaudesta. Antamisesta on tullut olemistapanne - sitä olette oppineet tekemään ja se on ollut polku työnne suorittamiseen. Nyt voitte saada tukea ja vastaanottaa - uusi olemistapa teille, sellainen joka tuo etsimäänne rauhaa, iloa ja rakkautta.

Vastaanottaminen, tuettuna ja hyväksyttynä oleminen kaikissa suhteissanne on teille uusi toimintamalli. Se ei ole teille tuttua, koska olette niitä, jotka antavat, tukevat toisia ja siirtävät sivuun tarpeensa auttaakseen toisia heidän tarpeissaan. Olette niin tottuneita olemaan parantava valo, vahvuuden lähde ja yhteys Lähteeseen, että teistä tuntuu epämukavalta pyytää sitä, että omat tarpeenne huomioidaan yhtä lailla, että korvaatte velvollisuutenne toisia kohtaan velvollisuudella omaan iloon ja avaudutte vastaanottamaan tukea samalla tavalla, kuin olette tukeneet toisia.

Monet teistä ovat paikoissa, missä ylläpidätte valoa maapallolle, ja teidät siirretään toisille alueille, missä voitte saada tukea ja elää ilossa. Silloin kun olette valmiita vastaanottamaan, teidät asetetaan tilanteisiin, jotka ovat antavia, tukevia ja hoivaavia. Kärsimisaikanne Kristus-marttyyritietoisuuden ilmaisumuotona on tullut loppuunsa. Voitteko auliisti vastaanottaa ne siunaukset, joita autatte luomaan ja ylläpitämään muille? Tämä kokemus on todella olemassa teitä varten ja sen aika on tullut. Valotyöntekijöitä kaikkialla pyydetään vastaanottamaan ja oppimaan jumaluutensa korkeinta ilmaisua olemalla valmis vastaanottamaan siunauksensa.

Olette tehneet työnne hyvin. Nyt teidän on aika siirtää sivuun taakkaanne ja sallia niiden, joiden kanssa olette työskennelleet, käyttää oppimaansa. Niin kauan kuin olette paikalla ylläpitämässä, parantamassa ja auttamassa heitä, he eivät voi käyttää voimaansa löytääkseen oman valonsa. Olette tehneet parannustyön maapallon ja sieluryhmänne osalta, olette parantaneet karman ja olleet valmiita antamaan anteeksi karmakiertonne lopettamiseksi. Teillä on ollut taakkana energioiden muuntaminen ja parantaminen ja olette nyt valmiita astumaan uuteen vastaanottajatoimintamalliin. Olkaa avoin vastaanottamaan, olemaan tuettu, ylläpidetty ja opastettu kohti iloanne. Tämä on palkkionne uudessa ylösnousemusmallissa ja siinä, miten näytätte toisille ilon ja rakkauden polun vastaanottamalla niitä.

Yhteinen tuskayhteys

Parantumismatkamme on paluutta siihen rakkauteen, mistä olemme - sen ehdottoman rakkauden äärettömään alkulähteeseen, minkä tuominen maan päälle on tehtävämme. Se on välttämätöntä ylösnousemukselle. Sielumme pitää elossa muistoa tästä rakkaudesta, mutta ellemme tietoisesti yhdisty siihen, unohdamme olevamme rakkautta ja kulutamme parantumismatkamme etsien rakkautta meitä ympäröivästä maailmasta. Sen sijaan että liikumme rakkaudesta aina suurempaan rakkauteen, aloitamme tuskasta ja toivomme, että löydämme rakkautta. Tästä näkökulmasta yhdistymme toisiin parantaaksemme tuskamme ja voimattomuutemme sen sijaan, että annamme ja vastaanotamme rakkautta. Näin koemme enemmän tuskaa etsimämme rakkauden sijasta.

Ellei tahtonamme ole yhdistyä jokaiseen korkeimmalla tasolla ja ehdottoman rakkauden kautta, yhdistymme jokaiseen ihmiseen ja tilanteeseen tuskamme kautta. Jokainen elämän tilanne heijastaa tuskamme energiavärähtelyä, tarinaa, yksityiskohtia ja draamaa ja antaa tilaisuuden parantumiseen. Jokainen tekemämme valinta - perhe, ystävät, elämänkumppani, työpaikka, koti jne. - heijastaa omaa tuskaamme meille. Ei siksi, että tarvitsemme jatkuvaa muistutusta, vaan siksi että etsimme rakkautta ja uskomme, että jos näytämme toisille tuskamme, he vastaavat rakkaudella. Mutta näin ei tapahdu.

Silloin kun pyydämme toisia parantamaan oman tuskamme, he vastaavat näyttämällä oman tuskansa, ja näin yhdistymme sieluhaavojen kautta, korostamme omaa tuskaamme ja jäämme kiinni tuskakiertoon, missä siirrymme tuskallisesta tilanteesta toiseen toivoen, että seuraava tilanne on vastaus rukoukseemme rakkaudesta. On mahdollista rikkoa tämä kierto ja löytää etsimäämme rakkautta, kun yhdistymme sielumme muistikuvaan siitä ehdottomasta rakkaudesta, joka on rakkautemme lähde. Emme koskaan löydä rakkautta toisista, ennen kuin löydämme sen itsestämme.

Koko ihmiskunta jakaa erillisyyden tuskan ja halun palata siihen rakkauteen, minkä tunnemme Kotina. Jokainen meistä kantaa sekä rakkautta että tuskaa, haavaa ja sen parannusta, mutta kaikki parannustyö täytyy tehdä sisältä käsin. Tuomme rakkautta maan päälle, mikä on valmis vastaanottamaan sitä, ja jokainen meistä sisältää rajattoman ehdottoman rakkauden lähteen, mihin voimme yhdistyä koska tahansa, joka tilanteessa, muistaaksemme, että meitä rakastetaan, arvostetaan, kunnioittaan, tuetaan ja opastetaan parantumismatkallamme. Ylösnousemusmatka on ihmiskunnan yhdistymistä rakkauteen ja olemme oleellinen osa tätä prosessia - maailman tuskan parantamista yhdistymällä sisäiseen rakkauteen.

Pimennykset ovat täällä!

Jos soitit viime kerralla "Parantajan tuntiin", huomaisit, että joku oli unohtanut sen - minä. Anteeksi teille kaikille, jotka soititte. En ole varma, mitä tapahtui tai miksi en muistanut puhelua, koska se oli kalenterissani. Minulla on ollut syvällisiä energiamuutoksia heinäkuun pimennysten myötä ja puhelun unohtaminen oli esimerkki unohtelemisesta ja maadoittumisongelmista, mikä on ollut kokemukseni näistä energioista. Meillä on tällä viikolla vielä yksi pimennys ja sitten voimme asettua ja aloittaa tähän energiaan sopeutumisen. Mutta tällä erää pimennykset ovat käynnissä ja ne tuovat dramaattisia muutoksia ja parantumista jokaiselle.

Jos olet tuntenut yhteydettömyyttä, olet ollut hämmentynyt ja unohteleva, sinulla on ollut nivel- ja kehokipuja, pahoinvointisuutta ja olet ollut hyvin väsynyt viimeisen kuukauden aikana, nämä ovat kaikki oireita pimennysten myötä tapahtuvista energiamuutoksista. Meidät johdotetaan ja energiamme kalibroidaan uudelleen, fysiologiamme muutetaan hiilestä kristalliin ja nämä pimennykset ovat osa feminiini- ja maskuliinienergioiden transformaatiota. Pimennys 22.7. oli vuosisadan pisin, mikä vaikutti kuuhun ja herätti jumalaisen feminiinisyyden. Seuraava pimennys on 6.8., mikä vaikuttaa aurinkoon ja luo tilaisuuden maskuliini- ja feminiinienergioiden sekoittamiseen uudella ja korkeammalla tavalla. Voimmeko lopultakin saavuttaa näiden kahden energian tasapainon, jotta voimme luoda maailman, joka ilmaisee parhaita puolia kummastakin?

Hyvin pitkään ihmiskunta on kamppaillut hallinnan ja kontrolloinnin kanssa, kun nämä kaksi energiaa taistelevat paremmuudesta, mutta tiedämme, että tasapaino on perimmäinen tavoitteemme. Nämä pimennykset herättävät näiden energioiden korkeamman muodon, jotta voimme oppia ilmaisemaan niitä uusin tavoin. Silloin kun ne eivät ole tasapainossa, ilmaisemme näiden energioiden matalampia värähtelyjä - näin hoivaava feminiinienergia on voimatonta ja alistuvaa ja toimintaan suuntautuva miesenergia hallitsevaa ja kontrolloivaa. Korkeimmissa piirteissään kumpikin tukee toista ja tuloksena on voimakas tasapaino, joka keskittyy rakkauteen ja yhteyteen.

Kun luette arkkienkeli Urielin viestiä tällä viikolla, tapahtuvat muutokset herättävät haastavimpia kysymyksiämme ja tuovat muutosta siihen tapaan, millä näemme itsemme, roolimme parantajina ja valotyöntekijöinä sekä miten olemme vuorovaikutuksessa maailman kanssa ja hallitsemme energioitamme. Näiden transformaatioiden tapahtuessa olemme ulottuvuuksien välillä - emme enää täysin kolmannessa ulottuvuudessa, muttemme vielä uudessakaan. Tässä kuilussa oleminen on epämiellyttävää ja hämmentävää emmekä keskity ja muista - kuten minä olen kokenut. Puhun tästä tulevassa "Parantajan tunnin" ohjelmassa ja lupaan olla täysin läsnä ja puhelimessa. Ihanaa viikkoa!

Miesenergian kristalliparannusta

Kristallilapset ilmaisevat upeaa parannusenergiaa ja olen pannut merkille joka paikassa viime aikoina sen hiljaisen ja rakastavan tavan, millä he tekevät tätä työtä. Nämä ovat pieniä poikia, siinä 7- tai 8-vuotiaita. Monet heistä asuvat yksinhuoltajaäidin kanssa ja auttavat äitiään parantamaan sitä tuskaa, mitä hän on kokenut vuorovaikutuksessaan miesenergian kanssa. Ollen tukea antava, lempeä ja rakastava äidilleen, nämä pojat auttavat häntä parantamaan haavansa tästä ja edellisistä elämistä ja luomaan uutta toimintamallia tälle energialle.

Ei ole yllättävää, että hyvin monia poikalapsia elää yksinhuoltajaäitinsä kanssa tällä hetkellä, kun monien heistä tarvitsee kokea feminiinienergiaa, koska he ovat täällä luomassa uutta miesenergian ilmaisutapaa, mikä on ystävällistä, herkkää, lempeää ja välittävää. Tunnen monia miespuolisia kristalleja, jotka asuvat naistaloudessa ja joilla on hyvin vähän yhteyksiä miehiin. Tässä elämänsä vaiheessa heidän on tehtävä näin, jotta he voivat täysin kokea feminiinienergian. He tulevat olemaan yhteydessä miehiin ja oppivat miesenergiasta sitten, kun aika on oikea, ja silloin heidän feminiinienergiansa on vahvasti maadoitettu.

Nämä pojat ovat hyvin suojelevia ja vastuullisia ja välittävät äidistään ja ympärillään olevista naisista ja tukevat näitä. He tietävät, että heidän on muutettava ne kontrolloinnin, hallinnan, tuskan ja kärsimyksen elämät, joita tasapainoton maskuliinienergia on saanut aikaan maailmassa. Samalla kun näiltä pojilta puuttuu aggressiivisemmat miespiirteet - he eivät ole kilpailunhaluisia, he ovat hiljaisia ja vetäytyvämpiä - heillä on ihanampia tämän energian piirteitä ja ne pitää tunnistaa sellaisiksi. He eivät ole heikkoja eikä heitä voi pakottaa olemaan "miehiä". Sen sijaan heille pitää antaa tunnustusta siitä, mitä he antavat - ilmaisevat tasapainoisesti mies- ja naisenergiaa.

Jokainen uusi lapsisukupolvi tuo uusia tärkeitä parannusenergioita maailmaan. Ennen indigoja nämä muutokset syntyivät hitaasti, mutta meitä työnnetään eteenpäin enemmän kuin koskaan, koska siirrymme ylösnousemuksen viime vaiheisiin. Nämä lapset tietävät, mitä he ovat täällä tekemässä. He ovat yhdistyneitä, innostuneita ja innostavia ja tietävät keskittyvänsä parantamiseen ja uusien, korkeampien energioiden esittelemiseen maailmalle. He tekevät työtään ystävällisellä ja rakastavalla tavalla, mutta he jatkavat sitkeästi eteenpäin tietäen, että syy heidän täällä olemiseensa on tärkeä.

Arvostakaa siis rakastavia, suojelevia ja tukea antavia pieniä poikianne. He ovat täällä auttamassa teitä parantumaan ja esittelemässä uuden olemistavan maskuliinienergioille.

-----------


http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2575&mforum=uusimaa

***********************
http://www.youtube.com/watch?v=nTQAAupd25g&feature=related
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #49 : 09.08.2009 07:01:16 »

linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


TRANSFORMAATION JUURET

Tähtivanhimpia kanavoinut Aluna Joy Yaxk'in (spiritlibrary.com)
29.7.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kaikkien elävien asioiden taustalla on tapahtumassa jotain taianomaista - vain poissa näkyvistä. Koko maailmankaikkeutemme on muuttumassa koko maapalloelämän rinnalla. Ylösnousseet mestarit ja valon enkelivaltakunta auttavat ihmiskuntaa ja maapalloa suuressa ja kauan odotetussa transformaatiossa.

Äskettäiseen pimennystrioon, mitä olette nyt viimeistelemässä, sisältyi kaksi kuunpimennystä ja yksi erittäin pitkä täydellinen auringonpimennys (7.7., 22.7. ja 6.8.). Pimennykset ovat tehokas voima, mikä estää valon tai saa aikaan varjon fyysisesti maapallolla. Muinaiset ihmiset käyttivät tätä aikaa puhdistaakseen sisäiset varjopuolensa. Mutta tällä kertaa ihmiskunta käytti vaistomaisesti pimennystrioa jonkin muun tekemiseen. Tämä on hyvä uutinen. Jotain suurta on tapahtumassa.

Puun juuret ovat maan alla pimeässä. Puu ei voi kurkottaa kohti aurinkoa ilman riittävää juuristoa, joka kasvaa vastakkaiseen suuntaan. Nämä ovat puun juuret. Mayoilla on nimi tälle prosessille. Sitä kutsutaan nimellä Wakan Chan, elämänpuu, maailman puu. Maya-maailmassa on pyhä puu ja sitä kutsutaan nimellä La Ceiba -puu tai Kapok-puu. Siinä on mahlaa, mikä on punaista kuin veri - aivan kuin ihmisessä. Pimeimpinä talvikuukausina, kun se pudottaa lehtensä, se näyttää kuin ylösalaiselta puulta. Tänä päivänä saatatte tuntea olevanne kuin ylösalainen puu. Tämä johtuu siitä, että nyt kasvatatte juuria taivaalle, ylöspäin uuteen maailmaan.

Tänä päivänä elävät Mayat pitävät edelleen pyhän seremonian nimeltään Ya'axche'. Tämä seremonia esittää yhteyttä taivaan ja maan välillä ja ihmisen tarvetta alamaailman juuriin. He tietävät, miten tärkeät tarkoituksenmukaiset juuret ovat ihmisen kehittymiselle. Alamaailmaa ei pidä pelätä, vaan sitä pitää kunnioittaa. Sieltä kaikki uusi elämä tulee.

Näinä päivinä on hyvin jännittävää. Juurenne uuteen maailmaan alkavat nyt kasvaa allanne. Nämä juuret muodostavat sen uuden maailman perustan, minkä olette jo luoneet/kuvitelleet sydämessänne ja hengessä. Teette tämän kaiken sillä maailmankaikkeuden jatkuvasti lisääntyvällä luomisvoimalla, mikä teillä kaikilla kehittyy sisällänne. Uusi maailma alkaa ottaa muotoa, vaikka ette voikaan nähdä sitä vielä. Juurtuaksenne tähän uuteen maailmaan teidän on irrotettava ne vanhat juuret, joihin fyysinen kehonne on hyvin tottunut ja mukautunut. Nyt sopeudutte uusiin energioihin, joita tulee kauniista uudesta maailmasta.

Aikakausien muutos, suuri transformaatio alkaa ilmentyä fyysiseksi todellisuudeksi. Se muuttuu sydämenne aikomuksesta omaksi ulottuvuudeksenne. Voi kyllä, tunnette sen todella. Olette kuin odottava äiti - tarvitsette lepoa ja teidän tarvitsee syödä ja saada rauhallinen tila. Sallikaa itsenne saada näitä asioita aina, kun on mahdollista.

Samanaikaisesti tämän pimennystrion kanssa valtava asteroidi osui Jupiteriin. Silloin kun johonkin planeettaan iskeydytään, tunnette sen. Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Teidän ja meidän ja koko maailmankaikkeuden välillä ei ole erillisyyttä. Ei ole siis mikään ihme, että tunnette teidät pakotettavan ottamaan aikaa, nollaamaan ja parantamaan haavanne. Oletamme, että teillä saattaa olla päänsärkyä, kehokipuja ja olette hyvin väsynyt ja nälkäinen! Näemme, että monilla teistä on epätavallista vihaa ja romahtamista, mikä näyttää tulevan tyhjästä!

Jos luet tätä, onneksi olkoon, olet selvinnyt siitä! Tämä on hyvä uutinen. Tämän tunnelin päässä on valoa! Maailmankaikkeuden luova voima/lähde alkaa nyt elää kauttanne eikä vain ajoittain tanssi ympärillänne kiusoitellen loputtomilla mahdollisuuksilla. Fyysisistä kehoanne treenataan sopeutumaan siihen, minkä sydämenne ja henkenne on tiennyt aionien ajan - ja se on sitä, että teistä on tulossa eläviä mestareita! Kehonne tekee kovasti työtä pysyäkseen tasapainossa sen uuden juuriston avulla, mikä on maassa allanne.

Olkaa lempeitä itsellenne. Olkaa kärsivällisiä ja kuunnelkaa sydäntänne.

Tähtivanhimmat

-----------




« Viimeksi muokattu: 09.08.2009 11:22:40 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #50 : 12.08.2009 10:29:44 »


JUMALATAR JA GRAALI-KOODIT

Kirjoittanut ja kanavoinut Jonette Crowley ( www.jonettecrowley.com)
23.4.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Yksi tärkeimmistä asioista mitä voimme tehdä henkisen kasvumme hyväksi, on valmistella fyysinen kehomme sisältämään enemmän henkistä valoa ja voimaa. Tiedemiehet ovat kartoittaneet geenimme ja havainneet, että he ymmärtävät vain noin 10% DNA:mme toiminnasta. Tuota 90%:n osaa he eivät ymmärrä ollenkaan ja joskus sitä kutsutaan roska-DNA:ksi. Uskon, että aikanaan me ihmiset olimme hyvin kehittyneitä valo-olentoja ja käytimme koko DNA:tamme. Mutta aionien kuluessa kadotimme lahjamme. Valomme ja voimamme on heikentynyt. Käyttämättömät DNA-osamme ovat surkastuneet.

Tämä artikkeli annetaan teille lahjana. Lukekaa Jumalatar Ashtataran sanat hitaasti ja tarkoituksellisesti ilmaisten tahdoksenne, että DNA:nne aktivoituu uudestaan. Nyt on aika herättää DNA:mme, jotta voimme kaikki taas kerran olla valoastioita - pyhiä graaleja! Ette ehkä tunne mitään, mutta luottakaa prosessiin. Nauttikaa heräämisestä!

***********

Toukokuussa 2007 minua opastettiin johdattamaan henkinen pyhiinvaellusryhmä Maltan saarille Välimerellä. Yksi henkisistä tehtävistämme oli aktivoida ilma- tai tuulielementti. Eri ryhmämme olivat jo aktivoineet maa-, tuli- ja vesielementin voimapaikoissa ympäri maailmaa.

Henkioppaani Valkoinen kotka antoi toiseksi tehtäväkseni graali-koodien herättämisen. "Mitä ovat graali-koodit?", kysyi Valkoiselta kotkalta - minulla ei ollut aavistustakaan siitä, mistä hän puhui.

"Graali-koodit ovat sen aurinkokiekon toinen puolisko, jonka löysit Perusta. Yhdessä ne muodostavat ihmistietoisuuden uuden perustan, mikä on puolivälissä nykytilan ja valaistuneen tilan välillä", Valkoinen kotka vastasi.

Maltan kolme pikkuruista saarta ovat olleet varhaisten temppelirakentajien, foinikialaisten, kreikkalaisten, roomalaisten, merirosvojen, turkkien ja arabien koti. Pyhän Pietarin laiva haaksirikkoutui sen rannikolle ja Johannes Kastajan ristiretkeilevät ritarit asettuivat sinne. Maltan suunnattoman suuret esihistorialliset temppelikokonaisuudet ovat vanhempia kuin Stonehenge tai Egyptin pyramidit. Tämä on pyhä paikka, missä Jumalatarta on palvottu muinaisista ajoista saakka.

Jotkut pitävät Maltaa Atlantiksen hallintokeskuksena. Hunajanväriset hiekkakivitemppelit olivat muinaisia jo Egyptin aikaan. Temppelien sijainti ympäri saaria ja uponneena lähimereen vihjaa, että rakentajilla oli mestarillista tietoa astronomiasta ja he ymmärsivät monitahoista päiväntasausilmiötä. Kuulimme, että kielentutkijat olivat lopulta tulkinneet esi-sanskriittikieltä, jonka uskottiin olevan Atlantiksen kaudelta. Jotkut kirjoituksista kertoivat Jumalattaresta, Atlantiksen kuningattaresta, joka oli haudattu noille saarille. Hänen nimensä oli Ashtatara.

Pieni kivipatsas jota usein kutsuttaan "Nukkuvaksi Jumalattareksi" ja joka löytyi maanalaisesta temppelistä, mikä tunnetaan nimellä Hypogeum, kiinnitti huomiomme. Oliko sillä jotain tekemistä horroksessa olevien graali-koodien kanssa? Oliko tarkoituksemme herättää Jumalatar? Mietimme kaikki, miten ja missä tehtävämme graali-koodien aktivoinnista paljastuisi.

Hämmästyttävää kyllä, herääminen tapahtui - ei tuulen sotkemassa temppelissä, vaan hotellin kokoushuoneessa rannikolla, St. Paulin lahdessa. Olin juuri lopettanut Valkoisen kotkan kanavoimisen ryhmällemme. Mutta sen sijaan että olisin tullut pois normaalista, kevyestä transsitilastani, vaivuin syvemmälle. Pääni nytkähti taaksepäin. Suustani tuli kurkkuääniä. Tuntui siltä, että tietoisuuteni oli jossain hyvin syvällä, että olin kiipeämässä ulos tiheältä maapallolta. Olin osittain peloissani, koska en ollut koskaan ennen kokenut sellaista "kaukaista tilaa". Osittain luotin siihen, että kaikki olisi hyvin. Saatoin kuulla joidenkin ihmisten puhuvan minulle, mutta olin liian kaukana vastatakseni. En ollut tuntenut sellaista voimaa sen jälkeen, kun ensimmäisen kerran toin läpi oppaani Markin.

Muutaman minuutin kamppailemisen jälkeen puhuin ja toin sisään Jumalattaren energiaa ja sanoja. Kaikki jotka olivat läsnä, saattoivat tuntea sen valtavan olemuksen ja myötätunnon, mikä täytti huoneen. Se oli sävähdyttävää ja hienostunutta. Hän puhui käskevällä auktoriteetilla:

"Olen hän, jota kutsuttiin.
Puhun hyvin vaikeasti, sillä etäisyys on liian suuri ja unohdus liian syvää.
Tulen, koska kutsuitte.
Tulen saattamaan teidät kotiin.
Tulen tuomaan kodin tänne.
Maailma ei ole mitään sellaista, mitä ajattelette.
Ette pysty ajattelemaan tätä maailmaa.
Minulla on liikaa sanottavaa, mutta kenties puhun paremmin ilman sanoja.
Kannan mukanani heräämiskenttää, mikä ei vaadi sanoja.
Kaikki mitä luulette tietävämme kansastamme, on väärin, eikä teitä auta, jos saatte oikaistua sen.
Tämä maapallo on mittaamattoman arvokas.
Sitä graalia mitä etsitte, ei voi ymmärtää, ainoastaan tuntea vain sydämenne kautta.
Graali-koodit ovat teissä - unessa sisällänne.
Ja olette kutsuneet minua herättämään ne.
Se on alkanut.
Koodien herääminen on alkanut.
Ette tunne niitä.
Ette näe niitä.
Ette voi tutkia niitä.
Vain sydämenne tuntee ne.
Lohikäärmeet ovat suojelleet minua yli 18000 vuotta.
Ne on nyt vapautettu.
Portit maailmaani ovat auki.
Seiskää koko voimassanne ja vastaanottakaa.
Seiskää koko voimassanne.
Olen hän, joka on herättänyt.
Te olette niitä, jotka ovat heränneet.
Jätän teidät nyt."

Huoneessa olleet seisoivat. Monet tunsivat solumuutoksia. Jotkut eivät tunteneet yhtikäs mitään. Mutta kaikki seisoivat hiljaa tietäen sen asian valtavuuden, mitä oli juuri tapahtunut.

Kahdeksan päivän aikana Maltalla ryhmämme vieraili temppeleissä, kirkoissa ja historiallisilla paikoilla. Teimme seremonioita ja meditoimme. Mutta mitään ei voinut verrata siihen pikaiseen ja hiljaiseen transformaatioon, minkä tunsimme graali-koodien heräämiseksi sisällämme.

Levitin innoissani tätä aktivointia toisille, jotka eivät olleet onnistuneet olemaan kanssamme Maltalla. Niinpä järjestin kesäpäivänseisauksen erityistapahtuman seuraavassa kuussa. Tavoitteeni oli kutsua taas kerran Jumalatarta, jonka nyt tunsimme Ashtatarana. Neljäkymmentä ihmistä istui tuoleissaan odottaen atlantislaisen kuningattaren sanoja. Taas kerran hänen voimansa ja vahvuutensa oli kouriintuntuvaa, kun toin läpi hänen sanansa:

"OLEN HERÄTTÄJÄ!
Olen odottanut kylmän pimeyden ajan aurinkoa taas kerran nousemaan ihmisveljilleni ja -sisarilleni.
Se on mennyttä aikaa.
Jokaisella teillä on salaisuuksia lukittuna ja koodattuna tietoisuutenne ja kehonne - suljettuna ja lukittuna omaksi parhaaksenne.
Silloin kun pimeys koitti ihmiskunnalle, paljon voimasta poistettiin.
Avaimia vartioitiin tarkasti.
Avaimet olivat siellä, minne ette koskaan katso - sisällänne.
Nimeni on ASHTATARA.
Se merkitsee maailman äitiä.
Olen jumalatar ja ihminen - yksi siitä rodusta joka muistaa, että myös te olette jumalia ja jumalattaria.
Kun ovet alkavat avautua, kasvu edistyy erittäin nopeasti.
Kun ovet ovat auki, niitä ei suljeta.
OLETTEKO VALMIITA?

Aktivointi annetaan hiljaisuudessa, tietoisuustasolla, mikä on tuskin hereillä teissä.
Siirryn nyt vihkimyksen hiljaisuuteen.
Puhun taas, kun se on tehty. (Noin 15 minuutin hiljaisuus.)

Luomaan paljon suuremman "sinän" mahdollisuuden ja paljon eheämmän ykseyden, ottakaa vastaan rakkauden kenttä tavalla, mikä muuntaa kaiken, mitä olette olleet tähän mennessä - rakkauden joka ylittää paljon tunnerakkauden, rakkauden joka on Jumalan hengitystä.
Vastaanottakaa sitä nyt syvälle vastaheränneisiin valosoluihinne.
Olkaa pyhitettyjä, rakkaat sielut.
Olkaa nyt pysyvästi pyhitettyjä.
Nyt kannatte heräämiskoodeja.
Ette tarvitse enää minua.
Lähden nyt luotanne, ÄLKÄÄ KUTSUKO MINUA TAKAISIN!"

Taas kerran istuimme hiljaisuudessa tietäen, että syvällinen muutos oli tapahtunut sisällämme ja toivottavasti meidän kauttamme kaikilla ihmisillä. Kun Ashtatara puhui, minulle näytettiin symboli. Se tuntui tutulta, mutten ollut varma, missä olin nähnyt sen. Internet-haku osoitti, että se oli muinainen egyptiläinen symboli - Isiksen kruunu, joskus nähty myös Horuksella ja Hathorilla.

Silloin käsitin, että hän näytti minulle todellisen merkityksen Isiksen kruunun taustalla. Kyse oli aurinkokiekon, graalin yhdistämisestä - tai henkisen/valotekijän yhdistämisestä fyysiseen astiaamme. Aktivointi minkä olimme saaneet hiljaisuudessa, oli nukkuvan DNA:mme herättämistä. Graali ei ole ollut koskaan vain Jeesuksen viimeisen ehtoollisen kuppi tai myöskään Jeesuksen sukulinja Maria Magdaleenan kautta. Olemme kaikki graali! Nyt on tapahtumassa se, että ihmisyytemme yhdistyy jumaluuteemme. Graali-koodit ovat käyttämätön DNA:mme!

Kun aktivointi oli annettu meille, se levisi ihmisten matriisiin voimaannuttaen jokaisen meistä tulemaan valo-olennoksi, Kristus-ihmiseksi. Ashtataran tehtävä oli tehty. Hän odotti 18000 vuotta sitä aikaa, jolloin ihmiset opastettaisiin hänen luokseen ja he olisivat valmiita vastaanottamaan hänen salaisuutensa. Nyt se kuuluu meille - jokaiselle meistä.

Olin pettynyt, kun Ashtatara oli antanut niin tiukan varoituksen olla kutsumatta häntä uudestaan. Osa minusta oli odottanut innolla melko loistokasta tilaisuutta kanavoida Ashtataraa, Atlantiksen kuningatarta. Mutta niin ei kävisi. Hän ei ollut jumalatar, jota ei totella.

Hän kuitenkin tuli vielä kerran - omasta pyynnöstään. En kutsunut häntä ja olin yllättynyt, kun hän ilmestyi esiin. Kanavoin Valkoista kotkaa eräälle ystävälle Alankomaissa. Ystäväni oli juuri kysynyt Valkoiselta kotkalta vahvasta yhteydestä hänen, minun ja kahden hollantilaisen naisen välillä. Kaikki neljä olimme olleet Maltalla, kun Ashtatara tuli ensimmäisen kerran. Kun vastaus alkoi tulla lävitseni, saatoimme kumpikin todeta, etteivät energia ja sanat olleet Valkoisen kotkan. Sanat olivat runollisia. Energia oli voimakasta, kuitenkin feminiinistä. Meillä oli nauhuri päällä.

"Isiksen tyttäret, Venuksen tyttäret,
pyhien tapojen sisaret,
entisten aikojen äidit,
tulevien aikojen synnyttäjät.
Ylläpitäen täydellisiä malleja,
pysyen uskollisena viisauden valolle,
avaten Pyhän Hengen maljan,
eroten pimeydestä valoon,
suuremman mallin kutojat,
kuljette valoa kilvessänne.
Isiksen ja Venuksen tyttäret,
suurempi tulevaisuus on paljastunut.
Olen Ashtatara,
julistan Jumalattaren vapautumisajan.
Tuoden mukanani menneisyyden epäjatkuvuuden transformaatiomallin.
Nämä ajat merkitsevät Jumalattaren vahvaa jalansijaa suuressa sydänpiirissä.
Kehotan ihmisiä luopumaan siitä visiosta, mitä luulette haluavanne,
jotta visio mahdollisuuksista voi olla rajaton,
pitämään sydämessänne jatkuvan transfiguraation (kirkastumisen) todellisuuden.
Tämä on graalin ja Jumalattaren aikaa.
Shalom"

-----------


tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #51 : 14.08.2009 11:39:45 »

linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa


"KVANTTISEKSI" TULEMINEN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
13.6.2009 Sedona, Arizona
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lee:

Tämä viesti annettiin Kryonin Kesän valokonferenssissa Sedonassa, Arizonassa kesäkuussa. Se on samanlainen viesti kuin "Muutoksen piirteitä", mutta siinä on mukana paljon parannuksia ja se annettiin englanniksi englanninkieliselle yleisölle. Tämä saattaa tuntua vähäpätöiseltä asialta, muttei todellisuudessa ole sitä. Silloin kun kanavoidaan toiselle kulttuurille monien pysähdysten ja aloitusten kera - mikä mahdollista tulkkaamisen - kielioppi on kummallista ja viesti tuntuu usein jakautuneelta. Tämä on tilaisuus tarjota hyvää informaatiota yleisölle, joka puhuu kanavoijan kieltä. Viesti on hyvä… täynnä hyviä neuvoja tätä uutta energiaa ja tulevia asioita varten.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, joita kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Sedonassa kesäkuussa 2009.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Kaksikymmentä vuotta sitten sanoin nämä sanat kumppanilleni. Tiedättekö, mitä hän sanoi minulle? "Sinun täytyy muuttaa nimesi. Se ei ole riittävän "pörröinen". Se ei ole riittävän enkelimäinen… ja kuka on koskaan kuullut magneettienkelistä?" Tämän hän sanoi 20 vuotta sitten.

Kun tänä päivänä istutte tässä paikassa, ymmärrättekö viimeinkin, miten planeetan magnetismi vaikuttaa elämäänne? Eikö siinä ole järkeä, että mekin tunnemme sen toisella puolella verhoa? Eikö siinä olekin järkeä, että nämä asiat ovat synkronissa, että fyysiset asiat, fraktaaliasiat ja tietoisuusasiat liittyvät kaikki siihen, miksi olette täällä? Kenties olette täällä edistämässä valintakohtien henkistä tekijää?

Olemme nyt alkaneet kuulla siitä tieteellisesti [puhutaan tutkimuksesta, jonka Gregg Braden esitteli aiemmin päivällä]. Joillekin se on sitä, mitä olette odottaneet, sillä magneettimestarissa ei ollut mitään järkeä. Kenties kanavoinnissakaan ei ollut mitään järkeä. Sanotte, että mies joka istuu tuolissa, "teeskentelee saavansa viestejä verhon toiselta puolelta".

Tarkastellaanpa tätä hetken aikaa. Jos haluatte, voitte löytää sen ensimmäisistä antamistani viesteistä vuonna 1989. Kerroin teille tämän: tulee aika, jolloin niissä paikoissa, joissa kasvatatte viljaa, ei enää kasva sitä. Sanoimme myös, että paikoissa missä ei koskaan kasva viljaa, kasvaa silloin! Kerroin teille, että säätila muuttuisi merkittävästi. Kerroin teille tämän. Nyt olette siinä!

Puhuin tietoisuusmuutoksesta ja se on täällä. Ja sanon teille, jotka mietitte, milloin se tapahtuu: se meni teiltä ohi! Sitä on kaikkialla ympärillänne. Sitä on tapahtunut 1980-luvun loppupuolelta saakka ja sitä on tapahtunut tänä vuonna. Sitä on kaikkialla ympärillänne. Kyse on valintakohdasta - kohdasta missä ihmistietoisuus valitsee mitätöivänsä planeetan toistuvat energiafraktaalit.

Kerroimme teille, että maapallon lämpeneminen oli syklistä ettekä te aiheuttaneet sitä. Uskotteko sen nyt? Se kanavoitiin, mutta nyt tiedekin osoittaa sen. Kerroimme teille selkeästi kuluneina vuosina, että tämä lämpeneminen on lyhytaikaista ja se johtaa viilentymissykliin. Nyt tämä tosiasia on julkaistu monissa paikoissa ja nyt siitä on tiedettä. Uskotteko sen nyt?

On niitä, joiden äly alkaa sulautua yhteen tunteiden kanssa. Alatte ymmärtää viestin. "Kenties on ok, ettei enkeli ole pörröinen", sanotte nyt. Kenties on ok, että viesti tulee siltä, joka rakastaa teitä - kotoa. Kenties on myös ok, että magneettimestari puhuu teille.

Oletteko koskaan ihmetelleet, miksi nämä viestit annettiin tällä tavalla [kanavoimalla] ja miksi niin kauan sitten? Kenties yksi sattuma? Alatte jäljittää asiaa taaksepäin ja kysytte: "Milloin kaikki tämä alkoi? Milloin tiedemies, Gregg, aloitti matkansa? Milloin kumppanini aloitti matkansa? Milloin oivalluksia tapahtui elämässänne?" Joillakin tässä yleisössä istuvilla parantajilla on myös mielenkiintoisia aloittamispäivämääriä. Milloin opettajalla, Peggyllä, oli ensimmäinen oivallusvaiheensa [puhutaan Peggy Phoenix Dubrosta]? Jäljitättekö suurimman osan näistä noin 20 vuoden taakse juuri siihen, milloin muutos alkoi, juuri siihen milloin (taivaallinen) asetelma alkoi. Onko tässä riittävästi sattumaa teille? Milloin tohtori Todd sai oivalluksia keksinnöstään maan päällä? Kaikki tapahtui näinä vuosina, joista puhumme. Liikaa sattumia? Kenties.

Tämä on yhteenveto viimeisen puolen vuoden viesteistä. Sillä tänä aikana olen antanut teille informaatiota siitä, mitä teille tapahtuu. Tänään annan teille informaatiota, jolla on vaikutusta tuossa valintakohdassa.

On niitä, jotka sanovat, ettei ihmisillä ole mitään syytä tehdä eri tavalla tässä risteyksessä, kuin on tehty aiemmin. On ihmisiä, jotka sanovat, että teidän on suunniteltu epäonnistuvan. Jokainen sylki, jokainen sivilisaatio epäonnistuu, kun on tiettyjä tapahtumia ja sivilisaatio-ominaisuuksia. He sanovat, että ihmisluonto ei koskaan muutu ja syklit toistuvat ja toistuvat ja toistuvat. Olen sanomassa tässä sitä, että tämä risteys on erilainen. Olette saavuttaneet kohdan, missä alatte muuttua ja kehittyä kvanttisesti. Alle puolen prosentin tämän planeetan ihmisistä on tehtävä tämä valinta, jotta koko planeetta muuttuu.

Magnetismi

Mitä opitte tänään magnetismista [taaskin Gregg Bradenin luennosta]? Miten se on linjassa Kryonin opetusten kanssa? Annoin teille informaatiota prosessista tieteellisesti induktion avulla - siitä miten aurinkokunta lähettää oman gravitaatioleimansa auringon heliosfäärissä, kvanttikommunikointia aurinkotuulen avulla. Aurinkotuuli limittyy vuorovaikutuksessa maapallon magneettikentän kanssa, mikä vuorostaan limittyy DNA:nne luoman kentän kanssa. Siksi tekin saatte aurinkokunnan saamat viestit.

Vastaavasti tämä on magneettisohva, jolla istutte. DNA:nne on magneettinen ja tämä on tieteellinen fakta, joka on nyt lopultakin nähty. Nyt pieni vaikuttaa suureen ja suuri vaikuttaa pieneen. Olette kuulleet myös tämän tänään, eikö vain? Silloin kuin riittävä määrä ihmisiä ajattelee eri tavalla, kun riittävä määrä ihmisiä reagoi myötätuntoisesti, tunne siirtyy eteenpäin massana, minkä tieteelliset instrumentit voivat mitata. Planeetan värähtelyyn vaikutetaan! Alkaako tämä nyt korreloida sen kanssa, että sillä mitä ajattelette ja teette, on vaikutusta? Ja jos te ette uskoneet tätä kummalliselta kaverilta [puhutaan Leestä], niin kenties uskotte sen tiedemieheltä? Kenties - vain kenties - he molemmat antavat totuuden? Mitä siitä sanotte?

Kvanttiseksi tuleminen

Kvanttiseksi tuleminen on päivän kysymys. Se on vaikeaa, koska se vaatii teitä ajattelemaan eri tavalla. Rakas ihmisolento, sinulla tapahtuu kehitystä. Se on kehitystä DNA:lle puhuvan magnetismin avulla ja tämä antaa ajatukselle mahdollisuuden luoda tietoisuusmuutoksen moniulotteisesti. Tämä on vaikein asia, mitä koskaan opetamme.

Kolme vuotta sitten kerron kumppanilleni, että hän opettaisi sellaista, mitä ei voi opettaa, ja hän istuu tuolissa tekemässä sitä. On niitä, jotka tajuavat sen, ja niitä jotka eivät tajua. Jos olette opiskelleet kvanttitilasta, tiedätte tietyistä ominaisuuksista, ja aiomme tänään puhua vain yhdestä niistä. Vain yhdestä, mutta sillä on taipumusta ei-linearisoida joitain elämänne piirteitä. Aion näyttää teille, mitä kvanttiseksi tuleminen voi tehdä teille.

Ihmisolennot ovat tunteellisia ja se on hyvä asia, koska tunteet ovat kvanttisia. Ne ovat nimittäin kontrolloimattomia kumpaankin suuntaan: kontrolloimatonta vihaa, kontrolloimatonta rakkautta… ne eivät noudata mallia, eikö vain? Vaaditaan älyä rakentamaan laatikko tunteiden ympärille ja kutsutte sitä tasapainoksi. Alatte siis jo nähdä, että ihmismieli on kvanttiominaisuus. Tietoisuus on luonnostaan kvanttista. Ihmisaivot suunniteltiin ajattelemaan kvanttisesti. Vain loogisen ja älyllisen tasapainon avulla biologisista synapseista tulee lineaarisia. "Kryon, emme ymmärrä, mistä sinä puhut."

Katsokaa autistista ihmistä. Tässä on ihminen, jolla on ominaisuus, mistä tuntuu puuttuvan jotain. Kenties olette olleet tietynlaisten autistitietoisuuksien lähellä? Silloin tiedätte, mitä heiltä puuttuu. Lineaarisuuden rakenne. Autistinen mieli ei ymmärrä lineaarisuutta ja se yrittää aina tarttua järjestykseen ja symmetriaan. Autisti yrittää epätoivoisesti muodostaa rakennetta tietoisuutensa ympärille, jotta hän voi saada tolkkua maailmasta. Totuus on, että hän on paljon kvanttisempi kuin te! Oletteko koskaan ajatelleet sitä? Siksi rakenne on olemassa.

Kvanttiseksi tuleminen on jo ulottuvillanne. Teidän täytyy vain keksiä, miten avataan ja suljetaan synapseja sellaisen ihmisen luomiseksi, joka on alku kehittyneille ihmisille. Saavutetaanko tämä valintakohta ja sitten tuloksena tavanomainen elämä? Valaistuuko ihminen yhtäkkiä, valitsee jotain ja sitten palaa valaistumattomaan tilaan? Vastaus on ei ja tiedätte sen. Ei, sen sijaan muututte ja pysytte muuttuneena. Se siis luo uuden alun, eikö vain? Tämä on se villi kortti, joka tapahtuu ajankohtaisessa syklissä ja jota ei ole koskaan ennen tapahtunut. Tämän vuoksi Kryon tuli vuonna 1989 ja siitä syystä olen täällä. Tämä muutos on edessänne. Olette sen keskellä.

Uni - moniulotteinen ominaisuus

Tässä on toinen kvanttipiirre. Tuon näitä teille, jotta voitte ymmärtää, miten hämmentävää kvanttisuus voi olla. Kuitenkin se on aivoissanne, joten tiedän, että lopulta ymmärrätte sen. Silloin kun vetäydytte uneen, kenties jopa alfa-tilaan - tietoisuusosaan ilman rakennetta - mitä tapahtuu? Oletteko koskaan nähneet unta, missä ei ollut mitään tolkkua? Ajan ja paikan ulkopuolella - ihmiset unessanne eivät edes voineet tuntea toisiaan lineaarisen ajan vuoksi. Olette ehkä olleet eri paikoissa ja eri ajoissa, missä ei ole järkeä todellisessa elämässä. Kuitenkin kaikessa oli järkeä tuolla hetkellä, eikö vain? Niinpä kerron teille miksi: koska tuo tila on kvanttinen!

Alfa-unennäkö on kvanttinen asia. Aivot ovat tilassa, jossa ei ole älyllistä kontrollointia. Niinpä siitä tulee kvanttista ja rakenteetonta. Siksi se on lineaarisuuden ulkopuolella. Eli siinä ei ole mitään aikarakennetta. Kaikki tapahtuu samassa ajassa ja se on ok teille, kun olette siinä. Kun olette unessa, ette revi hiuksianne hämmennyksissä, ettehän? Nautitte vain siitä. Kvanttisuus on luonnollinen tila.

Voitaisiin ehkä sanoa myös, että se älyllinen rakennelma joka kulkee tietoisuutenne ympäri, alkaa muuttua - mikä sallii kenties enemmän sen ymmärtämisen, mitä nyt opetan?

"Kryon, en edelleenkään ymmärrä."

Tiedän sen, joten aloitan tämän kaiken yksinkertaistamisen termistöksi, jonka ymmärrätte. Tarkastelkaa ajaksi kutsuttua laatikkoa, jossa olette. Miten lineaarista onkaan, että voitte mennä vain yhteen suuntaan! Ette voi kääntyä vasemmalle, ette voi kääntyä oikealla - mennä vain suoraan tulevaisuuteen. Kello käy vain yhteen suuntaan - eteenpäin. Ei ole sellaista kelloa, joka kulkee ylös ja alas tai vasemmalle ja oikealle, eihän? Se kulkee vain eteenpäin. Voi, miten lineaarista! Ja tällä tavalla te ajattelette.

Sovellatte lineaarista ennakkoasennetta kaikkeen. Kaikkeen ajatteluun, kaiken perusteluun, kaikkeen logiikkaan, kaikkeen henkisyyteen käytetään tätä ennakkoasennettanne. Sanotte: "Olemme lineaarisia, siksi Jumalankin on oltava." Jumala ei kuitenkaan ole. Ja todellisuudessa ette tekään! Jotkut teistä astuvat ulos tästä pian ja ymmärtävät enemmän, mitä elämässänne tapahtuu, rakkaat ystävät. Tällä erää suuri osa tästä on kuitenkin sanahelinää.

Turhautuminen aikaan - voimakkain ennakkoasenteenne

Aloitetaanpa opetus. Nämä ovat yhteenvetoja, kenties asioita joita olette kuulleet aiemmin, mutta jotka yhdistyvät tänään ja auttavat teitä ymmärtämään enemmän. Istun neuvokkaiden yksilöiden ryhmän edessä, joista monet kutsuvat itseään valotyöntekijöiksi. Saatte määritellä sen miten tahansa haluatte. Kyse on tiedostamisesta - lineaarisuuden tuolla puolella olevien asioiden tiedostamisesta. Kyse on todellisuudessa siitä uskomuksesta, että olette Jumalan osa. Edessäni olevassa huoneessa on monia heitä - useimmat. Tässä tietoisuudessa on kommunikointia verhon toiselle puolelle. Määrittelen yhden harhaluulon ja turhautumisen aiheen siitä, mitä tapahtuu, kun matkaatte toiselle puolelle lineaarisesti.

Rakas ihmisolento, miten moni teistä on saanut viestejä, jotka muuttavat elämää? Kenties menette meditatiiviseen tilaan, kenties se tapahtuu tuossa unitilassa, johon juuri viittasin? Mutta siinä se on - ajatus, kenties myös ohje? Kenties saitte kuvan? Se saattaa näyttää tältä: tätä sinun on tarkoitus tehdä. Tämä kirja sinun on tarkoitus kirjoittaa. Tällainen tulevaisuutesi on. Tätä parannusmenetelmää opetat. Tässä on ohjeet, että tapaat jonkun. Teette jotain.

Olette innoissanne siitä, eikö vain? Kenties palaatte takaisin visualisoinnista ja kerrotte ystävällenne: "Se oli hyvin todellista! Sitä minun on tehtävä. Sen aion aloittaa. Eikö olekin jännittävää?" Mitä sitten teette? Etenette toteuttamaan sen. Voi, miten lineaarista teiltä! Senkö viestin saitte? Kehottiko Jumala kvanttitilassa teitä palaamaan ja tekemään sen nyt? Vastaus on ei. Kuitenkin luulette, että koska kello menee yhteen suuntaan, niin teidän pitää palata lineaarisen ajan juoksumatolle ja alkaa toteuttaa sitä, mitä teille kerrottiin. Se on suuri virhe, mutta te ette tiedä sitä.

Voi, lineaarinen ihminen, näytetäänpä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Useimmiten se epäonnistuu, mitä teille näytettiin. Pettymys nousee esiin: "Minun piti kirjoittaa tämä kirja ja yritin ja siinä se oli - mitään ei tapahtunut. Ei ollut kustantajaa, joka halusi sen. Kukaan ei oikeastaan pitänyt siitä. Minun oli pakko olla väärässä. Minulla oli näitä suuria ideoita ja toteutin ne, mutta mitään ei tapahtunut".

Katsohan, rakas ystävä, tiedän, keitä täällä [ja lukemassa] on, ja puhun joillekin teistä nyt, ja tiedätte minun puhuvan. Vaikka ette olisi kertonut kenellekään, epäonnistuminen on tuollaista. Ihmisaivot eivät halua tulla suoraan sanomaan: "En tiedä, miksi en kommunikoinut hyvin Hengen kanssa. Sain viestin, tulin takaisin, yritin sitä eikä mitään tapahtunut." Voi, miten lineaarista teiltä! Mitä sitten teitte sen kanssa? Tämän idean, tämän kauneuden, tämän ajatuksen, suunnittelemienne toimien, niiden asioiden joiden näytettiin olevan teidän… Mitä teitte sen kanssa, kun olitte yrittäneet sitä ja epäonnistuneet? Laitoitte sen hyllylle ja suljitte kaapin oven! Se oli siinä!

Kenties jotkut ystävänne sanoivat: "Muutama vuosi sitten muistan sinun yrittäneen jotain. Miksi et yritä sitä uudestaan?" Mitä sanoitte heille tässä kohtaa? "Ei, yritin sitä ja se epäonnistui."

Mitä? Voi, miten lineaarista! Ymmärrättekö, mihin olen menossa tässä? Jumala ei käskenyt teitä tekemään sitä nyt. Päätitte ajan ennakkoasenteessanne, milloin ja missä ja sitten vastoin kaikkea rationaalista kvanttiajatteluanne sivuutitte sen kerran yritettyänne! Ette edes aio ottaa sitä ulos kaapista ja tehdä taas uudestaan, ettehän? Voi, miten lineaarista! Miten yksittäinen ennakkoasenne teillä onkaan aikajanasta! Tämän tekee kvanttiajattelija: hän saa viestin, tulee takaisin visualisoinnista ja juhlii viestiä. Se on lippu, mitä hän pitää kädessään, ja siinä sanotaan junan olevan tulossa. Jos hän katsoo lippua tarkemmin, siinä ei ole aikaa. Siinä ei sanota milloin, eihän? Mutta hänellä on kuitenkin lippu. Tämä riittää kvanttimielelle!

Hän juhlii lippua. Sitten hän istuutuu ja ottaa synkronismin odottamisasenteen. Tämä merkitsee sitä, että hän kiinnittyy sen kvanttisuuteen, kuka hän on, ja katsoo tapahtuvaa synkronismia, jotta hän tunnistaa, milloin juna tulee. Ymmärrättekö tämän? Siunattu on se ihmisolento, joka istuu täällä juuri nyt ja tiedostaa, mitä sanon. Kaapissa "väijyy" asioita, jotka olette sulkeneet sinne ja jotka ovat nyt valmiita. Nyt on se aika! On päätöskohta. Teidän oli aina tarkoitus tehdä se nyt. Se ei toiminut aiemmin, koska sen ei ollut tarkoitus toimia aiemmin. Ei ollut synkronismia, ei ollut energiaa, ei ollut kvanttisuutta ja nyt on.

Mitä tämä siis merkitsee teille? Tulkaa kvanttiseksi kanssani hetkeksi. Mitä luulette sen merkitsevän? Millaisessa päätöksessä haluaisitte mennä käymään? Tämä on kutsu. On kyse ajasta, eikö vain? Ajattelette lineaarisesti ja siksi teillä oli lineaarinen ennakkoasenne ja se keskeyttää henkisen kommunikointivirran Jumalalle. Koska se on normaalia, ette edes tiedosta sitä. Ja tiedättekö, mitä se saa aikaan? Turhautumista ja joskus vihaa. Joskus käännätte jopa selkänne Hengelle ja sanotte: "Tämä ei toiminut. Luultavasti minun pitäisi siirtyä eteenpäin." Tai "Tämä ei toiminut. Minua ei rakasteta niin paljon kuin ajattelin rakastettavan." Tämä on ihmisen lineaarinen ennakkoasenne eikä se edusta totuutta.

Ohjeiden odottaminen

Minäpä annan teille toisen esimerkin. Edessäni on huoneellinen valotyöntekijöitä ja monet heistä ovat olleet valotyöntekijöitä pitkään. Mutta hyvin monet odottavat edelleen keksivänsä, mitä heidän pitäisi tehdä. Oletko sinä tällainen? Hmm? Tiedän olevani oikeassa. Osuuko tämä lähelle? Toisin kuin edellisessä osiossa, ette ole huolestuneita tehtävästä, vaan sen sijaan odotatte ja odotatte keksivänne, kuka olette ja mitä varten olette täällä. Tämä on hyvin erilaista, koska se ei liity mitenkään sellaiseen, mitä teille kerrottiin jossain näyssä, vaan minkä tunnette akaasisella tasolla. Mitä varten olette täällä? Milloin tiedätte sen?


JATKUU linkissä ;

tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #52 : 14.08.2009 11:41:47 »

tämä tästä vielä puuttui, kvantti-seksi  2funny
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #53 : 15.08.2009 09:36:54 »


linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa




Hopeasulka

Kaksinaisuudesta kokonaisuuteen

Tiedämme että maailmamme on kaksinainen: yötä seuraa päivä ja ylämäkeä alamäki. Hups, ajattelitko että tuohan on itsestään selvää. Voi olla, mutta aika omituista. Me olemme siihen vain niin tottuneet, emmekä kuitenkaan ymmärrä.

Päivän valon aikana meidän tiedostamamme minä toimii kykyjensä mukaan, ja aiheuttaa sillä jälkiä niin maailmaan kuin omaan olemukseensakin. Yön aikana, kun minuutemme irtaantuu kehosta, meissä toimivat korkeat henkiset olennot, jotka jälleen korjaavat meissä ne vahingot, joita oma toimintamme on päiväsaikaan luonut. Tällöin meissä vaikuttaa myös korkeampi minämme.

Ylämäki on raskasta kiivetä, alamäki helppoa, ylämäki vahvistaa voimiamme, alamäki elvyttää. Joskus on helppoa, joskus raskasta, mutta me tarvitsemme molempia. On olennaista ymmärtää, että sekä alamäki että ylämäki voivat olla 'hyviä' ja 'huonoja'. Se mikä vastustaa, voi myös vahvistaa. Se mikä 'alamäkeä', voi myös olla vapautumista ja mahdollisuus uusiutumiseen.

Kun alamme hyväksyä ja rakastaa tämän kaksinaisuuden vaihtelun molempia puolia, vasta silloin alamme päästä oman kokonaisemman todellisuutemme keskukseen. Jos rakastan vain valoa, voi pimeys tulla uhaksi ja alan joko karttaa tai vastustaa sitä. Rauhan voi saavuttaa vain hyväksymällä molemmat puolet. Olemalla korkeammassa keskuksessa.

Sinä tarkoittaa myös vanha sananlasku, jonka todellista merkitystä ei enää ymmärretä: Ei kaksi kolmannetta. Kun kaksi toimii yhdessä, syntyy korkeampi todellisuus, joka sisältää nämä kaksi.
 
Jos ajattelemme enkelitiedon kannalta: kun kaksi löytää yhteyden tai ykseyden, tulee mukaan enkeliolento, joka yhdistää nämä kaksi. Voidakseen todella löytää toisen, on ensin löydettävä oma itsensä, on löydettävä ensin yhteys omaan enkeliinsä, ja hänen valossaan me voimme kokea myös toisen enkelin. Ja kun yhteys syntyy, tulee vielä korkeampi henki mukaan, henki tai enkeli, jolle nämä kaksi ilmenevät yhteytenä.
 
Ja tässä vielä lahjana Rudolf Steinerin Suomessa antama meditaatio (eräälle yksityiselle), oma suomennos:
 
Sydämessäni
Kristuksen voima,
Kristuksen valo.
Niillä tahdon
Itseni täyttää,
Ja niissä eläen
Itseni löytää.



 
Rakkaudella
Matti
« Viimeksi muokattu: 15.08.2009 10:25:29 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #54 : 17.08.2009 10:33:06 »

linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa


Siivet
PORTIN LÄPI TULEMINEN

Kirjoittanut Karen Bishop
( www.emergingearthangels.com)
13.8.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa!

Kun aloitamme harmonisoitumisen uuteen tilamme, jotkut teemat voivat olla hyvin yleisiä. Tällä kertaa fyysiset oireet ovat yleisempiä kuin se, mitä ilmentyy ulkoisessa todellisuudessamme, mutta tämä johtuu vain siitä, että harmonisoidumme ja asetumme ja tämän vaiheen täytyy tulla ensin.

Elokuun 11. päivä - kuten usein 11. päivinä - avauduimme täydemmin niille uusille ja korkeammille värähtelyille, joissa nyt asumme. Tämän 11-portin läpi tuli valtavasti energiaa. Tavallisin reaktio oli nopea sydämensyke. Sydämemme on sopeuduttava tähän korkeammalla värähtelevään energiaan, ja kun se värähtelee korkeammalla, kuin mihin olemme tottuneet, nämä uudet taajuudet voivat pakahduttaa meidät ja fyysinen kehomme alkaa käydä ylikierroksilla yrittäen sopeutua niihin. Voimme myös ikään kuin hyperventiloida.

Hermostuneisuus ja levottomuus ovat myös oireita. Lisäämme fyysisesti kierroksia ja tuloksena on vastaavia oireita: ahdistusta, stressiä, paniikkia ja vastaavaa. Kehomme siis usein kertoo aivoille, että jotain on todella tekeillä, ja ne saattavat tulkita tämän ahdistuksena ja pelkona tai stressinä, kun todellisuudessa vain käsittelemme korkeampaa energiaa.

Tällä kertaa 11. päivän paikkeilla on voinut tuntua myös muita kummallisia oireita. Voi olla myös tunnetta, että on ikään kuin "huumattu" tai rämpii juoksuhiekassa, on uupumusta ja raskauden tuntua, kun tiheys sisällämme kerääntyy ennen siirtymistään ulos. On myös kyvyttömyyttä keskittyä tai istua hiljaa, kun korkeampi energia pommittaa meitä ja avaudumme 11-portin korkeammille energioille.

Nämä energiat pyrkivät linjaamaan meidät johonkin sellaiseen, mitä emme ole vielä kokeneet. Koska mikään matalammalla värähtelevä ei voi olla korkeammalla värähtelevässä todellisuudessa, niin sitä työnnetään pois. Näin voi olla myös ripulia, jatkuvaa käyntiä vessassa ja yleistä nälän tunnetta, kun tunnemme tarvitsevamme normaalia enemmän polttoainetta tähän harmonisoitumiseen, vaikkemme tiedä tietoisesti miksi.

Sitten tulee vanha, tuttu yläselän kipu. Kasvatamme jatkuvasti uusia enkelinsiipiämme ja lapojen välinen alue ja alaniska voivat toisinaan olla hyvin kivuliaita ilman loogista syytä. Energia siellä sykkii ja liikkuu ulospäin valmistautuen räjähtämään korkeammalla värähtelevän kulkuneuvon muotoon.

Ajoittain meillä saattaa myös olla huono olo. Tiedämme ehkä, että meidän tarvitsee tehdä joitain asioita, mutta huomaamme, ettemme pysty keräämään energiaa niiden tekemiseen. Saatamme ehkä aloittaa jotain ja melkein välittömästi huomata heittäytyvämme sohvalle hyvin apaattisena tai meistä tuntuu, ettemme halua tehdä yhtään mitään! Kulkeminen ympäriinsä kuin zombi ilman todellista suuntaa ja kyvyttömyys löytää mitään vähänkään sopivaa ovat vain sopeutumistamme uusiin energioihimme. Meistä voi tuntua myös vähän tokkuraiselle.

Ylösnousemuksessa apaattisuus on aina merkkinä "buuttauksesta". Meidät on "irrotettu yhteydestä" sopeutuessamme, ennen kuin voimme taas siirtyä eteenpäin. Ja tätä tapahtuu nyt.

Näiden mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen siirrymme sitten yhteen suosikkiini, mikä on merkaba-kokemus. Rakastan tätä kokemusta, koska se vahvistaa minulle aina sen, että jotain on ehdottoman varmasti tapahtumassa liittyen uuteen tilaan siirtymiseen. Merkaba-kokemus ilmentyy huimauksena tai pyörityksenä ja siihen liittyy usein huonovointisuutta. Merkaba-valokehomme pyörii auttaakseen meitä saapumaan korkeammalla värähtelevään tilaan. Se on kulkuneuvo, joka saa meidät sinne, missä meidän täytyy olla.

Unemme auttavat myös. Saatamme huomata, että meillä on kummallisia unia tai painajaisia tänä aikana. Päästämme irti peloistamme. Yksi piirre valmistautumisesta uuteen sijaan ylösnousemustikkaillamme.

Sitten on upeita armontiloja, jotka tuntuvat melkein pysyviltä näinä päivinä. Jos sallimme itsemme vain olla ja istua, voimme tuntea sen melkein 24/7 (silloin kun emme pyöri tai sydämemme ei hakkaa!) Ollessamme "toisessa maailmassa" saatamme huomata, että vuorovaikutuksemme toisten kanssa tapahtuu hyvin rakastavasta tilasta sen häpeän/nöyryytyksen sijasta, mitä olemme ehkä tunteneet ennen matalammalla värähtelevien energioiden seurassa. Rakastava nyökkäys vieraalle ihmiselle, rakastava kommentti tai kiitollisuus voivat yhdistää meidät niihin, jotka ovat valmiita vastaanottamaan tätä uutta korkealla värähtelevää ja rakastavaa energiaa, mitä meissä nyt on.

Ja kuten mainittiin SIIVET-viestissä 7.8., jos olemme luomassa jotain, joka on osa uutta todellisuuttamme toisella puolella, kaikki joita tarvitaan tässä projektissa, yhdistyvät helposti omiin korkeammalla värähteleviin energioihinsa ja näin saamme ihmisenkeleitä avuksemme. Meitä tosiaan tuetaan hyvin uusilla ja erityisillä tavoilla.

Tämä armon, kiitollisuuden ja kaikkien ihmisten rakastamisen ilmapiiri jatkuu, koska se on tukipilari kokemuksellemme uuden maan enkeleinä. Näin ollen vieraillessamme lyhyitä aikoja vanhassa maailmassa, tämä on luonnollinen olotilamme. Pysyminen pitempään vanhassa maailmassa voi olla konstikkaampaa, koska pimeys ja tiheys voivat olla tukahduttavia toisinaan. Mutta nyt kun olemme saavuttaneet täysin uuden tason, vanha maailma ja todellisuus tuntuvat hyvin kaukaisilta ja ne kuuluvat jollekin muulle ja jonnekin muualle, koska emme yhdisty niihin enää mitenkään.

Jos sinusta on tuntunut, että olet ollut eksyksissä ilman peräsintä, et yhdisty yhtään mihinkään tällä hetkellä ja olet epävarma polustasi, tiedä, että asiat selkiintyvät jatkossa. Nämä tunteet ovat varmoja merkkejä siitä, että olet jättänyt taaksesi kaikki matkalaukut ja olet todellakin valmis uuteen todellisuuteen. Kun alamme nähdä toisemme, yhdistyä tosiimme ja tukea toisiamme enemmän ja enemmän, uusi todellisuutemme alkaa ottaa muotoa.

Jos sinusta tuntuu siltä, että olet hyvin jumissa vanhassa maailmassa, sinulla on sitoumuksia, jotka pidättelevät sinua, ja sinulla on vastuita, joista et voi luopua, tämä voi olla haastavaa aikaa toisiaan. Monet päättävät lähteä pois siitä - välittämättä hinnasta. (En ehdota sinua tekemään tätä, koska nämä ovat todella henkilökohtaisia päätöksiä.) Meidän on siirryttävä eteenpäin, jos olemme nyt linjassa uutta todellisuutta varten, vaikka vanhaa tilaamme ei olisi vielä täytetty. "Suunnitelma" ei toteutunut toivotulla tavalla, koska hyvin monet ovat edelleen haluttomia heräämään ja tekemään sisäisiä ja ulkoisia muutoksia, mutta tämä ei enää pidättele meitä.

Taas kerran, kuten mainittiin yksityiskohtaisesti aiemmassa SIIVET-viestissä 7.8., yhdistyminen toisiimme saa aikaan upean uuden verkon, ylläpitää korkeampia energioita ja saa olomme tuntumaan hyvältä. Tämä on avain. Korkeampia energioita ylläpidetään meidän kauttamme. Tavoista pysyä erossa vanhasta maailmasta ollessaan tekemisissä matalammalla värähtelevien energioiden kanssa puhutaan yksityiskohtaisesti "Heaven's Gate" -kirjassa.

Vaikka siis ehkä näyttääkin siltä, ettei mitään tapahdu tällä hetkellä tai ettemme vieläkään siirry eteenpäin, niin kalibroidumme, harmonisoidumme ja jäsennymme uudelleen. Kun ylösnousemustikkaiden uudelleenjäsentely on nyt valmis, nämä korkeammat energiat ovat tihkuneet meihin fyysisesti ja aiheuttaneet näitä mainittuja oireita sekä tarvetta jäsennellä uudelleen "palvelujamme" ja niiden tarjontatapaa.

Jäsentelemme uudelleen suuressa määrin monia asioita fyysisessä maailmassamme. Alamme sijoittaa asioita paikoille, mitkä tukevat uutta tilaamme, uutta rooliamme ja tarjontaamme. Ja suureen osaan tästä liittyy uutta ryhmäenergiaa, koska emme voi enää olla yksilöinä ja omillamme. Ryhmäenergia värähtelee korkeammalla eikä yksin toimiva yksilö ole enää vaihtoehtona.

Osa ylösnousemusprosessia on vaatimus olla pelkäämättä yksinolemista. Näin meidät on ehkä sijoitettu tilanteisiin, missä meidän täytyi olla yksin, saadaksemme tämän kokemuksen. Kun tämä kokemus on valmis, siirrymme ryhmäenergiaan. Emme voi siirtyä ryhmäenergiaan pelosta olla yksin. Meidän on siirryttävä ryhmäenergiaan korkeammasta tarpeesta ja sen tietämisestä, että jokainen osatekijä on tarpeellinen kokonaisuuden muodostamisessa. Emme voi istua joka pallilla ja tehdä kaikkea itse. Olemme asteikon toisessa päässä tämän osalta ja tästä syystä monet edelläkävijät ovat ehdottoman väsyneitä tekemään kaiken itse ja olemaan yksin, koska he ovat saaneet prosessin loppuun ja ovat taas valmiita ryhmään. Tämä yksinoleminen ja kaiken tekeminen itse eivät jatkossa ole enää koskaan läsnä.

Taas kerran, vaikka siis saattaa tuntua siltä, ettei mitään tapahdu tällä hetkellä, voin vakuuttaa teille, että asioita todellakin tapahtuu. Ja vain odottakaa nähdäksenne, miltä asiat tuntuvat, kun aloitamme uudet yhteydet toisiimme!

Rakkaudella ja kiitollisuudella,
Karen



« Viimeksi muokattu: 17.08.2009 10:38:52 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #55 : 18.08.2009 13:01:30 »

linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa
************************


Astroalkemiaa
SYYSKUUN TEEMA: KORKEAMPI RAKKAUS

Kirjoittanut Simone Butler
( www.astroalchemy.com)
Syyskuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

"Kuuntele sydäntäsi. Se tietää kaikki asiat, koska se tuli maailman sielusta ja palaa jonain päivänä sinne." -Paulo Coelho, Alkemisti

Miten hyvin tunnet sydämesi? Sen sähkömagneettikentän avulla joka on 5000 kertaa voimakkaampi kuin aivojen kenttä, vähän ymmärretty sydän vaihtaa sähköimpulsseja toisten sydämien kanssa, mikä tuntuu hienoisesti mutta voimakkaasti. Sydän on kehomme todellinen älykkyyden lähde sekä rakkauden "lootus-kukka". Useimmilla meistä ei ole kuitenkaan tapana kuunnella sydäntään. Emme luota tämän intohimoisen elimen tarpeisiin ja impulsseihin ja pelkäämme sen halujen järkyttävän elämäämme vapauttamalla hallintamme ulkopuolella olevia voimia.

Mikä kuva nousee, kun virityt sydämeesi? Mitkä ovat sen syvimmät toiveet? Minun sydämeni on kuin täysiverinen hevonen, joka haluaa rynnätä ulos lähtöportista ja juosta vapaana. Se haluaa rakastaa ja olla rakastettu. Jos sinulla minun tapaani on planeettoja Leijonassa, merkissä joka hallitsee sydäntä, intohimosi kuljettavat sinua voimakkaasti - vaikket aina toimisikaan niiden perustella.

Riippumatta siitä onko sinulla planeettoja Leijonassa, niin sinulla on Leijonan intohimoinen merkki jollain karttasi sektorilla - ja uusikuu aktivoi sen 20.8. Leijonan uusikuu on aikaa kunnioittaa henkilökohtaisia tarpeitamme ja luovia tai romanttisia impulssejamme - tunnistaa sydämemme toiveet ja seurata niitä. Leijonan voimakas henkilökohtainen rakkaus viedään korkeammalle tasolle auringon ja kuun ollessa oppositiossa kosmiseen Neptunukseen, Kheironiin ja Jupiteriin Vesimiehessä. Tulkinta: kun viritymme omaan sydämeemme, pystymme yhdistymään ihmisiin, jotka ovat samalla taajuudella, ja hyväksymään ne, jotka eivät ole. Tai jopa pääsemään pieneen yhteisymmärrykseen, mitä Leijona-presidentti Obama havainnollisti äskettäin kuuluisassa "Olutjuhla"-sovittelukeskustelussa.

Aurinko, tämän planeetan elämän lähde, hallitsee Leijonaa. En ollut koskaan kuvitellut, että auringolla ja maalla olisi suhde, jolle molemmat ovat omistautuneet - sanoisinko kosminen rakkaussuhde - ennen kuin luin tämän runollisen kappaleen Paulo Coelhon romaanista Alkemisti:

"Sieltä missä olen, aurinko sanoi, voin nähdä maailman sielun. Se kommunikoi sieluni kanssa ja yhdessä saamme kasvit kasvamaan ja lampaat etsimään varjoa. Sieltä missä olen - ja olen kaukana maasta - opin rakastamaan. Tiedän, että jos tulisin vähänkin lähemmäs maata, kaikki kuolisi eikä maailman sielua enää olisi. Näin mietimme toisiamme ja haluamme toisiamme, ja minä annan sille elämän ja lämpöä ja se antaa minulle elämisen syyn."

Uudenkuun innoittama rakkaus, välittäminen ja hyväksyntä jatkuu syyskuuhun, kun aurinko siirtyy omistautuneeseen ja palvelusuuntautuneeseen Neitsyen merkkiin 22.8. Tämän pitäisi auttaa meitä maadoittaamaan sydämemme toiveet ja sitoutumaan niihin - tekemään tarpeellisen työn antaaksemme niille elämän ja kitkeäksemme kaiken, mikä ei palvele kokonaisuutta. Voimakas Pluto lakkaa perääntymästä 11.9. ja aktivoi transformaatioenergiat, jotka ovat uinuneet huhtikuusta saakka. Saatamme tuntea valmiutta saada jotain uutta tapahtumaan. Kuitenkin hallitsevan Merkuriuksen perääntyminen (6.-29.9.) vihjaa siihen, että on myös viisasta ottaa asiat hitaasti, palata taaksepäin tarvittaessa ja varmistaa, että kaikki yksityiskohdat ovat paikallaan ennen toimimista.

Avaa sydämesi tämän uudenkuun aikana. Vaali korkeamman rakkauden tunnetta mietiskelemällä rentoutuneena rakasta ihmistä tai lemmikkiä - tässä maailmassa tai seuraavassa. Laita kätesi sydänmesi päälle ja hengitä rakkauskeskukseesi antaen hengityksen rauhoittua ja tasaantua. Keskity rakkauden tunteeseen sydämessäsi. Anna itsesi tuntea iloa, vaikka siihen sekoittuisikin surua. Ylläpidä sitä sydänhengitykselläsi. Rakenna sydämeesi temppeli rakastetullesi. Kuvittele temppelin seinien kohoavan, kun teet pyhäkön rakkaudelle. Sitten kun olet valmis, näe sytyttäväsi kynttilän alttarilla. Sydämesi loistaa kirkkaana kuin aurinko säteillen rakkautta rakastetullesi. Kiitä tästä pyhästä tunteesta, ennen kuin palaat täyteen tietoisuuteen. Voit palata koska tahansa tähän rakentamaasi temppeliin, kommunikoimaan sydämesi sisäiseen pyhäkköön rakastettusi kanssa.

-----------

« Viimeksi muokattu: 18.08.2009 13:18:56 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #56 : 19.08.2009 11:07:58 »

linkki kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa
************************



URIEL PARANTAA

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 17.8.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Voitteko aiheuttaa toisille tuskaa?

Kun kuljette pidemmälle ylösnousemuspolkua, irrottaudutte energioista, joita olette pitäneet elämien ajan. Ne ovat sieluryhmäyhteyksiä, joita olette ylläpitäneet inkarnaationne alusta saakka. Nämä energiat edustavat sielunne haavoja, karmaa, muistoja, tuskaa ja pelkoa, joita olette toistaneet monien elämien läpi. Kun olette valmiita päästämään irti niistä, tiedostatte reaktiot, joita toisilla on tekoihinne, ja pelkäätte itsenne ja heidän puolestaan. Ette halua aiheuttaa tuskaa toiselle jättämällä häntä käsittelemään näitä energioita yksin. Mutta te ette voi olla vastuussa toisen tuskasta tai aiheuttaa sitä - hän yhdistyy jo kantamaansa tuskaan.

Sitoutumisenne toisiin on sitoutumista heidän sielunsa kasvuun, parantumiseen ja transformaatioon, mitä jokainen teistä haluaa saavuttaa elämässä. Teidän on mahdollista tuntea tuskaa eri kokemuksissa, koska teillä on muisto tuosta tuskasta sisällänne. Silloin kun joku pettää teidät ja tunnette pettämisen tuskaa, tämä kokemus on herättänyt muistonne tuosta tuskasta. Jos tunnette jonkun hylänneen tai sivuuttaneen teidät, kannatte tätä tuskaa sisällänne aiemmasta elämästä ja hänen tekonsa vain yhdistyvät siihen tuskaan, mikä on jo solumuistoissanne ja tunne-DNA:ssanne.

Jokaisella teistä on vapaa tahto, mikä sallii teidän valita nuo kokemukset, mitkä lisäävät sielunne kasvua. Teillä jokaisella on hallinta elämänne energioihin, mukaan luettuna se tapa, millä koette nuo energiat. Voitte siis valita kokevanne pelkoa, tuskaa, pettymystä, hylkäämistä millaisena piirteenä tahansa ja missä värähtelyssä tahansa. Voitte myös valita kokevanne rakkautta, rauhaa ja iloa. Kukaan ei ole vastuussa toisen tunteista ja vaikka jokin teko vaikuttaa tarkoitukselliselta, kyse on toistuvasta karmakierrosta. Se on teidän valintanne, miten reagoitte.

Kolmannen ulottuvuuden tiheimmät energiat on aika muuntaa korkeammin värähteleväksi puolekseen ja näiden joukossa ovat kaikki pelkopiirteet, joita ilmaistaan yksinkertaisimmillaan irrallisuutena Lähteestä. Jokaisen teistä on valittava se polku, mitä haluatte seurata ylösnousemuksessanne, ja pelko siitä että aiheutatte toiselle tuskaa, on vain pelkoa siitä, että te ette tee sielusopimustyötänne hänen kanssaan ja teidän on palattava.

Seuratkaa polkuanne ja ilmaiskaa energioidenne korkeinta värähtelyä jokaisella ajatuksella, sanalla ja teolla. Silloin saatatte loppuun parantumisenne ja sallitte sen myös toisille. Taivasmatkalla maan päällä otatte vastuun itsestänne, omasta ylösnousemusmatkastanne ja tunnustatte jokaisen ihmisen oikeuden tehdä samoin.

Miten rakastat?

Osa ihmisenä olemista on kaivata rakkautta - kuvaamme sitä lauluissa, kirjoissa ja elokuvissa, meillä jokaisella on tarina menetetystä rakkaudesta ja kun särkynyt sydämemme paranee, olemme valmiita yrittämään taas. Uskomme, että rakkauden etsintä on osa elämää - jokainen haluaa elämänkumppanin, joka täydentää kaikin tavoin. Mutta rakkauden etsintämme aineellisella tasolla on heijastusta halustamme yhdistyä - yhdistyä taas siihen ehdottomaan rakkauteen, minkä tunnemme Kotoa. Ja voimme löytää tuon rakkauden, kun osaamme rakastaa.

On kaksi tapaa rakastaa - sydämestä tai egosta. Sydänrakkaus perustuu henkeen, se on ehdotonta ja anteeksiantavaa ja perustuu tietämykselle, että olemme rakkautta ja meitä rakastetaan kaikin tavoin kaikkina aikoina. Henkisestä näkökulmasta tämä riittää ja voimme kulkea elämän läpi siirtyen rakastavasta tilanteesta toiseen. Mutta meidän on taisteleva vielä egon kanssa ja se olettaa, että meitä ei rakasteta, joten se etsii ei-rakastavimpia ja haastavimpia tilanteita ja yrittää saada aikaan rakkautta niistä.

Ego haluaa aina todisteita aineellisella tasolla siitä, että rakkautta on. Ja se muistaa jokaisen torjunta- ja pettämiskokemuksen, jokaisen vähänkin loukkaavan kommentin ja käyttää niitä muistutuksena siitä, että emme ole arvokkaita tai ansaitse rakkautta. Koska meillä on aineellisia todisteita siitä, että rakkaus sattuu, sitä on vaikeaa löytää, se ei tule helposti ja sen voi menettää, meidän on vakuuttava ego siitä, että rakkaus on mahdollista, yhdistyäksemme siihen rakkauteen, minkä haluamme löytää. Voimme tehdä sen kohottamalla värähtelyämme, jotta voimme lähestyä rakkautta Hengestä, egon sijasta.

Egoon perustuva rakkautemme on itsekästä, epäilevää ja tarvitsevaa. Se haluaa tarpeidensa tyydyttämistä todisteena rakkauden aitoudesta. Sydämen rakkaus on epäitsekästä, luottavaa ja se tietää, että se saa. Sydämen rakkaus on luottavaista eikä se tarvitse todisteita siitä, että se voi saada rakkautta, koska se löytää rakkautta joka tilanteesta. Ehdottoman rakkauden värähtelyssä oleminen sallii rakkausyhteyden luomisen vaivattomasti. Jos rakkaus näyttää kaukaiselta tai mahdottomalta, meidän täytyy tarkastella sitä, miten rakastamme - egosta vai sydämestä. Kun olemme valmiita rakastamaan sydämestä, pystymme vastaanottamaan rakkautta ja havaitsemme, että haluamamme rakkaus odottaa meitä ja ilmestyy elämäämme oikeaan aikaan.

Pysäköinnistä maksaminen

Ne jotka tuntevat minut, nauravat lukiessaan tätä artikkelia, koska he tietävät, että pysäköinnistä maksaminen on yksi lempiharmeistani. Minusta pysäköinnin pitäisi olla ilmaista ja etsin ilmaista parkkipaikkaa sen sijaan, että maksan autoni pysäköinnistä jossain. Ollessani Los Angelesissa ystävän kanssa muutama kuukausi sitten, ajelin 15 minuuttia etsien ilmaista parkkipaikkaa, mutta lopulta minun oli maksettava nimellinen korvaus, koska ilmaisia paikkoja ei ollut saatavilla. Minun oli tehtävä valinta: joko maksoin pysäköinnistä tai ajelin etsien jotain, mitä en löytäisi. Kohtaamme nyt tämäntyyppisiä valintatilanteita ja meidän on arvioitava, mitä meidän on tehtävä, mitä voimme välttää tekemistä, tai voimme etsiä vaihtoehtoja, jotka auttavat tuntemaan tekemämme valinnat paremmiksi.

Tilanne jonka nyt kohtaatte, voi olla kuin "pysäköinnistä maksamista" - ette ehkä halua tehdä sitä, mutta sääntöjen muuttaminen, tarpeidenne esiintuominen tai kivuttomamman ratkaisun etsiminen eivät ehkä ole vaihtoehtona. Ja parhaista pyrkimyksistänne huolimatta teillä saattaa olla riskinä vieraannuttaa ihmisiä elämästänne. Silloin kun olette olleet se, johon he voivat todella luottaa, ja olette olleet heidän voimansa tai tukensa lähde, niin tämän energian poistaminen muuttaa suhdettanne dramaattisesti. Tunnette syyllisyyttä, koska he ovat luottaneet teihin ja he ovat vihaisia, koska nyt heidän on löydettävä toinen resurssi. Oliko teillä toista vaihtoehtoa?

Hyvin monet meistä antavat toisille, koska tunnemme heidän tuskansa. Tiedämme, että voimme auttaa, ja ajattelemme, että jos menemme heidän luokseen, niin he ovat kiitollisia. Mutta se mitä luulemme ainutkertaiseksi ponnistukseksi, muuttuu pitkäaikaiseksi sitoumukseksi, ja nyt teemme asioita, joita emme halua tehdä, eikä loppu häämötä. Lyhyesti sanottuna, maksamme pysäköinnistä ja se on kallista. Miten päädymme rakastavasti tilanteeseen, mikä auttaa meitä asettamaan selkeät rajat, voimaannuttaa meitä ja heitä eikä tuhoa ystävyyttä? Joskus se ei ole mahdollista ja meidän on vain pidättävä puolemme ja tunnustettava vastuumme tilanteessa, kun irrottaudumme sitoumuksistamme ja siirrymme eteenpäin.

Joskus valinta ei ole helppo ja meidän on pysyttävä sitoumuksessa, kunnes voimme löytää paremman vaihtoehdon. Siinä tapauksessa voimme viettää ajan ymmärtäen tuon oppitunnin, nähden, miten annamme pois voimamme, ja oppien sanomaan "ei" todella tarkoittaen sitä. Aivan samalla tavalla kuin on aikoja, jolloin minä en voi välttää pysäköinnistä maksamista, on aikoja, jolloin meidän on saatettava loppuun se, minkä olemme aloittaneet, ja tehtävä lupaus itsellemme tiedostaa paremmin omat tarpeemme, nähdä toiset voimakkaina ja pysyä omassa voimassamme, jotta olemme tietoisia siitä, missä kohtaa teemme sitoumuksia ja miten paljon ne maksavat meille.

Perhettä opettavat indigot

Joillekin nuoremmille indigoille, joiden kanssa työskentelen, on muistutettava, etteivät he ole ainoita, joilla on ollut vaikea lapsuus. Itse asiassa kukaan tuntemistani aikuisista indigoista (jotka kasvatettiin 1950- ja 1960-luvulla) ei kuvaisi lapsuuttaan hauskaksi, rakastavaksi, tyydyttäväksi ja rauhalliseksi. Päinvastainen on totta. Kun siis työskentelen indigojen kanssa, jotka ovat itsemurha-alttiita tai vihaisia vanhemmilleen, minun on muistutettava heitä siitä, että he tulivat opettamaan vanhemmilleen ja yhteiskunnalle rakkautta ja hyväksyntää ja osoittamaan sen, mikä oli rikki, jotta se voidaan korjata - kristallien ja myöhempien sukupolvien avustuksella.

Indigot voivat olla hyvin kyvyttömiä sietämään ihmisiä, jotka eivät kunnioita sitoumuksiaan tekemällä sitä, mitä heidän "pitäisi" tehdä. Tämä pätee erityisesti heidän vanhempiinsa, joiden pitäisi olla hoivaavia, rakastavia ja tukea antavia huoltajia. Ainakin näin meidät on johdatettu uskomaan. Tiedämme henkilökohtaisesta kokemuksestamme, että vanhemmat voivat olla kaikkea muuta. Mutta nuoremmat indigot ajattelevat, että heitä on petetty, että heidän vanhempiensa olisi pitänyt osata paremmin, että he pidättelivät tai eivät välittäneet. Ja he ovat vihaisia, katkeria ja joskus satuttavat itseään saadakseen vanhempansa osoittamaan kaivattua huomioita.

Ne indigot jotka valitsivat vanhempiensa opettamisen, suostuivat vaikeaan rooliin perheessään. Joskus heillä täytyi olla vanhempi vanhemmilleen tai sisaruksilleen, olla vastuussa ja varmistaa, että asioista huolehditaan. Jotkut indigot ovat ottaneet oppitunteja, jotka osoittavat maailmalle, miten toimimaton perhe voi olla, tuodakseen tämän ongelman tietoisuuteen, jotta ratkaisuja voidaan luoda. Heidän vihansa ja katkeruutensa kieltää sen ydinkysymyksen, että he ovat olleet opettajia ja heidän perheensä on ollut oppilas.

Ne aikuiset indigot jotka ovat nuoremman sukupolven vanhempia, ovat yrittäneet antaa lapsilleen sitä myötätuntoa ja tukea, mitä he eivät ole saaneet vanhemmiltaan. Mutta monet tämän päivän indigot eivät valinneet indigovanhempia. Heidän oli valittava vanhemmat, jotka auttaisivat heitä täyttämään tehtävänsä paljastaen sen, mikä ei toimi, jotta se voidaan muuttaa - ja perherakenteessa on paljon asioita, jotka tarvitsee muuttaa. On monia nuoria indigoja, jotka ovat surullisia ja vihaisia, koska he uskovat, että heidän perheensä ei välitä tarpeeksi rakastaakseen tai tukeakseen heitä ja että heidän vanhempansa sabotoivat tarkoituksellisesti heidän lapsuuttaan. Mutta heidän tarkoituksensa on olla opettajia, opettaa rakkautta, tukea, myötätuntoa, hoivaamista ja välittämistä ja he voivat löytää rauhan tunnistamalla opetus- ja parannusroolin omassa perheessään osaksi sitä työtä, mitä he tulivat tänne tekemään.

-----------


tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #57 : 21.08.2009 13:33:10 »

linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa
************************


Jos tästä aiheesta kiinnostut:
Mielnkiintoista, että tämä Caroline Myssin kirjoittama teksti " tuodaan tähän aikaan ja paikkaan" ... mikään ei ole turhaa joten laitan tähän linkin Astrofoorumin sivustolle jossa arkkityyppiilmiötä on tutkittu ja tarkasteltu ( tiedoksi Cheesy että Abundantia ~Aaviisuinen oli tuolloin Rakkauden liekki Smiley

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=13803.msg124100#msg124100

http://yogalife.fi/product_info.php?products_id=218

http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9512345021

http://www.google.fi/search?hl=fi&q=caroline+myss&btnG=Haku&meta=lr%3Dlang_fi

Lisään tähän vielä pienen murusen omasta kokemastani, kerron, että omaan matkaani   Arkkityypit ilmiöinä, ilmiasuina, ominaisuuksian= energioina ovat kuuluneet vuodesta ( jos tällä tiedolla nyt mitään merkitystä on  smiley6600 ) 2001 ja jotain, ja Myssin Sielunsopimuksen aloin työskennellä kutakuinkin 2002 ... matka arkkityyppisten enrgioiden kanssa jatkuu yhä. Oma arkkityyppigalleriani on muuttunut jo moneen kertaan .... ja Myssin myötä sain opastusta alkutaipaleella.

Itse käytän arkkityyppienergiaa esm niin, että kun itselläni on tulossa "jokin tilanne" johon tahdon valmistautua, niin kuulostelen että millaisesta energiasta olisi itselleni apu? Tarvinko esm. sähäkkää vai vetäytyvää, vai jotain muuta tai molempia - oleellista kuitenkin se että itse säilytän kosketuksen omaan sisimpääni - voimaani, mutta arkkityyppienergiagalleriasta haen jotain tiettyä ilmiasua ja ilmentymistä, ilmettä asustetta jne. (jos tarvii niin tarkkaan ottaa ilmiasu ylle  Wink  )   smiley6600

Oleellista omassa matkassani oli ja on vieläkin purkaa pois omia toimintahäiriöitä, koska vasta sen jälkeen olen voinut kohdata itsessäsi olemuksessani olevan " suuremman sieluitseni" tietoisesti tiedostaen läsnäolossa, ei pelkästään olettaen, vaan kohdaten läsnäolossa   ... ja tämä nyt ihan on omaa kokemustani - ei mikään ehto!!!


   " Arkkityypit ovat yleismaailmallisia ja yleisinhimillisiä ja siten niistä voidaan löytää yhteisiä piirteitä kaikille ihmisille riippumatta heidän kulttuuritaustastaan.
Arkkityypit kuvastavat omakohtaisia ajatus-, tunne- ja käyttäytymismallejamme (”iliasujamme”) eri yhteyksissä.
Arkkityypit ovat itsessään sinänsä neutraaleja, niillä on kuitenkin jokaisella valoisat ja varjoisat puolensa.
Arkkityypit ovat usein tiedostamattomia (ne ovat osa alitajuntaamme) ja ne ohjaavat toisinaan hyvin voimallisesti käyttäytymistämme."
  teksti on lainattu linkistä  jossa ko. mittava ilmiö on sopivasti tiivistetty, hmmm. kun tämä kaikki mistä tässä kirjoitan  on niin kokemukseen perustuva, että hatunnosto heille jotka asian saavat sanalliseen muotoon     Kiss   http://www.elamanreppu.net/kurssit22.htm

Arkkityyppienergia.... ... on sielunenergiaa - ja näin ollen alkuperältään puhdasta ilman esm henkilön ihmisenä olemisen henkilöhistoriaa, joskin jokainen varmasti joutuu korjaamaan sitä millaisin ominaisuuksin omat arkkityypit ovat läsnä - mutta Arkkityyppit ovat puhtaasti energiaa jotka ottavat sitten erilaisia ilmiasuja ja toimintamalleja kauttamme, tai paremminkin me ilmennämme heitä omien toimintamallien ja tapojen kautta, ja mitä enemmän oma tapa olla läsnä on toimintahäiriöistä vapaa sitä puhtaammin tämä energia ilmenee... ok.    sensijaan roolit ja rooliasut ovat enemmänkin egotason tuotosta ... kaikenkaikkiaan vapauttavaa tässä on tieto siitä että kaikenkaikkiaan on kyse ilmiöistä, ilmiasuista, toimintamalleista ja tavoista - jotka eivät mitenkään ole sama kuin minä olen ... vaan pitkän pidemmän ja vieläkin pidemmän ajan saatossa mukaamme tulleita tapoja  - ja kun havaitsemme että jokin ilmiasu ominaisuus kuuluu tietylle arkkityypille on jo paljon helpompi kohdata Se Kaikki mitä tämän arkkityypin läsnäolo elämässämme saa aikaan, mistä se energia on meihin tullut yms. Oleellista on että rohkenemalla tutkia ja kiinnostua ko. asiasta ns. otamme oman olemisemme ja elämämme omaan haltuumme - jos ja kun tunnistamme hetkiä että toimimme ja reagoimme tavalla joka tulee kuin puun takaa, ja vaikka olimme pyhästi itsellemme luvanneet " ettei enää ikinä tätä tai tuota" niin piankin saatamme löytää itsemme uudelleen esm. tilanteesta tai suhteesta jonka tiedämme tuovan elämäämme harmia ja hanlaluuksia ... tästä kohdasta itselläni kaikki alkoi - kokemuksesta " että miten ihmeellä toimin nk. vastoin parempaa päätöstäni" ? mikä saa itseni toimimaan nk. varjoanikin nopeammin tai lausumaan jotkut nk. viimeiset sanat, ja taas mentiin Huh   Tästä kaikesta kiinnostuneena aloin tutkia " että kuka minussa toimii  Angry  ja illä valtuuksilla"  Huh  ... eikä kyse ole siitä että olisin jonkin tai jouidenkin marionetti .- vaan yksinkertaisesti opituista toimintamalleista ja tavoista - jotka olen sisäistänyt niin syvälle- solutasolle asti, että sylttytehtaalle pääsy vie aikansa...

enyway tästähän on kyse kun kiinnostumme  esm " kuka Kreikkalainen jumalatar olen eli kenen ilmiasua kannan ja miten tämä energia minussa toimii" tai kun pukeudumme johonkin rooli/ilmiasuun ilmentäen jotain arkkityyppistä energiaa, sen  ilmiasua ja ominaisuuksia, itseäni on kovasti kiinnostaneet oman Kalevalamme ~Kalevattaret eli arkkityyppiset naisenergiat, Aino, Ilmatar, Marjatta, Lemminkäisen äiti, Pohjolan emäntä etc. ja miten nämä energiat ilmenvät meissä edelleenkin - ilmiasut vain ovat vaihtuneet, mutta energia ja niiden tuottamat ilmiöt ovat kohtalaisen samankaltaisia  

http://www.sirpa.hirvikoski.fi/kalevala/    

http://anita-konkka.blogspot.com/2009/02/kalevalan-naiset.html

http://www.elisanet.fi/silverweiss/Ajatuksia%20Olevaisuuteen.htm

lisää arkkityyppejä Cheesy
esm:


http://fc02.deviantart.com/fs46/f/2009/201/d/a/FANTASY_ARCHETYPES__SORCERESS_by_lordcoyote.jpg    

http://images.elfwood.com/art/d/r/dragos/malewarrior_small.jpg

http://www.fandm.edu/Images/anime.jpg

http://www.hickerphoto.com/data/media/152/maori-tattoo-designs_3598.jpg

http://www.mcmallets.com/photo/Naistenilta%20-07/rinsessat.jpg

http://gauntlet.ucalgary.ca/~gauntlet/eg/eg2/20041202/cradleoffilth-web.jpg

http://www.elisanet.fi/silverweiss/Sofia%20texti2.htm


etc. ja etc. Jopa Arkkienkelit ilmentävät juuri tietyntyyppistä energiaa johon jokaiseen kuuluu eri ominaisuudet,    http://www.taivaankaari.fi/enkelit/arkkienkelit.html  , jokaisella ylösnousseella mestarilla on jokin tietty energia jota hän ilmentää  - ja tullakseen näkyväksi he ottavat jonkin tietyn värin tai ilmiasun ilmentämään niitä ominaisuuksia jota juuri tämä energia kantaa    ... ok. mutta huomata voi kuinka kiinnostavaa tämä on  smitten kun kivilläkin on omat ominaisuutensa ja etc.

Samoin, ainakin itselleni kuva jonka valitsen avattareksi tai mitä nikkini edustaa lähtee puhtaasti arkkityyppisistä energioista - mitä tahdon ilmentää juuri nyt - tai miten tahdon olla täällä foorumilla näkyvillä. Sisäinen kuva ja kokemus olemuksestani/yhdestä niistä Wink Smiley smitten

JK. liitetiedoston kuvat ilmentävät ihan samaa.Klikkaa kuvia.
******************************************************


PYHÄT SOPIMUKSET JA NELJÄ SELVIYTYMISARKKITYYPPIÄ

Kirjoittanut Caroline Myss (myss.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

PYHÄT SOPIMUKSET

Oletko koskaan miettinyt, mikä elämäsi tarkoituksen pitäisi olla?

Tunnet luultavasti ihmisiä, joiden elämä näyttää kartoitetulta syntymästään lähtien. Olet saattanut kadehtia heidän varmaa tunnettaan siitä, mitä he syntyivät tekemään - työ, ammatti, avioliitto ja henkilökohtaiset tavoitteet.

Ja kuitenkin olet luultavasti myös miettinyt, oliko siinä tosiaan kaikki. Niin minäkin olen. Löytämäni vastaus on, että mukaan sisältyy paljon muutakin. Uskon, että jokaista meitä ohjaa pyhä sopimus, minkä sielumme teki ennen syntymäämme. Tuo sopimus sisältää monia "alasopimuksia" liittyen kaikkeen siihen, mitä aiomme oppia tässä elämässä. Se ei sisällä pelkästään sitä, millaista työtä teemme, vaan myös suhteemme niiden avainihmisten kanssa, joiden tarkoitus on auttaa meitä oppitunneissa, joita olemme sopineet työstävämme. Jokainen noista suhteista on oma sopimuksensa, joka on osa yleissopimusta, ja se saattaa vaatia olemaan tietyssä paikassa tiettyyn aikaan tuon henkilön kanssa.

Tämä ei tietenkään merkitse sitä, ettei vapaalla tahdolla ole mitään roolia pyhässä sopimuksessa. Joka hetkellä tai "valintapisteessä" sopimuksenne voi antaa teille tilaisuuden kasvaa. Se voi tulla haasteena työssä, vanhan ihmissuhteen hajoamisena tai uuden muodostumisena. Kun työskentelette kirjani "Sielun sopimus" kanssa, teette muistiinpanoja jokaisesta merkittävästä sopimuksesta elämässänne. Suosittelen, että pidätte muistikirjaa tai päiväkirjaa juuri tätä tarkoitusta varten.

Sopimuksenne muodostuu kaikista näistä elämänne tekijöistä, sitä ei voi supistaa vain yhteen niistä. Yksi tapa tarkastella sopimusta on yleinen suhtautumisenne henkilökohtaiseen ja henkiseen voimaanne. Se määrittelee, miten työskentelette energianne kanssa ja kenelle annatte sen. Pyhän sopimuksenne löytäminen ja täyttäminen riippuu myös siitä, miten valmis olette antautumaan jumalaiselle opastukselle.

Pyhien sopimusten perusta

Uskon, että jokainen meistä suostuu sopimuksemme ehtoihin ennen saapumista tähän fyysiseen maailmaan. Tämä pätee riippumatta siitä, hyväksyttekö reinkarnaatiokäsitteen vai uskotteko yhteen elämään, mitä seuraa taivas tai helvetti - tai ette kumpaankaan. Menen uskomusteni taustaan yksityiskohtaisemmin kirjassani "Sielun sopimus", mutta yksi kiehtova rinnastus löytyy Platon kirjoituksista. Mahtavan työnsä kymmenennessä ja viimeisessä kirjassa "The Republic" Plato viittaa myyttiin Eristä.

Lyhyesti sanottuna tuo tarina koskee kreikkalaista sotilasta nimeltään Er, joka jätetään kuolleena taistelukentälle. Kaksitoista vuorokautta myöhemmin hän herää omassa hautajaisroviossaan ja myöhemmin kertoo merkittävän tarinan siitä, mitä hän havainnoi ollessaan pysäytettynä elämän ja kuoleman välille. Er löysi itsensä eräänlaiselta asemalta taivaan ja maan välillä, mistä sielut kulkivat tasolta toiselle. Kuolleet sielut odottivat tuomitsemista ja palkkiota tai rangaistusta, kun taas toiset sielut valmistautuivat matkaansa maan päälle. Jotkut sielut palasivat toiselle kierrokselle, toiset olivat uusia ja odottivat ensimmäistä elämäänsä maan päällä.

Yhdessä kohtaa odottaville sieluille esitellään monia mahdollisia elämätilanteita ja niitä neuvotaan valitsemaan näistä "esimerkkielämistä". Plato kertoo, että "oli monia muita elämiä, kuin mitä sielut edustavat ja niitä on kaikenlaisia. On kaikkien eläimien elämiä ja kaikenlaisten olosuhteiden ihmiselämiä, mukaan luettuna hirmuhallisija".

Ennen tulemista maatasolle sielut kuitenkin johdatetaan unohduksentasolle, karulle hukkamaalle, missä ei ole kasvillisuutta ja siellä niitä vaaditaan juomaan tiedostamattomuuden virrasta. Sitten ne unohtavat nopeasti kaiken, mitä niille on juuri tapahtunut. Syyn pitäisi olla selvä: jos tietää etukäteen tarkkaan, mitä elämässä tapahtuu, olisi vaikeaa tehdä päätöksiä tai ryhtyä toimiin, joiden tarkoituksena on opettaa jotain - usein tuskallisten kokemusten kautta. Olisi luonnostaan haluttomuutta aloittaa suhde jonkun kanssa, jonka tietäsi satuttavan, vaikka sen tarvitsisikin oppiakseen arvokkaan oppitunnin tuolta henkilöltä.

Riippumatta siitä otammeko tämän myytin kirjaimellisesti vai pelkästään Platon opetusmenetelmänä, voimme käyttää siitä saadaksemme korkeampaa näkökulmaa elämään. Jos ajattelet elämäsi suuntaa jonain, mihin olet suostunut, niin se mikä aiemmin näytti mielivaltaisilta tai jopa absurdeilta olosuhteilta, voidaan nähdä nyt toisessa valossa. Ne ovat osa tiekarttaa, mitä olette suostuneet seuraamaan. Jokainen tapahtuma ja jokainen kohtaamanne merkittävä ihminen on suostunut rooliin oppimiskokemuksessanne.

Joskus oppiminen on vaikeaa, koska ette aina antaudu tilanteelle. Teiltä voi viedä aikaa sen syiden näkemiseen. Mutta mitä pikemmin näette, sitä tuskattomampaa siitä tulee. Aikanaan voitte oppia hyväksymään jokaisen tapahtuman kamppailematta sitä vastaan ja pitkittämättä psyykkistä ja fyysistä kärsimystänne. Vaikea sairaus tai vamma on riittävän vaikea - sen näkeminen rangaistuksena tai kohtalon julmana oikutteluna tekee siitä vain vaikeamman kestää. Myös tuloksena oleva stressi luultavasti pahentaa sitä ja teiltä menee kauemmin parantumiseen tai toipumiseen.

Ette tietenkään voi odottaa näkevänne kaikkea välittömästi tai etukäteen. Mutta jos teillä on tapa tarkastella kokemuksienne symbolista merkitystä, olette paremmin valmistautunut hyväksymään vääjäämättömät muutokset elämäänne. Taisteleminen muutosta vastaan muodostaa tunnearpikudosta. Antautuminen Jumalalle sallii teidän hyväksyä muutokset ja päästä eteenpäin elämässänne.

Auttamaan pyhän sopimuksenne ehtojen ymmärtämistä ja täyttämistä teidät on koodattu 12 pääarkkityypillä. Neljä näistä on yleismaailmallisia selviytymisarkkityppiä: lapsi, uhri, prostituoitu ja sabotoija. Kahdeksan muuta valitaan valtavasta arkkityyppivarastaosta, mikä juontaa juurensa ihmiskunnan historian aamunkoittoon. "Sielun sopimus" -kirja näyttää teille, miten määritellään galleriasta kahdeksan henkilökohtaista arkkityyppiänne.

Jos teillä ei vielä ole tuota kirjaa, voitte saada lisätietoa pyhän sopimuksenne arkkityypeistä täältä www.myss.com/library/contracts/three_archs.asp (englanniksi).

NELJÄ SELVIYTYMISARKKITYYPPIÄ

Lapsi, uhri, prostituoitu ja sabotoija liittyvät kaikki suurimpiin selviytymishaasteisiinne. Jokainen edustaa eri kysymyksiä, pelkoja ja alttiuksia, jotka teidän on kohdattava ja ylitettävä osana pyhää sopimustanne. Näin alatte nähdä nämä neljä arkkityyppiä luotettavimpina liittolaisinanne, mitkä voivat edustaa henkisiä ja aineellisia vahvuuksia. Niistä voi tulla teidän suojelijoitanne - ne säilyttävät koskemattomuutenne ja kieltäytyvät antamasta teidän neuvotella niistä selviytymisen nimissä. Pitäkää mielessä, että kaikkien arkkityyppien tapaan niiden energiat ovat periaatteessa neutraaleja, nimien negatiivisesta sivumerkityksestä huolimatta. (Vaikka lapsi itse kuulostaa positiiviselta, sellaisilla muunnelmilla kuin haavoittunut, tarvitseva tai orpolapsi on samanlainen negatiivinen sävy.)

Pyhän sopimuksenne runko on ehkä sovittu ennen syntymäänne, kuitenkin se tapa millä reagoitte esiin tuleviin haasteisiin ja miten päätätte olla vuorovaikutuksessa sopimuksenne ihmisten kanssa, riippuu täysin teistä. Jos valinta tehdään tiedostamatta ja toimitte puolustautuen ja pelokkaasti, ette ehkä opi sillä tavalla, kuin teidän pitäisi. Mitä tietoisempana voitte pysyä arkkityyppisten mallien vaikutuksesta käyttäytymisenne, sitä todennäköisempää on, että valintanne ja oppituntinne ovat positiivisia. Tarkastellaanpa nyt lyhyesti jokaista neljää selviytymisarkkityyppiä ja katsotaan, miten voitte oppia niistä. .....




-----------

jatkuu linkissä
« Viimeksi muokattu: 21.08.2009 14:00:34 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #58 : 21.08.2009 14:14:26 »

linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa
************************

Tämä teksti liittyy hyvinkin tässä ketjussa edellisenä olevaan     http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=28005.msg248784#msg248784  aiheeseen Arkkityyppisistä energioista ... smitten


http://www.aquarianchurch.zoomshare.com/files/yosuperior.jpg
http://www.sueblondell.com/lm/listings/images/62_1.jpg

***********************

KIINNITTYMINEN

Heimopäällikkö Josefia kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
18.8.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

John Cali:

Upeassa best-sellerissään "Illuusio" Richard Bach sanoi: "Opetamme parhaiten sitä, mitä meidän eniten tarvitsee oppia." Sain pienen, mutta tuskallisen, muistutuksen tästä äskettäin.

Päällikkö Josef ja minä kerromme jatkuvasti ihmisille, ettei sillä ole merkitystä, mitä muut ihmiset ajattelevat, erityisesti jos se on kriittistä tai tuhoavaa. Vain sillä on merkitystä, mitä ajattelee itsestään.

Tuskallisen kokemukseni yksityiskohdilla ei ole merkitystä. Sillä on merkitystä, että annoin itseni hermostua jonkun sellaisen kanavointiani koskevasta huomautuksesta, jota rakastan ja kunnioitan. Se heitti minun tunnesyöksyyn puoleksi päiväksi.

Sitten käsitin, ettei huomautuksella ole mitään tekemistä minun kanssani. Käsitin myös, että olin epäterveen kiinni siinä, mitä tämä rakas ihminen ajatteli minusta. Ei ollenkaan hyvä juttu!

Tässä on päällikkö Josef.

Päällikkö Josef

Ymmärrämme, miten helppoa ihmisten on kiinnittyä fyysisen maailmanne asioihin - ihmisiin, suhteisiin, omaisuuteen jne.

Ei ole kerrassaan mitään väärää näistä asioista nauttimisessa, mielihyvän ottamisessa niistä. Mutta on hyvin helppoa ylittää raja nauttimisen ja kiinnittymisen välillä. Tämä luo valtavia ongelmia monille teistä. Ja se heittää teidät usein "tunnesyöksyyn", Johnin sanoin.

Emme tietenkään neuvo teitä poistumaan teitä ympäröivästä maailmasta. Emmekä halua nähdä teidän hylkäävän tuota maailmaa, kuten jotkut teistä yrittävät tehdä omilla erityisillä tavoillaan.

Ei ole mitään tarvetta hylätä fyysistä elämäänne, kaikkia ihmisiä ja sen sisältämiä kokemuksia. Itse asiassa, ette voi hylätä fyysistä elämää - se ei ole vaihtoehto. Ellette sitten päätä jättää fyysistä kehoanne.

Ystävät, korkeampi itsenne tarkoitti elämän maaplaneetalla iloiseksi kokemukseksi - ei tietenkään ilman sen haasteita ja tilaisuuksia kasvuun. Mutta te, korkeampana itsenänne, tiesitte, että olisi noita haasteita ja tilaisuuksia - se on yksi syy, miksi päätitte alun perin reinkarnoitua.

Elämä on suurta peliä, mitä olette päättäneet pelata. Sen pitäisi olla hauskaa. Siitä peleissä on kyse - hauskanpidosta!

Kun muistatte tämän ja kun muistatte, keitä olette, niin elämästänne tulee helppoa ja melkein vaivatonta.

Menette siinä usein harhaan, kun otatte elämän hyvin vakavasti. Raahaudutte ylös sängystä aamulla peläten taas yhtä ilottoman elämän päivää.

Niin ei tarvitse olla. Teidän ei koskaan ollut tarkoitus olla niin kiinni tässä elämässä, että se vetää teidät alas, kuten John kuvaisi omassa kokemuksessaan.

Jos otatte aikaa pohdiskella kiintymyksiänne (mitkä ovat aina epäterveitä), alatte nähdä ne selvästi. Käsitätte, että ne ryöstävät teiltä syntymäoikeutenne - ilon.

Kaikessa on kyse ilosta. Kun voitte löytää ilon itsestänne joka hetki ja tiedätte, että olette ainoa todellinen ilonne lähde, niin tunnette uskomatonta helpotusta ja vapautumista. Olette taas kerran vapaa.

Vapaa nauttimaan elämästänne, ihmissuhteistanne, omaisuudestanne, vapaa nauttimaan niistä täysin ja intohimoisesti, mutta onnellisuutenne riippumatta niistä. Vaikka menettäisitte ne kaikki, tiedätte, että todellinen ja ainoa onnellisuutenne lähde on sisällänne.

Kiinnittyminen maailmaan vetää teidät pois onnellisuudestanne, ilostanne. Kun etsitte onnellisuutta sisältänne, voimaannutte luomaan ja elämään iloisinta ja yltäkylläisintä elämää, mistä olette koskaan tienneet.


« Viimeksi muokattu: 21.08.2009 14:24:06 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #59 : 25.08.2009 09:58:44 »

Lainaus
linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa
************************

SISÄKEHO

Kirjoittanut Eckhart Tolle (spiritlibrary.com)
20.8.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Sanoit, että samaistuminen fyysiseen muotoomme on osa harhaa. Miten siis keho, fyysinen muoto, voi tuoda oivalluksen olemisentilasta?

Keho mikä voidaan nähdä ja mitä voidaan koskettaa, ei voi viedä olemisentilaan. Mutta tuo näkyvä ja konkreettinen keho on vain ulkokuori tai paremminkin rajoittunut ja vääristynyt havainto syvemmästä todellisuudesta. Luonnollisessa yhteydessä olemisentilan kanssa tämä syvempi todellisuus voidaan tuntea joka hetki näkymättömänä sisäkehona, elävänä olemuksena sisällä. Näin "eläminen kehossa" on kehon tuntemista sisältäpäin, kehon sisäisen elämän tuntemista ja näin alatte tietää, että olette ulkoisen muodon ulkopuolella.

Mutta tämä on vasta sen sisäisen matkan alkua, mikä vie teidät vieläkin syvemmälle suuren hiljaisuuden ja rauhan ulottuvuuteen - kuitenkin myös suuren voiman ja elävän elämän ulottuvuuteen. Ensin saatte ehkä vain ohikiitäviä välähdyksiä siitä, mutta niiden kautta alatte käsittää, että te ette ole vain vieraan maailmankaikkeuden merkityksetön sirpale, joka on lyhyeksi aikaa erotettu elämän ja kuoleman välille ja jolle on annettu muutamia hetkittäisiä nautintoja, joita seuraa tuska ja lopullinen tuhoutuminen. Ulkoisen muotonne alla voitte yhdistyä johonkin niin valtavan laajaan, niin mittaamattomaan ja pyhään, ettei sitä voi ajatella tai siitä puhua - kuitenkin puhun siitä nyt. En puhu siitä antaakseni teille jotain, mihin uskoa, vaan näyttääkseni teille, miten voitte tuntea sen itse.

Olette irti olemisentilasta niin kauan, kuin mielenne vie kaiken huomion. Kun tämä tapahtuu - ja se tapahtuu jatkuvasti useimmille ihmisille - ette ole kehossanne. Mieli imee kaiken tietoisuutenne ja muuttaa sen mielen jutuiksi. Ette pysty lopettamaan ajattelemista. Pakonomaisesta ajattelusta on tullut kollektiivinen sairaus. Koko tunne siitä, kuka olette, juontuu mielen toiminnasta. Identiteetistänne - koska sen juuret eivät ole enää olemisentilassa - tulee haavoittuva ja jatkuvasti tarvitseva ajatusrakenne, mikä luo pelon vallitsevaksi taustatunteeksi. Ainoa asia millä on todellisuudessa merkitystä, puuttuu elämästänne: tietoisuus syvemmästä itsestänne - näkymättömästä ja tuhoutumattomasta todellisuudestanne.

Tullaksenne tietoiseksi olemisentilasta teidän on otettava tietoisuus pois mielestä. Tämä on yksi oleellisimmista tehtävistä henkisellä matkallanne. Tämä vapauttaa valtavan määrän tietoisuutta, mikä on aiemmin ollut hyödyttömän ja pakonomaisen ajattelun ansassa. Erittäin tehokas tapa tämän tekemiseen on huomionne siirtäminen ajattelusta kehoon, missä olemisentila voidaan tuntea ensisijaisesti sinä näkymättömänä energiakenttänä, mikä antaa elämän fyysiselle keholle.

Yhdistyminen sisäkehoon

Kokeile tätä nyt. Sinua saattaa auttaa, jos suljet silmäsi tätä harjoitusta varten. Myöhemmin kun "olemisesta kehossa" on tullut luonnollista ja helppoa, tämä ei ole enää tarpeellista. Kohdista huomiosi kehoon. Tunne se sisältäpäin. Onko se elävä? Onko elämää käsissä, käsivarsissa, jaloissa ja jalkaterissä - vatsassa, rinnassa? Pystytkö tuntemaan hienoenergiakentän, mikä tunkeutuu koko kehoon ja antaa elämän jokaiseen elimeen ja soluun? Voitko tuntea sen samanaikaisesti kehosi joka osassa, yhtenä energiakenttänä? Keskity tuntemaan sisäkehoasi muutaman hetken ajan. Älä ala ajatella sitä. Tunne se. Mitä enemmän annat huomioita sille, sitä selvemmäksi ja vahvemmaksi tunne tulee. Jokainen solu ikään kuin tuntuu elävämmältä ja jos sinulla on voimakas näköaisti, saat ehkä kuvan kehosi säteilemisestä. Vaikka tällainen kuva voi auttaa sinua väliaikaisesti, kiinnitä enemmän huomiota tunteeseen kuin mihinkään esille nousevaan kuvaan. Kuva - vaikka se olisi kuinka kaunis tai voimakas - on jo määritelty muotoon, joten on vähemmän vapautta tunkeutua vielä syvemmälle.

Tunne sisäkehostasi on muodoton, rajaton ja käsittämätön. Voit aina mennä siihen syvemmälle. Jos et pysty tuntemaan kovinkaan paljon tässä vaiheessa, kiinnitä huomiota siihen, mitä voit tuntea. Kenties on vain pientä kihelmöintiä käsissä tai jalkaterissä. Se riittää tällä hetkellä. Vain keskity tunteeseen. Kehostasi on tulossa elävä. Harjoittelemme myöhemmin lisää. Avaa nyt silmäsi, mutta pidä osa huomiosta kehon sisäisessä energiakentässä, vaikka katsot ympäri huonetta. Sisäkeho on kynnyksellä, muotoidentiteettisi ja perimmäisen identiteettisi, todellisen luontosi, välillä. Älä koskaan kadota kosketusta siihen.

Transformoituminen kehon kautta

Miksi useimmat uskonnot ovat tuominneet tai kieltäneet kehon? Näyttää siltä, että henkiset etsijät ovat aina pitäneet kehoa esteenä tai jopa syntinä. Miksi niin harvat etsijät ovat löytäneet?

Kehotasolla ihmiset ovat hyvin lähellä eläimiä. Meillä on eläinten kanssa kaikki samat kehon perustoiminnot - nautinto, tuska, hengittäminen, syöminen, juominen, ulostaminen, nukkuminen, tarve löytää kumppani ja lisääntyä ja tietysti syntyminen ja kuoleminen. Pitkän aikaa sen jälkeen kun ihmiset olivat pudonneet armon ja ykseyden tilasta harhaan, he heräisivät yhtäkkiä eläinkehossa - ja se oli heistä hyvin häiritsevää. "Älä huijaa itseäsi. Et ole muuta kuin eläin." Tämä näytti olevan heitä silmiin tuijottava totuus. Mutta se oli liian häiritsevä totuus kestää.

Aatami ja Eeva näkivät eläinluontonsa hyvin nopeasti. Uhka siitä, että voimakkaat vaistonvaraiset tarpeet ottaisivat heistä hallinnan ja vetäisivät heidät takaisin täydelliseen tiedostamattomuuteen, oli hyvin todellinen. Häpeää ja kieltoja ilmestyi tiettyjen keho-osien ja kehotoimintojen ympärille, erityisesti seksuaalisuuden. Heidän tietoisuutensa valo ei vielä ollut riittävän kirkas, jotta he olisivat voineet ystävystyä eläinluontonsa kanssa, antaa sen olla ja jopa nauttia tuosta puolestaan - puhumattakaan menemisestä syvälle siihen etsimään kätkettyä jumaluutta, todellisuutta harhassa. Niinpä he tekivät sen, mitä täytyi. He alkoivat pysytellä erossa kehostaan. He näkivät nyt itsellään olevan kehon, sen sijaan että vain olisivat olleet sitä.

Kun uskonnot syntyivät, tästä erossa pysymisestä tuli vielä julistetumpaa "et ole kehosi" -uskomuksena. Lukemattomat ihmiset idässä ja lännessä ovat kautta aikain yrittäneet löytää Jumalaa, pelastusta tai valaistumista kieltämällä kehon. Tämä ilmentyi aistinautintojen ja erityisesti seksuaalisuuden kieltämisenä, paastoamisena ja muina askeettisina harjoituksina. Keholle jopa tuotettiin tuskaa yrityksenä heikentää tai rangaista sitä, koska sitä pidettiin synnillisenä. Kristillisyydessä tätä oli tapana kutsua lihan nöyryyttämiseksi. Toiset yrittivät paeta kehoa menemällä transsitilaan tai etsimällä kehon ulkopuolisia kokemuksia. Monet tekevät tätä edelleen. Buddhankin sanotaan harjoittaneen kuusi vuotta kehon kieltämistä paastoamisen ja äärimmäisen asketismin avulla, mutta hän saavutti valaistumisen vasta luovuttuaan tästä.

Tosiasia on, ettei kukaan ole koskaan valaistunut kieltämällä kehon tai taistelemalla sitä vastaan tai kehon ulkopuolisten kokemusten avulla. Vaikka tällainen kokemus voi olla kiehtova ja se voi antaa välähdyksen aineellisesta muodosta vapautumisen tilasta, lopuksi on aina palattava kehoon, missä perustransformaatiotyö tapahtuu. Transformoituminen tapahtuu kehon kautta, ei sen ulkopuolella. Tästä syystä kukaan todellinen mestari ei ole koskaan neuvonut taistelemaan kehoa vastaan tai lähtemään siitä, vaikka monet heidän mieleen perustavat seuraajansa ovat sen usein tehneet.

Muinaisista kehoa koskevista opetuksista ovat jääneet henkiin vain tietyt sirpaleet, kuten Jeesuksen toteamus "koko kehonne täyttyy valosta", tai ne ovat jääneet henkiin myytteinä, kuten uskomus ettei Jeesus koskaan luopunut kehostaan, vaan nousi taivaaseen sen kanssa. Lähes kukaan ei tähän päivään mennessä ole ymmärtänyt noita sirpaleita tai tiettyjen myyttien kätkettyä merkitystä ja "et ole kehosi" -uskomus on vallinnut koko maailmassa, mikä on johtanut kehon kieltämiseen ja yrityksiin paeta sitä. Lukemattomia etsijöitä on näin estetty saavuttamasta henkistä oivallusta itsestään ja tulemasta löytäjiksi.

Onko mahdollista palauttaa kadotettuja opetuksia kehon merkityksestä tai rakentaa niitä uudelleen olemassa olevista sirpaleista?

Siihen ei ole mitään tarvetta. Kaikki henkiset opetukset ovat alun perin samasta Lähteestä. Tässä mielessä on ja on aina ollut vain yksi mestari, mikä ilmentyy monissa eri muodoissa. Minä olen tuo mestari ja myös sinä olet se, kun olet pystynyt pääsemään sisäiseen Lähteeseen. Ja tie sinne käy sisäkehon kautta. Vaikka kaikki henkiset opetukset ovat alun perin samasta Lähteestä, niin silloin kun ne verbalisoidaan ja kirjoitetaan, ne eivät tietenkään ole muuta kuin kokoelma sanoja - ja sana on vain suuntaviitta, kuten puhuimme aiemmin. Kaikki tällaiset opetukset ovat suuntaviittoja, jotka osoittavat takaisin Lähteeseen.

Olen jo puhunut totuudesta, mikä on kätkettynä kehoonne, mutta teen teille yhteenvedon kadotetuista mestareiden opetuksista - tässä on siis yksi suuntaviitta. Pyri tuntemaan sisäkehosi, kun luet tai kuuntelet tätä.

Saarna kehosta

Se minkä havaitsette tiheänä fyysisenä rakenteena, mitä kutsutaan kehoksi ja mikä on sairauden, vanhuuden ja kuoleman kohde, ei ole perimmiltään todellinen - se ei ole "sinä". Se on väärintulkinta perimmäistä todellisuudestanne, mikä on syntymän ja kuoleman tuolla puolen. Tämä johtuu mielenne rajoituksista, koska mieli - kadotettuaan kosketuksen olemisentilaan - luo kehon todisteeksi kuvitteellisesta uskomuksestaan erillisyyteen ja oikeuttaakseen pelkotilansa. Mutta älkää kääntäkö selkäänne keholle, sillä tuon läpäisemättömyyden, rajallisuuden ja kuoleman symbolin sisällä, minkä havaitsette mielenne kuvitteellisena harhana, on perimmäisen ja kuolemattoman todellisuutenne loisto. Älkää kääntäkö huomiotanne muualla totuuden etsinnässänne, sillä sitä ei löydy mistään muualta kuin kehostanne.

Älkää taistelko kehoa vastaan, sillä niin tehdessänne taistelette omaa todellisuuttanne vastaan. Olette kehonne. Keho minkä voitte nähdä ja mitä koskettaa, on vain ohut kuvitteellinen verho. Sen alla on näkymätön sisäkeho, ovi olemisentilaan, ilmentymättömään elämään. Sisäkehon kautta olette erottamattomasti yhteydessä tähän ilmentymättömään yhteen elämään - syntymättömään, kuolemattomaan ja ikuisesti läsnä olevaan. Sisäkehon kautta olette ikuisesti yhtä Jumalan kanssa.

-----------



Ymmärtääkseni  Huh Tollen kirjoitus on tästä teoksesta

http://www.ultra-lehti.com/kirjat/arv-uusimaa.html
« Viimeksi muokattu: 25.08.2009 11:41:24 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 40
  Tulostusversio  
 
Siirry: